WAHLGRENS VÄRLD IKVÄLL

marbella-bianca-

marbella-bianca1

ingrosso-marbella-

marbella-bianca8

img_6891

marbella-bianca6

Throwback till Marbella <3 Missa inte Wahlgrens Värld ikväll!! 

Torsdagkväll vilket betyder att vi äntligen är tillbaka med ett nytt färskt avsnitt med Wahlgrens Värld! I detta avsnitt åker vi (jag, mamma och hennes bästis Jennifer)  till Marbella för att kolla på hus. Mamma är ju supernära på att slå på ett av husen så ni kommer få se vårt framtida semesterhus 🙂

Sedan får ni även följa med på när jag sätter upp mamma på en blind-date och jag kan säga att hon hade ingen aning om detta ALLS, utan det blev verkligen en SUPRISE!! Och det var helt klart den stelaste dejten jag NÅGONSIN sett hahaha!! Ni kommer garva ihjäl er 🙂

Så ikväll ses vi i rutan 21.00Kanal5 och 22.00 släpps programmet på DPlay 🙂

Idag har spelat in en Youtube video på morgonen, satt med datorn lite och sedan har jag och mamma spelat in Wahlgrens Värld hela dagen. Vi gjorde i ordning min lägenhet lite och köpte en dammsugare… Det var på tiden kan jag säga för jag fick lägenheten i slutet av Juni och jag har inte haft dammsugare vilket betyder att jag inte dammsugit på 6månader haha!!

NU – middag med familjen hos mamma. Så mysigt <3

32 reaktioner på “WAHLGRENS VÄRLD IKVÄLL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *