LAST DAY IN FLORIDA

71335af6-d42e-41ae-8f61-6c5a7938407f.jpg

Kom på att jag missat att visa er sista bilderna från sista dagen i Florida.

Vårt flyg gick nämligen sent på kvällen så vi gjorde det bästa av dagen helt enkelt. Sol, lunch, middag och shopping på stranden 🙂

florida bianca blogg

Vi började dagen med att käka lite burgare och pommes på FiveGuys. Det är riktigt goda hamburgare fast här i Florida var det tyvärr inte lika gott som i London.

Sedan åt vi lite snacks på en mysig & god restaurang vid stranden. Guacamole & nachochips slinker alltid ned 🙂

img_9987.jpg

Jag unnade mig en riktigt snygg baddräkt i en butik som hade lite mer ”lyxigare” grejer. Stylade den med min absoluta FAVVO kjol som kommer ifrån TwistAndTango. Önskar så att de gör denna i vit och beige också för jag LEVER i denna kjolen när jag är utomlands 🙂

1046c124-9530-4136-9c24-994c11f17cde.jpg

Så jävla skönt med sol, värme och palmträd!!

pernilla bianca ingrosso

Min älskade mor <3

c9f9c24a-3457-444f-aada-ec5c1bd2db1e.jpg

30 December fyller vi 28 och 23

<3 

31b2f126-3df9-4b5c-ab00-8218fab8a842.jpg

Efter en riktgt grym dag med god mat, lite sol, skratt och shopping så tog vi en Uber till flygplatsen. Så redo att sova och mysa på planet.

Ibland tycker jag verkligen att det är skönt att flyga, speciellt när det är långa flyg.

bianca ingrosso sover

Mamma tyckte det var kul att dokumentera alla som sov haha! Ja jag gillar kuddar….. 🙂

4a45dc35-61cf-424b-a0e5-16474c825f6f.jpg
Och sen självklart en selfie på henne själv 🙂 

Sista bilderna från vår resa förra veckan. Så mysigt vi hade!! Nästa gång vill jag åka till Bali eller Miami, eller har ni några andra tips på en destination för familjeresa?

Nu har jag ätit sen frukost, jobbat lite och nu ska jag göra mig i ordning för lite häng på stan med Phillipe. Och angående min shopping som jag skrev om ovan. Hade ni tyckt att det vore roligt med en video där jag visar upp mina nya inköp??

PUSS <3

17 reaktioner på “LAST DAY IN FLORIDA”

 • lo skriver:

  JAA visa inköp älskar att få inspo men snälla sitt inte och försvara varje inköp tkr inte det är kul att sitta och lyssna på det

 • Emelie skriver:

  Hej Bianca!
  Vart gillar du att köpa väskor? Budget vs lyx? ?

 • Sofia skriver:

  Jaa det vore jätteroligt, älskar att få inspo av andra och just nu behöver jag verkligen det❤️❤️❤️

 • Alexandra skriver:

  Ja jag vill jättegärna se en video på dina inköp ?

 • Mathilda skriver:

  Jaaa? gör video!

 • Moa Söderberg skriver:

  JAA snälla gör en video om allt du köpte!!! Jag åker till Florida om en dryg månad så jag vill gärna ha lite tips om saker jag kan köpa

 • Johanna skriver:

  Jaaa! Din shopping och klädstil är det bästa med bloggen ???

 • Petra skriver:

  Alltid spännande att få se vad som följt med i shopping påsarna???
  Så gärna en vlogg på det???
  Tack?

 • Amanda skriver:

  Skulle älska en video med dina nya inköp 🙂 Vill hemskt gärna veta var den svarta väskan med vita pärlor ser det ut som är ifrån som du har på dig i senaste vloggen! Så himla snygg!

 • Emma skriver:

  Har tänkt på att du är väldigt ödmjuk i din blogg när du skriver om din familj, om man jämför med hur du talar om / talar till dem i TV-programmet.
  En bild på dig och Pernilla med texten ”älskade mor” blir lite märklig när man ser hur pratar om henne i TV. Men det kanske är klippning i programmet som framställer dig som hård och arrogant?
  En fundering bara ?

  • Bianca skriver:

   Det är helt klart klippning och lite mer humor i programmet. SJÄLVKLART älskar jag min mamma mest över allt!! Men programmet är ju lite vinklat åt det mer humoristiska, sarkastiska och allt är med glimten i ögat håller liksom 🙂

 • Caroline skriver:

  ja!! ?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Men är du bara 22 år? (Nu känner jag mig gammal haha) Jag trodde du var äldre, mest med tanke på hur mycket du redan hunnit med i livet 🙂 Blir väldigt kul att se vart du är i livet om några år med tanke på din framgång än så länge 🙂

 • Sofie skriver:

  Rekommenderar verkligen Bali, där ska man passa på att resa runt lite eftersom att där är många olika miljöer. Där är superbra ställen för att lära sig surfa längs sydöstra kusten, mysigt yogaparadis i djungelmiljö i Ubud och sedan fantastiska paradisöar ute på Gili-öarna med vita stränder, turkost vatten och inte en enda bil. Det finns även en del fina tempel att besöka eller berg och vulkaner där man kan se soluppgången. Stämningen på ön är väldigt mycket bagpacker-style så alla är väldigt trevliga och tillmötesgående och man hittar alltid folk att prata eller umgås med. Boende kan man hitta allt ifrån budgethostel till mer lyxhotell med privata pooler och span.

  Kan även rekommendera att förlänga mellanlandningen i t.ex. Dubai för att dels få ut mer av upplevelsen men även för att det är skönt att dela upp den långa flygningen.

 • Lisa skriver:

  Åhh, härligt!!

 • Karolina skriver:

  Hej Bianca!
  Sjuukt fin och lyxig outfit på bilderna. Jag undrar om det bandet med ringar som du har runt halsen på bilderna tillhör baddräkten, eller om det är ett halsband? 🙂 Har letat efter bikinis/baddräkter med en sån halterneckdetalj, men många ser så billiga ut dessvärre och det du har ser skitfint ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *