#ALICEOCHBIANCA

img_0583.jpg

Kan varmt rekommendera Nykos frukostutbud, riktigt gott! Ligger på Nybrogatan 61 och de serverar både frukost, lunch och middag.

img_0585.jpg

Vackra människa <3

img_0586.jpg

Här har ni Kid som klipper och hjälper oss med podden. Han är med oss på inspelningar och möten och det är honom ni ska tacka för det fantastiska ljudet, vår jingel och mycket inspiration.

Det är även Kid som klipper mammas och Sofias podd, samt att han är med i gruppen Tjuvjakt 🙂 Och liknar han Orup och Sofia Wistam så kan det vara för att det är hans föräldrar haha.

img_0584.jpg

Min första acaibowl ever haha! Super gott men fattar inte hysterin….?! Det är ju som en smoothie eller vad är det jag missar?

img_0587.jpg

Alla bilder ovan är snodda från Alice blogg som du hittar här KLICK

bianca nyko

Frukostmöte på Nyko med nya kollegorna <3 

Godmorgon Lördag och en lycklig Bianca! Jag har en helt ledig dag (förutom blogg & att fota), jag är med min kärlek och min hund i min fantastiska lägenhet som jag verkligen börjar ÄLSKA!! Ska visa er snart i bilder och i en video, lovar!

Men jag mår verkligen så mycket bättre när jag är ledig, då kommer den riktigt Bianca fram. Men så fort jag börjar jobba så stängs hjärnan ner, kroppen lägger av och hela min personlighet försvinner igen. Svårt för mig just nu att hitta balansen i vad jag klarar av… För när jag är ledig så mår jag ju bra liksom…! Däremot har Phillipe påpekat minst 20 gånger att mitt minne är som en guldfisk… jag minns verkligen ingenting vi pratar om, saker han säger, saker vi bokar in/planerar etc… Inte lätt att jobba med mig just nu kan jag lova.

Men till något roligare!! STORT STORT STORT TAAAAACK till den ENORMT FINA responsen vi (jag & Alice) har fått över vår podd vi släppte i Måndags!! Ni var över 100.000 personen som lyssnat på bara 4 dagar så vet inte hur många vi är uppe i nu 🙂 Men vi ligger iallafall fortfarande på 1a plats!!! WOOOHOOO!!! Sååååå kul och vi är SÅ JÄVLA TAGGADE för att spela in nästa avsnitt imorgonkväll hos mig 🙂

PS: Jag ber om ursäkt för en hetsig Bianca som avbröt Alice en del men jag skyller det på nerver och 3 glas champagne hehe… Lovar att nästa blir mer chill och SEX TALK haha 🙂

Har du inte lyssnat på vår podd så klicka på länken här KLICK

19 reaktioner på “#ALICEOCHBIANCA”

 • ,Karin skriver:

  Haha håller heeeelt med om att acai bowl är överskattat. Skulle också säga att det är precis som smoothie. Jätte gott visst men asså inte värt hysterin

 • Ida skriver:

  Hej Bianca,

  Tycker om din personlighet och hur du får mig att känna mig mindre ensam när du är modig och delar med dig av hur du inte alltid mår så bra. Lider själv av ångest, bulimi och ett sviktande psykiskt mående.

  Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde göra en vlogg där du berättar om ditt mående, ångestattacker och bulimi. Vad som triggar dig, hur det yttrar sig och hur du hanterar det. Patar om det för ”fula” ”förbjudna” som många (jag) försöker dölja genom en fasad och yttre.

  Hur ser dina ångestattacker du? Hur går dina tankar när du är nedstämd/deprimerad? Och hur ser din bulimi ut? Har själv den diagnosen och vet vilket rent helvete det är rent ut sagt men den ätstörningen. Hur den liksom suger livslusten ur en. Tack på förhand. Styrkekramar Ida

 • Åsa Samuelson skriver:

  Minne som en bläckfisk va nytt! Annars brukar det vara guldfisk ?
  O andra sidan anser man att bläckfisken är det smartaste blötdjuret!
  Tack för en bra blogg o ta hand om dig!
  Från en 44-årig kvinna som tycker du är fantastisk!!

 • Filippa skriver:

  Hej! Jag har väldigt svårt att bestäma vad ja ska ha på mig när ja går ut och festar, nu när det är så kallt här i Stockholm! Har du några bra tips på vad man kan ha på sig som är snyggt och som man inte fryser ihjäl i?

  Kram

 • Marie Bergqvist skriver:

  Hej Bianca!
  Är så otroligt ledsen över allt hat som du får utstå. Kram!
  Vill bara säga att jag och mina tonåringar ser på Wahlgrens värld och du är så inspirerande. Mina tonåringar (flicka 13 och pojke 15) älskar ert program. Du inspirerar dom att vara sig själva och stå upp för det som dom tror på. Fortsätt med att vara dig själv! All styrka och kärlek till dig för du är bara så underbar!
  Tusen kramar från en tonårsmamma!

 • Marie skriver:

  Det är Zlatan o du som skriver/ pratar i tredje person ?

 • Emelie skriver:

  Hej Bianca
  Jag följer din blogg varje dag och har gjort det ett bra tag nu och kommer fortsätta göra det! Men något som jag tycker är tråkigt på senaste är att du brukade kommentera mer.. Man kunde ställa dig frågor om exempelvis vart du köpt det plagget eller liknande. På senaste har du inte svarat på varken dom kommentarerna eller till dom som skrivit väldigt snälla kommentarer till dig. Både på insta och här har du på senaste bara svarat på dom elaka kommentarerna. Det tycker jag är riktigt tråkigt. Dom förtjänar inte att du lägger den energin och svarar dom för det är precis vad dom är ute efter, att få din uppmärksamhet och ta av din energi. Kan du inte snälla börja svara oss mer igen, dina fans som försöker få kontakt med dig och som inte skriver något elakt, som bara frågar?

  • Bianca skriver:

   Ja jag förstår det och ber om ursäkt för det!!
   Det svåra där är att jag får såå många kommentarer på både bloggen, Youtube och Instagram där det är i kommentarsfält och på DM och det mig ca 4h om dagen att svara alla där. Så ibland hinner jag tyvärr inte med att svara alla då jag gör så mycket annat jobb om dagarna som tar upp de där 4h.
   Hoppas du förstår!!
   Det enklaste är att hålla frågan så kort som möjligt för då är det enklare för mig att svara <3

 • Helena skriver:

  Hej Bianca!

  Jag kollade på avsnittet av Wahlgrens värld och när du sa dina drömnamn för framtida barn. Jag hörde Matheo men sen sa du ett till namn, jag uppfattade det inte riktigt men det lät så fint! Vad var det andra namnet?

  Kram

 • Maria skriver:

  Hej Bianca! Jag blev så full i skratt när jag kollade in på din mormors blogg. Du brukar ju alltid säga att ingen minns dig från barndomen och att det inte finns några bilder med dig. Hon hade ett inlägg från förra sommaren och det var en jätte fin bild på dig, Jessica och Pernilla. Men din mormor hade skrivit att det var Jessica, Lisa och Pernilla? Så även OM du är med på bild verkar det även svårt att komma ihåg ditt namn. Jag kunde höra din kommentar i huvudet om du sett detta heheheh. Kram

 • Ida skriver:

  Åh jag längtar verkligen tills du visar massor av bilder på din fina lägenhet! Verkligen ett önskeinlägg! ?Gärna i bilder

  //från en som verkligen behöver inredningsinsporation!!

 • Linda skriver:

  Hej! Jag brukar läsa din blogg då och då. Och jag älskar Wahlgrens Värld. Jag mår bra av att se er humor. Jag skrattar och får ont i kinderna.
  Men Alice och din podd kommer jag aldrig kunna lyssna på. För jag är hörselskadade och det är mest svåraste att kunna lyssna på poddar likså radio. Men som tur har ni text på Wahlgrens Värld.
  Så det känns mest skit då jag inte kan få lyssna på din podd.

  Men jag vill säga att du är min stor inspiration. Jag lär mycket av dig. Tack!
  Ha det gott och sköt om dig! ❤

 • Irene skriver:

  Vad fin du är!

 • E skriver:

  Det ang bowl hysterin, är väl att de är bra pga at man tuggar det istället för dricker, det blir bättre och så va de något som va bra
  för kroppen som bildas då..minns nu inte vad de var hahaha.. 😀

 • Dixi Wonderland skriver:

  Ser verkligen fram emot nästa avsnitt! Och jag håller med Emelie. Don´t feed the haters! Det enda som vill är precis som hon skriver, att få din uppmärksamhet. Genom att inte ge dom något tillbaka så kommer dom tröttna. När jag började blogga för över 12 år sedan fick jag mordhot på bloggen. Det var ett gäng tjejer som ville förstöra för mig och när jag frågade varför dom höll på så sa en ”För det är så roligt när du svarar” och efter det så slutade jag att svara och kort där efter så tröttnade dom. Nu vet jag att du har betydligt mycket mer följare men skit i dom. Dom vill bara trycka ner dig så ge svar till dom som ger dig kärlek varje dag 🙂

 • Anna skriver:

  Vilken bra podd!! Kan du inte dela din sex-playlist på spotify?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *