LATELY ON MY PHONE

img_0346.jpg

Förra veckan var både jag och Alice hos vår frisör (ja vi råkade boka in samma dag haha) och gjorde oss fina.

Jag tog ur mina extensions, klippte en längre page och la i en lite mörkare färg. Jag går till världens bästa Rania Serenity Stockholm. (Reklam)

Tröja från TwoAngels butiken i Göteborg <3

3dc75cfe-0b7c-4b48-8cfc-48db1e0dca2a.jpg

Byrå ifrån Jotex 🙂

e95f6e3d-3e77-4f0a-bd55-b1ec8aa1c01c.jpg

Jag har bott hos mamma denna vecka för jag har inte mått bra alls… Kan skriva om det i ett inlägg eller göra en video om det senare.

Men det har varit så skönt att få ”komma hem” och få umgås med familj.

065ee868-21cc-4ad7-a3b0-6660af23e9ff.jpg

0f6153f5-6637-4fa8-b040-ba0dd2683f1b.jpg

Älskar när mamma lagar mat <3

img_0380.jpg

img_0381.jpg

Jobbat med plåtningar, möten, planering och utkast med denna donna <3

Emilie som jobbar som projektledare på Tourn och som tagit över Vanessas roll när hon gått in i mammaledighet.

Emilie är bäst, störtskön, dansar som en galning ute på krogen, klagar aldrig och förtjänar en medalj!!

a10c0de0-6eb4-4e61-876f-c424f57166f1.jpg

Välkomnat in nytt smink från snyggaste Rebecca Stella <3

Alltsååååååå DRÖMMEN!!

Gillar verkligen verkligen verkligen hennes märke och diggar Rebecca som person STARKT!! En total förebild <3

1b65e799-48a3-4a79-8aba-340043db48d8.jpg

Firade Benjamins återkomst till Sverige efter 6 veckor av jobb i Los Angeles med frukost å Pom&Flora med familjen.

Så gott där!! Kan varmt rekommendera 🙂 Hade bara önskat lite mysiga lokal… tycker den känns så stel, tråkig och kall som den är nu tyvärr.

b11ff5ac-4341-4541-8762-6a96a7900bde.jpg

Lite mer frukost ute då jag haft frukostmöte med Wahlgrens Världs produktion på Strandvägen 1.

Så besviken på deras avokadomacka….. så torr och smaklös!!

bf66bfd2-19b1-4bcb-8d7e-0ff4d72e6a0c.jpg

Jag har självklart spelat in Wahlgrens Värld i veckan som vanligt! Ni som tror att jag inte jobbar när jag inte lägger upp blogginlägg…. när jag bloggar är då jag INTE jobbar.

När det är tyst här så är jag på möten, spelar in Wahlgrens Värld, gästar andra grejer, plåtar, gör utkast, planerar för kommande jobb, svarar mail, redigerar bilder osv….!

Men iallafall, här ovan är våran fantastiska ljudtekniker Philip som tyvärr lämnat oss för lite ledighet nu men förhoppningsvis kommer han tillbaka snart <3 Så jävla rolig människa som känns som min bror nu!!

52939e27-c27e-40b9-ad0d-564e85c545f2.jpg

Så Philip köpte med sig lite avslutningsfika till oss 🙁

KOM TILLBAKA PHILIP!!

0bb71b92-b817-4ee1-9ddd-4f0e7f7123b8.jpg

Men han fick en liten avskedspresent och julklapp av mig iallafall 🙂 En snygg jacka ifrån Cos blev det!

Den var han mer än värd!! Alla i vårt kamerateam förtjänar varenda present i världen <3

3c8862f6-82d1-45c3-90c7-d864cfde3afb.jpg

Ätit middag med denna rackare och några fler på Milles 🙂

d29ae845-6fca-4d8c-90b7-0f326ab7c6a0.jpg

Åt en god saffransrisotto. Mums 🙂

Självklart kunde det vara med smaker men måste sluta vara så kräsen haha!

caf984c2-eed3-4f0b-8b25-89136c641d33.jpg

Vi var ca 6 personer som satt där och åt middag, drack drinkar och pratade om ALLT möjligt. Och eftersom Bianca hade druckit något glas champagne innan med Melina för inspelning av Wahlgrens Värld så skulle hon lite små berusad bjuda ALLA på middagen och drinkarna…. kunde köpt en väska för det haha!

Nej skoja! Älskar att bjuda människor jag älskar <3

2eb0d793-5d41-444b-bbbb-8a91f612d8a3.jpg

Lunch från dagens möte med min agent Vanessa och projektledare Emilie <3 Sallad från NonSoloBar på Odengatan. 

Där har ni lite blandade bilder från min mobil. Har varit så dålig på att uppdatera er och samt varit dålig med att dokumentera saker med mobilen… Inte varit min vecka, så mycket jag kan säga!

Som ni vet var jag tvungen att ställa in min MeetAndGreet med Guldfynd i helgen då det slocknade för mig.  Efter ett tag fick jag svårt att andas och fattade inte först att jag var påväg att få en panikattack. Men när jag gick på toa för att andas ut så bara kom allt. Tackar gudarna för människorna som jobbade på Guldfynd och till alla er som stod i kön <3 Förlåt för att ni väntade men inte fick någon bild, kram och autograf men vi har bokat ett nytt datum och JAG LOVAR en bättre Bianca då <3 Det var ganska dålig luft i butiken, det kom väldigt mycket folk och jag kände bara att det blev lite för mycket av allt tyvärr.

Och angående era kommentarer här på senaste…. också varit en ganska stor faktor till att jag inte känner så stor inspiration till att komma in här och uppdatera er ofta. Vet att ni är fler positiva än negativa men ni som spyr ur er elakheter har verkligen ingen respekt. Tänk snälla 1 gång innan ni skriver till någon ni inte känner överhuvudtaget, någon som ni inte vet hur den personens schema ser ut och vad jag gör om dagarna. Då får vi alla en mycket trevligare stämning här <3

NU – jobba i sängen med massa datajobb! Puss <3 

82 reaktioner på “LATELY ON MY PHONE”

 • Joanna skriver:

  Bianca, nu när du inte mår så bra kanske någon annan kan förläsa dina kommentarer och helt enkelt radera de som är elaka och väldigt negativa. Det är väldigt påfrestande att behöva bemöta kritik när man mår dåligt och särskilt om kritiken främst är elak.

  Angående blogginlägg: tror inte att du behöver vara överambitiös. Vi blir glada för inlägg som typ detta. Vad du har gjort, kanske någon reflektion, någon bild.

  • Dea skriver:

   Håller med, låt någon moderera dina kommentarer så slipper du och dina ”vanliga” läsare se dem. Gissar att en trist kommentar kan trigga fler, tyvärr. Titta på tex Blondinbella, där vill du inte hamna…

   Tänk på att det är okej att tacka nej till saker. Ta hand om dig!

 • K skriver:

  Hej!
  Vill bara säga att du verkar vara en sååå otroligt go tjej och jag gillar verkligen din blogg. Du lyckas alltid få mig på bättre humör med dina inlägg. Man blir liksom glad när man läser det du skriver. Du är en förebild helt enkelt trots att jag är något år äldre än dig så ser jag ändå upp till dig och önskar lite grann att det funnits någon som du när jag var ”liten”. Dom yngre tjejerna som läser din blogg har tur. Fortsätt med det du gör o skit i alla negativa energitagande personer även om det är lättare sagt än gjort. KRAM

 • Emelie skriver:

  Bianca, du som sa till Pernilla att du märker tendenser på utbrändhet, lyssna på din kropp och försök varva ner. Avslappning är viktigt och dom som säger att du inte jobbar dom läser uppenbarligen inte din blogg där man tydligt märker att du jobbar. Försök hitta tid för lugn, varken du eller dina fans vill att du går in i väggen! Kommer från någon som har bränt ut sig och det suger, ta stressen på allvar för det kan bli farligt!
  Styrke kramar ?

 • Lovisa skriver:

  Vissa människor har inget bättre för sig än att klaga på andra, och det är fruktansvärt. Så vidrigt.

  Men du verkar vara en så fin, ambitiös, vacker och stark människa. Hoppas du mår bättre snart❤️

 • Mariamaria skriver:

  Elaka kommentarer på din blogg beror på en enda sak: avundsjuka! Du är söt, charmig, rolig har en framtid som kan ta dig så långt som du själv vill. Du är klok nog att bromsa när det blir för mycket och är ärlig med hur du mår. Kram på dig och försök, försök, försök att bara ignorera trollkommentarerna! Att bo hemma hos din fina familj kommer att göra dig gott!

 • Julia skriver:

  Hej Bianca! Nu har inte denna kommentar något med inlägget att göra. Men jag tänkte på en sak. Du är ju en influencer och många influencer var väldigt engagerad i det här med #metoo. Min fråga är då hur du ser på det här med slaveriet som pågår. Alltså, att afrikaner blir sålda. Tycker du inte att det är ett viktigt ämne att tänka på eller ta upp på bloggen med även om det inte är något som händer i Sverige? Nu försöker jag inte vara dum, men jag tycker att det är så lustigt hur #metoo blev så stort och att de flesta influencer deltog i det, men med det som pågår med slaveriet är typ alla tysta.

  • Nicolina skriver:

   Känner lite att Bianca kanske inte nödvändigtvis är den rätta personen att hålla ansvarig för att sprida viktig information i samhället, bara för att hon har en plattform. Det är inte det hon jobbar med.

 • Maja skriver:

  Dina rosa kostymbyxor (de du har på dig i Wahlgrens värld S02 E08, i det avsnittet där ni bland annat har en bloppis), vart kommer de byxorna ifrån? Så himla snygga!! Tack på förhand finaste du.

 • Linus skriver:

  Var rädd om dig Bianca.

 • Emma skriver:

  Snacka om att människan som bara slänger ur sig negativa saker har ett tråkigt liv, eller mycket avundsjuka. Att de ens orkar, eller så är det de enda de orkar med. Att klaga ?

 • Ebba skriver:

  Bianca, stopp. Du måste vila. Jag får ont i hjärtat av att höra hur du mår. För fan, snälla snälla stoppa. Jag gick in i väggen i maj och hur jag har mått i somras önskar jag ingen! Snälla snälla. Kontakta en läkare och ta semester i två veckor utan några måsten. Allt annat löser sig. Din hälsa kommer först. Jag tog också en ledig dag, en ledig helg men körde sen på och sen sa det bang och jag grät oavbrutet i fem dagar, åt ingenting och kunde inte komma ur sängen. Hela sommaren såg ut så. Snälla snälla lyssna på din kropp, inget är värt att må såhär. Prata med någon nära som kanske gått igenom samma och kan förstå hur du mår. Ta hand om dig. Stor kram

 • F skriver:

  Bianca ❤❤❤ ta hand om dig!

 • Camilla skriver:

  Fina bilder! Älskar tröjan som du köpt i Göteborg. Super snygg!

  Förstår att det tar emot att lägga upp blogginlägg när det nuförtiden verkar vara så många som sprider negativ energi. Väldigt tråkigt!

  Som K skrivit över, är jag också äldre än dig men det gör inte att jag tycker mindre om din blogg utan du inspirerar även oss 😉 Hade definitivt tyckt det var riktigt roligt om jag hade haft en förebild som dig när jag var tonårig. Du verkar som sagt riktigt snäll och var riktigt underbar mot alla som du träffade på Guldfynd. <3 Ta hand om dig!

 • Cassandra skriver:

  Hej fina du!

  Synd att du alltid ska behöva försvara dig, angående ditt yrke och tid, eller ja allt! Du är så jäkla ball som berättar om hur du mår hela tiden för de är säkert supermånga du hjälper genom igenkänning och slippa känna sig ensam, sen tycker jag att många brhöver lära sig också att prata om sina känslor som du gör! Verkligen inspirerande<3 jag tycker själv det är skönt att läsa om någon snnars stressiga liv som är som mitt, lider av stress och ångest och var nära på att bli totalt utbränd i augusti och kämpar varje dag med att tänka rätt, prioritera rätt och avboka allt när de blir fel/för mycket. Nu låter de kanske lite väl pessimistiskt men han gjort stora framsteg ändå men vissa dagar är allt lite sämmre…? kram på dig och öva på att tacka nej och ta dig själv i första hand❤️

 • Sara skriver:

  Hej Bianca!

  Vad tycker du om philipes familj? Har ni en bra relation?

  Kram!

 • June skriver:

  Tråkigt att det blev som det blev, men bra att du lyssnade på kroppen och åkte hem!

  Om du tröttnar på solspegeln från Jotex så hör av dig, jag köper den så gärna! Den är slutsåld på hemsidan. Du har ju min mail här.

 • M skriver:

  Kärlek! <3

 • Miccan skriver:

  Hej Bianca!
  Håller med kommentarer längre upp, kanske vore en bra idé att ha en assistent eller nån som kan läsa och godkänna alla kommentarerna innan de hamnar på bloggen 🙂 Så behöver du inte hantera allt det negativa ensam. Du är en sån inspiration och blir alltid glad av att läsa din blogg, kolla på wahlgrens värld (skrattar alltid så gott med er under programmet, ni känns som såna varma personer) eller bläddrar igenom din instagram ? Att göra kortare inlägg på bloggen kanske skulle vara en idé? Vi läsare får fortfarande ta del av det du skriver om fast i kortare format, det blir som ett härligt snacks ? Ta hand om dig! Med värme ❤️

 • Viktoria skriver:

  Men fina du! Jag blir också ledsen (som flera andra här) att du känner att du måste försvara vad du gör om dagarna och varför du inte bloggar si och så mycket. Självklart blir det inte någonting du prioriterar när du möts av negativa och sura jävlar här inne. Du får inte glömma att vi är många som uppskattar ditt hårda arbete och dina inlägg. De behöver inte vara långa utan ibland räcker det bara med typ: vad som händer denna vecka, hur du mår, bilder från din dag. Du är inte skyldig nån någonting och jag fattar att man tar åt sig och blir ledsen när nån är elak med flit. Jag blir själv skitförbannad ibland när jag ser vad folk skriver.

  Men egentligen handlar inte det om DIG Bianca. Det är aldrig ditt problem om någon annan stör sig på dig. De kan gott surfa vidare och välja att inte läsa/kolla på wahlgrens värld tex. Folk lägger gärna sin egna ångest hos andra och det är precis vad de som kommenterar här inne gör. Det handlar om avundsjuka, bitterhet och att man är missnöjd. En tillfreds människa har inget behov av att spy galla på andra och komma med elaka pikar.
  Så är det bara.

  Hoppas att du får lite ledigt snart så du kan återhämta dig!
  Vi läser finns kvar ♥️?
  Kramar!!

 • Agneta skriver:

  Hej fina Bianca☀️
  Du är en toppentjej!?var rädd om dig?tyvärr finns det elaka, negativa, avundsjuka människor! Usch!!
  Du har en varm, underbar mamma?ja er familj nu är kärleksfulla och är rädda om varandra. Ha en fin dag☺️

 • Tina skriver:

  Ville bara säga att jag tycker du känns som en fantastisk person! Jag är själv ”halvvägs” inne i väggen just nu och jobbar varje dag på att varva ner, känna efter och inte ge vika för att andra tycker saker. Kan inte ens föreställa mig hur det är för dig som ”offentlig” person, att tackla allt det, samtidigt som halva Sverige tycker att de ska få skriva elakheter. Fokusera på dig och dina nära och kära, du är grym som du är! All kraft till dig/ Tina

 • Amanda skriver:

  Fina fina Bianca. Du är en riktig power-woman och en grym förebild för tjejer! Men du måste börja lyssna på din kropp och hur den mår, för DET är de viktigaste, inte pengar och jobb. I slutändan kommer jobben/pengarna inte betyda något om DU inte mår bra. Ta hand om dig och börja lyssna på din kropp och hälsa. Kramar

 • Josefine skriver:

  Bianca! Du är best!!! Snälla slutar aldrig o’ bloggar! Du är en av Sveriges finaste bloggerska ! <3 <3

 • Malin skriver:

  Glöm inte att ta hand om dig själv…

 • marie skriver:

  Fina Bianca
  Sköt om dig ordentligt och våga säga nej. Och till alla som är elaka,. Min mormor sa alltid att om man inte kan säga något snällt, ska man hålla tyst. Fler borde lyssnat till mormor.
  Kram från Marie

 • Anna skriver:

  Alla människor måste dock kunna ta kritik

  • Tina skriver:

   Varför då ? Bara för att hon är kändis? Nä era djävla nättroll, avfölj istället för att sprida eran skit !!! Kram och kärlek till dig Bianca ❤

 • Dejana Drakulic skriver:

  Hej Bianca!

  Det brister i mitt hjärtat att se dig må så här! Jag vill jättegärna hjälpa dig. Skrivit mail och ett DM på instagram. Hör gärna av dig!

  Puss och ta hand om dig!

  Dejana

 • Hill skriver:

  Fina Bianca! Jag förstår dig, tänk på att majoriteten av sina läsare inte ens skriver kommentarer liksom hur många läsare har du?? Det är ju kanske 5% som ”tycker illa” om dig och 95% ÄLSKAR DIG! De onda rösterna hörs alltid högst. Försök ta in att alla dina samarbeten, alla tittare till wahlgrens värld och din youtube, alla följare på instagram och bloggen, alla tidningsreportage, alla som köar för att få träffa dig etc etc ALLT det talar för hur omtyckt du är. Är inte det STÖRRE än 5-10 elaka kommentarer per inlägg? Tycker du borde rensa bort kommentarer med regeln ”det här hade jag inte velat att nån skrev till min bästa vän för det hade sårat den”. Det är en bra regel för då tar du hand om dig själv som du förtjänar. Kritik kan väl folk så skriva artigt liksom det hör väl till detta liv, men ingen har rätten att få fram massa skit/påhopp/mobbing i ditt kommentarsfält!! Du ska inte behöva ta det. Sålla bort den skiten och försök förstå hur MÅNGA som faktiskt älskar dig!! Kram <3

 • Jenny skriver:

  Vilka fina bilder! Jag undrar vart era tallrikar är ifrån? De från bilderna när ni äter middag hemma, även om du kanske har koll på om det går att köpa sånna tallrikar som är lite ”grå spräckliga” som du har några bilder på från när du ätit ute?
  Hoppas det inte är en för krånglig fråga, tack för en alltid så härlig blogg, instagram och youtube!

 • Julia skriver:

  TILL DIN Q&A
  Hej fina! Skulle bli otroligt tacksam om du skulle kunna svara på vart du har köpt din beigerosa kappa som du hade till en svart polo i din instastory (den när du bad oss ställa frågor till din Q&A)

 • TJ skriver:

  Bianca, det kommer alltid finnas elaka och avundsjuka människor som tror att de har rätt att trycka ner människor. Det är lätt att säga att man ska strunta i dem men de är lättare sagt än gjort. Jag har skrivit de förut och jag skriver de igen, du verkar vara en otroligt go och härlig människa som sprider glädje vart du än går ❤

 • Anni skriver:

  Vart är tallrikarna köpt som din mamma har? Dem grönmönstriga på bild nr. 3. Älskar att läsa din blogg Bianca <3

 • Lina skriver:

  FINA Bianca!
  Jag är nog en av dina äldsta (alltså i ålder mätt) följare?. Du är grym oavsett vad nån annan säger. Det är sant för jag är så gammal så jag vet sånt. Ni som håller på; LÄGG FÖR FASEN AV!
  Så, där satt den?
  Ta hand om dig. Du ska hålla länge.❤

 • Sommermark skriver:

  Ta hand om dig själv i första hand. Lyssna på kroppen, om den säger nej, så är det nej. Du är den som kommer i första hand. Ingen annan. Om du faller, vem tar upp dig? Dina läsare eller dina ”fans”? Nej, det är du och dina kära omkring dig. Du ska leva ditt liv för dig. Ingen annan.
  Ha en toppen dag!

 • Emma skriver:

  Heja dig Bianca! Tycker du är så jäkla strong som står upp emot det hat och den negativitet du får! Måtte det bara sluta snart så du får tillbaka styrkan och glädjen till detta jobb. Vi som inte göder oss på att slänga ut hat förstår att detta är mer än ett heltidsjobb och att du sliter rumpan av dig för att få ihop allting, för att vi i slutändan ska ha något att läsa och se på och vila framför när vi inte jobbar/pluggar.

  Tack Bianca!
  Stor kram och ta hand om dig <3

 • Josefine skriver:

  Hej! Jag tror att du är rätt person att fråga, jag skulle nämligen behöva lite tips på bra restauranger i Göteborg (gärna italienskt)? 🙂 kram

 • Bella skriver:

  Vad är det roligaste samt det jobbigaste med wahlgrens värld? Du är grym! Kram ❤️

 • Amina skriver:

  Hej fina B! Skulle du vilja dela med dig av din erfarenhet av Hairtalk? Skötselråd, fördelar, nackdelar, är det något att rekommendera? Tacksam för svar. Är själv galet intresserad och har bokat en tid nästa vecka (hoppas jag gjort rätt i att välja Hairtalk hehe). Kram kram

 • Sara skriver:

  Hej bianca! Blev så glad när jag såg att du ska ha en Q&A. Jag blev nyligen dumpad av en kille jag varit tillsammans med i 3,5 år med, vi har köpt lägenhet tillsammans. För några veckor sedan dumpade han mig från i stort sett ingenstans och sa att han inte har haft känslor på över 1 år! Jag är helt förkrossad. Va gjorde du när din pojkvän gjorde slut med dig? Va fick dig att må bättre? Har du några tips för ett trasigt hjärta?

  Kram

 • Malin skriver:

  Ja jag vet iaf varför just jag blir provocerad av ditt sätt att vara just nu. Det är för att det verkar gå inflation i utbrändhet och samtidigt vara väldigt aktiv på fritiden. Jag står för att jag inte tror att alla är utbrända idag, som påstår sig vara det. De flesta av oss jobbar heltid och klarar det utmärkt. Vissa känner dock efter mer än andra och/eller är arbetsskygga. Jag har en kollega som varit sjukskriven sedan februari för utmattning men uppdaterar sociala medier flitigt med saker hon gör och hur social hon är. Och ja, samtliga av oss kolleger är extremt trötta på henne och vill inte ha tillbaka henne i arbetsgruppen nu.
  Det finns några ja som blir helt utbrända och går in i väggen men då orkar man ingenting! Inga frisörbesök, fester, gå på stan, äta ute etc. Kan man inte se att ett sånt beteende provocerar så vet man nog väldigt lite om arbetslivet. Och att fler och fler anammar den här stilen att känna sig stressade så fort de har fullt upp för att sen orka massor när man är ledig gör ju att det blir mer och mer okej att vara på det sättet.
  Du kanske har fullt upp med jobb men det är det som sagt många som har. Kanske är det så att du varit ganska lat tidigare och van att bestämma över din egen tid och göra vad du vill. Och plötsligt har du fler och fler tider att förhålla dig till och lite mer krav (som de flesta av oss har på sina jobb).

  • Noelle skriver:

   Alltså, va tvungen o svara på din kommentar kände jag. Är ganska tydligt att du inte har ett dugg koll på hur man mår och känner sig om man är utbränd. Är själv sjukskriven pga utmattning och folk som inte varit där själva har inte en jävla aning.
   Angående din kollega som lägger ut olika sociala sammanhang – det är förmodligen en väldigt liten del av hennes liv och självklart kanske hon lägger upp de lilla roliga hon har i sitt liv, för vem hade lagt upp en bild när du ligger o vilar/sover o skriver hur dåligt du mår?. Har du ens tänkt på resterande timmar av hennes dygn? Bara för att ens orka ta sig till den där lunchen på stan kanske hon sovit flera timmar innan och även efter när hon kommer hem, för att få tillbaka en liten gnutta energi. Sen är det en STOR skillnad på jobb och fritid. På jobbet ska du vara på hugget och prestera, olika deadlines eller vad de nu kan vara-, det är inte alls samma sak som att ta en lunch med en vän du mår bra av att umgås med. Man ska ju försöka göra roliga saker, i den mån man orkar, o vara bland människor som GER energi, inte tar. Det är precis sånt som kan hjälpa mot utmattning/depression.
   Men ditt sätt att skriva visar bara på vilken okunskap du har inom psykisk ohälsa o jag tycker verkligen synd om denna stackars tjej ”ni i arbetsgruppen” inte vill ha tillbaka.
   O samma som du skriver till Bianca. Du har inte en aning om vad hon gör resterande timmar hon inte lägger ut nåt. Så tänk till en extra gång innan du yttrar dig inom nåt du inte har erfarenhet av.

   • Malin skriver:

    Om jag och mina kollegor sliter häcken av oss och ofta är underbemannade och samtidigt ser vår ”utmattade” kollega uppdatera om hur hon åker iväg på live-konvent på helgerna, åker på kryssningar, går på bio, barer etc så JA då blir man sjukt provocerad! Är inte ett dugg synd om henne som själv väljer att dela med sig av precis allt socialt hon orkar. Då får man byta arbetsplats till en man pallar då. Och nej, vi vill inte ha tillbaka någon med attityden att hon orkar massor på fritiden och sen kommer in och arbetstränar några få timmar i veckan och då inte kan hjälpa till med någonting för hon är så stressad… En annan av kollegorna har själv varit utbränd på riktigt för några år sen och hon är mest provocerad av alla, då hon vet att sådär mycket orkar man inte om man verkligen är utbränd.

    Vad gäller Bianca så står jag för vad jag tycker. Hon har säkert fullt upp men det har som sagt många. Sorgligt att hon vill göra en sån grej av att hon mår SÅ dåligt. Vi alla har stressiga och tuffa perioder i våra liv, det handlar om hur man hanterar det. Och sorgligt nog verkar många unga idag inte kara av krav och press. Dåligt rustade för arbetslivet helt enkelt. Och säkert kopierar varandra fråb sociala medier. Hur många i 20-års åldern var ”utamattade” för 10 år sedan? Det är curlinggenerationen som vuxit upp nu.

    • Caroline skriver:

     Malin,
     Vet du vad den bästa medicinen är när man lider av psykisk ohälsa, utbrändhet etc. ?! Verkar inte så efter läst ditt inlägg. Men det är att göra saker som man mår bra av! Resor, gå ut och fika med kompisar, gå på bio, träna.. listan är lång! Läkaren/psykologen etc RÅDER en hela tiden att aktivera sig med saker man mår bra av!
     Sen är vi alla olika, vissa orkar inte ens lämna sitt hem för man mår så dåligt! Psykisk ohälsa/utbrändhet ser inte likadant ut för alla!
     Så bli hur provocerad du vill av att människor som mår dåligt är ute på stan eller liknande.

     Jag lider av psykisk ohälsa, och kan inte tycka ngt annat att ditt inlägg är fruktansvärt patetiskt och det visar bara hur okunnig du är! Har vart så nere att jag inte kunnat lämna mitt hem, men när jag börjat må bättre så har jag gjort allt jag mår bra av! Så lider man av psykisk ohälsa/utbrändhet/panikattacker etc innefattar inte de att man måste stanna inne tills man mår bra igen!

     så nästa gång du tänker yttra dig om saker som du inte har ngn koll på så var tyst istället!

    • Caroline skriver:

     Sen att ni är underbemannade för att någon är sjukskriven, då ska ju inte kritiken riktas mot den som är hemma. Det är chefernas uppgift att ha folk som backar upp när någon blir sjukskriven! Sen vet jag att det är ont om folk inom vården bl.a.

     Och att du sitter och skriver att ni inte vill ha med denna personen i erat team pga av att ni blir så provecerade att hon lägger ut att hon hittar på saker på sociala medier.
     Fruktansvärt utav er att bete er så!

     Till alla er som sitter och förminskar psykisk ohälsa, va glada att ni själva inte går igenom det!

    • Sara skriver:

     Hej Malin! Kände att jag också behövde svara dig här. Att din arbetsplats är underbemannad har inget att göra med kollegan som är sjukskriven. Det är inte hennes fel att ni är underbemannade för din chefs ansvar att anställa någon som jobbar istället för den sjukskrivna. Så om du ska klaga på någon, ta det med din chef och inte på biancas sociala medier som handlar om hennes liv, för det har du inget att göra med. Fokusera istället på att göra dig själv lycklig istället för att ta ut din bitterhet på andra människor. Det gör varken dig eller andra något gott.

     • Sara skriver:

      Carro- såg efter att jag hade skickat att du redan hade skrivit liknande, men vi positiva tjejer måste stå på oss o stötta varandra för sådana nedlåtande o bittra typer. You go girl!!

  • Carro skriver:

   Håller helt med i allt du säger, tror verkligheten kom lite för nära osv, men Bianca är ju inte utbränd, än, så kan väl inte riktigt jämföras med de som säger att de är det.

  • Anonym skriver:

   Mycke bra skrivet,utbränd borde inte användas så fort man är lite slutkörd bara. För det vilar man upp sig ifrån på några dagar, inte vad som händer vid utbrändhet då är det månader och t.o.m år. Från en som varit där.

   • Anonym skriver:

    …..men det kan ju bli det om man inte bromsar. Kanske jag skulle tillägga + att jag älskar dina vloggar,Wahlgrens värld och din humor. Du är också otroligt naturligt vacker Kram

    • Mia skriver:

     Mycket snack om utseende här. Utseendefixering i sig är verkligen ingenting jag tycker ska uppmuntras. Och vad gäller utbrändhet är det något HELT annat, som sagt…… Då orkar man inte vara på sociala medier alls.

  • Carro skriver:

   Men krasst sagt nu Malin…. Det är inte upp till dig att bedöma om någon är utbränd eller inte utifrån vad hen gör och inte gör. Du kan aldrig veta hur en annan människa verkligen mår. Att du verkar jobba heltid och klara det bra är superbra för dig, men döm inte de som inte klarar det – oavsett orsak. Livet är inte en tävling i vem som orkar jobba mest.

   Att våga prata om psykisk ohälsa öppet på det sätt som Bianca gör är verkligen en miljon gånger viktigare än att lägga krut på att uppmärksamma ”alla som bara låtsas vara utbrända fast de är lite trötta”. Problemet finns säkert, men är det verkligen det viktigaste att belysa i dagsläget?

  • Maria skriver:

   Men Malin, om du nu blir så provocerad av att läsa Biancas blogg, varför gör du det? Jag undrar verkligen hur du tänker? Sitter du hemma med tanken ”kanske man skulle kolla Biancas blogg en snabbis för att provocera mig själv litegrann”? Enligt mig kan du inte ha en åsikt om någonting du inte vet någonting om. Det arbetet Bianca har går ut på att ständigt vara uppkopplad, och väldigt sällan ha tid för riktig privattid. Sedan behöver utbrändheten inte heller direkt vara kopplad till arbetet, utan kan ha rent psykiska grunder. Även där anser jag att en som aldrig varit med om ordentliga panikattacker behöver uttrycka sina åsikter, eftersom att vi som lider av ständig panikångest vet att de kan komma precis när som helst. Jag vill bara försöka få dig att förstå att dina kommentarer inte har någon annan effekt än att göra Bianca ledsen, och hon är precis som du en helt vanlig människa. Så, tänk efter en eller tio extra gånger innan du publicerar kommentarer som i själva verket är helt onödiga, håll dina tankar för dig själv.

  • Cissi skriver:

   Jag håller med om mycket av vad du skriver, och hade jag haft en sådan kollega hade jag också blivit provocerad av den arbetskollegan. Jag tror inte den yngre generationen blivit förberedda för motgångar (generalisering) och reagerar därför starkt på detta och blir därmed känsligare för stress, och kan inte hantera motgångar.
   Dock har inte (vad jag sett) Bianca sagt att hon är utbränd och utifrån Biancas inlägg jobbar hon mer än heltid, och ställer många höga krav på sig, att få panikattacker är kroppens sätt att säga sakta ner och tar man inte dessa tecken på allvar kan de få allvarligare konsekvenser för hälsan. Så jag hoppas att Bianca får balans mellan jobb och återhämtning och sänker kraven på sig, alla bör vara rädd om sin hälsa, det är det viktigaste vi har!

  • Malin skriver:

   Fast ursäkta. Bianca jobbar ju i princip HELA tiden, eftersom hon ju jobbar med att vara sig själv. Hon är ju ALDRIG ledig. Till skillnad från oss andra med vanliga 9-5 jobb – när vi går hem så går vi hem. Tycker kanske du ska vara lite försiktigt med att uttala dig om någon annans psykiska ohälsa.

   • Carro skriver:

    Dock är långt ifrån alla 9-5 jobb sådana jobb som man släpper när man kommer hem. Lärare är ett av de jobben, man jobbar röven av sig rent ut sagt och sedan kommer man hem och fortsätter jobba. Det tar aldrig slut och för en riktig skitlön ska också tilläggas. Dock älskar jag mitt jobb men 9-5 jobb, ja det ät det då inte att vara lärare.

  • Sofia skriver:

   Malin, trist attityd till medmänniskor. Det enda jag håller med om är att för den som verkligen gått in i väggen påverkas hela livet, inte bara arbetslivet. Men vi är alla olika. En del av oss får energi av ensamhet och dräneras av för mycket social samvaro, andra fungerar precis tvärtom. Sedan är utbrändhet sällan ett resultat av enbart jobbet, även om det kan vara jobbet som gör att man lever på marginalerna och som därför gör att när det händer andra saker i livet som stressar oss alla så finns det inget att ta av och man går i väggen. Ämnet är komplext. Själv ”firar” jag tio år sedan mitt möte med väggen och innan det hände hade jag precis som du en bestämd uppfattning om vilka som drabbades av det och varför. Jag hade helt fel, precis som du har. Jag älskade mitt jobb, hade extremt hög arbetsmoral (har jag fortfarande) och betraktade oförstående de som brände ut sig. Det var inte lika vanligt då, men på den tiden blev sådana personer sjukskrivna ett år på studs kommer jag ihåg. Mellan 30 och 40 jobbade jag som mest, kvällar, helger, semestrar. Långt innan jag bokstavligen föll ihop hade jag tydliga symptom, varav en del är precis samma som Bianca beskriver, men tyvärr lyssnade jag inte utan körde på. Jag önskar så ofta att jag kunde få andra att förstå hur det är, att jag kunde förklara så att inte de också hamnar där. Det förstör livet så mycket mer än man kan tro. Har man otur så möts man också av fördomar, som dina, eftersom man ofta inte kan bevisa hur man mår. Jag var enligt proverna frisk som en nötkärna, men har aldrig varit så sjuk. Fungerar hyfsat idag, men kommer nog aldrig bli helt frisk.
   Utbrändhet är uppenbarligen ett ämne du saknar kunskap om och jag vet själv att det är helt omöjligt att förstå hur det är när man inte varit med om det själv, det är svårt att förstå att man kan bli så sjuk av stress. Att man kan få så många fysiska symptom men ändå enligt gängse hälsokontroller vara helt frisk. Men man kan alltid visa andra hänsyn – i synnerhet om man inte vet vad man pratar om. Det finns aldrig några ursäkter att verbalt sparka på någon som säger sig må dåligt. Blir man av någon anledning provocerad eller inte tror på det så kan man alltid välja att vara tyst.

  • Till dig Malin skriver:

   Malin,
   Det finns så många människor idag som struntar i sina varningssignaler och fortsätter i samma tempo. Många människor som lider av psykisk ohälsa lider i tystnad. Många människor söker därför inte hjälp, vilket kan leda till längre återhämtning eller ännu tragiska utvägar! Det är än idag ett stort mörkerantal. Och vet du varför det är så? Det är pga av människor som DU.
   Människor som har den attityden om psykisk ohälsa/ utbrändhet. Ni tror att psykisk ohälsa bara har ”ett” ansikte. Alla hanterar inte det på samma sätt, Symtomen är olika för alla!

   Kunskap är nyckeln till förståelse, och där brister det för dig tyvärr.

   Hade jag vart du så hade jag gjort research kring psykisk ohälsa. Kolla upp statistik, m.m. kanske blir det en väckarklocka för dig.
   Du kanske lär dig att få mer förståelse. För så länge det finns människor som du så fortsätter det med att många människor som lider av psykisk ohälsa Inte vågar träda fram.
   Det räcker inte med den kunskapen som finns idag, den behöver bli så mycket större!

   Du får ha dina åsikter, men då ska du också veta att det påverkar mer än vad du tror!

   Och jag hoppas att den dagen din jobbarkompis kommer tillbaka får ett annat team att jobba med. Inte för eran skull, men för hennes!

   • Malin skriver:

    Tro mig, den dan hin omplaceras till en annan avdelning är det i allra högsta grad fantastiskt för vår skull. Då kan cheferna rekrytera en ny person som inte sjukskriver sig och sen berättar glatt varje dag om allt socialt hon gör, samt sen kommer till jobbet två timmar om dagen och vägrar hjälpa till med något för då blir hon SÅ stressad. (Inte ens svara i telefonen gör hon fast vi springer mellan patienterna och läkemedelsrummet och ibland inte hinner äta lunch). Vi har ett utsatt jobb och är beroende av varandra, en sån som hon får söka jobb på ett äldreboende eller liknande för hos oss passar hon inte. Men om du vill ha en sådan kollega så be my guest!

    • Till dig Malin skriver:

     Ok. Hopplöst fall.

     Men en sak till, denna tjejen ni beklagar er så himla mycket över, Har någon utav er själva tagit upp problemet ni har med henne? Har ni låtit henne få veta hur ni känner er när hon är där och arbetstränar? Har hon fått en chans att förklara sig?

     Väldigt tveksam till att ni gjort det.
     Med stor sannolikhet så smusslas det skitsnack bakom ryggen på henne.
     Ni ger henne inte en chans att säga sitt. Hennes välmående har ni ingen aning om!
     Ni bygger bara upp ilska inom er, och blir bara mer och mer provecerade av vad hon gör på sin fritid!

     Det finns bara EN sann förklaring, och det är hennes.

     Visa lite mer hänsyn och respekt!

     Det var allt, fel forum att fortsätta denna konversationen.

 • stina skriver:

  Ta det lugnt och ta hand om dig,finns bara en av dig, jag och mina barn fullkomligt älskar Wahlgrens värld, men en liten fråga, varifrån är de fina bordstabletterna du dukat med hos din mamma?

  Kram från en morsa som gillar dig skarpt!

 • Emelie skriver:

  Ta hand om dig!

 • Sara skriver:

  Ta hand om dig, och våga säga nej till saker ❤️ Du kan inte orka allt, alltid. Ta hjälp av din agent för att sålla bort det som inte är viktigt! Och ta ledigt ibland och bara var Bianca. Du är värd det!

 • Mette skriver:

  Hei Bianca! Kos deg hjemme hos mamma og god bedring ?

 • ISA skriver:

  Gillar när vi får följa med i din lur såhär <3 Och du, så bra att du flyttat hem en stund. Ibland behöver man bli ompysslad och ha mysigt sällskap <3 ta hand om dig nu och lyssna på kroppen!

 • Helén Löfgren skriver:

  Hej igen. Är du redo för lite Avspänning och Medveten andning? En liten workshop på 1 timme, skulle du kunna komma ifrån? Jag vet att det skulle göra dig gott!
  //Helén/Lugna Andetag.

 • Julia skriver:

  Hej Bianca! Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du tipsar om jackor som passar i vinter? Har så svårt att hitta fina vinterjackor.. Du är grym!

 • JOHANNA skriver:

  Sååå fin du blev i håret! :)*

 • carmela skriver:

  låter som en mysig dag

 • Izabell skriver:

  Maten ser ju helt underbar ut! Älskar mat!!
  Var på ett supermysigt café idag som också är en inredningsbutik. Finns på min blogg om du vill in och kika 🙂

  http://nouw.com/brickendesign

 • Vad fint med ny bild på framsidan dessutom!

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca! Aldrig lämnat en kommentar här på bloggen men kände för det nu efter att ha sett senaste avsnittet av W V. Du verkar vara en fantastisk tjej och Fyfan va jobbigt när folk bara står o fotar med mobilen eller typ går efter er (tänker på avsnittet). Hade lätt velat lära känna dig o speciellt få festa med dig för du verkar vara så jävla skön haha. Önskar dig all lycka med ditt jobb och du är grym 🙂

 • Charlotte skriver:

  Vilken härlig byrå, riktigt fin! 🙂

 • Rebecca skriver:

  Hej! Jag undrar vart bordstabletterna/tallriksunderläggen kommer ifrån? Sååå fina!

 • Elin skriver:

  Ta inte åt dig av alla dumma kommentarer! Du är grym Bianca och fortsätt köra ditt race!

 • Cecilia skriver:

  Bianca, du är helt fantastisk! Jag älskar din Youtube kanal jag ÄLSKAR Wahlgrens värld. Du är lätt den snyggaste ”influencern” out there. Go do u girl och helt ärligt skit i alla dessa bitterfitter som sitter bakom sina dataskärmar/mobiler och sprider HAT. Det är bara avensjuka!

  Massa kärlek! Fortsätt sprid din härliga energi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *