3 FAVVO TOPPAR & 3 FAVVO FIK I STHLM

Hej alla! Nu är det ääntligen dags för nya tips denna månad från NAKD.com. Samtidigt tänkte jag tipsa om 3 av mina favvofik här i Stockholm då det är många som har frågat om det 🙂

Denna vecka är det Black Week hos NAKD så ni får 30% på på massor av plagg på nakd.com! Om ni använder koden INGROSSO30 får ni en vipstart på veckan och kan börja shoppa redan idag. Koden gäller fram tills den 26/11. HÄR hittar ni min sida där jag listat alla mina favoriter denna månad.

bianca creme nakd

CAFE CREME – Nybrogatan 16

Cafe Creme är ett fik jag lite är uppvuxen på. Min pappa bodde i porten brevid när han bodde här i Sverige och jag har känt ägarna till stället så länge jag kan minnas. Så detta var helt klart stället jag alltid hängde på när jag var lite och även nu i vuxen ålder.

 De har precis gjort en stor renovering med ny inredning, nya kockar, nytt koncept och ny meny. Nu är det alltså mer som en restaurang på dagarna och till kvällen förvandlar det till ett festligt ställe att gå och ta några drinkar med vännerna innan utgång 🙂

bianca blogg kaffe

Varför jag tipsar om just detta ställe är pga av deras Creme Brulé för WOW vad god den är <3

Sen tycker jag (även fast jag inte dricker det så ofta) att de har väldigt gott kaffe.

bianca halsband nakd

Älskar älskar älskar detta halsband!!

Ni hittar det här! ”Structured Choker

creme brule kaffe creme
bianca stockholm outfit
bianca closeup blogg
kaffe creme sthlm
nakd bianca outfit

Supermysigt ställe på en av Sthlms mysigaste gator Nybrogatan med en härlig uteservering, god mat, bra för foto och riktigt riktigt bra service

bianca tröja nakd kaffe

Topp ”Off Shoulder Knitted Sweater” // Jeans ”Die young jeans light blue// Halsband ”structured choker

bianca cafe nakd

KARLA CAFE – Karlavägen 71 

kanelbulle

Karla Cafe ligger liksom Creme väldigt centralt på Östermalm och är ett cafe med trogna gäster, alla åldrar och supersöta och goda desserter.

Här har ni kanelbulle, morotskaka och varm äppelpaj. Min favorit var helt klart deras morotskaka!!

nakd stockholm bianca

bianca topp nakd

Denna topp är så söööööt <3

bianca ingrosso blogg

Som jag skrev ovan så är Karla Cafe är ett cafe där alla åldrar hänger. Du kan spotta allt från ett gäng mammor med barnvagnar, till lite äldre tonåringar, vuxna kvinnor/män på affärsmöte till den äldre gruppen människor mellan 70-80 år som unnar sig lite desserter med vännerna 🙂

Tycker det är just det som gör Karla Cafe så mysigt, att alla är där och sprider super mysig känsla <3

topp bianca nakd

bianca blogg cafe

Så fina detaljer på armarna 🙂

ingrosso nakd

bianca blogg nakd cafe

Topp ”floral mesh frill top pink flower

bianca mrcake

MRCAKE – Rådmansgatan 12A

mrcake bianca

MrCake är ett nyöppnat fik på Östermalm som verkligen blivit extremt populärt då ägarna är de berömda killarna från olika program på tv med fokus på socker 🙂

Roy Fares och Mattias Ljungberg bjuder in alla till att få uppleva deras svar på världens godaste sötsaker. De har båda vunnit titeln ”Årets Konditor” och har gett ut egna kokböcker så de kan helt klart sin grej!

bianca röd tröja

mrcakfe bianca blogg

mrcake bianca

Röd hoodie ”Freja Wever Sweater

Alla bilderna är fotade av @malin.goransson

Hoppas att ni gillar mina tips och jag kan verkligen rekommendera er att besöka dessa caféer om ni är i Stockholm 🙂

GLÖM NU INTE 30% på ALLT hos NAKD under hela Black Week, använd koden INGROSSO30. Håll utkik under dagen på min Youtube-kanal där jag också kommer publicera en NAKD haul.

HÄR är mina favoriter samlade.

PUSS! <3

154 reaktioner på “3 FAVVO TOPPAR & 3 FAVVO FIK I STHLM”

 • Jemima skriver:

  Du är så sjukt vacker Bianca! Älskar dina vloggar så hoppas det kommer upp en ny snart:) ska kolla på Wahlgrens Värld i dag längtar?

 • Li skriver:

  Hej Bianca. Försök lyssna på din kropp. Ofta vill man mer än vad kroppen klarar. Tar så lång tid återhämta sig om man bränner ut sig. Jag blev sjuk av stress o påfrestningar, utvecklade smärtproblematik. Blev kroniskt sjuk o får leva med detta. Även roliga saker tar energi. Se till att du får återhämtning, bara får vara. Du behöver inte vara på topp hela tiden, livet är mer än prestationer, en vacker yta , lyssna inåt, lätt bara snurra med i allt som sker. Släpp på kraven ett tag, krav från andra, krav från dig själv. Andas lugnt, ta avkopplande rundor med vovven. Ge kroppen kraft genom vila, mat. Du är bra fin som du är, utan att prestera, utan en stajlad yta. Kram på dig

 • Dixi Wonderland skriver:

  Fina Bianca! Det är en sån otrolig skillnad i kvalité när du tar dig tiden och gör såna här inlägg. Tycker hela konceptet med att du blandar ett samarbete med att tipsa om olika fik är spot on. Dessa bilderna ser inte ens ut att vara fotograferade i Sverige. Första hade kunnat vara i Paris. Jag hoppas att du kommer fortsätta leverera såna här inlägg. Hellre ett inlägg om dagen med så här stor kvalité än flera om dagen som inte håller samma standard. Skit bra gjort verkligen 😀

 • Heddan skriver:

  Så din vlogg i samarbete med Daniel Wellington här om dagen och tyckte verkligen det var fina klockor. Undrar bara om det är 28 eller 32 mm klockorna du har på videon?

 • anna skriver:

  reklam åter reklam, det är sista gången jag går in här,
  du kommer inter har någon blogg kvar om du fortsätter så här,
  tack och hej leverpastej

 • Sarah skriver:

  Ljuvlig jultröja till mellandagarna den röda med luva!

 • Magdalena L skriver:

  Du är faktist så jävligt dålig på att blogga nuförtiden. Du gråter och har dig om att du inte har tid och blablablaa men sedan ser vi dig ha satt upp ett jättestort inägg om något samarbete? Det ENDA du bloggar om nuförtiden är din a jäävvvvvla samarbeten. Vet inte när det senast var ett inlägg från dig som handlade om något trevligt, personligt osv. Bara samarbete på samarbete hela tiden, Fyfan. Du missar så sjukt många läsare pga detta. Och en till har du missat nu, jag kommer tillbaka hit igen när du har förbättrat dig 🙂 ADJÖ jävla gnälliga, tjatiga och otacksamma jävel.

  • H skriver:

   Haha, var fan fick du luft ifrån?? Sprid din skit någon annanstans

  • JUNITJEJ skriver:

   Men så elakt!!! Bianca bestämmer väl själv hur och när hon själv ska blogga. Jag blir så trött på människor som ska tillrättavisa andra.

  • Ellinore skriver:

   Nu kan jag på riktigt inte hålla käften längre!
   Fyfan rent ut sagt för den delen av människor som skriver så enormt elaka kommentarer till en person ni inte ens känner!
   Har någon någonsin tvingat er att att gå in och läsa Biancas blogg?! Nej! Ni har verkligen ingen som helst rätt att hoppa på en annan människa på det sättet många av er gör, så fruktansvärt jävla lågt!! Hur mår man som människa egentligen när man inte kan vara tyst om man inte har något snällt att säga? Givetvis får man ge konstruktiv kritik, men detta var fan allt än det.
   Hoppas ni skäms och börjar tänka om, för ni vill inte vara den som tar emot all den skit som Bianca gör, tro mig!!

  • Susan skriver:

   Hörde jag bitter ?

  • Ebba skriver:

   Hej Magdalena, du kan gå in på vilken blogg som helst och se att det mesta är samarbeten. Själv tycker jag inte att Bianca alls bara använder sammarbeten utan även väldigt mycket personligt.

 • Maria G skriver:

  Älskar detta konceptet!! Super duper bra! kram <3

 • nadja skriver:

  Vad synd att dina tittarsiffror på youtube minskar hela tiden, vill du veta varför? Jo allt videor är opersonliga och det är bara samarbeten hela tiden 🙁 jättesynd att du blivit sådan.

 • Matts skriver:

  Du håller verkligen på gå till botten, bloggen är inget nöje att läsa mer.

 • Sara skriver:

  Asså älskar dig och din blogg fattar inte hur du kan orka med detta och samtidigt vara snygg❤️

 • Maria skriver:

  Vilka VIDRIGA bloggläsare ni är , vissa av er!!!! Vilka tror ni att ni är som sitter och läxar upp Bianca om hur hon ska blogga!!! Det är HENNES blogg och bestämmer själv vad hon vill skriva om eller inte!!! Jag misstänker starkt att ni som testar er på Biancas reklaminlägg inte är i min och Biancas ålder – utan äldre . För ALLA ungdomar vet att ALLA unga modebloggare har precis lika många samarbeten som Bianca har . Och det är absolut INGET som vi stör oss på! TVÄRTOM!!!! Vi Älskar’t !!! Så sluta inte att vara dig själv, Bianca och kör ditt eget race. Och du MAGDALENA ; Dra nåt gammalt över dig, din bittra ointelligenta vidriga människa . KÄRLEK till Dig, BIANCA❤️

  • Annika skriver:

   Ja,fruktansvärt! 🙁 Tycker man bara kan sluta läsa istället för att kommentera så där. Och även om man är äldre,som jag 🙂 så vet man att det måste vara reklam och samarbeten .

   • Elin skriver:

    Men bloggen lever via läsarna och tappar hon konstant läsare finns det inte heller någon blogg (hennes jobb) kvar. Så det kanske är bra att få ett wake up call ? Alla kan må dåligt men Bianca är inte längre ett barn och måste lära sig organisera sitt liv. Förstår att det blir kaos när hon saknar struktur och rutiner. Sen har hon förmånen att skjuta upp/strunta i deadlines. Det har hon själv sagt i deras tv-program. Det är inte många människor i världen som kan sluta gå till jobbet eller dra ner på timmarna med bibehållen lön, som hon kan.

    • Susan skriver:

     Haha, ja jisses vilken jädra kommentar ?har du helt missat att man bestämmer över sitt eget liv? Bry dig inte så mkt, lilla gumman ?

    • Amanda skriver:

     Jag har ingen fråga, bara ge dig lite kärlek mitt i alla vidriga kommentarer. Kram, du är bäst <3

 • Carro skriver:

  Tycker du ska va lite mer kritisk när du väljer vilka bilder du ska visa, eller ta hjälp av nån. Som när du sitter med halvöppen mun och stirrar ut i luften, ser inte narturligt ut, bara konstigt och borde inte va med, tycker jag alla fall. Mycket finare med ett litet leende eller fundersam min osv…inte ”död fisk”. I all välmening.

 • JUNITJEJ skriver:

  Så himla fin du är Bianca!

 • Elin skriver:

  Vilket bra och intressant inlägg! Gillar kopplingen mellan fiken och klädinspirationen.
  Alla gnällspikar här ovan kan väl börja läsa en annan blogg? Eller varför inte köpa Ribbings ”vett och etikett” ?

  Shut your mouth unless you have something positive to say.

  Du är GRYM Bianca! ???

 • ISA skriver:

  Åh Karla Café har verkligen världens FINASTE och gulligaste fikasaker 😉 Love it!! <3

 • Camilla skriver:

  Det är många som klagar på att det är mycket reklam och samarbeten men samtidigt är det ju väldigt många som vill veta var kläderna kommer ifrån, vilka fikaställen Bianca gillar mm. Dessutom är ju samarbeten och jobb en stor del av Biancas liv så hon delar ju med sig av det. Så jag ser inget fel i att dom som vill ha Biancas kläder får veta vart dom kommer ifrån och samtidigt kan få rabatt. Jag själv tar gärna emot tips när det gäller ställen i Stockholm.

  • Sara skriver:

   EXAKT SÅÅÅ! Fattar inte varför folk klagar på samarbeten när folk KONSTANT frågar vad hennes kläder är ifrån, vart hon äter etc. Är ni aldrig nöjda? Bianca skit i idioterna.

 • F skriver:

  Tråkigt att du får så många negativa kommentarer. Jag gillar iallafall din blogg och dina bilder. Du är duktig på det du gör! Förstår inte varför man ska vara elak och slänga ur sig onödiga kommentarer? Mår människor så dåligt med sig själva att ni måste slänga skit på andra? Tragiskt. Fortsätt vara DU, Bianca. Ta inte åt dig. Kram <3

 • Johanna skriver:

  Älskar detta inlägg! Så himla bra koncept att blanda ett samarbete med dina favorit-fik. U go girl

  Xx

 • Hannah skriver:

  Hej! Ska snart till London, vet att du redan skrivit om flera bra ställen + vloggat men kan du inte ranka bra ställen i olika kategorier? 🙂 typ bästa italienska restaurangerna, bästa frukostställem, bäst brunchen, bästa shopinggator.. 🙂 om du har tid!

 • Izabell skriver:

  Fikat såg ju grymt gott ut! Vad har du för maskara? Tycker alltid att du får så perfekta fransar 🙂

  http://nouw.com/brickendesign

 • Matilda skriver:

  Hej!
  Jag har märkt att du ibland nämner något om att du tappat hår och jag är själv inne i en period då jag mår psykiskt dåligt och hela mitt långa hår bara faller av och jag känner en enorm stress och sorg över det… Skulle vara fantastiskt kul att veta hur du gör för att ni få tillbaka håret och vilka vitaminer och produkter du användes, samt om du också kunde se ett samband mellan hår och psykiskt dåligt mående? Detta tar cirka upp hela min vakna tid så hade varit så kul och få följa din ”hårresa”!!
  Kram Matilda

 • Helene skriver:

  Bortskämda unge! ”Kollpasar” efter 1 timme av fotografering och beundran på Guldfynd… Ett hån mot dem som jobbar och sliter på riktigt. Det är ju äckligt hur du tar på dig offerkofta och söker efter uppmärksamhet hela tiden. Om du nu är så stressad och utbränd så ge f-n i att bli filmad hela tiden då! Då slipper du ”jobba” och svenska folket slipper din bitchiga attityd. Att vilja synas hela tiden kostar tydligen på….

  • Ewelina skriver:

   Kallar du detta för offerkofta så blir jag fundersam på om du sett så mycket här i världen. Men det är klart, en hårt arbetande människa som du kanske inte hinner se sånt.. Men du verkar helt klart ha tid att söka upp henne för att lämna ditt tycke. Och säkerligen återvänder du för att se om någon nappade på din kommentar så du får fortsätta med din nertryckande attityd.
   Hade jag mött dig i samhället där du själv vart utsatt för en panikångest attack eller liknande så hade jag självklart brytt mig om dig med! Så mer kärlek och mindre ego.

  • Susan skriver:

   Helene Helene – tragiska människa, hade du varit man så hade du med all säkerhet varit i samma liga som M.Timell o Co.
   Usch så vidrig du är, stackars dina barn om du har några. Bete dig förihelvete! Bete dig!!!

  • Caroline skriver:

   Blir mörkträdd av ditt beteende.

   Tänk lite längre nästa gång du sitter och förminskar någons välmående!

   Skäms på dig!

 • theres skriver:

  Saaa fint inlagg!

 • Malin skriver:

  Ja själv har man jobbat hela helgen på sjukhuset, med flera akutlarm som jag och mina fantastiska kollegor hanterat utan att vara i närheten av några kollapser. Medan somliga bryter ihop av att stå i en timme och le och ta selfies… Alla är vi av olika virke tydligen, och alla har vi ju våra perspektiv på vad som är jobbigt och pressande arbete…. Glad iaf att virket på mina kollegor inte är som Bianca.

  • U skriver:

   Så bra för dig. Att ha ett jobb du känner dig nöjd med o med arbetskamrater som levererar. Det finns så många inom sjukvården som inte trivs med sitt jobb o som ofta är utarbetade mm så man kan ibland undra över om patientsäkerheten fungerar. Fler såna som dig inom vården Tack!

  • Linda skriver:

   Att du skriver att du jobbar på sjukhus skrämmer mig verkligen då du tydligt har noll empati för andra människors mående…

   • Malin skriver:

    Om det skrämmer dig att jag är en människa med hög arbetsmoral som är stresstålig, älskar mitt jobb och uppskattar och värdesätter mina kollegor nåt enormt så är det ditt problem och inte mitt. En 35-årig sjuksköterska är inte på långa vägar så läskigt som en 22-årig bloggerska som blir sönderstressad av att behöva visa upp sig lite.
    Ha en fin dag!

    • u skriver:

     Var glad för att du inte har en så sönderstressad person som Bianca som arbetskamrat. Det är väl skönt att Bianca inte valt sjuksköterka som yrke, där hon kanske inte skulle palla stressen. Vi är alla olika, en del saknar funktion i benen, en del fixar inte stress så bra. Att gnälla över någon annans yrkesval verkar helt knas. Levererar du nåt som någon annan är villig att betala för så måste väl det vara ok. Antingen det är att operera i en hjärna eller lägga ut lite bilder på en hemsida. Vi har alla förutsättningar och det är väl det bra att Bianca hittat nåt att försörja sig på, om nu hjärnan inte räcker till att utbilda sig till sjuksköterska tex. Bianca har valt att vara egenföretagare, och får därmed själv ta konsekvenserna av att vara sjuk tex.

    • Linda skriver:

     Det är inte ditt yrke som skrämmer mig (roligt att du älskar ditt jobb!) Det är att du är hela 35 år gammal och går in på en 22-årings blogg för att klanka ner på henne när hon redan mår dåligt. Vad får du ut av att vara elak?

    • LottaJ skriver:

     Men herre gud. Att vara 35 år och dessutom jobba in om vården och sitta och skriva en massa nedvärderande skit om en ung tjej som alla river och sliter i för att hon just nu är populär och drar in stora pengar för de olika bolagen och sig själv. AVUNDSJUKA är vad det är. Tror Bianca behöver stöttning istället för en massa skitsnack men typiskt svenskt att sitta bakom tangenterna och kräkas. Varför ens gå in på hennes blogg och gotta sig att hon mår dåligt och dessutom spä på med dryga kommentarer!!???
     Själv är jag lite över 50 år och läser denna blogg för nöjets skull och hoppas på att du Bianca kan nonchalera dessa dumma, fjantiga kommentarer.
     Inte konstigt att barn och ungdomar beter sig som de gör när vuxna inte kan!!!
     Skärp Er ni som inte gillar Bianca och hennes familj eller någon annan heller förresten, förpesta inte de personernas bloggar mm, där de får skriva precis vad de vill, med era töntiga och dryga kommentarer. Det är nästan löjligt att ni ens går in och läser när ni ändå bara klagar och inte har något gott att säga.
     Tror ni mår bättre av att stötta och hjälpa de som mår dåligt än att hoppa på någon som redan ligger ner.

     Kan inte smälta att någon som jobbar inom vården kan sitta och trycka ner någon som mår dåligt oavsett vad man mår dåligt av. Skäms!!

     Ta hand om dig Bianca! <3

  • Lollo skriver:

   WOW, vad duktig du är ”Malin”! HIGH FIVE!
   Skrämmande att du arbetar inom vården och inte vet vad det innebär att lida av panikångest. Skaffa dig lite empati och fundera över ett karriärsbyte, skulle inte vilja bli omhändertagen av någon med din karaktär.

  • P skriver:

   Malin. Vad man än kan ha för åsikter om B beteende, så den kommentaren du just skrev är inte OK.
   Ingen väljer att få en panikångestatack. Jobbar du på ett sjukhus utan att veta det så är det skrämmande.
   Du borde skämmas!

  • F skriver:

   Den här kommentaren är så ointelligent att jag inte vet var jag ska ta vägen. 35 år och sitter och försöker trycka ner en annan människa i kommentarsfältet på hennes blogg? Det är verkligen en gåta för mig varför man går in och läser och kommenterar på Biancas blogg om man bara stör sig och inte har något trevligt att säga? Människor som dig är sorgliga

  • Angelica skriver:

   Kära Malin. Om jag nån gång i mitt liv drabbas av en panikångestattack eller bara behöver akut sjukvård hoppas jag innerligt att jag inte behöver ha dig som sjuksköterska. Antar att jag bara skulle få höra att jag är en bortskäm 22-åring som bara kräver uppmärksamhet. Tycker synd om dina patienter. Folk som söker sig till er för vård när det på riktigt är akut.
   Jag är ingen sjuksköterska själv men jag antar att på eran utbildning (om du ens har nån, du verkar väldigt inkompetent) får ni lära er om både fysisk hälsa men också psykisk hälsa, och då vad panikångest är och hur man bäst hanterar det.
   Vad som skrämmer mig mest är att du är 35 år och tycker det är moget och bra att döma en person utan att veta någon som helst bakgrund. Har du ens nån aning om vad panikångest är? Tydligen inte. Vet du vad som orsakat panikångesten i Biancas fall eller vad som ens får henne att må dåligt? Uppenbarligen inte eftersom det är hennes ensak och hon delar inte det med oss läsare av fullkomligt rimliga anledningar.
   Så mitt tips till dig (från en 22 åring till en närmare 40-åring), tänk en extra gång innan du trycker på skicka. Du vet ingenting om vad Bianca går igenom och du verkar inte veta nånting om psykisk ohälsa eller stress heller för den delen. Bra för dig att du är stresstålig på ditt jobb. Men alla är inte det. Bianca må vara en offentlig person men det gör henne inte till en robot som kan agera 100% normalt. Jag känner många som har problem med folkmassor och får panik när det är så mycket folk, vilket hände Bianca i det här fallet (sjukt att jag måste förklara det här för en sjuksköterska…). Så eftersom du inte vet någonting kan du bara hålla käften och gå tillbaka till ditt stresståliga jobb. Hoppas du inte råkar bli ansvarig för någons död pga ”brist på uppmärksamhet”.

 • Ida skriver:

  Åh nu önskar jag att jag bodde i Stockholm ? Så många mysiga cafén ? Får man ha hund med sig på cafét? Får man inte här.
  Kram

 • Camilla Nygren skriver:

  Hej Bianca!
  Jag förstår verkligen inte varför folk orkar sitta och sprida så mycket negativ energi. Det är ju det sista du behöver nu när du inte känner dig så bra.
  Stod och velade ifall jag skulle ställa mig i kö och säga hej till dig i lördags. Såg dig där däremot och den glädje alla ”små” tjejer fick av att träffa dig och ta selfie/få en kram var verkligen så underbart att se.

  Jag hade ju garanterat fått upp medelåldern där med mina 27 år 😉 Hade lust att ställa mig för att visa att inte bara tonåringar läser din blogg utan du når så många fler. Tycker det är jätte roligt att läsa din blogg och att du är så ärlig med den du är. Har aldrig följt någon blogg förut alls. Du är speciell du. Hursomhelst förstår jag att du var tvungen att lämna när du kände dig så dålig. Det är inte meningen att du ska få kritik för att du var tvungen att lämna när din kropp sa ifrån. Det är fruktansvärt att stress är så förlamande. Att du känner dig så förstörd pga av det dessutom.

  Det går inte att jämföra olika yrken med varandra. Det finns olika slags stress. Jobbade i butik förut så är van vid den slags stressen och nu jobbar jag som kontorsansvarig vilket är en helt annan slags stress. Det går inte alls att jämföra. Jag hanterar dessutom stressen på olika sätt märker jag så att jämföra ditt jobb som influencer med andra yrken är meningslöst. Endast du vet hur du känner dig och ingen annan. Önskar att du kan känna dig bättre snart och att du slipper få så mycket negativ energi riktad mot dig. <3

 • Hanna skriver:

  Hej ” Skrivit om ångest på min blogg ! kolla gärna in det inlägget.
  På bloggen skriver jag där med om mode och min livsstil och mina modelljobb.
  Ta gärna del av den 🙂
  http://nouw.com/shansi/skriver-ut-en-press-pa-sig-sjalv-32065853

 • hanna skriver:

  Fina du 🙂 hade varit kul om du kunde göra en video med din handbag collection 🙂

 • Linda skriver:

  Gud vad en del är elaka angående Biancas panikångestattack! Snälla försök att förstå att det förstås inte bara var situationen i affären som utlöste attacken utan att det förmodligen har ett samband med andra saker som stressar Bianca.
  Bianca jobbar mycket hon har så sjukt många olika kanaler som hon dribblar med..att givetsvis kan det sätta sina spår tillslut.
  Att få en panikångestattack är inget härligt direkt och det är något man måste ha stor respekt för och visa omtanke för då man tex kan få hjärtklappning osv vilket jag själv har erfarenhet av.

  Styrkekramar till dig Bianca❤️

 • Izabell skriver:

  Älskar blusen, så himla söt och passar dig jättebra. Kom och tänka på dig när jag hittade en grymt snygg och mysig fåtölj. Du hittar den på min blogg om du vill in och kika. ?

  https://nouw.com/brickendesign

 • ellie skriver:

  Tack för ett mysigt inlägg <3 ser emot att testa dessa cafeer! tycker det är bra att du skriver om ibland när du mår dåligt för man kan inte alltid vara på topp och alla har sämre perioder. Tycker det är så tråkigt med dessa bittra o avundsjuka människor ovan som måste gå in här och skriva. Sköt om dig fina <3

 • Carro skriver:

  TIME OUT! Annars kommer du kollapsa totalt inom kort. Hur blev det med assistenten du sökte? Den personen måste kunna hjälpa dig med ditt schema och lägga in pauser här och där, som bryr sig om dig och din hälsa, och framförallt, ser till att du äter ordentligt. Tror du slarvar med det…? Hoppas du hittar rätt, med allt.

 • Anonym skriver:

  Du är så snygg! Jag undrar hur mycket väger du? 🙂

 • Camilla skriver:

  Du är så bra. Kram på dig.

 • Thuva skriver:

  Har du XS eller XXS i den svarta stickade?? Du säger i din youtubevideo att du har XS men det står att du har XXS i beskrivningen??

 • M skriver:

  Ta hand om dig fina Bianca! <3<3<3 Okunskapen om psykisk ohälsa är tydligt här i kommentarsfältet. Usch.

  Vi är desto fler som backar dig! "Life is tough, but I am tougher"

  Ps. Våga sök proffessionell hjälp! En person som kan se neutralt och rationellt på saker och ting är ofta vägen ut.

 • Caroline skriver:

  FY FAN alltså, blir mörkrädd av vissas beteende som anonyma bakom en skärm. Ni verkar ju inte ha någon aning om vad psykisk hälsa kan innebära på en individuell nivå. Tycker synd om Bianca som måste sitta och läsa igenom de här oerhört korkade kommentarerna. Förhoppningsvis inser du Bianca att de bara är avundsjuka nättroll hela bunten.

  ”Bortskämda unge” jag har fått för mig att Bianca jobbar jävligt hårt för att kunna leva det liv hon lever. Tror hon har skrivit ett inlägg om det tidigare. Snälla, snälla människor tänk efter innan ni stjälper ur er saker ni skriver för att ni är avundsjuka eller i affekt. Alla lever inte samma liv som dig, alla har inte samma förutsättningar och därför lever man olika liv. Vore rätt tråkigt om alla var stöpta i samma form.

  Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

 • Hanna skriver:

  Ja men självklart är man ju extremt avundsjuk på en vuxen människa som tjänar pengar på att vara otrevlig i tv och inte verkar palla någon som helst stress…. Verkligen stabila och bra egenskaper som alla vill ha. Hur tror du vardagen ser ut för de flesta av oss? Heltidsjobb, fasta tider och deadlines att hålla, press från olika håll, familjeliv mm. Klart som sjutton det verkar provocerande med en ung tjej som bloggar, har mycket semestrar och resor och sen sitter och påstår att hon är utbränd och stressad. Bianca har precis varit på lång semester, ska stå i några få timmar och prata med fans och bryter ihop…. Låter varken sannolikt eller verklighetsförankrat.

  • K skriver:

   Utmattning och symtom på utbrändhet som panikångest har man byggt upp under en lång period. Hon har ju sagt att hennes ungdom inte varit så lätt. Olika symtom då också och hjälpt till mycket i familjen.
   Kram och krya!

  • C skriver:

   Du verkar glömma bort att under denna ”semester” blir familjen filmad nästan 24/7, hon ska hålla sina sociala medier uppdaterade plus hålla deadline på sina smycken. Hon har nog mer riktiga deadlines än ”de flesta av oss”. Att bagatellisera utmattningstecken är inte ok. Om du och de andra negativa trollen blir så sjukt provocerade av Bianca så har jag ett tips: sluta läs! Skriv en egen blogg eller läs någon blogg som inte provocerar dig lika mycket.

  • M skriver:

   Fast vem är DU att avgöra vem som ska få känna sig stressad eller inte?

   Samhället förändras och går framåt, så även jobb. Det betyder inte att dagens jobb är mindre krävande. Skillnaden är ju att alla influencers är sin egna produkt. Krävs en enorm företagsamhet, kunskaper om marknadsföring, PR, juridik, ekonomi osv. (Varför tror du annars att det endast så pass relativt få som kan leva på det helt och hållet?) Precis som med alla andra jobb krävs det hårt slit för att nå toppen och hålla sig kvar där. Press? Att alltid vara alla till lags (för att inte smutskastas i media), ständigt utvärdera ”sig själv” om man syns i rätt sammanhang, och framförallt att aldrig kunna stänga av helt och hållet. För att inte tala om utseendehetsen. Inte samma typ av press som i ditt eller mitt yrke, men det gör inte att den är ”sämre” på något sätt.

   Stress och ångest kommer inifrån, och framkallas av hur man hanterar yttre omständigheter som uppfattas som ”fara”. Och förmågan att göra det är olika för alla, för att vi har alla vår historia och anlag för olika saker (ex. Ingen anklagar en som får cancer för att han inte tagit hand om sin kropp)

   Ps. Jag är absolut inte i branschen, ekonom från handelshögskolan i Stockholm med jobb som managementkonsult. Jag VET också vad stress och press kan innebära.

   • Gordon skriver:

    Men vad är det för debattartikel du försöker vinna? Passar det inte, gå. Du fortsätter och fortsätter!

   • Milla skriver:

    Vilken tur Bianca har som har en läsare som vet mer om hur hon känner än hon själv! Inga arbets tider att passa? Så på talang jobbet går hon dit och är jury när det passar henne menar du? Lägg av! Vet du att man behöver ej ens ha ett jobb alls för att gå i väggen,men du vet väl bäst tydligen. Har du inte gått i hennes skor och har inblick i allt hon gör tänker osv SKA DU INTE UTTALA
    DIG PRONTO!

   • M skriver:

    Jämför inte sjukdomarna i sig (även om utmattningsdepression också är dödligt) utan att vi alla kan drabbas. Drabbad ngn av ngt ärftligt somatisk visar vi empati, medan psykisk sjukdom anklagar vi den drabbade och tar oss frihet att värdera sjukdomen.

    Har stor respekt för er i vården, ett jobb du själv valt. Vi har alla ansvar för våra egna liv och välja en väg som passar oss själva. Inget hindrar varken dig eller mig från att byta jobb till influencer? Personligen hade jag aldrig klarat att leva med mitt jobb dygnet runt (som Bianca) eller ha ansvar för människors liv (som du) därför har jag valt en annan karriärsväg.

    Min poäng i grund och botten är att vi måste acceptera att vi alla lever olika och med olika krav i yrket. Och att alla kan drabbas av psykisk ohälsa. Och inga anledningar är bättre eller sämre.

   • F skriver:

    Det är väl ingen som påstått att hon lever i VÄRRE stress än andra med ”vanliga” jobb utanför rampljuset? Det folk försöker få bl a dig att fatta är att det är fullt möjligt att bli stressad och utbränd även när man jobbar inom den branschen Bianca är i. Hon har ju jättemånga bollar i luften samtidigt och är aldrig riktigt ledig då det är så den branschen ser ut = klockrent underlag för stress och därför otroligt viktigt att lyssna på kroppens signaler.

    Förstår inte hur du orkar sitta och argumentera för hur svag/gnällig/bortskämd Bianca är i kommentarsfältet på hennes egen blogg?! Väx upp för i helvete människa och sprid din negativa energi någon annanstans. Boxning är bra för att få ut aggressioner

 • M skriver:

  Ska dock tillägga att jag inte hackar på att hon fick panikattack, eller vad det var, det har jag själv ibland, jag menar
  mer att bloggen börjar kännas annorlunda och opersonlig. Den va bättre förr. Jag personligen gillar inte reklam och åter reklam.
  Att sitta på 10 olika cafeer för att marknadsföra både cafe och toppar, är inte ett roligt inlägg för min del, säkert många med mig som tycker så med. Förstå mig rätt!

 • Emma skriver:

  Hej Bianca, hoppas för guds skull att du inte tar åt dig av vad vissa skriver här inne. Det är hemskt hur vissa bara kan sitta och skriva när du mår psykiskt dåligt. Du har tydligt förklarat i tidigare inlägg vad dina jobb innebär och jag blir iaf stressad av att bara läsa om allt. Som du sagt så har du ju alltid krav att uppdatera regelbundet m.m. Utan återhämtning så orkar kroppen inte tillslut det säger sig självt. Sen spelar det ingen roll vilket jobb du har eftersom ångest och psykiskstress kommer innifrån. Inte direkt att du kan ta 4 veckors semester eller sjukskriva dig några månader som anställda kan göra. Åka på resor med ständig tanke på jobb att du ska ta bilder till blogg osv. ger ju ingen återhämtning åt hjärnan. Då behöver man koppla bort jobbet och bara vara.

 • Hanna skriver:

  Hej fina du! Undrar vad du har för kamera samt vad du redigerar dina bilder i för program? Ha en bra dag! 🙂
  /Hanna

 • Karin skriver:

  Hej Bianca!
  Jag vill bara säga att jag tycker att du alltid är så himla fint sminkad! Alltid superfräsch!
  Jag antar att jag inte är den enda som efterfrågar det men det vore så himla roligt om du kunde lägga ut lite fler sminkturtorials! T ex lite vardagssminkning, fler festsminkningar osv… Går alltid in på din youtube när jag vill ha ny inpso för sminkningar men hade önskat att det fanns lite fler videos helt enkelt! Tack för en härlig blogg!

  Kram

 • Josefin skriver:

  Fy vad många är respektlösa. Man har rätt att bli tagen på allvar om man samtidigt beter sig som en idiot. Jag förstår samtidigt vad de menar om att det är mycket reklam i bloggen. Jag tycker det är tråkigt att läsa en blogg där de flesta inläggen är tänkta att locka mig till ett köp.

  Även om reklamen är roligare än ”vanlig” reklam är det fortfarande bara reklam som alltid gått ut på att rikta sig till målgruppen. Så att Biancas reklam har en rolig tvist som passar oss läsare är också bara marknadsföring.

  Vad vet jag om Bianca egentligen, men vad jag förstått går hennes jobb ut på följare och läsare. Man får blogga om vad man vill, och en blogg behöver inte vara likadan som det man är van vid – det vore väl inte riktigt ärligt då allas liv förändras. Men man får även läsa vad man vill, och även om Biancas blogg givetvis får vara annorlunda är det väl nästan ingen som på eget initiativ vill läsa om reklam?

 • Petra skriver:

  Det är fruktansvärt så vissa skriver här för att en person fått en panikångestattack. Panikångestattacker kan vem som helt få. Arbetslös, företagsledare, läkare, sjuksköterska, lokalvårdare, hästhoppare, skådespelare, pilot och ja faktiskt en bloggare/influenser också.
  Orsakerna kan vara både ärftliga och sociala. Panikångest kommer oftast första gången under en tid av hård belastning, vilket kan vara skilsmässa, död, sjukdom, förlossning mm. Även om du inte tycker om det en person gör eller inte gör så sluta håna någon om personen fått ångestattack. Det visar bara hur lite du förstår.

  Innan du dömer mig: Ta på dig mina skor.
  Gå samma gator som jag gått.
  Bearbeta förlusten av människor jag förlorat.
  Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit.
  Snubbla på alla stenar som jag snubblade på.
  Res dig alltid upp igen och gå precis samma väg som jag gjorde.

  Efter allt detta kan du döma mig eller mitt liv

  Ta hand om er!

 • Sara skriver:

  Alltså ni är så hemska här! Hur kan ni förminska människor med panikångestattacker? Jag var totalt utbränd som 21 åring och kollapsande totalt, låg på sjukhus i 2 dagar och det tog 1 år att återhämta mig. Hade Panikattacker väldigt ofta under den tiden. Nu låter ni Bianca vara tycker jag! Psykisk ohälsa och stress är verkligen inget att skämta om eller se ner på. Alla är olika i hur de hanterar saker och intelligenta människor här vet att Bianca har mer en bara bloggen som hon jobbar med. Resten av er verkar leva under en sten. KRAM till dig Bianca.

 • Susanna skriver:

  Jag är inte boende i Stockholm men grymma bilder!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Sara skriver:

  Till Q/A
  Snälla svara på denna frågan..
  Efter Philipe gjorde slut, vad gjorde du då? Hade ni kontakt? Hur betedde ni er mot varandra? Träffade du andra killar efter? Är i samma situation och vet inte vad jag ska göra!

 • Caroline skriver:

  TILL ALLA TROLL I DETTA KOMMENTARSFÄLTET,

  NI människor är anledningen till att personer som mår psykiskt dåligt eller är utbrända inte vågar prata om det öppet eller söker den hjälpen dom behöver i tid. Vilket kan leda till längre återhämtningen eller ännu tragiska utvägar!
  INGEN är immun, det kan hända precis vem som helst, när som helst och det kan komma helt utan förvarning. Helt plötsligt så står man där.. man känner sig otroligt hjälplös och sårbar i ett sådant tillstånd. Och det enda man behöver då är stöd och hjälp!
  Vilket ni troll förminskar och försvårar.
  Än idag är det ett skrämmande mörkerantal, för att folk som mår dåligt inte vågar träda fram.
  Vi är alla olika sårbara för saker och ting vi belastar oss med och möter under våra liv!
  Ni människor som sitter här inne och förminskar andras välmående, i detta fallet Biancas.
  Vi måste bryta tystnaden! Psykisk ohälsa minskar inte, tvärtom!

  Så till er, Granska er själva! Människor som ni, ni är en utan anledningarna till att människor som lider av psykisk ohälsa inte blir bättre eller vågar söka hjälpen dom behöver.
  Fyfan vad ni borde skämmas!

  Och ja, jag vet precis vad jag pratar om! Lider själv av psykisk ohälsa och jag har stött på flera utav er under många år som mått dåligt som gjort att jag har skämts över att må dåligt och istället hållit det inom mig. Men nu valde jag för ett par veckor sedan att gå ut med det, blotta mig, tala öppet om min psykiska ohälsa. Och vet ni vad, bästa beslutet! Den befrielsen går inte att beskriva.
  Så stor styrkekram till dig Bianca som vågar! Du har precis bidragit med att en annan människa vågar träda fram och få den hjälp hen behöver!

 • Rebecca skriver:

  Hej Bianca! En fråga till din q/a, vilka bakgrunds bilder har du på din telefon just nu?

 • Hanna skriver:

  Fråga till frågestund:
  Hur ofta ses du och Filipp?(stavning?) i och med att han bor i London och så. Vad gör ni för att få distansen att funka? Har själv distansförhållande mellan mig i London och pojkvän i Skellefteå.
  Kramis kramis, ur da best !!

 • Lina skriver:

  Till din q/a, undrar om allt med distansförhållande, hur går det? Hur håller ni det vid liv? Hur gör du för att må bra själv och fokusera på ditt utan att sakna honom för mycket?

 • E skriver:

  Undrar vad som hände mellan dej och din mamma för några år sedan när ni egentligen skulle ha åkt till Mauritius tillsammans över jul? Och hur hittade ni tillbaka till varandra?

 • Emma skriver:

  Jag vet att ni har fått bra respons på Wahlgrensvärld, även jag älskar varje program. Men har någon person kommit fram till dig face2face för att säga något negativt om programmet? Jag vet ju att människor änna kan vara väldigt tykna på internet, men inte våga stå för det face2face. Kram

 • Marija Jelicic skriver:

  Hej Bianca:) en fråga till din q&a:
  Vad är det roligaste minnet du har?

 • Linda skriver:

  Hej Bianca! När släpps första avsnittet till er podcast? Längtar såå tills ni släpper den! (fråga till Q/A)

 • Ivanka skriver:

  Hej Bianca,

  Fråga till din Q/A, har du hittat någon assistent än som du sökte här via bloggen för inte så länge sedan? Jag skickade iväg ett mejl till dig angående det och är forfarande intresserad! Kram.

 • Sofie skriver:

  Kan du visa hur du redigerar dina bilder? 🙂
  Kram

 • Shachar skriver:

  Hej Bianca! En fråga till din q&a. Jag undrar hur du och Phillipe har kunnat hålla era förhållande. För ni har väll alltid haft det på distans? Var inte det speciellt jobbigt i början mär man inte känner varandra så bra?

 • Elise skriver:

  Om du får en dotter kommer du att låta henne sminka sig?

 • Elise skriver:

  Om du får en dotter kommer du att låta henne sminka sig och vilken ålder

 • Challede skriver:

  Hej Bianca!

  En liten fråga till din Q&A. Vad skulle du vilja bli ihåkommen för av följande generationer? Alltså vad skulle du vilja att människor i framtiden minns dig för?

  Kram!

 • Malin skriver:

  Först vill jag bara säga: tycker du är GRYM. Bor för tillfället i nyc. Här om kvällen var jag på en skybar på Manhattan. Där spelades Benjamins låt ”do you think about Me.” Kändes ändå häftigt att den spelades på en av den största skybaren i NYC. Btw ÄLSKAR hans musik. Nu till frågan – tips på saker du tycker om att göra i denna staden dvs. Kanske tips på restauranger, barer osv. Vilken var din favorit restaurang här?

  Ha en fantastisk dag och fortsätt vara så ärlig och äkta som du är! ❤️

 • Maja skriver:

  Hej!
  Jag undrar:
  – hur håller du dig i from när du äter pasta hela tiden?
  – bästa mascaran?
  – vilka produkter kan du inte leva utan? ( max 3)
  – dröm resemålet?

  Kram!!

 • Ebba skriver:

  hihi jag är @wahlgrensvaarld??☃️
  Fråga: Om inte du skulle få bo i Sverige vart hade du då flyttat?❤️

 • Caroline skriver:

  Hej!
  Min fråga är; när du har satt i löshår, vart har du gjort det? Och vad har du haft för slags löshår? Har hört att det finns olika ”sorter”

  Kram

 • Ebba skriver:

  hihi jag har @wahlgrensvaarld❤️
  -om du fick tipsa en app för redigering på bilder vilken skulle du välja?
  -favorit mascara?
  -favorithemsida om du inte får välja NA-KD??
  ÄLSKAR DIG BIANCA!❤️

 • Kathrina skriver:

  Hejsan! Skulle du kunna göra videor där du pratar om förhållanden, problem, sex och annat liknande, liksom som en serie ?

 • Sofia skriver:

  Bianca, jag har tidigare – i din mammas blogg – lämnat ett tips om hur jag tror att du/ni kan blocka de (som jag tror) enstaka besökare som bara är här för att hata och vara elaka. Upprepar det här hos dig också. Tror ni kan använda en speciell plug-in som används för att blockera spam (sök på t ex ”blockera kommentarer” så borde du få fram den). Det man gör är att utifrån viss information du kan se i din vy, klassa kommentarer från de här personerna som spam så blir de aldrig publicerade. De hamnar förmodligen i en speciell ”spam-hög”, ungefär som man har i mailen, men då är det ju bara att ”markera alla” och skicka i papperskorgen. På så sätt behöver du inte moderera kommentarerna och, viktigt, du behöver inte läsa skiten heller.
  Det finns ingen anledning att läsa sådant, låt dem inte göra dig ansvarig för deras problem och stora lust att vara elaka.
  Bort med dem bara!

 • Linda skriver:

  Frågor till Q&A:

  – Vad har du för planer 2018?
  – Hur många länder har du varit i?
  – Har du någon planerad resa utomlands inom de närmsta månaderna?
  – Hur många arbetar för dig? Vet att du har en ekonom, fotograf, snart en assistent och någon mer?
  – Hur ska du fira jul?
  – Vad önskar du dig i julklapp?
  – Hur gammal vill du vara när du skaffar barn?
  – Vill du gifta dig?

  • Linnea skriver:

   Ämne : Q&A
   Är Dino din hund eller han din mammas? Eller helt enkelt familjens hund? ❤️
   Love you, fortsätt stå upp för den du är för du är grym!

 • Stina skriver:

  Hur tror du ditt liv kommer se ut om 10 år??

 • Maja skriver:

  Hej
  Hur ser framtiden ut när filipp är klar med plugget? Har han 1 år kvar ? Vill han flytta till Sthlm då?:)
  PS. Wallgrens värld e fan de jävla bästa programmet!!! Skrattar så jag gråter varje gång
  Köss

 • Mello skriver:

  Till Q&A
  – vad fick dig att gå tillbaka till Philip? Tror du inte att han kan lämna dig igen om han har gjort det en gång?
  – hur bär du dig åt angående tillit och lojalitet när det kommer till långdistansförhållanden? Finns det vissa gånger då du misstänker att Philip gör något dumt i London?
  – hur många personer var du med efter Philip?
  – har du någonsin varit otrogen?
  – vad är det största problemet som du o Philip har?

  Du är en otrolig förebild! Fortsätt som du brukar. Måste dock säga att jag gillade din förra design mer på dina vloggar. Kram

 • Mia skriver:

  – Kan inte du visa vad du har i ditt badrumsskåp? Dvs exempel hud/hår/smink produkter.
  – vilken hud/smink/hårvårdsprodukt kan du inte leva utan?
  – hur ser din kvällsrutin ut? Vore kul om du kunde göra en video om det
  – om du inte hade jobbat med sociala medier/ youtube mm, vad hade du vilja jobbat med då?
  – vilka är dina favorit konton på instagram och youtube?
  – har du något beauty-hack?

 • Caroline skriver:

  Vad är dina planer om 10 år? Vad gör du då? Både inom arbetslivet och privatlivet. ☺️

 • Sara skriver:

  Hur gjorde du för att orka med vardagen efter att Phillipe sagt att han inte vill vara tsms med dig längre ?

 • Lina skriver:

  Hej!
  Vilken grundskola och gymnasieskola gick du på??

 • Lina skriver:

  Till QA va frågan ovan till

 • Ewelin skriver:

  Frågor till Q/A!

  – har du haft tandställning?
  – har du och din pojkvän pratat om när och om ni vill ha barn/förlova er?
  – kommer ni flytta ihop efter att han flyttat hem ifrån London?
  – hur träffades du och Alice Stenlöf? Hon är väl ifrån Göteborg?
  – vem är din allra bästa vän?
  – bästa tips på hur man litar på sin partner
  – hur håller man ett förhållande vid liv?

 • Natali skriver:

  Hej!
  Jag undrar om du har någon kontakt med dina gamla vänner från Gångsätra eller om du bara har nya vänner du umgås med idag?
  Tacksam för svar, du är bäst! LY

 • Tilde skriver:

  Fråga till Q&A:
  -Vad har du för mobil?
  -Kan du göra en video när du visar hur du redigerar och fotar dina bilder till bloggen och instagram?

  Du är jätteduktig❤️❤️

 • C skriver:

  Q&A
  -Vart är din beiga kappa ifrån, som du har lagt ut på Instagram?
  -hårvård tips till torrt hår och produkter etc?

 • Ida skriver:

  Hej Bianca!

  Då jag själv har ett distansförhållande med min pojkvän och det dessutom kommer bli på längre distans nu framöver, undrar jag hur det har och funkat i ditt förhållande? Hur tankarna går och om det har försvårat / förhindrat er i det, på så sätt om ni har haft svårt med tillit, träffats för sällan eller inte kunnat uppnå det ni vill tillsammans osv.

  Hur ska man tänka eller inte tänka för att kunna må bra utan varandra när det enda man vill är att umgås?

 • Sara skriver:

  Vad är dina tankar kring veganism? Hade varit kul om du gjorde en video där du bara äter vegansk mat en hel dag, det är enklare än man tror ? Älskar din youtube, du är så himla härlig och bra!!

 • Anonym skriver:

  Till Q&A
  Har du flyttat tillbaka hem eller bor du kvar i din lägenhet? Om du har flyttat tillbaka hem, varför har du gjort det?

 • Hanna Andersson skriver:

  Hej Bianca! ?
  Jag har två frågor!
  – Vad har du för kamera? Den ser liten och praktisk ut och verkar så bra!!

  – Vilka butiker föredrar du i Göteborg?

  Ha det bäst! Och jag älskar allt du gör! ???

 • Lilly skriver:

  Jättefina bilder och inlägg Bianca! Usch för de människor som langar äckliga kommentarer. Hoppas du inte tar åt dig, de är bara avundsjuka och har inget bättre för sig. Sorgligt minst sagt! Jag tycker du är så rolig på dina sociala medier. Brukar gå till skolan med hörlurarna och lyssna, så kul haha, skrattar varje gång. ❤️ Hur gick det med assistent tjänsten som du sökte? Uppväxt 1h utanför Sthlm men studerar för tillfället i Karlstad, annars hade jag sökt om jag var på hemmaplan, blev så sugen när jag såg ditt inlägg om det och tipsade istället en kompis! ? Ta hand om dig och att få en panikångest attack är inget fel att få. Tänk på det. ❤️ Sköt om dig och jobba inte ihjäl dig! ✨❄️

 • Jessika skriver:

  Frågor till Q&A:
  Hur hade du det i skolan, asså tyckte du om att gå till skolan, vard du en duktig elev osv.
  Vilka är dina favoritlåtar som du lyssnar på mest just nu?
  Vilken är din favorit highlighter?
  Om du skulle få ge ett tips till dig själv som 15 åring, vad skulle det vara då?

  PS. Älskar din blogg och youtube kanal, du är bäst!!❤️❤️❤️

 • Elin skriver:

  Vad är de bästa med din mamma?

 • Linnea skriver:

  Till q and a:
  Vad gör du för att hålla dig i så bra form? Hur ser dina matvanor ut osv 🙂

 • K skriver:

  Kram kram

 • M skriver:

  Till Q&A – hur redigerar du dina bilder??

 • Kelly skriver:

  Hej Bianca! Du är fantastisk, keep doing your thing girl!!
  Till Q&A: Jag och min pojkvän har 6 år tillsammans i december (yeey!!). Vilka restauranger till ett hyfsat pris rekommenderar du i Göteborg? Helst ska det vara ett mysigt ställe med blandad mat ?

 • Anna skriver:

  Frågor: har du någonsin kännt dig utanför i skolan eller med kompisar? Känner du dig någonsin ensam liksom?
  Vilka är dina bästa haff-tips?

 • Ella skriver:

  Till din Q&A:
  1. Vad tycker du är viktigast för att få det att hålla i ett förhållande?
  2. Vad försöker både du och filippe tänka på nu och framöver för att ni inte ska hamna där ni var när ni gjorde slut?

 • Philippa skriver:

  Frågor till din Q&A:
  1: När kommer din nästa meet&greet vara ungefär?
  2: Vad dina absoluta favorit snacks?(såsom chips, godis osv)

  Älskar dig finaste Bianca, du är verkligen en av mina största förebilder<3

 • Emelie skriver:

  Frågor till din Q&A ☺

  1. Vad är det bästa/sämsta du vet? (3 saker om varje)

  2.Om du fick i uppdrag att göra ett eget Tv-program, vad skulle du då göra för program?

 • Hanna skriver:

  Frågor till Q&A
  1. Blir det en säsong 3 på wahlgrens värld med tanke på att du ofta skriver att ni spelar in?
  2. Hur håller du dig i så bra form eftersom du inte tränar?
  3. Tips för att komma igång med träning och bra matvanor?

 • Mikaela skriver:

  Låt lnte dessa kommentarer dra ner dig. Självklart är det påfrestande när folk uppför sig illa men vi som läser din blogg och följer dig på andra sociala medier vet att du arbetar hårt. Folk är bara avundsjuka. Du har ingenting att bevisa. Det enda du skall tänka på är din hälsa och ditt välmående. Du har en otroligt fin familj som stöttar dig. Se till att villa och ta hand om dig Bianca.

 • Therese skriver:

  Här kommer lite frågor till din QA
  – vilken väska drömmer du om förutom Chanel?
  – vilken väska ångrar du mest i inköp?
  – vilket är ditt bästa plagg i garderoben?
  – kan du inte göra en vlogg om din garderob? Hiss i garderoben samt dissar plagg?

  Sen vill jag rekommendera dig att anställa någon som godkänner alla kommentarer innan de publiceras så de som inte passar in raderas. Då slipper du alla förjävliga kommentarer om dig eller dina nära, det förtjänar du inte alls!

  Styrke kramar till dig!

 • Julia skriver:

  TILL DIN Q&A
  Hej fina! Skulle bli otroligt tacksam om du skulle kunna svara på vart du har köpt din beigerosa kappa som du hade till en svart polo i din instastory (den när du bad oss ställa frågor till din Q&A)

 • Hanna skriver:

  Så fina kläder, såg när du visade dem i videon. 🙂 undrar vad du tycker om bakverken på Roy och Mattias café? Ser såååå gott ut! Kram till dig, hoppas du snart börjar må bättre.

 • Ivanka skriver:

  Redigerar du själv dina youtube vloggar? Isåfall i vilket program gör du dem i? 🙂 Älskar dem!

 • Alice skriver:

  Dina inlägg har verkligen blivit bättre, det märks att det ligger tid bakom! Bilderna dessutom, wow så fina, vad använder du för kamera?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *