COME WITH ME TO LONDON

PRESS PLAY <3 

Hej kära vänner!!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering här!! Verkligen!! Det har varit lite för mycket med inspelningar, resande och en del ärenden som gjort att jag inte ens tagit upp datorn sen jag kom hem i söndags kväll. Sen min jetlag… asså herregud! Jag brukar ändå vara bra på sånt men asså jag somnar inte förrän typ 05.00 på morgonen och kan inte gå upp förren 13.00 på dagarna då Amerika är 6h bak i tiden från Sverige.

MEN iallafall!! För er som har missat det så har jag ju släppt en ny vlogg på min YouTube kanal. Där får ni följa med mig en helg i London där min älskling Phillipe bor <3 Ni får se några av mina favorit restauranger, vart jag shoppar och lite gos med Philipe. Faktiskt en väldigt rolig vlogg måste jag säga 🙂

Jag har även en ny tjej som klipper mina videos och nu älskar jag den personliga touchen på det!! Så mycket JAG!! In och kolla!!

NU – hemma i lägenheten med Alice. Vi har precis spelat in lite för Wahlgrens Värld och även spelat in vårt 1a poddavsnitt och släpper förhoppningsvis MYCKET SNART 🙂 Så nu ska vi beställa hem mat och bara hänga liiite. Så najs!

37 reaktioner på “COME WITH ME TO LONDON”

 • Julia skriver:

  Vart är den beiga kappan ifrån Såå fin på dig ?

 • helena skriver:

  Åh, så roligt med podden! Längtar med spänning på ert första avsnitt 😀 Kram <3

 • kaffekunnig skriver:

  Kul med podd! Skall följas!

 • Helga skriver:

  Märktes verkligen att det är en ny klippare, tycker det är mmyyycke sämre. Förr var videona mer clean, klara och inte så ”virriga”. Nu är det en massa ”retro” och virr hela tiden osv. ”Kvaliteten” på videon var bättre förr, alltså du kändes som en proffsig bloggare med dina videos förr, nu är det mer nybörjar filmning, som tycker om att testa olika animationer typ XD. Tråkigt verkligen! Ville bara säga min åsikt, kanske kan hjälpa.
  Men häärligy med podden, tror den kommer bli gryyyymm❤️

 • Nej nej skriver:

  Tyckrr nya klipparen känns nervös. Flashigt man mår illa. Epelepsi ala tv spel. Varför klippa o kladda. Clara Henry e youtubes flash stress drottning. Hemskt.

 • Erika skriver:

  Hej! Måste bara fråga vart den svarta väskan är ifrån, den man skymtar lite snabbt och som verkar ha ”pärlor” på sig? Så sjukt snygg!!!

 • jemima skriver:

  Så mysig video<3 Kolla gärna in min blogg och va med i min omröstning.

 • Iza skriver:

  Hej!
  Jag undrar vart det snygga svarta matbordet som du har i lägenheten är ifrån?

 • Tess skriver:

  Godmorgon Bianca, jag tycker att denna vlogg är strålande!!! Kreativ, rolig, personlig, innehållsrik och helt enkelt super! Som att se en kortfilm av riktigt god kvalitet. Du och Phillipe bjuder in oss tittare in er vardag sådär lagom och du Bianca förmedlar glädje, lugn och har härlig energi. Du är jättefin i vloggen, din älskling med. Tack för snyggt presenterad vlogg. Önskar dig en fin dag.

 • Lisa Bakkland skriver:

  Tack för att du besökte min blogg idag, vad kul att du gillade den <3

 • H skriver:

  Vill säga att jag älskar dig o dina vloggar och allt, men faktiskt så tycker jag att de gamla bloggarna var bättre/finare/proffsigare. Gillade stilen mer, som någon skrev kändes det mer clean. Du är så rolig och innehållsrik ändå så massa smileys och texter behövs inte i dina vloggar!! Men det är bara min åsikt! <3

 • Julia skriver:

  Den nya klipparen känns faktist väldigt nervös och virrig! Jag blir typ nervös och får nästan början på stress av att titta på dendär vloggen då det blinkar o snurrar o har sig xd lägre betyg :/ synd!

 • Anonym skriver:

  Sorry men alltså om dina videosar kommer se ut såhär kommer jag sluta titta på dem. Gillade inte ALLS. Oklart då klipparen har ”suddat” olika ställen, ”smutsigt”, oklart, inte alls stilrent osv. Fy

 • Sanna L skriver:

  Din nya klippare verkar vara en stressad hipster?
  Mer uppdatering snällaa! <3

 • Emmi skriver:

  Det skulle va roligt om du gjorde lite mer personliga vloggar. Känns som du kör samma grej hela tiden, outfit, var ni är ute och äter, samarbeten.
  Förstår att samarbeten är en del av ditt jobb men du kanske inte behöver ha det i varenda vlogg. Jag gillar dina videos jättemycket annars.

  Du kan ju ta upp lite ämnen att prata om, tex din ätstörning, hur dina framtidsmål ser ut, hur det är när folk trycker ner dig och får fel bild av dig trots du visar vem du är i wahlgrens värld, hur är det att växa upp i en kändisfamilj. Eller göra en video då du visar bilder på dig när du va liten. Roligare med mix liksom 🙂

  Ta hand om dig. Kram

 • Mimi skriver:

  Håller med om att gamla vloggarna var klippta bättre, men alla tycker olika såklart 🙂

 • helena skriver:

  känns väldigt kopierat och inte originellt alls. Väldigt synd att du inte har en egen stil.

 • Helena skriver:

  Om man är tvungen att anställa människor som tar hand om blogg, vlogg och allt vad det nu är, så får man nog omprioritera.

  • u skriver:

   omprioritera vad ? det ger ju jobb till ytterligare en – det är väl bra? det minskar ju arbetslösheten. förstår inte. Har man ett företag och man inte hinner med att göra allt själv är det väl bra om man kan betala nån annan för att göra det, så man slipper omprioritera bland kunderna. Det är ju så det skapas arbetstillfällen och företag växer……

 • Julie skriver:

  Bara för att ge feedback, och vill inte alls göra dina nya klippare ledsen, men förhoppningsvis tar hon kritik på rätt sätt.

  Tidigare videorna har varit mer vuxna/Clean. Den här kändes väldigt fjortisaktig/nybörjarfilm, massa onödiga effekter. Vart nästan jobbigt att titta på. Musikvalen hade man kunnat fundera på, istället för att ha hetsig tetrisliknande musik i vissa klipp..
  Som sagt, bara feedback. Har själv jobbat inom film/media därav kände jag att jag ville lägga in en kommentar 🙂
  Det är givetvis en smaksak, men för att hålla kvar publiken bör man nog tänka om lite!

  Lycka till med kommande videos!

 • Julia skriver:

  Bianca. Mac är ett märke som testar på djur.
  Helt sjukt. Så om du tänker på djuren och djurtester, tänk om!

  kramis, du verkar en trevlig prick!

 • Josie skriver:

  Hej! Jag föredrar dina gamla vloggar, nu känns det nästan lite barnsligt klippt och det var även väldigt skakigt. Tycker att hon som klipper ska klippa lite mer som det gjordes tidigare 🙂
  Annars, tack för en bra blogg!

 • Anonym skriver:

  Förstår att du inte kan hinna med allt och måste ha hjälp. Men charmen är som borta…? och lite virrigt ihopklippt.Hoppas du gör det själv sen när tiden finns, dom var alltid så mysiga att titta på.

 • Kopior skriver:

  Kan du fixa fram 10 000 kopior av dig så fler kan få en rolig o söt flickvän med udda svar och eget ego. Alla e så likriktade o tradiga. Dagens Wahlgren e rockig.t tonite. Pernillas ögonshow alla Wahlgren krossar Justin Timberlake.

 • Julia skriver:

  VARFÖR släpps inte avsnittet av Wahlgrens värld samtidigt som det går på TV:n?? Sååå frustrerande att man måste vänta tills det har gått på TV:n vid 22….

 • Tyvärr så gillade jag dina gamla redigeringar mycket bättre. Tyckte det här kändes mer rörigt faktiskt. Annars jätterolig och bra vlogg som vanligt! 🙂

 • Majsan skriver:

  Tkte vloggen var lika bra som vanligt!!! Förstår inte kritiken..men alla tycker vi olika!!!

 • sara skriver:

  varär kappan ifrån? Svara gärna vore schysst

 • Kristin skriver:

  Du gör grymma vloggar! Svinbra musik, bra klippt och filmat 🙂

 • lena skriver:

  Din nya klippare klipper vloggarna SKIT. så jävla massa effekter hela tiden. fyfan

 • Alice skriver:

  Förstår inte resterande kommentar med kritik alls.. men du har ju många väldigt olika läsare/följare. Säger bara vloggen var grym i jämfört med tidigare och stack ut ur mängden med sin touch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *