FINAL DESTINATION – MEXIKO

bianca ingrosso kryssning

I förrgår var vi påväg mot vår sista destination Mexiko.

Kan säga att det har varit som att vakna upp i en saga varje dag till denna utsikt. Så fantastiskt vackert!! Och jag som TOKÄLSKAR att sitta vid vattnet och låta tankarna flöda har njutit av varenda sekund <3

df7aa63d-8739-4f93-8c9e-553f0ebc0a2f-1.jpg

Familjen Wahlgren/Ingrosso och familjen Perrelli/Nilsson hängde ihop i Mexiko. Självklart skulle ett gruppfoto tas 🙂 Riktigt soft gäng på 19 pers!

a8e6d381-6076-4bd0-aac1-3c983e1ef1b4-1.jpg

För er som har missat det så var ju Charlotte tidigare gift med min farbror Nicola (fun fact, Perrelli är faktiskt min farmors efternamn) så hon känns som en extra faster till mig. Hennes söner Angelo och Alessio är alltså våra fina kusiner <3

bianca mexiko blogg

Jag hade på mig klänning ifrån IvyRevel som jag tokälskar och min älskade beach bag ifrån mammas kompis Jennifers märke BagAll

img_9930-2.jpg

bianca ingrosso ivyrevel

155cfafa-7446-48b9-8bb9-6b1a0213efa6.jpg

Palmer, blått vattnen, strand… vad mer kan man begära 🙂

img_9873.jpg

bianca ingrosso mexiko

Och en liten ödla på det! Tack Mexiko för denna gång! 

Godmorgon vänner och glad Lördag på er! Här är det natt så inte riktigt Lördag morgon för oss än.

Det är vår sista dag här på båten så imorgonbitti (eftermiddag för er) så kliver vi av båten och ska hänga en dag i Fort Lauderday i Florida för att käka lunch där innan det bär av till flygplatsen.

Vi har haft det underbart på vår familjeresa med denna kryssning. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka om det då kryssningar inte riktigt har varit min grej tidigare, men så fel jag hade. Det har varit super trevligt 🙂  Men OJ vad jag längtar hem nu till DINO (!!!!!), min lägenhet som jag verkligen vill få klar nu, rutiner, jobb, vänner etc <3

Förhoppningsvis kommer det upp en vlogg idag ifrån London som jag vet att ni är många som vill se. Men blir det knas med nät och så så får den komma upp på Söndag helt enkelt 🙂 Och jag har även filmat en vlogg härifrån som ni kommer att få se!

Ses i Sverige vänner <3

39 reaktioner på “FINAL DESTINATION – MEXIKO”

 • Linnéa skriver:

  Hej Bianca!
  Såg avsnittet av erat program då du precis hade blivit dumpad av din kille.. igår kväll dumpade min stora kärlek mig nästan utan anledning & ser väldigt mycket upp till dig så snälla hjälp mig vad ska jag ta mig till?
  Mvh
  En väldigt förkrossad tjej…

 • Dixi Wonderland skriver:

  Vilken resa ni har gjort och du var så fin i den röda klänningen, wow 😀

 • Emma skriver:

  Fin klänning

 • Hallå där bloggare och icke-bloggare! Nu söker Vardagskrönikören nya gästskribenter. Gillar du att skriva och är bra på att reflektera över vardagen, då är du perfekt för Vardagskrönikören. Låter det kul? Lämna i sådana fall en kommentar på hemsidan eller på Vardagskrönikörens Facebook-sida (samma namn), så kontaktar jag dig.

  Om du vill ha inspiration kan du gå in och läsa veckans senaste vardagskrönika ”Den hänsynslösa diktatorn inom oss”, så får du en bild av hur en vardagskrönika kan se ut.

  Ha det,
  Vardagskrönikören!

 • Alva Eriksson skriver:

  Älskar din blogg värkar som ni har haft en super bra resa❣️

 • Bella skriver:

  That red dress though!

 • Karin skriver:

  Vem har Dino nu när ni är iväg allihopa?

 • Lisa skriver:

  Hej !! Riktigt bra vllogg ifrån London. Kan du snälla länka tightsen ifrån calzedonia. Kram Lisa

 • Alex skriver:

  Underbara Bianca, du passar sa bra i rott & alskar klanningen!!!! Men jag hittar den inte pa deras web sida?!? Finns den & fa tag I fortfarande?? Kan du inte lagga in en link till den isafall?? Stort tack?

 • Helena skriver:

  Hej Bianca ville tala om att det heter Fort Lauderdale i Miami inte Fort Lauderday Bara så du kan rätta det. Du är väl perfektionist även i din blogg. 😉 kram

 • E skriver:

  Kommer du att återvända till något av resemålen ni besökt nu under kryssningen någon annan gång?

 • Alva skriver:

  Söker du fortfarande en assistent? 🙂

 • Fredrika skriver:

  Vart kommer dina snygga solglasögon ifrån? Älskar din blogg!!

 • Medieportalen skriver:

  Kul att läsa din inlägg här på bloggen!
  Vi länkar ofta till din och andras bloggar på våran hemsida.. Ta gärna en titt mediaportalenblog.wordpress.com/ 🙂

 • Mikaela skriver:

  hej bianca! vart är dina over knee boots ifrån på din senaste vlogg? dem svarta? snälla svara! 🙂

 • Isabella skriver:

  Så snygga bilder!

 • Camilla skriver:

  Hej!
  Nu har jag letat galet efter klänningen du har på dig från IVYREVEL , blev smått förälskad i den . Men är det länge sen du köpte den? Tänkte om den är ur sortiment ? För jag kan ju inte hitta den ?

 • Jolin Benelici skriver:

  Din pojkvän är gay gumman. Inte nog med brist på att visa kärlek och död blick när han kollar på dig.. så har min vän som är gay och bor i London, sett honom på udda klubbar om man säger som så. Du lär ta detta som ett skämt men ja, du kommer nog inse detta med tiden då du inte tycks vara uppmärksam av dig i hans sällskap.

 • Julia skriver:

  Hej! Jag följer din blogg på appen Bloglovin, och då går inte bilderna att ses i alla inlägg 🙁 vet du varför eller kan man göra något åt det? Supertråkigy eftersom att den appen är som en andra hand!
  Kram

 • Carro skriver:

  Hej Bianca. Detta är så hemskt men jag vill sprida denna länk för att folk ska hjälpa till och förstå vad som sker http://editorialtools.aftonbladet.se/barntillsalu/ Skriv gärna om det i bloggen så fler få se denna grymma verklighet många barn lever i.

 • maya gustafson skriver:

  Ser ut som att ni har haft det suuper härligt!

 • Steph skriver:

  Hej Bianca, den svarta urringade klänningen som du har på dig på din mammas blogg är riktigt snygg, vart är den ifrån? Och vad har du för Strl på den? Måste beställa den nu 🙂 kram

 • Becca skriver:

  Hej Bianca! Jag älskar din blogg och din youtube kanal, det hade varit super roligt ifall du kan göra en What´s on my IPhone! Det känns som att du har en hel del bra appar att dela med dig av. Kram!!

 • Cornelia skriver:

  Var i Mexico var ni? Ska nämligen dit i vinter!

  • Felicia skriver:

   Undrar också detta!!! Ska nämligen till Mexico jag med… åker till Cancún, playa del Carmen och Isla mujeres!!! Hade varit kul att få någon typ av feedback från Bianca angående stället hon var på? såg lovely ut!

 • Marina skriver:

  Hvilket kamera bruker du og hvordan redigerer du bildene dine på blogg/instagram?

 • Anonym skriver:

  Läs gärna min blogg om min historia från jag föddes till jag vaknade upp efter misslyckat självmordsförsök, mina tankar och hoppas på så sätt även kunna få omgivningen förstå sig på folk i min sits.

  http://nouw.com/behindethesmile

 • jemima skriver:

  Va fin du är Bianca<3 Älskar rosa väggar att ta bilder mot det blir så snyggt. Hoppas ni hade en superbra resa.
  Kramar<3

 • Lisa skriver:

  Ni bara måste besöka Las Olas i Fort Lauderdale, det är en lång gata fullt med mysiga restauranger och cafén i tusen olika färger, där måste ni käka på cheesecakefactory! Alla deras maträtter är to die for och deras cheesecakes är bland de godaste jag ätit!!!!

 • Maria skriver:

  Vart kommer din snygga beiga/bruna kappa ifrån som du hade i London vloggen? ?

 • Felicia skriver:

  Så snygg outfit?

 • Hanna skriver:

  Hej Bianca! Jag undrar bara om du hade kunnat visa i en youtubevideo hur du gör ditt hår! På senaste har jag börjat älska din stil och hår jättemycket. Älskar dig, din blogg och yt!❤️

 • Hanna skriver:

  Hej Bianca! Jag undrar om du hade kunnat göra en video på hur du gör ditt hår och olika hårfrisyrer? Jag har börjat älska din stil och ditt hår! Älskar dig, din yt och din blogg!❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *