OUR FRIDAY IN STHLM

img_0592-1.jpg

Vi började dagen väldigt sent hemma hos mig. Vaknade 10.30 efter att ha stannat uppe i soffan till typ 03.00 med film och nattkäk i form av mina gudomligt goda toast och fil med flingor. Mums!

Efter att ha hoppat i duschen, fått lite jobb gjort och fixat oss så drog vi in till stan för lunch på Wiener Cafeet sådär vid 15.30 haha! Standard när det kommer till oss… aldrig skeva tider när det gäller mat.

2c4c2346-59d7-4dbf-b098-26bbf9658b1c.jpg

Min älskling <3

6a85dfb9-d444-41a5-8b13-76bf3d3fd1f7.jpg

Vi beställde in varsin Wienerschnitzel som är SVINGOD där, så här har ni ett hett hett tips!!

Fun fact: Senast jag och Phillipe var där själva så satt vi vid exakt samma bord, samma plats och samma mat framför oss haha! Tror Phillipe tom hade på sig samma tröja haha!

img_0657.jpg

Wiener Cafeet har verkligen riktigt god mat förövrigt. Speciellt deras Croque Madame som är riktigt riktigt god!!

Onyttig och värd varenda tugga hehe.

Mysig tröja här KLICK

134238d0-2d4c-4f87-94e9-0b6eb148a45c.jpg

De var så trevliga och bjöd oss på 2 av deras desserter som slank ner också.

Verkligen super trevlig service på Wiener Cafeet! Enda problemet jag har med stället är att man inte får ta med sig hundar in, även fast de ligger i en väska.

732f2ef3-b1da-4b62-a9e8-4e39199ad2f0.jpg

Efter lunchen hade vi några timmar att spendera inne i stan innan det blev dags för middag. Vi pallade inte åka hem emellan så vi mötte upp Benjamin och kollade runt i butiker.

Så fint med all julpynt! Så peppad på julen detta år, speciellt att få pynta min första egna lägenhet 🙂

bianca blogg monki

dfe23731-9545-49f8-9451-9814a46b9649.jpg

Killarna gick till H&M MAN som är Benjamins favoritbutik och jag hängde på Sephora i vanlig ordning.

Kom ut med lite nya godbitar <3 Måste bara också säga att servicen på Sephora är helt fantastisk!! Alltid så otroligt trevliga, hjälper alltid till och verkar vara svinsköna tjejer!!

60944bc7-2311-4b46-bde6-14a34eaa21a6.jpg

Så mysigt att dessa spårvagnar fortfarande finns kvar i samma vackra gamla skick med personal iklädda i kostym och allt. ÄLSART!

bianca blogg NK

Vi tog oss till NK för att kolla utbudet av heminredning men jag gick därifrån med allt annat än heminredning…

35e8e3ee-a452-48c2-9412-bf3180ece1e3.jpg

Var också förbi H&M och hittade mina 2 nya favvo vinterjackor.

Allt jag har shoppat idag får ni se i en video som kommer upp i veckan så håll utkik på min Youtube-kanal

342e763a-6cbc-4af0-ac09-6814e2638fe3.jpg

Efter lite häng på stan, en vända förbi Olivers lägenhet för att lasta av oss mina 6(!!!) påsar så tog vi oss till Vassa Eggen där middagen skulle intas.

Vassa Eggen ligger på Birger Jarlsgatan och är känt för sitt kött, drinkar, goda service och härliga stämning.

Jag skulle nog säga att det är ultimata stället att ha en dejt på, fira en vän och ta drinkar innan utgång på!

3aa93f42-7f28-400c-b548-7cff2d232baa.jpg

Vi började med varsin halva grillad hummer och WOW vad god den var!!!!!!

c91d370c-18b5-4b59-b91a-9169bc30193c.jpg

Sedan beställde vi in deras T-Bone Steak som bestod av oxfile och ryggbiff

Det är verkligen inte ofta jag äter kött såhär. Det händer kanske max 1 gång per år och jag kände väl nu att hur gott det än var så är såhär stora köttbitar inte riktgt något för mig.

Om jag ska äta kött så är det kyckling och typiska pålägg… Men annars äter jag typ mestadels vegatariskt

47765d71-c063-45c1-a099-e4cdaed6d59d.jpg

Härliga sidorätter och en himmelskt god bea!! Riktigt god middag som ändå hade ett helt ok pris 2.200kr (med dricks) då vi inte tog in viner, drinkar eller efterrätt. Det fick liksom inte plats i magen!

Men kan så så varm rekommendera Vassa Eggen för er köttätare. Och för er som är vegetarianer/veganer så får ni nog hålla er borta från detta ställe hehe. Kvällen slutade sedan med att Phillipe mötte hans bästa vänner på några drinkar medan jag gick hem och jobbade framför datorn till 02.30 🙂

Och det var min fredag mina vänner. Härlig shopping, mys med min älskling, god mat och lite nattjobb. För mig finns det verkligen inte längre att gå ut och festa eller ta några drinkar… jag mår så mycket bättre nykter och att få umgås med de jag älskar mest <3

Puss!

35 reaktioner på “OUR FRIDAY IN STHLM”

 • Anna skriver:

  Kollade på din vloog nu , när du blev lite ledsen. Jag brukar kolla på din vloog å läsa på din blogg. Men kommenterar inte. Men nu ska jag kommentera å säga att jag gillar dig så mycket, du är så grym tjej å så naturlig å forsätt å vara den Bianca du är. Puss tjejen ❤?

 • T skriver:

  Man blir ju inte alls hungrig ;). Ser riktigt gott ut. Personligen tycker jag det är bra att hundar inte får följa med. Jag är allergisk (som många andra) och det måste folk respektera. Hur söta de än är tycker jag inte det passar sig med husdjur på restauranger. Såvida det inte är på en uteservering sommartid ??

 • E skriver:

  Hej, kan du vara snäll och visa lite hur du har det i din lgh med inredning o så. Vet att du hade bilder från Jotex men mer hur du har det nu i vardagen ?

 • Linnea skriver:

  Men med tanke på att flertal personer i Sverige har pälsallergi är det något man ska ha hänsyn för tycker jag och därför inget negativt att man inte får ta med sig hundar på alla ställen. Inte speciellt trevligt när man ska äta en god middag och halsen sväller/kliar 🙂

 • Katja skriver:

  Du är så jävla söt! Och är jättebra på ditt jobb! Lyssna inte på alla dumma kommentarer du får, som alla andra säger, det är bara dumma osäkra människor som skriver sånt skit. Hej då 🙂

 • Malin skriver:

  Tack för alla skratt du ger genom Wahlgrens värld! Du är så jäkla härlig, rolig, jordnära, vacker, allt<3 Skit i alla hatare och förändra dig ALDRIG för deras skull. Kram <3

 • Charlotte skriver:

  Alltså den maten ? måste ta o gå ut o käka nån helg känner jag, fast det får nog bli efter jul när jag tänker efter. Mycket utgifter nu i december med julen o allt. Folket har ju redan skrivit vad dom tyckte om att ha hunden på restaurang så jag kan bara instämma med dem.

 • Julia skriver:

  Ser smarrigt ut 🙂

 • Irene skriver:

  Älskar parfymen scandal du hade rätt!

 • Ellinor skriver:

  ÄLSKAR din stil! Kram

 • Elsa skriver:

  Din blogg är bäst Bianca. Sluta aldrig med det du gör! ilysm

 • Ida skriver:

  Bianca, du är fantastisk! Din podd, logg och Wahlgrens värld är underbara (min och mammas torsdagsnöje, bor egentligen inte hemma sedan 7 år tillbaka, men åker hem på torsdagar för att se på Wahlgrens värld med mammsen haha, såå bra!). Du har en fantatsisk stil och jag försöker alltid finna inspiration ifrån dig. Jag hade tänkt köpa en fake fur-jacka till min lillasyster i julklapp, är jag helt fel på det då? Är de fortfarande ”trendiga” och vart hittar jag i så fall de bästa? Har du några tips på bra butiker i Göteborg? Tack för att du är en sådan öppen och härlig människa, och all negativ kritik som kommer, det är bara avundsjuka!

  Kram
  Ida

 • Alexandra skriver:

  Myspys på hög nivå finaste paret ever ?❤️

 • Jenny skriver:

  Du är underbar! Låt ingen trycka ner dig.
  Hitta en annan sak att göra än att kräka när ångesten kommer. Den försvinner ju efter ett tag. Och när den kommer igen säg då: Jag vill att du försvinner, jag behöver inte dig.
  Avslöja dig och säg till de som är omkring dig att du tänker på att kräka. Det är ingen som dömer dig. Och ibland går det åt skogen, men då reser man sig igen. Kram!/ Jenny

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag älskar denna typen av inlägg! För oss som inte bor i Sthlm så är det lite som en reseguide vilket verkligen uppskattas 😀 Ska bli jätte kul att se vad du köpte 😀

 • Pia Svensson skriver:

  Hejsan <3<3<3<3<3
  Jag älskar att ge bort julklappar 🙂 Detta här kallar jag för karma shopping: Man får tillbaka för allt man handlar på nätet. dessa sidor tycker jag bäst om <3<3<3: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
  Kram och lycka till <3<3<3

 • Maja skriver:

  Hej Bianca! Brukar aldrig kommentera men kände mig tvungen då jag blir så ooootroligt ledsen när jag ser alla kommentarer på din instagram osv. Du är en hårt jobbande kvinna som förtjänar all kärlek i hela världen, världens härligaste människa är du!! Försök att inte gräva ner dig allt för mycket i dessa elaka kommentarer<3 ha det bäst nu ❤️

 • Linda skriver:

  Gud så nice <33

 • Marina skriver:

  Vart är jeansen ifrån???

 • Elin skriver:

  Kan du inte visa hur din lägenhet ser ut lite mer? Vore roligt och uppskattat ?

 • JUNITJEJ skriver:

  Underbara Bianca! Vilka härliga bilder du bjuder på! Veckans höjdpunkt är att varje fredagskväll kolla på Wahlgrens värld via dplay.se. Ni är en underbar familj och jag får mig ett skratt varje avsnitt.

 • Ida skriver:

  Hej Bianca!
  Tänkte höra med dig om du skulle kunna göra ett inlägg där du tipsar om bra ställen i Stockholm som man får ta med sin hund på? Typ restauranger och sånt där! ?

 • Emily skriver:

  Bianca, kan inte du göra en apartment tour? Vore jättekul att se! 🙂

 • M skriver:

  Själv förstår jag mig inte på ställen där man får ha med hundar in. Skulle inte vilja vara där då jag är otroligt allergisk.
  Tänk dig själv att behöva gå därifrån pga att någon tar med sin hund. Nej går jag ut och vill mysa o äta och ha det trevligt vill jag inte riskera att
  drabbas av allergichock. Att man riskerar det för andra när man tar med hunden in så är för mig konstigt.
  Hundar får stanna hemma!

  • Rebecka skriver:

   Fast M, tänk på hur många människor det är som har hund idag, vad är det för vits med att skaffa hund och dela sitt liv med hund om man inte får ta med sig den på några ställen. Finns så många ställen anpassade för er som vill ha ”mysigt” utan hund. Fler ställen för hundägare som också vill njuta av god mat och ha det mysigt med hela sitt sällskap…

   • Vansessa skriver:

    Men det finns ju ett flertal restauranger och caféer i som tillåter att hundar följer med? Tycker man bör tänka på både hundägare samt pälsallergiker. Har svårt förstå folk som är emot ett ställe bara för att det inte tillåts att ta in hundar? Hela världen kretsar inte kring en själv. Man bör anpassa samhället där det finns utbud för ALLA. 🙂

 • Gunilla skriver:

  Hejsan,

  Skulle du vilja ge mig något tips på bra italiensk restaurang i London, tack snälla!

  • Bianca skriver:

   Absolut!!

   Vet tyvärr bara 2 stycken som jag varit på och det är Princi och Scalini 🙂 Men kolla instagram sidor som @top_london_restaurants @londonfoodbabes

  • Sanna skriver:

   Polpetto i Soho är super. Lardo och Rotorino i Hackney är inte dumma de heller. Franco Manca för pizza. Padella i London Bridge ska vara bra.

 • Annika skriver:

  1100 kr/pp utan vin? Det är inte en billig middag skulle jag vilja påstå. Det ser väldigt gott ut och köttätare som jag är skulle det passa mig perfekt ser jag.

 • Annika skriver:

  ÄLSKAR jackan!!! var kommer den ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *