HEMMA SPA

Okej vänner! Nu ska vi snacka skönhet och hudvård igen 🙂 Jag brinner ju verkligen för detta så hoppas att ni uppskattar det lika mycket som jag gör <3

Så det är alltså dags för månades tips från Ellos.se. Ni vet ju vid detta laget att jag har ett långt samarbete med Ellos och att jag även har min egen webbshop på deras sida. Där hittar ni alla mina favorit produkter när det kommer till beauty. Så som smink, hår, hud och ansiktsprodukter samt verktyg jag älskar för att få till hela min skönhetsrutin.

I detta inlägg kommer jag att lista några produkter som perfekta för att hålla huden fin och bevara hudens natuliga lyster. Det är ju typ det största missionet man har under vintertiden haha, att behålla glowet.

Alla dessa produkter finns nedan och jag använder dem som en liten hemmaspa kur att skämma bort mig med när tiden finns till 🙂

img_9493.jpg

karma ellos

SENSE OF KARMA 

Jag har alltid älskat doftljus! Och ännu mer nu när jag flyttat hemifrån och märker hur mysigt det är med fina ljus som doftar gott och som skapar rätt stämning.

Ni hittar det HÄR

Köper du denna ifrån Sense Of Karma så går 3 kr per såld produkt går till Help@Hand för att ge flickor på Filippinerna en utbildning som gör att de kan få ett arbete och bli självförsörjande.

Hur fint <3 

img_9490.jpg

waso ellos

ANSIKTE: 

Exfoliate: WASO SOFT / CUSHY POLISHER 

WASO är en mild exfoliering som är anpassad för den unga huden. Den innehåller 5 naturliga ingredienser som tillför fukt, energi och som arbetar med att göra huden resistens mot problem som acne, orenheter, stora porer och obalans.

Innehåller tofu som gör huden lugnande och mjukgörande samt återfuktar och ger huden klarhet och lyster. Den lösgör orenheter som döda hudceller och tilltäppta porer. Den här kommer bli en ny favorit för mig 🙂 

Ni hittar den HÄR

img_9491-1.jpg

waso ellos bianca

RENGÖR:

WASO QUICK GENTLE CLEANSER

Denna tar du innan din exfoliate ovan. Det är som sagt en rengörande cleanser som innehåller samma ämnen som den ovan, honung, tofu, morot, vit snösvamp etc.

Det är en gelerengöring som är lätt och skonsamt tar bort makeup och orenheter. Den löser bort överflödigt talg och tilltäppta porer. Massera in morgon och kväll och skölj med vatten.

Ni hittar den HÄR

nivea bianca ellos

RENGÖR PORERNA: 

Refining Clear Up Strips

Denna produkt rengör porer från hakan, näsan, pannan genom att dra ut smuts och pormaskar. Passar alla hudtyper.

Applicera 1-2 gånger i veckan, inte oftare än vad tredje dag.  

Ni hittar dessa HÄR

ansiktsmask bianca

ANSIKTSMASK:

Filorga Time Filler Mask HÄR

Denna time filler mask är en så kallad Beauty-To-Go-Mask för omedelbar utjämnande och lyftande effekt. Den är lätt att applicera och ger ett snabbt resultat.

På bara 15 minuter får du en slätare, fastare hud med fantastiskt lyster. Applicera 1-2 gånger i veckan och låt verka i 15-2o min.

8752ce4d-54c2-4784-b5ce-8863dae6f4f9.jpg

nuxe bianca ellos

FLASH PERFECT SELFIE SERUM HÄR

Fungerar för alla hudtyper. Ger en perfekt hud och huden får omedelbar lyster. Den jämnar ut hudens yta  och struktur + att den ger huden fukt.

Den har en lätt konsistens och ger en silkeslen känsla och smälter på huden. Applicera varje morgon innan dagcreme.

 

bianca selfie ellos

Ni är många som frågar hur jag får mitt lyster. Och förutom att det är en bra shimmer i sminkväg jag använder, så är det HELT KLART ett serum som gör magin.

Kan inte leva numera utan ett serum!! Det är guld värt <3

bianca ellos blogg

waso elllos bianca blogg

DAG/NATT KRÄM MED SPF:

 WASO COLOR SMART DAY MOISTURIZER OIL FREE 

Mycket WASO produkter i detta inlägget men det är just för att de är så pass bra. Denna serie är anpassad för ung hud (som ovan) och har samma här att den innehåller 5 naturliga ingredienser. Den tillför fukt och energi och arbetar mot att göra huden resistent mot acne, orenheter, stora porer och obalans.

Det är en fuktkräm som är vit men när man masserar in den i ansiktet så ändrar den till en lätt täckande, utslätande färgad kräm som smälter ihop fint med din hudton, som en BB-cream.

Används morgon och kväll efter rengöring och lotion.

HÄR hittar ni den

läppsyl bianca blogg

LÄPPCERAT:

Ekologiskt – Cold Cream 8HR High-nutrition lip stick 

HÄR

För dig med torra, skadade eller känsliga läppar. Ett läppcitat är ju alltid ett måste, iallafall i min väska! Jag har torra läppar ganska konstant nämligen.

Detta ekologiska läppcerat gör läpparna mjuka och behagliga utan att kladda. Ger även extra näring och komfort.

Läs mer på länken för att få reda på exakta ingredienser.

f714fe4d-5069-461b-befd-f981aa72b5dc.jpg

BODY SCRUB HÄR

Denna kroppsskrubb återfuktar, rengör och exfolierar huden på ett skonsamt sätt. Den avlägsnar döda hudceller och gör huden len och mjuk. Den doftar himmelskt gott (en blandning av lavendelolja och ylang ylang.

Används i duschen 2-3 gånger i veckan för bästa resultat.

Sense of Karma ger 3 kr per såld produkt går tillHelp@Hand för att ge flickor på Filippinerna en utbildning som gör att de kan få ett arbete och bli självförsörjande <3 

img_9493.jpg

bianca blogg ellos

BODY WASH:

En mild duschgel med en lugnande doft av lavendel med ett väldigt bra pris HÄR

Innehåller fukthetsbevarande och vårdande ämnen som lämnar huden mjuk och ren. Finns även i andra dofter.

bianca skönhet ellos

BODY OIL hittar ni HÄR

Denna härliga, lyxiga och naturliga kroppskolja tillverkades i första hand för massage behandlingar vid OleHenriksen Spa.

Med sin lugnade, vackra doft och närande blandning av lavendel, sesam och mandelolja tillsammans med E-vitamin så lugnar denna formula dina sinnen och gör torr hud djupt återfuktad, mjuk, silkeslen och lämnar ett fint lyster.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och GLÖM INTE att besöka min webshop på Ellos HÄR där jag har listat mina favoriter 🙂

PUSS! <3

9 reaktioner på “HEMMA SPA”

 • Matilda skriver:

  Hej Bianca!

  Det här är en fråga som inte är relevant för det här inlägget men som jag verkligen behöver svar på. Medan du väntade på att Phillipe skulle ringa vad gjorde du? Jag får panik, jag vill skriva till mitt ex hela tiden att jag vill ha han tillbaks. Jag har liksom koll på vart han är, och jag kommer snart gå under. Hur kunde du klara vardagen? Jag känner mig helt lost…. hur vet man att han kommer ringa tillbaks? Jag är rädd att han väntar på tiden för att sen ha märkt hur det är utan mig och kommer då känna att han inte behöver mig.
  Kram

  • Bianca skriver:

   Oj det där var en svår fråga..! Jag gjorde ALLT jag kunde för att ta hand om mig själv och inse att jag klarade vardagen utan honom trots allt. Jag gjorde mig fin varje dag, såg till så att allt var städat och i ordning hela tiden. Umgicks med vänner så mycket jag kunde, gick promenader, lyssnade på glad musik, lagade god mat. Jag unnade mig massor av saker hela tiden. Så pass att innan han ringde så var jag faktiskt lycklig. Jag var glad över min situation i livet och skulle han ringa så var det bara en bonus för jag hade hittat tillbaka till mig själv igen.
   Det kommer ta tid men försök att ta vara på den tiden och göra det bästa av det!!
   Du kommer må bättre, tro mig <3

 • Svalbard skriver:

  Såg på tv att man blandar socker och diverse fukt för att slipa bort gammalt skinn eller om man e torr o skall rengörare old skin. Sen smörja in med bra grejer.

 • Malin skriver:

  Hej Bianca! Älskar din blogg 🙂
  Vart kommer snäckan och fjädern ifrån?
  Kram <3

 • Jemima skriver:

  Bra tips! Ska kika in på Ellos? Har du tips vad man ska göra om man behöver snabba morgonrutiner för ansiktet och smink?

 • Julia skriver:

  Bianca, din svarta väska med pärlor, vart kommer den ifrån? ? Såå fin

 • sussi skriver:

  Hej
  nyfiken bara. använder du inte Niveas cleasing 3 in 1?

 • Susanna skriver:

  Hej.
  Eftersom jag har världens tråkigaste lördag i stormen, sitter och läser din blogg så undrar jag om de fortfarande använder dehär märket på hudvårdsprodukter?
  Jag tycker att du har en så fin hy såå himla man blir lite avis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *