VI SES NU PÅ LÖRDAG

img_0063.jpg

img_0065.jpg

mg_5207-edit-photo-by-fabian-wester-1.jpg

MEET AND GREET NU PÅ LÖRDAG <3 

Hörni!! Äntligen är det dags för oss att få träffas allihopa och umgås!! Kramas, hänger, tar bilder och helt enkelt bara får träffas på riktigt!!

Och hur, när och var ska vi göra detta tänker ni då?! JO, det är så att NU PÅ LÖRDAG den 18e November, kommer jag att befinna mig i Guldfynds butik i Mall Of Scandinavia. Jag kommer att vara där från 12.00 till 15.00 och är endast där för att gosa med er och inget annat <3 

Så jag hoppas verkligen att vi kommer att ses så jag inte står där helt själv haha!! Och apropå smyckena på sista bilden så är det nya som precis släppts från min kollektion och de finns i silver och förgyllt silver och man väljer fritt vilken bokstav man vill ha på mitt smycke. Jag valde 3st med mina bröderna första bokstav i deras namn så de alltid är med mig <3 På baksidan av varje smycke står det OWN IT på då varje tjej/kille ska äga sig själva och bara köra sin grej och skita i vad folk tycker och tänker. Du är helt perfekt som du är <3

Du hittar kollektionen HÄR 

Så för att påminna en gång till:

NU på Lördag den 18e November i Mall Of Scandinavia mellan kl. 12.00 – 15.00 i Guldfynds butik. Ses där <3 

18 reaktioner på “VI SES NU PÅ LÖRDAG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *