IT´S FRIDAY

Alla3

Bianca+Sofi

Bianca+Sofi2

Bianca+Viktor

Bianca1

Bilder för plåtningen och reklamfilmen jag gjorde i somras för FeetFirst <3 Styling by: Sara Biderman

Godmorgon!!

Vad tyckte ni om programmet igår?! Och vilket hus trodde ni vi köpte (eller är iallfall supernära att köpa). Ser så mycket fram emot att kunna åka ner till Marbella framöver med vänner, Phillipe och familj och bara chilla i ett helt eget hus <3 Om ni missade programmet så finns det att se på DPLAY, så ni vet!

Idag är fredag och idag står jobb och filmning av Wahlgrens Värld på schemat. Har inga planer för ikväll men tror jag ska åka hem till mamma och chilla. Saknar tv alldeles för mycket (har fortfarande ingen hemma än) så ska nog ha filmkväll med mig själv. Så skönt! Jag har mått väldigt dåligt denna vecka så behöver verkligen slappna av och bara göra ingenting en kväll.

Jag har ganska dåligt med inspiration just nu för bloggen för det är så mycket jobb utanför bloggen just nu, så har ni något tips på vad jag kan göra här så kommentera gärna! Kanske en frågestund eller något??

PS: Glöm inte imorgon kl. 12.00 – 15.00 då jag kommer befinna mig i Mall Of Scandinavia i Guldfynds butik <3 

PUSS!

35 reaktioner på “IT´S FRIDAY”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Ingen av bilderna syns? Detta är ett återkommande fel som jag sett att flera skrivit tidigare, speciellt om man läser via Bloglovin. Skulle vara kul om det åtgärdas så snart som möjligt med tanke på att det har varit så här i de senaste inläggen 🙂

  • Emelie skriver:

   Jag håller med! Bilderna när man läser via Blogkeen syns ej

   • Bianca skriver:

    Jag vet inte riktigt varför det ej fungerar men tror att det kan vara pågrund av affärsgrejer däremellan…

    • Karin skriver:

     Hej! För att se bilderna (om du är på telefonen) så är det bara att välja att se www-versionen istället för mobil-versionen. Det är en knapp högst upp på sidan. Vet inte varför det inte funkar på telefonen..

 • Linda skriver:

  * Frågestund
  * Dina veckoplaner/helgplaner/månadens planer
  * Mål du vill uppnå 2018
  * Blicka tillbaka på 2017 – vad har varit bra, dåligt?
  * Vad du tycker är fint/fult mode just nu
  * Lista de vackraste/bästa länderna du varit i/som du vill resa till
  * Visa inredningsprylar från din lägenhet
  * Ge tips på favoritfilmer

 • Anna skriver:

  Jag gillar wahlgrens värld kanon mycket, man får många goa skratt!!

 • Lina skriver:

  Älskar programmet! Men vill gärna veta vart man kan få tag på den där byxdressen du hade på dig på plåtningen, den är ju ur snygg!?

 • Emmie skriver:

  Åh vart är den gråa ”kostymen” från??? Sååå snygg!!!

 • eve skriver:

  det är inget vidare att gå in här eftersom det är enbart reklaminlägg,
  så din bloggvisningar har stört dök, tar det som en konstruktiv kritik, för att blogg är din
  levnadsbröd och jag är en supporter

 • Maja skriver:

  Hej!
  En Random fråga, såg i en av dina vloggar att du använder Nelly slim pumps. Behöver man gå upp i strl på dessa? Har 38-39.. men vet inte om jag bör beställa 40? Hehe

  Tack!
  Kramar

 • Angelica skriver:

  Programmet igår var sjukt bra!!! Så enormt stelt när Pernilla var på dejt! Satt och stönade i soffan och bara väntade på att det skulle ta slut! Hahaha men hon är så skön och försökte lösa det på bästa sätt!
  Du förtjänar verkligen en helt ledig kväll med bara mys och inga måsten! Jag har också mått lite dåligt den här veckan så då blir det perfekt med en Meet & Greet i morgon så får man kramas lite!!! Hoppas jag kan få med mig någon annars tar jag tåget (2 timmar) själv helt enkelt. Kommer svida i studentplånboken men det är det fan värt. Ibland får man unna sig!
  Du skulle kunna ha en liten frågestund. Lägga ut inlägget och sen bara släppa bloggen i x antal timmar (24?) och sen be någon välja ut bästa frågorna som du besvarar när du har tid. Tror det är minst slitsamt både tidsmässigt och mentalt. Plus att det var nog ett tag sen du hade en frågestund.
  Kram på dig, Bianca! Ta hand om dig ikväll och välj en grym film! Vill ha tips i morgon!!!

 • Denise skriver:

  Du skulle kunna skriva om vilka som är dina favoritmånader och just varför dom är det. Eller fördelar och nackdelar med varje månad/årstid.
  Samt att du skulle kunna skriva favoritplagg/favoritoutfit för varje månad.

  Skriv om saker du ser fram emot det kommande året. Tex ”110 dagar kvar till denna resa” och etc.

  Visa upp dina favoritsmycken och visa till vilka kläder du helst bär dom till.

  Berätta om hur det är att spela in Wahlgrens värld och hur det är bakom kulisserna. Tex om det alltid finns en person i teamet som alltid skrattar och gör det svårt för er att hålla er för skratt framför kameran eller någon som alltid råkar snubbla på saker osv.

  Du är en sån fin person Bianca och jag hoppas att jag kan få träffa dig någon gång, kanske på något mysigt café eller på en utekväll i Gbg??!! Du verkar som en sån härlig person som alltid har kul!!
  // en 18 årig tjej som absolut tycker du är den härligaste personen som finns!!

 • Nettan skriver:

  Hej
  Jätte fina bilder du visar. Jag undrar i din senaste sminkvideo visar du Clarins läppstift 03 Cream nude, jag undrar var du köpt de? är det länge sedan ? eller är det så nytt att det kommer komma in ? För Åhléns city har de inte och jag var på Kicks de hade inte de heller
  Jag vill så gärna köpa ett för färgen är så snygg
  Hoppas på svar 7 Trevlig helg
  Kram

 • Elin skriver:

  Tips; ”dagens status” typ som Hugo Rosas gör i sin blogg.

  Eller matbilder, går alltid hem ??

 • Amelia skriver:

  Hej Bianca! Jag tycker personligen att det är roligast att bara läsa om din vardag. T.ex. vad du har gjort under dagen är jättemysigt att läsa! Och det behöver inte vara så långa texter heller. Gillar korta men intressanta texter.
  Älskar din blogg! <3

 • marie skriver:

  Fina Bianca
  Det är viktigt du tar hand om dig själv, så att du orkar med allt du vill göra i framtiden. Ha nu en riktigt mysig dag i soffan, och bara ta det lungt.
  Kram Marie

 • Karin Pantzare skriver:

  Jag följer erat program varje vecka å jag vill tacke er alla för att ni förgyller min vardag❤️
  Tacksam över att jag fått en helt ny bild av din mamma som jag upplevde var en stor diva som yngre då man hade idoler. Hon var min idol tills jag träffade henne och uppträdde väldigt otrevligt men hon har blivit en stor idol för mig idag tack vare programmet. En skön kvinna i sina bästa år? en sån vän/mamma hade jag velat ha❤️ En fantastisk familj med så vackra barn. Tack igen för att ni förgyller mitt liv med tokmånga glada skratt❤️

 • Therese Kjellson skriver:

  Åh! Så fin vit stickad tröja du hade på dig i senaste avsnittet. Med grovstickade kors på ärmarna. Vart har du köpt den? Man såg den när du satt i intervju med Tv-teamet.

 • Maria skriver:

  Hej Bianca. I dag åkte min dotter Amelia, 11 år, till Mall of S för att träffa dej på Guldfynd. Hon hade glatt sig i flera dagar och verkligen sett fram emot ett möte med sin idol. Hon kom till guldfynd kl 14, men då hade du redan gått!
  Hon är SÅ ledsen och besviken. Varför var du inte där?

  Maria

  • E skriver:

   Men tjena, Bianca är ingen allmän egendom. Om din dotter gråter över det får du se till att hon får lite viktigare saker att prioritera i sitt liv.

 • Anna N skriver:

  Hej Bianca!
  Läste om din panikattack.
  Du har säkert hör detta innan, men lyssna nu: Det är dags att dra i nödbromsen. Din hjärna signalerar nu att du ska vila, en lång tid. Du har för många järn i elden, dags för en time out.
  Hjärnan funkar så, att om man inte vilar/återhämtar sig när man börjar bli trött, så signalerar den genom panik/ångestattacker, hjärtklappning. Om du inte lyssnar och bromsar nu, kommer den signalera genom minnesförlust, förvitting, depression. Till sist orkeslöshet dvs du blir sängliggande.
  Dina semestrar senaste tiden har ju inte varit vilsamma, fina du.
  Nä, dags att ta låååång semester UTAN blogg, insta, foto, kamerateam.
  Du är ung, du hinner med karriär. Ra i bromsen nu, medan tid är!!!
  Tusen kramar!!

  • Anette skriver:

   Jag håller med dig,fortsätter du så kan det ta år innan du är tillbaka,kan inte vara värt det. Stoppa upp nu,för som hon skriver ovan,du är ung,har många år framför dig. Du måste lyssna på signalerna från din kropp,ta detta på allvar nu och säg ifrån,pengar är inte allt. Hälsan det måste vara prio ett tycker jag . Kram om dig.

 • jemima skriver:

  Vilka fina bilder<3 Hoppas du mår bättre nu!

 • Anonym skriver:

  Soffläge gäller❤vila,vila bara koppla av

 • Ida skriver:

  Snälla Bianca! Inse allvaret i detta. Din kropp signalerar tydligt att du har kört på för fort alldeles för länge. Den säger ifrån. Du behöver vila mer än en kväll. Hur ser du själv på detta? Kan du se att detta är farligt för dig? Att du en dag inte kommer ta dig upp ur sängen om du inte bromsar NU?
  Du är viktig! Ta hand om dig ?

 • Alice skriver:

  Hej! Jag och min lillasyster stod i kö för att få träffa och ta någon bild med dig idag på Guldfynd. Men när vi var näst på tur, och har väntat i över en timme, får vi veta att du inte kommer tillbaka. Det var synd eftersom vi verkligen hade velat och sett fram emot att träffa dig. Vi kommer ifrån Skellefteå och åker hem imorgon kväll. Så det var lite tråkigt men vi hoppas att du mår bra och att inget allvarligt har hänt. Vi tycker om dig jättemycket och krya på dig!! Du är bäst!!!❤️❤️

 • Jennie skriver:

  Hej bra med frågestund… kan du inte skriva dina topp 5 i Stockholm.

  När det gäller
  Pastaställen
  Fikaställen
  Köttställen

  Är i sthlm nästa helg så hade vart bra med tips

 • Helen skriver:

  Bianca, gör du nåt åt stressen nu så kan du stoppa den innan det är ”för sent”.
  Jag lovar att jag kan hjälpa dig, inget flum eller krångliga saker utan bara….återhämtning. Det är vad som behövs.
  Lugna Andetag
  Helen

 • Katarina Ellson skriver:

  Bianca bara så du vet, så är du en fantastisk människa oavsett om du prestera. Har själv haft en splittrad uppväxt, och jag har varit inställd på att bara prestera.

 • Whalgrens.varld skriver:

  Snällla ha en frågestund!! Du är bäst Bianca<333

 • Lisa skriver:

  Snällla ha en frågestund!! Du är bäst Bianca<333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *