MY EVERYDAY MAKEUP LOOK

PRESS PLAY 

Glad Söndag på er! Bästa dagen i veckan HELT KLART!! Älskar söndagar då man sover ut lite extra länge, äter en brunch, tar en långpromenad, umgås med familj och vänner etc… Men söndagar är också den dagen i veckan då jag oftast pussar Phillipe hejdå och åker tillbaka från Sthlm eller London så både + och – på denna dag 🙂

Men för att fira att det är Söndag så tycker jag att vi alla ska kolla på min nya video som kom upp på min Youtube kanal igårkväll!! Ni har länge bett om en video där jag visar hur jag sminkar mig till vardags samt vad jag använder för produkter och i denna video visar jag JUST DET! I nästa video lovar jag lite bättre ljus än i mitt badrum men detta får bättre än inget just nu 🙂

Så tycker ni om smink, när jag babblar och är intresserad i hur just JAG gör så tryck bara på play <3

Glöm inte att prenumerera på min kanal om ni inte gjort det heller så ni inte missar när något nytt poppar upp!

PUSS! Syns i Sthlm <3

64 reaktioner på “MY EVERYDAY MAKEUP LOOK”

 • Daniella skriver:

  Hej Bianca!
  Jag undrar om det kommer fyllas på av smyckena från din första kollektion hos Guldfynd på webbshopen eller i butik? Jag vill så gärna köpa Linnéa-armbandet att matcha med de andra smyckena jag köpt från din fina kollektion 🙁

 • Emma skriver:

  Kommer du anordna fan träff 2018?? Mycke tacksam för svar

 • anna skriver:

  din ögonpåse och den svartat parti under ögon är så tydlig,
  du är snygg annars

 • helena skriver:

  Vilka sinnessjukt snygga ögonfransar du har, Bianca! *emoji med hjärtögon* Det är alltid roligt att se dig sminka dig, gärna fler såna videor och sminktips, tack 😀

 • Bella skriver:

  Va är de för nummer på ditt YSL solpuder? Finns 3 olika
  Kram

 • Daniella skriver:

  Faaaannn du är ju så jädrans snygg helt sjukt ..Undrar vad halsbanden är ifrån som du har i vloggen eller är det från din kollektion ? massor av kramar

 • Tina E skriver:

  Jättebra visning av hur man sminkar sig…mer av det!

 • Felicia skriver:

  Hej Bianca!

  Det känns skönt att läsa/höra om saker man kan relatera till, båda bättre och sämre saker. Jag precis flyttat hemifrån och börjat plugga på högskola och kan känna mig både stressad,ensam och lite deprimerad. Egentligen kan jag inte sätta fingret på vad det är som gör att jag känner mig nere. Men vill att du ska veta att läsa/höra om dig och ditt arbete får mig verkligen på bättre humör! Ibland tror jag att vi alla måste stanna upp, reflektera och fokusera på vad som är bra. Vill bara att du ska veta att ditt arbete och slit lönar sig ur olika synvinklar.

  Kör hårt och fortsätt göra vad som gör dig glad!

 • Märtha skriver:

  Hejj Bianca! Min pojkvän köpte liknande halsband som du har på dig åt mig i julklapp förra året som jag total älskade. Men jag har tappat bort det halsbandet… Så jag undrar vart dina halsband i videon kommer ifrån? Så himla fina!! Uppskattar verkligen dig och dina videos förresten, ta aldrig åt dig av skitkommentarerna! Kram

 • Petra skriver:

  Hej! Av ditt Laura Mercier powder du använder under ögonen, blir du helt vit när någon tar med blixt på dig?? Funderar på att köpa det men vill inte se ut som ett spöke om man hamnar på bild som jag blir av det jag använder nu ?

 • Carolina skriver:

  Hej! Jag undrar vilka nyanser du har på By terry och Hourglass? ?

 • Carina skriver:

  Så snyggt! Är mamma till en dotter på snart 20 år och tittar på wahlgrens värld och jag fullkomligt älskar din personlighet och humor. Känner igen mig själv i den då vi är så lika. Skrattar så jag gråter .
  Fortsätt vara den du är du är en jättefin förebild till kvinnor i din ålder!

 • denise skriver:

  Hej var är din beiga kappa ifrån? vi är några som frågat nu

 • Bell skriver:

  Hej va är de för nummer på YSL solpudret?

 • Ronja Norlén skriver:

  Aaah SHIT vad jag gillade den här sminkvideon Bianca! Vill bara springa iväg och köpa massa nytt smink och go bananas nu haha<3

 • Frida skriver:

  Gjordes kollektionen med fler bokstäver? ? Kommer det isåfall komma in?

 • Em skriver:

  Hej!
  Tack för många bra tips! Måste bara fråga…koftan som du har på dig i videon – var kommer den ifrån? Finns den i butik nu?

 • Erika skriver:

  Hej och tack för en bra video för en smink-fantast som mig, skulle bli såå glad om du ville skriva ut allt du använde med nr på foundation osv?

 • Natalie skriver:

  Skulle du kuna skriva ut produkterna samt nr i ett inlägg ? 🙂 skulle vara super gulligt!

 • carina andersson skriver:

  Hej kan du inte skriva vad du använder för hår produkter.Allså allt från shampo till hårinpackning.Du skrev för ett tag sedan.vad du tar för vitaminer som ska stärka ditt hår-och börja växa mer.vilka va de

 • :) skriver:

  Hej! Vad heter färgen på läppennan du har i videon? Kram!

 • Julia skriver:

  Vilka färger har du på dina foundations ?

 • Lisa skriver:

  Im sorry, but if you gonna speak about Animal rights, and how much you care about animals and being vegetarian,dont mix that stuff with a beauty vlogg, with HALF of all your products BEING TESTED ON ANIMALS.

  Like i do like you Bianca, but be careful of what you post and say, its offensive sometimes.
  You are beautiful

  xx

  • Sofia skriver:

   Obviously you missed her message stating that she admits to having no clue regarding the products she’s using since she’s not vegan.
   And says she’s NOT a vegetarian, but is interested in the subject because of her love of animals.
   A huge animal lover myself, I think encouragement rather than being judgemental is a much better way to make people more aware and as a result change what products they use and what they eat.
   Unfortunately, animal rights people tend to have a very black or white view of the matter – unless you do everything right, you’re doing nothing at all and should shut up about loving animals.
   Millions of people don’t even care, how about some encouragement to people who does? If you know and they don’t, teach them. Every change matters.

 • Alina skriver:

  Hej!

  Kan du inte visa upp dina nya Givenchy solglasögon (och vilken modell det är) som du köpt i Göteborg! Sjukt snygga!!!!

 • Jannis skriver:

  Vilken färg är det du har på din hourglass?

 • Kerstin skriver:

  Vacker som en dag, men jag blir alldeles matt av alla lager och penslar..ujuj.Skulle aldrig min hud palla med, kanske är det därför du har torr hud. Men som sagt….vacker som en solig dag.

 • Marie A skriver:

  Hej Bianca bra sminkvideo jag tycker att du är väldigt bra och duktig på att sminka fint och proffsigt det är så bra , önskar att jag var lika bra på det och du har så sjukt fina långa ögonfransar så fint , älskar din och Pernillas blogg det är så roligt att följa er, för att inte prata om att man sitter varje Torsdag och tittar på Wahlgrens Värld det kan man inte missa , jag hoppas att ni orkar med att göra en säsong till efter den här skulle vara roligt, och Dino så söt och härlig och go hund. Jag undrar över vad det är för nr eller vad färgen på läpp pennan från Bare minerals som du har med i sminkvideon?? Och vad dom fina svarta solglasögonen som du köpte i Göteborg heter eller vad dom har för nr dom var sjukt snygga Jag tycker att både du och Pernilla har bra smak både vad gäller smink , väskor , kläder , möbler mm det mesta som ni väljer är fint och snyggt önskar dig och din härliga familj en bra kväll

 • Sandra skriver:

  Åh, vad glad jag blir över att du har en sådan positiv inställning till veganism <3 Så många som ser ned på det, så det är härligt att du lyfter fram det som en bra grej, för det är det verkligen <3 🙂 Kram

 • Jemima skriver:

  Så fin är du!!! Älskar dina vloggar?

 • Julia Larsen skriver:

  Natural beauty! ?

 • caroline skriver:

  (HEJ BIANCIS <3)

  IDAG ÄR DET VÄRLDSDIABETESDAGEN. SVERIGES FÖRSTA TV-SÄNDA DIABETESGALA. PETER JIHDE OCH MOLLY SANDÈN MED FLERA KÄNDA KOMMER VARA MED. DENNA OKUNSKAP OM DIABETES TYP 1 MÅSTE FÖRSVINNA. FLER OCH FLER DRABBAS AV DIABETES TYP 1.

 • Nettan skriver:

  Hej
  Tack för smink videon, jag undrar var du köpte läppstiftet Clarins 03 Cream nude ? jag var på Åhléns city nyss och de har den inte…
  Kram

 • Jessica skriver:

  Hej!
  Så fin smyckes kollektion du har ?
  På Instagram visade du fina rosa skor som du hade på dig. Vart e dom ifrån? ?

 • M skriver:

  SNYGGA MÄNNISKA!!!!!! #girlcrush

 • Jessica skriver:

  Hej!
  Så fin smyckes kollektion ?
  Du visade rosa fina skor på Instagram, vart kommer dom ifrån? ☺

 • Camilla skriver:

  Hej Bianca ?❤
  Älskar dina vloggar och blir inspirerad och glad av dom du är så duktig och fin ?
  Jo kan inte du berätta mer hur själva jobbet och göra en vlogg är och hur du redigerar och så och hur du fixar musik och så ?
  Hoppas på svar ?
  Kramar

 • Helena skriver:

  Jag tyckte videon var jättebra! Kul att du berättar

 • Anna skriver:

  Har du missat att det var fars dag i söndags, väntade mig en hyllning till farsan här…?

 • Max skriver:

  Hej jag är en sån stor beundrare av dig, jag tycker du är helt fantastisk skulle du vilja träffa mig..

 • F skriver:

  Kuuuuul!!!! Jätte bra trots ljuset (tror bara du stör dig ej andra) att få se hur du kan lägga din make!!
  (Kom på nu bara, gör du inget på ögonbrynen?)
  Har ingen betydelse i alla fall ahha ? Tack en grym personlighet som du är o delar med dig!

 • K skriver:

  Hej Bianca,

  Apropå din trötthet, nedstämdhet etc så tycker jag att du ska kolla upp dina binjurar. Läs om binjureutmattning och trötta binjurar.
  Sedan ska du kolla dina B12 tabletter. Det ska inte vara cyanokobalamin (billig syntetisk form knuten till cyanid) utan metylkobalamin, som är den aktiva formen.

  Kram till dig

 • Hanna skriver:

  I min blogg tar ni del av min livsstil och allt som innefattar mode.
  Följ en 17 årig Stockholmstjejs vardag. Samt modelljobb
  Ses på bloggen <3
  http://www.nouw.com/shansi

 • Tilda skriver:

  Hej Bianca !

  Du är en jättebra bloggare ??

  Tycker mycket om att kolla på din youtube kanal .

  Sen är dina smycken jättefina .

  Men vad är det bästa med att vara bloggare ?

  Skulle du kunna skicka en hälsning till mig på Instagram

  Ha det bra ???

 • Vickan skriver:

  Hej Bianca, egentligen är detta en helt orelevant kommentar här men jag kör ändå.
  Min kille berättade nyligen att han inte kände som jag, att han behöver mer frihet och vill backa. Vi har om två veckor varit tillsammans i 4 år, sambos i ett år.
  Jag tänkte se om du hade några tips om hur jag överlever detta? Alla säger att det kommer bli bättre, att det kommer fixa sig men just nu har hela mitt liv gått sönder. Alla planer om min framtid var med honom, hela min vardag snurrade runt honom och igår packade han sin väska medan jag grät på badrumsgolvet. Den enda jag känner som skulle kunna förstå smärtan är du, även om du och p nu blivit ihopp igen. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska ta mig upp från sängen, svara mina kompisar när de frågar hur jag mår, lyckas orka göra mat och faktiskt få i mig den när det enda jag känner är något konstig intern smärta som någon slags parasit suger ut all min ork och ja hela mig.
  Detta blev alldelles för långt och konstigt.. förstår om du inte ens läser den eller orkar svara men om du gör det så skulle det uppskattas så mycket. För jag har ingen aning hur jag ska klara mig resten av dagen, minst resten av mitt miv. Och för någon konstig anledning känns det som du skulle kunna förstå min smärta när ingen annan verkar göra det. Gud vad dumt det känns att skriva sitt livs störta problem till en offentlig person man aldrig träffat och som inte har en aning vem jag är men nu får det bli så.
  Kram

  • Elin skriver:

   Sänder dig en stor kram Vickan! Omge dig med människor som ger dig värme och kärlek, försök planera roliga saker och framför allt fokusera på DIG.

   • Vickan skriver:

    Tack så jättemycket Elin! Läste dina ord igår och grät en skvätt ( vet inte om dom bara var så fina eller om jag är väldigt känslosam men ändå haha)! Tusen tusen tack!
    Kram

  • vilma skriver:

   Försök tänka så här: han var inte längre värd din kärlek, för han kunde inte ta emot den. Det finns nån där ute som bara väntar på att få träffa dig och bli älskad av dig, och som kommer besvara den med hela sitt hjärta. Han var inte den rätte, nån annan är det, därför hände det som hände. Det finns en mening med allt, du blir starkare och mer erfaren, och kan ta med dig det till nästa förhållande. Håll ut, tid läker sår och kärleken kommer igen! Tro mig.

   • Vickan skriver:

    Tack så mycket Vilma! Tack att du tog dig tiden att skriva denna fina text. Det hjälpte verkligen och det gav verkligen mitt hjärta som en varm kram ?
    Hoppas verkligen att det du säger är sant även för mig fast det nu inte känns så alls ❤️
    Kram

 • Kul med att det blir fler filmer 😀

 • Linda skriver:

  Så finalltid lika fin på dina videos och instagram❤️
  Jag tänkte på en sak för jag såg på ert tv program och det var ett avsnitt där du fixade soffan och sa du blir alltid trött o illamående yr när du måste böja dig osv det e kristallerna i örat du har dålig balans i örat det kallas kristall sjukan att kristallerna i örat blir i obalans. Jag har nämligen samma problem känner av det när jag städar eller duschar osv även om man inte anstränger sig. Men du ska gå till en sjukgymnast så får du övningar du ska göra. För symptomerna kan variera annars tex att du blir jätte yr om du ska lägga dig ner o sova att det snurrar till. Jag hade det problemet ett tag. Det e jobbbigt så jag rekommenderar en sjukgymnast dålig balsans får man leva med men det underlättar att du bokar en tid. För de övningar ska man göra varje dag o bästa e så man gör rätt att en sjukgymnast visar en. Stor kram ❤️ Älskar din kanal.

 • Camilla skriver:

  Hej Bianca ?
  Jo såg att du nå ut på snap att du ska göra en Q&a vlogg och man ska skriva sina frågar på din blogg.
  Jag undrar och vill veta hur du gör dina vloggar hur det funkar och allt med redigering och så.
  Sen vart kommer man kunna lyssna på din och Alice podd sen?
  Hoppas på svar! ?
  Kramar bästa bianca ❤

 • linda skriver:

  Herre Gud människa så duktig du är… jag som googlade för å få LITE tips, hade behövt en veckas praktiskt kurs – minst!!!!!
  ahhh superduktig å supersnygg!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *