OUT ON THE SEA

Efter vår lilla helg med härliga äventyr i Orlando så tog vi en stor bil 3h bort för att ta oss till stället där kryssningen skulle avgå. Minns inte vad det stället heter för hade aldrig hört talats om det innan.

fffdabcd-2e5a-41b6-8f44-e43f0b3b8684.jpg

Vi åker längs Karribien och gör stopp på Haiti, Jamaica och Mexico.

083647d7-bf76-4b5b-b0b5-bf91588b79df.jpg

Men vi är alltså på världens största kryssning som heter Harmony Of The Seas.

Detta har varit mormors största dröm och detta år så fyller både hon och morfar 80år så därför bjöd mamma dem på det och vi kids följer med 🙂

jamaica bianca blogg

Första stoppet blev alltså Haiti och där var det fantastiskt vackert. Även fast halva ön typ ägdes av kryssningen då det var extremt turistigt med massvis av äventyr för barnen. Så detta är ju helt klart en resa för en familj med barn eller ett äldre par.

Men kul har vi 🙂

8a702933-ce5c-4afe-838c-a2d2c67c438c.jpg

Solen sken starkt på Haiti och vattnet hade perfekt temperatur!

Eftersom att vi är här med Wahlgrens Värld så filmar de allting såklart. Men här tog de lite paus och svalkade sig. Väl förtjänt då de springer runt med tunga kameror, bommar, tunga ljudväskor och etc… De jobbar verkligen arslet av sig!

17a3d265-8932-4281-b6e6-efa115d77634.jpg

wahlgrens värld bianca blogg

Vårt fanatiska kamerateam (vi saknade såklart Marlena, Maja & Johannes) och vår lilla familj <3

img_9692.jpg

Så vackert!!

Ser ni min söta strandväska? Älskar den <3 Den är ifrån märket BagAll 🙂

8205a116-d840-4b04-88ba-467f1c2cbe1d.jpg

Hela gänget <3

Topp ifrån Na-kd – KLICK (adlink) och kjol ifrån TwoAngels 

14bcb4fc-e4b2-469d-b189-78b8db9ffe2e.jpg

Kaptenen för båten bjöd in oss för middag här om dagen uppe på högsta våningen.

Det var god mat, grym service och trevligt sällskap!! Denna kapten är ifrån Norge och är störtskön 🙂

Topp ifrån MissGuided om jag inte minns helt fel…. var ett tag sen jag köpte den!

4b434495-2838-4107-802a-b707c977792b.jpg

Den enda italienska restaurangen här på båten är Jamie Olivers och vår familj är väl inget jätte fan av den restaurangen direkt…

Men vi hade det super trevligt med Charlotte och hennes familj som är här. Och NEJ de har INTE fått en sponsrad resa utan de har betalat allt själva!! Så som att vi inte har fått en sponsrad resa eller Magdalena Graf som är här för den delen heller.

a090f461-b0f4-4e38-aff8-118c393243e9.jpg

Jag har unnat mig massage nästan varje dag här. Och herregud vilket spa det är här!! Sååååå bra massörer, väldigt fint och stor spaavdelning, super trevlig personal och väldigt väldigt avslappnade.

Kan nog faktiskt vara det bästa spat jag varit på och då har jag fan varit på många 🙂 Jag har tom bokat in en massage varenda dag nu haha!

img_9780.jpg

Mami och Benji på middag i Wonderland här om kvällen. Restaurangen där allt går i temat ifrån Alice I Underlandet, så coolt 🙂

kryssning bianca ingrosso

Och utsikten varje dag går ju inte att klaga på!! Herregud vad vacker vår planet är <3

Här har ni några bilder från vår resa med denna kryssning. Har inte hunnit tagit så mycket bilder men det kommer en vlogg härifrån så oroa er inte. Ni kommer få se allt 🙂

Vi har stannat i Mexiko idag så nu ska vi möta upp familjen Perrelli (visste ni att ni förövrigt att Perrelli är min farmors efternamn hehe, Charlotte gifte ju sig med min farbror för massa år sedan men är nu gift med bästa Anders) och familjen Graaf 🙂

Angående min senaste video på YouTube…Vet att den inte var den bästa och det ber jag om ursäkt för!! Det spelades in under en tid då jag var stressad med massa annat så att ta upp kameran och fånga allt var inte mitt största fokus. Glömde helt enkelt att filma en del och därför blev den väldigt rörig. Dessutom när det är ett samarbete så bokas en dag för utkast till kund så de kan godkänna videon vilket också gjorde att jag blev ganska stressad. Men jag lovar att varenda video framöver kommer vara MYCKET BÄTTRE <3

OCH IKVÄLL  21.00 på Kanal5 är det dags för Wahlgrens Värld igen!! Kvällens avsnitt betyder lite extra för mig då ni får se när det vänder för mig och Phillipe. Alltså när vi började träffas igen <3 Programmet sänds på DPLAY kl. 22.00!

Hörs senare fina ni <3

65 reaktioner på “OUT ON THE SEA”

 • Beatrice skriver:

  Äsch, jag tycker videon var bra – roligt så länge du uppdaterar! 😀 Och sååå roligt med kvällens avsnitt, har längtat efter det här! <3

 • Emelie skriver:

  Njut av Karibien! En massage varje dag Gör du helt rätt i att ta! Här hemma räknar vi ner timmarna inför kvällens avsnitt! 3 hours to goooo haha (:

 • Jenna skriver:

  Ser sååååå fint ut! Drömmigt!

  Tyckte verkligen inte att vloggen var dålig! Kändes äkta, fin och det är kul att få se lite vardag och vad som händer ”i mellan”, en sån sak som att vänta på taxin liksom 😀

  Keep on rockin’

 • F skriver:

  Stört vad vackert! Och så vacker DU är!!

 • Rebecca skriver:

  Hej Bianca! Älskar din blogg men framför allt din youtubekanal! Du verkar as skön! Min fråga är om du kan tipsa om snygga varma vinterjackor?? Älskar din stil??

 • A skriver:

  Nothing like vacays ? njuuut!!

  När får man veta om man fått jobbet som din assistent eller inte? Så intresserad ?

 • Sara skriver:

  Åh fina bilder! Har en fråga det som spelades in nu när ni var i Italien, Florida och Karribien visas det nästa säsong då? isåfall får man vänta ett år då?
  Kram

 • Linnea skriver:

  Hej jag undrar om ditt vanliga hår tar skada av löshåret du har?
  Är själv sugen på att sätta in,men mitt hår är rätt slitet!

 • Elliot skriver:

  Kul att du tog upp analkramp. Fy fan så kass man blir. Kommer bara boom. Enligt en doktor skulle msn testa Nasonex. Man blir helt jädra kaputt av smärta. Helt otroligt att det finns kändisar med the same problem. Brukar ta nån gammal lugnande tablett med knipövningar. Tack Walisingross.

 • Sara skriver:

  Otroligt roligt avsnitt ikväll! Blev många gapskratt vilket jag tackar för ??❤

  En fundering, kan du göra ett inlägg där du rekommenderar olika ekologiska ansiktsprodukter? Det skulle jag uppskatta jättemycket ?

 • Jacqueline skriver:

  Jag tror att stället” du tänker på heter Fort Lauderdale!☺️
  Kram

 • E skriver:

  1/ Ja, det var så fint att ni blev ett par igen. Inte för jag visste det varit slut:-) men ändå. Som jag skrev här någonstans så har du träffat en kille/man från underbara Israel och då antar jag judisk också. Det är härligt. Jag blev också glad ni tyckte om underbara Israel som jag såg i ert program där jag hamnade av en slump då jag sällan ser TV. Nu kanske du får fira ditt bröllop där:-) Ett judiskt bröllop kan jag lova som vet av erfarenhet är helt fantastiskt.
  2/ Vilken stor familj ni är. Måste vara underbart. Skulle jag velat ha – men så många av min släkt och nära och kära fick inte leva:-( Därför blev vi få som blev kvar. Så värdesätt dina nära och kära.
  Jag som nått en hög ålder /relativt/ har ju följt din mormor och morfar genom kulturen alla år och tänk att de nu blivit 80 år de båda. Din mamma är väldigt generös som ger dem denna resa som present med tanke på dess kostnad. (ja, jag vet :-)/// men det är de nog väl värda. Lycka till i framtiden unga Bianca.

 • Caroline skriver:

  Min sambo var med och åt middag med er och kaptenen, Isak som är” 2nd officer” ombord ☺️

 • Gun skriver:

  Hej Bianca.
  Jag undrar vad det stället du stod i ett ”frysbås” ligger? Tacksam för svar. 🙂

 • Dixi Wonderland skriver:

  Vilken magisk resa ni är på 😀 Bra att du skämmer bort dig själv med massage, det är du värd 🙂

 • Sanna skriver:

  Åh vad glad man blev av avsnittet igår ❤️ Vad härligt att ni hittade tillbaka till varandra. Stort LYCKA TILL med allt framöver och ta hand om dig så du mår bra!! Bästa bästa programmet och familjen är ni ❤️

 • Charlotte skriver:

  Hej Bianca! Kul att läsa din blogg! Du verkar ha städat bort elaka kommentarer? Mycket bra i sådana fall tycker jag. Finns ingen anledning och sitta o försvara sig till idioter som är taskiga. Att man framför en åsikt man inte håller med om är ju sin sak, men folk har ju inte vett att göra det på ett bra sätt utan blir direkta skitstövlar.

  Nej du Bianca kör hårt och va de du är. Vi som har lite i skallen vet att du överdriver lite pga att TV ska bli så kul som möjligt. Sen är det ju klart att du får ta ställning till om du ” pallar” trycket framöver att bli hånad o hatad för din medverkan i WV. Kanske du ska fundera lite på det.

  Kram på dig!

  • Helena skriver:

   Hon rensar alla som inte hyllar henne och tycker hon är bäst. Hon tjänar pengar på att vara bitchig i tv, men gnäller och tar på offerkoftan om hon själv för höra nåt som inte är hyllningar. Skumt… och denna kommentar ryker nog också. Vänta bara.

   • Bianca skriver:

    Det är MIN blogg och här ska INGEN form av näthat finnas. Så JA, BORT med din kommentar

    • Hanna skriver:

     Bianca du får nog lära dig skilja på näthat och kritik. Alla som inte älskar dig i Wahlgrens värld är inte automatiskt nättroll eller haters för det. Klart du och din familj väcker reaktioner med erat program? Och det är väl poängen också, eller hur? Annars finns ju ingen vits med det? Du har väl också följt serier där du inte dyrkat precis allt som personerna gör? Ni gick väl in i det här projektet med öppna ögon och med insikten att ni både skulle roa, beröra och uppröra tittarna? Precis som vilken reality som helst. Eller vad förväntade ni er? Varför så otrevlig?

     • Bianca skriver:

      Nej fast jag går inte in på deras bloggar sen och förstör deras dagar med negativa kommentarer……!!!

     • Mia skriver:

      Om det förstör ens dag att inte alla svansar för en och bara överöser en med superlativ ska man nog inte jobba som influencer eller vara med i en dokusåpa om sitt liv.

     • Bianca skriver:

      Fast det är nog ganska självklart att man inte ska gå in på folks bloggar som man inte känner privat och sprida negativ energi….. Så du får gärna fortsätta skriva negativt på dina anteckningsblock eller något för jag tolerera inte det på min blogg!
      Jag kan ta konstruktiv kritik men jag behöver ABSOLUT INTE ta emot elaka kommentarer. Nej tack!

    • Agneta skriver:

     ???

     • C skriver:

      Bra Bianca!! Jag vet inte vart det har gått galet med Sveriges befolkning, men de tycks tro att allt man tycker har man rätt att säga. Så är det ju givetvis inte. Bara för att man inte gillar någon så ger det en inte rätt att leta upp den personen o berätta det. Något mina barn vet, men tydligen inte vuxna människor. All jädra mobbning måste sluta, och det börjar med folk som du som inte tolererar det ?.
      Alla har vi våra sidor, det kallas personlighet, och trivs inte folk med den är det ju frivilligt att inte titta på ens tv-show, läsa ens blogg, umgås osv. Så himla lätt.
      Sj följde jag en kändis på Instagram som visade sig älska att klä sig i riktig päls, jag tryckte helt enkelt på att sluta följa. Var inte ett dugg svårt och mkt smartare än att börja förfölja hen o berätta överallt att människan är dum som klär sig i likdelar, det är liksom inte upp till mig att avgöra vad folk ska klä sig i, prata om (tex skilsmässor) osv., det bestämmer man ju själv. Något folk borde lärt sig redan som småttingar.

     • Loulou skriver:

      Hej! Jag började titta på WV (ett väldigt kul och underhållande program) och genom detta har läst både Biancas och Pernillas bloggar. Jag förvånas verkligen av all avundsjuka och alla hatiska kommentarer och elakheter som vissa skriver. En bra regel när man kommenterar på nätet är att ALDRIG skriver något man inte hade kunnat säga rakt i ansikte till en person. Behandla andra så som man själv vill bli behandlad. Alldeles för många gömmer sig bakom sina skärmar och spottar ut elakheter. Ren mobbning tycker jag och detta är så fel. Har man inget konstruktivt eller positivt att säga, ja då säger man INGET ALLS! Det fick jag lära mig av min kära pappa, som var en mycket klok man!

 • Hanna skriver:

  Tack för vackra vyer från er familjeresa. Tack för att ni ingav hopp om att önska till en Gud som svarar – såg senaste avsnittet av Wahlgrens Värld ❤️
  Önskar hela Familjen en fortsatt fin resa! ⚓️

 • Maya skriver:

  Åhh va underbart det ser ut!!!

 • jemima skriver:

  Gu vilka fina bilder, hoppas ni hade en superbra resa:)
  Kolla gärna in min blogg: http://www.nouw.com/jemimas

 • Patricia skriver:

  Planeten är vacker tills den är förstörd av resor och shopping

 • Josefin skriver:

  Bianca! Älskar att läsa din blogg men får ibland lite panik på särskrivningar och andra språkfel som dyker upp då och då i dina texter. Har du någon som korrekturläser det du laddar upp? Om inte så anmäler jag mig frivilligt haha 😉

  • Bianca skriver:

   Hej! Ja jag förstår det!
   Jag skriver ganska fort och märker ibland inte av särskrivningar. Sen när jag så som man ska skriva så brudar oftast datorn skriva att det är felskrivning och då blir jag osäker och gör ett mellanslag på orden.
   Men jag ska bli bättre på att korrläsa texterna 🙂

 • ISA skriver:

  Åh, vi var på en sån kryssning när jag var i Miami, så jäääkla vackert och värd grej att göra. Vi hade dock sämsta vädret det någonsin varit där typ, regnade/stormade varje dag på varje plats :)))) Lätt bitter. Men ändå såg man hur fint det var!

  • Bianca skriver:

   Vad synd att det var så dåligt väder!! Det är ju det fina vädret man är ute efter 🙂 Men vi har också haft några dagar med dåligt väder tyvärr. Men detta är helt klart en resa jag skulle vilja göra igen med min framtida familj för barnen tycker ju detta är fantastiskt roligt 🙂

 • annonym skriver:

  älskar dig så mycket, började titta på dig på yt och nu så fann jag dig här❤️ Asså du förstår inte hur mycket du gör min dag bättre. När jag ä ledsen så går jag alltid in och tittar på din blogg eller på din yt kanal❤️❤️❤️

  • Bianca skriver:

   Men åh tack så hemskt mycket fina du!! Vad kul att höra <3 Värmer mitt hjärta!! Då ska jag fortsätta göra ännu mer och ännu bättre video på Youtube och mer inlägg på bloggen!!
   PUSS!

 • Malin skriver:

  Bianca varför uttrycker du dig så otrevligt? Versaler i text och en ganska aggressiv ton? Du får hur mycket hyllningar och beundrarkommentarer som helst. Och ändå blir du så upprörd över att du får lite ris? När det är så enormt mycket ros. Det verkar extremt jobbigt att lägga så stor vikt vid det negativa. Jag tycker inte heller att personangrepp är okej, men jag undrar lite som Hanna, vad förväntade ni er med programmet? Du säger att du kan ta kritik men det verkar inte så. Du skrev i ett annat inlägg att det är så irriterande med kommentarer från folk som tror att de vet hur du är. Men varför har du då själv gång på gång påpekat hur mycket ni blottar i tv, att det inte finns något du döljer och att du verkligen visar upp alla dina sidor där? Det är klart att folk tror/tycker att de känner dig då. Så för din egen skull, lägg ner det här att gång försvar som en arg tonåring, du förlorar bara på det. Ignorera eller gör som din mamma och bit ifrån på ett sätt som inte signalerar sårad fjortis.

  • Charlotte skriver:

   Gå och lägg dig! Sov gott äckeltroll!!

   • Malin skriver:

    Din korta kommentar signalerar betydligt mer otrevlighet och härskarteknik än min eller någon annans här. Så du kan börja med att fundera över ditt eget uttryckssätt om du vill att någon ska lyssna på dig.

   • Maria skriver:

    Tagga ner Charlotte! Du låter inte speciellt trevlig själv.

  • Bianca skriver:

   Därför att det är skillnad på konstruktiv kritik och någon som skriver att jag är vidrig och borde blivit utkastat ur min familj….
   Så starkt är jag inte att jag kan ta sådant. Jag blir otroligt ledsen när jag får sådana kommenterare. Vem blir inte det?

   Vi blottar oss i tv, jag är mig själv framför kameran. Sedan vrids programmet lite och allt är alltid som det kanske var påriktigt på gott och ont. Sedan måste in förstår att det är tv! Vet inte hur många gånger jag ska skriva det men det är liksom 40min i veckan på något som spelas in i 2månader. Alltså 1 program tar ca 2 månader att spela in. Och där tar de endast med när jag är lite sur, bitter, otrevlig, har en dålig dag och vinklar oftast mina synkar (intervjuer) till ännu mer negativa och bittra. Vilket jag kan ta för jag vet att allt är sagt med humor och glimten i ögat. Men vissa förstår inte min råa humor.

   Och sårad får jag vara. Jag är bara mänsklig 🙂

   • Malin skriver:

    Nej alla förstår inte eller delar inte din humor. Och ja, det är faktiskt nåt du får hacka i dig. Folk ser det tv visar upp och reagerar på det de ser. Det är väl inget märkligt. Jag kan tex inte tänka mig att du och Pernilla blev tvingade att tjafsa om deras skilsmässa framför kameran. Det hade ni kunnat ta privat men det gjorde ni inte och därmed reagerar folk på det ni väljer att visa upp. Jag fattar att det är tv som klipper och vinklar, men ni själva har ju ett ansvar också. Kan inte tänka mig att du blir tvingad att säga och göra vissa saker.

    • Bianca skriver:

     Absolut inte, vi väljer helt själva vad vi väljer att bjuda på osv.
     Men det är inget som ska ge folk rätt att gå in och trycka ner en annan människa som de inte ens känner privat?

     • Hanna skriver:

      Trycka ner nej, men reagera kommer folk alltid att göra. Det gör väl du också med program du ser? Som Malin skrev, när ni väljer att prata om skilsmässan så är det klart det skapar reaktioner, med tanke på att Pernilla pratat en hel del om det under åren, det har ju varit både anmälningar och prat om hur dåligt hon mått. Om det nu varit så jobbigt för dig att växa upp med dina föräldrars bråk och löpsedlar så känns det ju ganska kontraproduktivt att du sen tar upp det ännu mer både i en pod och sen i tv…..I dagens brännande metoo-kampanj landar det ganska illa att förringa en kvinnas känslor som levt i ett dåligt äktenskap.

     • Bianca skriver:

      Tyvärr vet du ingenting om min barndom och uppväxt och det är MYCKET ingen vet. Det är inte ditt fel men tyvärr så kan jag inte ta mig till din kommentar då den inte riktigt stämmer in på min barndom….

   • Susanne skriver:

    Hej Bianca , jag brukar läsa Pernillas blogg och ser alltid w.värld , jag tycker att ni verkar vara en jättegullig familj , och det är första gången jag är inne på din blogg och jag har läst en del kommentarer nu och ville bara säga att försök att ignorera när folk skriver dumma kommentarer för dom känner inte dig och du verkar vara jättesnäll , kram Susanne

  • Loulou skriver:

   Hej! Jag började titta på WV (ett väldigt kul och underhållande program) och genom detta har läst både Biancas och Pernillas bloggar. Jag förvånas verkligen av all avundsjuka och alla hatiska kommentarer och elakheter som vissa skriver. En bra regel när man kommenterar på nätet är att ALDRIG skriver något man inte hade kunnat säga rakt i ansikte till en person. Behandla andra så som man själv vill bli behandlad. Alldeles för många gömmer sig bakom sina skärmar och spottar ut elakheter. Ren mobbning tycker jag och detta är så fel. Har man inget konstruktivt eller positivt att säga, ja då säger man INGET ALLS! Det fick jag lära mig av min kära pappa, som var en mycket klok man! Man bör verkligen ta och fundera över sig själv och varför man har ett behov av att försöka trycka ner och förminska andra människor på detta sätt.

 • Bsbdb skriver:

  Hur är din relation med Micke idag? Läste kommentaren han lämnat på din mammas Instagram om att du var ung och självupptagen 🙁

  • Bianca skriver:

   Jadu… Jag skulle säga att vi inte har någon relation längre 🙂

   • Carola skriver:

    Ja du Bianca, det säger mer om honom än dig…helt otroligt att man i så mogen ålder som han ändå är i, inte bara kan bjussa på sig själv mer än så. Jag förstår verkligen inte vad som var så farligt. Det låg ju mycket i det du sa OCH det var väldigt underhållande att se ?
    Jag hör inte till din ”fanclub” precis, läser normalt inte din blogg eftersom jag närmar mig 50 och inte platsar här egentligen ?. Jag vill bara säga att jag uppfattar dig som en fin, charmig och mycket rolig ung tjej, vad det nu kan vara värt.
    Tack för mig

  • Josefin skriver:

   Vem är Micke?

  • Heléne skriver:

   Kanske ligger något i det han sa? Det viktigaste är inte alltid att alltid ha mobilen uppe och fota till sociala medier. Och Bianca kände sig ju tydligen så träffad av hans inlägg, om att hans son är centrum i hans liv och Bianca är centrum i sitt eget liv, att hon skrev tre (!) försvarskommentarer….Men Bianca växer väl upp så småningom och inser att det finns viktigare saker än att ta instagrambilder. Svårt att fatta när man bara bryr sig om sig själv kanske?

   • Bianca skriver:

    Hela grejen var att jag lovade er bloggläsare både en VLOGG ifrån Israel + massa tips på bloggen om ställen vi var på osv. Då måste man ta upp kameran och dokumentera 🙂 det är helt enkelt mitt jobb.

   • Moa skriver:

    Bra skrivet. M gjorde det din mamma borde ha gjort dvs lära dig hur man uppför sig. Att bl a ta upp mobilen för att fota i ett privat hem när man blivit tillsagd atti inte fota är förfärligt illa. Så gör man bara inte.

  • Carro skriver:

   Va? Har Bindefeld skrivit det om Bianca? Var då, hittar inget på Ps insta…?

 • Emelie skriver:

  Njuuuut och slappna av ordnetligt nu. Du har ju haft det väldigt stressigt på sistone så njut verkligen till hundra procent, men jag undrar om varför ni inte är så förtjusta i Jamie olivers resturang? tänkte nämligen testa det när jag ska till London nu i januari, men blev lite tveksam när jag läste det du sa nu.
  kraam

  • Bianca skriver:

   Det ska jag fina du!

   Varför vi inte tycker om det är för att det 1. är dåliga kockar 2. dåligt utförda rätter 3. dåligt val av pastasorter 4. för dåligt kryddat 5. helt enkelt bara väldigt väldigt dåligt 🙂

 • Fia skriver:

  Hittade denna lägenhet som påminner om din stil! Fantastiskt fin! Skulle du inte kunna visa mer inredning?

  https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-arsta-stockholms-kommun-jarnlundsvagen-35-12712862

 • Camilla skriver:

  Jamaica ???❤️ Åh Bianca, kan vart rekommendera Jamaica ? Riu Hotell and resort i Negril var super ????
  Även Barbados, och Tobago ???
  Pöss ?

 • Madelaine skriver:

  Bianca… du är den MEST NATURLIGA bloggare mm av de alla!!!! Du skryter aldrig över allt du har och får. BJUDER på dig själv i ert program … är SÅ rolig, vacker, bästa humorn. Kort sagt bästa dagen i veckan : TORSDAG!!! Hälsa din familj att ni är ett gött gäng och familj. Ni gör dagen för väldigt många !!! Och STRUNTA i alla dessa tröttsamma avundsjuka människor….. svara de inte …. då blir de bara större. Ha det gott. Kramiz

 • Mellan skriver:

  jag ska se avsnittet snart måste bara kolla ikapp först!!<3

 • Jennifer skriver:

  Hej Bianca! Följer dig och uppskattar verkligen dig som bloggare/vloggare! Såg din reaktion på alla hatkommentarer och jag blir så arg på att folk kan uttrycka sig så som de gör. Du ska veta att de är så många som uppskattar dig, och ser upp till dig. Ta inte åt dig av alla haters, du är bra!
  P.s. Bikinitoppen du har i det här inlägget, var är den ifrån? 🙂

 • Elin Borg skriver:

  Hej Bianca!
  Jag ville bara skriva att andre styrmannen på skeppet Harmony of the seas är ju faktiskt svensk. Han är kusin till min pappa.
  //Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *