LATELY FROM MY PHONE

fb33873c-e935-4296-ad2a-79d17fde1c98.jpg

Haft möte med Guldfynd och designat klart min andra smyckekollektion som släpps nu i vår <3 Det kommer bli SÅÅÅÅ snyggt och ganska annorlunda från den första kollektionen 🙂

67731125-6285-4e39-b441-f50506fb607f.jpg

Jag har filmat för Wahlgrens Värld såklart också. Detta ovan är på mitt kontor som vi filmade i igår. Jag hade nämligen en liten ansökningsintervju med 10 av er som sökt till att bli min assistent. Är inte klar alls med intervjuerna dock för har fått ca 400 mail om folk som vill bli min assistent hehe så inte hunnit gå igenom alla mail än :/ Men hittills har jag hittat 4 som jag är jätte intresserad av! Men skicka gärna inga fler ansökningar för jag hinner inte gå igenom mer 🙂

Det är långa dagar och ibland pallar man inte vara sig själv fast ”filtrerad” då man inte får prata med dem man faktiskt känner bäst, sitt kamerateam liksom.

Och apropå dem. Jag hade aldrig gjort detta om det inte var för den fina responsen man får av er (de flesta) och om det inte vore för detta fantastiska kamerateam vi har <3 De har blivit som min familj och jag blir alldeles varm i hjärtat av att umgås med dem.

Som vi skrattar, hänger sent till kvällarna, reser ihop och kan prata allvar och herregud vilket stöd de är för mig!! Vill aldrig tappa kontakten med dessa <3

bianca blogg bohem

Fått en liten tanke att jag vill göra om allt i min lägenhet nu haha…! Har liksom inte ens inrett den klart än och redan vill jag göra om allt. Nej men det är farligt att gå in i inredningsbutiker för ALLT är så fint!!

Här ovan är när jag var inne i butiken Bohem i förrgår påväg hem. Helt kär i glasbordet till höger, tänkte att det vore fint att ha som sminkbord. Kommer ifrån Ruth_And_Joanna och kostar 12.000kr så lite dyrt kanske för ett sminkbord. Men det tittar jag iallafall på 🙂

8b30c9a3-fb7a-4df9-9546-31b77fde8ab3.jpg

Dessa är kuddarna jag blev TOTALT FÖRÄLSKAD i!! Ser ni hur snygga eller?! Men tror jag ska önska mig det i julklapp och födelsedagspresent (fyller 23 år i December) för de kostade nämligen 1500kr styck haha.

Dessa tänkte jag ha i min gråa soffa från Benington, så fint!

bianca bohem
Och dessa tänkte jag skulle passa perfekt i min säng då jag tänkte köra på temat ljust och beige där. Sååå fina att man smäller av. Men får antingen önska mig alla kuddar eller köpa lite åt gången för känns lite galet att spendera 10.000kr bara sådär på kuddar…. :/ 

Denna vecka har gått fort!! Känns som jag kom hem ifrån Florida i förrgår typ men det var liksom typ 5 dagar sedan. Kan vara för att jag har pendlat mellan att jobba med Wahlgrens Värld, spelat in första poddavsnittet med Alice också (!!!!!),  gått på möten, fotat samarbeten, filmat videos för Youtube och försökt att få i ordning min lägenhet som varit kaos då jag aldrig aldrig är hemma.

Har varit lite nere denna vecka också och kan inte riktigt sätta fingret på det. Vet inte om det är för att jag saknar mina vänner som jag aldrig hinna träffa, att jag känner mig ensam i lägenheten eller om jag bara fortfarande känner mig utmattad. Men glädjen för saker är väl inte så stor och jag känner att shopping löser glädjen för stunden… inte bra!! Saknar att komma hem till mammas hus fullt med syskon och vänner, stora middagar och mys i tv:n med hela familjen. Blir väl så när man flyttat hemifrån antar jag 🙂

MEN nu sitter jag iallafall på tåget påväg till Göteborg där min älskling befinner sig denna helg 🙂 Vi ska bara chilla, ta det lugnt och mysa. Endast laga god mat och kolla film varje dag. Är inte alls sugen på att gå på stan, shoppa eller gå på restaurang och ha det så simpelt som möjligt. Vi får ju aldrig ha det så <3

Så Göteborg, vi syns om några timmar <3

PUSS!

32 reaktioner på “LATELY FROM MY PHONE”

 • Josefine skriver:

  Hej Bianca!
  Skulle du vilja kolla upp vad det är som gör att man lite ser dina bilder när man läser bloggen via bloglovin? Har vart så ett tag nu! Vill ju kunna se dina bilder!
  Kram!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag skrattade så jag skrek igår när jag såg senaste avsnittet. Din morfar var ju inte alls glad varken på din mormor eller mamma xD ”Pernilla nu tar du bort handen därifrån”. Tycker du är duktig som kämpar på med körningen och det bjuder på många skratt för oss som tittar. Måste även fråga om ni verkligen hade satt lappen Övningskör upp och ner eller var det bara något som gjordes för att skoja till det? 😛

 • Carin skriver:

  Hej Bianca…..håller fullkomligt med dig det du säger på Wahlgrens värld att hundar ska hållas i koppel. Stor eloge till dig

 • Tove skriver:

  Att känna sig hemma i ett hem tar tid! Oavsett om man flyttar första gången eller för 36e gången. Du är ju aldrig hemma utan flänger omkring överallt och när du väl är i Sthlm hemma hos din mamma? Asså väx upp snälla.. nååååån gång!!!!

 • Ingrid skriver:

  Bra gjort Bianca att säga ifrån om att hundar ska gå i koppel!

  • Bianca skriver:

   JA det är ett måste för mig 🙂

  • Malin skriver:

   Så klart hundar ska hållas kopplade. Lika självklart som att en vuxen handledare agerar säkert vid övningskörningar. Tex inte sitta bak, inte ha passagerare, inte filma och inte flamsa. Sjävklart för de flesta men svårt för familjen Wahlgren tydligen….

 • Camilla skriver:

  Vad roligt att ni fortsätter med Wahlgrens värld ❤️ det är helt underbart, bästa programmet nu (samt Sofias Änglar) väntar och väntar på Torsdagarna ?❤️ Vill inte vara utan det, men förstår ju att ni inte kan fortsätta hur länge som helst ?
  Kramizar

 • Cajsa skriver:

  Kände också en tomhet i början när jag flyttade hemifrån, åkte ofta hem till mina föräldrar så fort jag blev ensam. Men med tiden kommer du landa i din nya vardag och uppskatta att vara själv i din lägenhet mer än i början.

 • Linda skriver:

  Jag beundrar dig som jobbar så hårt och samtidigt har långdistans till din pojkvän. Jag var i liknande situation för några år sedan och det var verkligen tuffa perioder men allt är så himla värt det i slutänden. Snart får ni flytta ihop och det kommer inte kännas lika ensamt i lägenheten. Och snart kanske några av samarbeterna du har nu är över och du kan få lite mer fritid. Allt blir bättre och alla bitar kommer falla på plats. <3

 • Johanna skriver:

  Hur gick det med elementet och soffan? 😀

 • Cissi skriver:

  Fina Bianca! Känner så väl igen mig i det där med att inte finna glädjen… Oavsett hur kul saker man än hittar på. Jag som från superwoman till zombien med utmattningssyndrom vet hur det är när livet ställs på paus! Lova att ta hand om dig!! Ta många pauser, stanna upp och se vad du verkligen åstadkommit, lyssna på din kropp och försök vara i nuet trots att schemat är fullproppat med alla dessa ”måsten”… Ibland behöver man boka in en blank dag i kalendern till att göra just ingenting!

  Bamsekram! <3

 • Maria skriver:

  Kämpa på ,ed körkortet Bianca. Ge inte upp. Jag kuggade mig 6 ggr på skrivningen. På den 7:e gången klarade jag det. Jag gav inte upp. Gör inte det du heller. Du är en kämpe det har jag märkt från programmen. Du är värdefull. Glöm inte det gumman <3

 • Emilia skriver:

  Vackra människa! Vart kommer din läckra gråa leggins från, som du bär i flera avsnitt av Wahlgrens värld?
  Puss!

 • Madelaine skriver:

  Bianca. Hade oxå velat vara hos min mamma om vi hade nästan hela familjen hemma när jag var yngre så mkt jag kunnat. Älskar min familj o trivs med de omkring mig oxå. INGET FEEEL i det. Bara avund som får människor att gnälla ner på dig om det. Go for the family !!!!!!!

 • carmela skriver:

  fina smycken <3

 • Emmy skriver:

  Hej! Vart har ni köpt besticken ni har hos din mamma, dom är guldiga med runt skaft? , otroligt fina!✨

 • Maria skriver:

  Tycker ert program är galet roligt och du är en fantastisk tjej.
  Skit i alla kommentarer som är dåliga de är bara så sjukt avundsjuka!
  Om du längtar efter familjen åk hem och sov där ibland. Inte så lätta att direkt känna sig ”hemma” när man flyttat hemifrån. ❤️

 • Malin skriver:

  Men va då ingen ordning i lägenheten? Jotex var ju där och fixade jättefint. Vad ska du göra av alla de möblerna och grejerna? Ska du kasta ut allt och köpa nytt? Eller tog de bara lite bilder och sen tog med sig alla saker igen?

  • Bianca skriver:

   Det var bara en del av lägenheten de fotade och stylade. Har fortfarande inte bra förvaringsutrymmen, ett stort element som står i badrummet, tvättmaskin som är paj, flyttlådor som jag ännu inte packat upp osv…
   Sen blev inte riktigt Jotex inredningen som jag ville ha det så en del möbler åkte tillbaka till deras kontor.

   • Therese skriver:

    Tycker du gör helt rätt i att lämna tillbaka möblerna från Jotex om dom inte känns som du.
    Glasbordet från Bohem är jättefint och hade varit ett fantastiskt sminkbord?. Gör lägenheten till din egen och du är värd allt ovanför.
    Du kämpar och jobbar otroligt mycket och då kan man köpa det man verkligen vill ha!
    Tack för att du bjuder på dig själv i alla dina kanaler och du är fantastisk precis som du är.
    Ha en underbar helg här i Göteborg?

 • Anni skriver:

  Filmar ni för säsong 3 nu?

 • Jennie skriver:

  Hej Bianca jag skall till stockholm om ca 2 v. Jag tänkte om du kunde tipsa om lite matarällen som du har som favvo.

  De 5 bästa
  Pastaställen
  Pizzaställen
  Hamburgeställen
  Köttställen
  Fikaställen

  Tack för hjälpen

 • Amanda skriver:

  Efter veckans avsnitt så måste jag bara säga att herreguuuud va skön du är, din humor är så jävla klockren!!! ? sjukt skön person, go girl!

 • Hanna skriver:

  Älskar ert program sååå mycket, man önskar ju att de kunde gå varje dag året runt haha ? Jag upplevde också någon slags tomhet när jag flytta hemifrån, trots att jag har mitt eget place så hänger jag hos mina föräldrar hela dagarna. Det är svårt att gå från att leva familjeliv och alltid ha de man älskar i närheten till att sedan vara ensam i en lägenhet, tar nog ett bra tag att vänja sig om man ens gör det. Annars kan man ju bara hitta en bra kombination av de två, bo ensam men hänga med familjen på dagarna och sova över vissa nätter ☺️

 • Lydia skriver:

  Hej Bianca hoppas du läser detta.
  Jag är 11 år gammal ( titta inte på stavfel)
  Du är min förebild, jag tycker du är så fin. Jag vill en dag bli som du! När du blir ledsen tänk på alla som står vid din sida! 🙂
  / Lydia
  PS: älskar din blogg

 • Sofia skriver:

  Att du känner dig lite nere beror nog främst på att du är utmattad, det tar lång tid att komma i balans igen. Tomheten beror nog både på omställningen att flytta hemifrån, men så får man också av utmattning. Det som händer när man gör så mycket att man blir utmattad är att man tappar bort sig själv. Det gör att ingenting längre känns roligt och det uppstår en tomhet som man försöker fylla. Många shoppar, andra äter, en del dricker etc. Finns säkert de som gör all of the above.
  Se bara till att dra ner på tempot, lägga in mycket tid för återhämtning och förstå att det tar längre tid än man tror. När du hittar dig själv igen kommer nedstämdheten att försvinna. Ha nu en mysig helg med din älskling och var rädd om dig.

 • Emelie skriver:

  Hej, finns liknade kuddar på hm home. Mellan 99-149:- har själv några och är super nöjd.

 • Stig Hagberg skriver:

  Hej Bianca.

  Du måste dra ner på uppgifter Nu verkar det gå 290km/t och då säger kroppen ifrån. Det blir också svårare att ta kritik och lätt att bryta ihop.
  Focusera på det som är viktigast för dig. Du är ung och måste leva ett fritt liv utan att vara i kamerors fängelse .
  Hoppas du kommer i balans och får ett underbart liv. Det är du värd som sprider så mycke glädje.

  Med vänlig hälsning,
  Stig Hagberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *