RANDOM PICS AT HOME

66c03af8-4961-4ae2-88b0-954a03cf11e7.jpg

34b330f8-adc9-4f1c-b0a8-4738f02f98ac.jpg

9db6b55a-0293-4cb8-8512-fec3b2eb2cb8.jpg

Bh från mammas butik MiNilla – Ligger på Fleminggatan 69 

Pyjamas från Indiska KLICK

Super sköna och mysiga tofflor ifrån Zara Home 

Ps: Ursäkta kartongerna bakom… de ska slängas, jag lovar! Det var ett bud med möbler ifrån Jotex som kom i helgen.

bianca hem

Ljus från H&M Home = Min nya favoritbutik

Spegel från Zara Home = min andra favoritbutik

Vas & fakeblommor från mitt gamla rum hos mamma så vet tyvärr inte var de är ifrån. Men om ni vill hitta snygga fake blommor så har NK ett grymt sortiment.

6819f4d5-1994-4fd4-a16f-c04fd4122647.jpg

Mobilskal från IdealOfSweden 

 Godkväll vänner! Jag har en ledig idag/ikväll (förutom 2 möten imorse) så har legat hemma resterande tiden av dagen i soffan och bara chillat. SÅ SKÖNT! Ska strax ute med Dino på en promenad och sedan gå och köpa middag till mig själv. Ska inte laga något mer avancerat än en tonfisksallad 🙂

Sitter annars och planerar lite vad jag behöver köpa och göra klart i lägenheten, det är ju fortfarande en del som behövs göras. Så här nedan kommer min lista med stora och små projekt:

 1. Renovera om mitt kök! Jag har bestämt mig för ett svart kök med vitt kakel. Ska visa er bilder på hur jag tänkt mig senare.

2. Renovera om mitt badrum i samma stil. Vitt svart och mässing, så snyggt!

3. KÖPA EN TV!!!! Står högst upp på listan nu och jag verkligen längtar tills jag får upp en tv!

4. Vitlasera golvet!! Heter det så?! Jag vet inte! Men jag vill iallafall ha ett ljust golv istället för detta orange/bruna trägolv.

5. Byta dörrar och handtag överallt

6. Sätta in dimmrar för alla lampor

7. Sätta upp mitt sminkbord, sminkspegel och hyllor i sovrummet

8. Väntar på 2 runda speglar som jag ska sätta upp i vardagsrummet. 1 vid soffdelen och 1 bakom matbordet

Så det var det jag hade kvar att göra i hemmet. Så har ni några företag, butiker eller produkter som ni tycker om och som ni tycker jag bör använda så hojta till i kommentarsfältet. Typ vilken jävla tv ska man ha?!?!

NU – promenad och sen matlagning <3 PUSS! 

75 reaktioner på “RANDOM PICS AT HOME”

 • Hannas blogg skriver:

  Åh Bianca du är så himla fin alltså! Blir överlycklig varje gång du har lagt upp ett nytt inlägg och jag förstår knappt hur du hinner att uppdatera så bra trots alla andra jobb som du har?! Har följt Alice Stenlöf sedan länge och blev så himla taggad och glad när jag fick reda på att ni skulle starta podd ihop! Och jag är verkligen inte besviken, äälskar den verkligen! Stor kram till dig, puss!

 • Mathilda skriver:

  Skulle du kunna göra en video / ett blogginlägg på hur du redigerar olika bilder till din instagram? Du har ett jättefint flöde!! <3

 • Pernilla skriver:

  Hej Bianca! Kan du snälla göra en guide för London? Åker dit över nyår och behöver tips på saker att göra samt restauranger. Och du brukar ofta lägga ut bilder på din instastorry men hinner inte alltid skriva ner din taggade platser. Hoppas du har tid för detta! Kram

 • Amelia skriver:

  Jag tycker att du ska köpa din TV från Philips!! Världens bästa företag!!! Finns på de flesta mediabutikerna? Det verkar som att det blir jättefint hemma hos dig!✨

 • Alexandra skriver:

  Du är BÄST Bianca ❤️

 • Erica skriver:

  Så himla snygg grå färg på väggarna (tror det är i din hall?). Var har du köpt den? 🙂

 • Anita skriver:

  Hur gick det med elementet? Fick du bort den till slut ??

 • Nadja skriver:

  Vart är mattan ifrån? ? den svarta från din hall ?

 • Ela skriver:

  Åh kök är det roligaste som finns att renovera! Speciellt ditt då din planlösning är öppen! Checka in Epoq kök (Elgiganten) där har du allt för ett rätt bra pris och brett sortiment! Flippar lägenheter och köper alltid köken hos Elgiganten.

 • Åsa skriver:

  Jag skulle slipa och olja golvet. Förmodligen har du en ekparkett och efter några år så gulnar den. Får du den slipad och behandlad blir den väldigt fin igen ☺ Men… huvudsaken är att du får det som du vill ha det! Du ska ju trivas ?

 • Sanna skriver:

  Fantastisk är du!! Angående din förra vlogg! Tragiskt att andra vuxna avundsjuka människor ska skriva elaka kommentarer till dig! Du är så jäkla grym och verkar vara helt underbar! Girlpower??

 • Angelica skriver:

  Hej Bianca!
  Så härlig vlogg du senast la ut på youtube! Jag måste bara fråga vart din fina vita klänning är ifrån som du har på dig i videon? 🙂

 • Alicia skriver:

  Hejsan!
  SÅ kul att du renoverar och delar med dig det här så det inte bara blir skönhet med kläder osv.. KUL!
  I vilketfall, jag har jobbat på elgiganten x antal år och tycker absolut att du ska köpa en OLED tv, kostar ltie mer men det är framtidens tv ( inget skit snack ) det är verkligen en BRA tv så du t.om slipper gå på bio.
  Älskar din blogg och ert program, kramis!

 • Leyla skriver:

  Var har du köpt din stora spegel ifrån? (Den som hänger i väggen) super snygg är den

 • Vitt golv,vilken dröm ?
  Det ska jag ha när barnen flyttat ut ?

  http://www.tiobarnsmamman.se

 • Lara r skriver:

  Du är så duktig Bianca! Och så himla skön! Äskar dig och din blogg?

 • Amanda skriver:

  Tycker byrån i hallen är väldigt fin. Vart har du köpt den?:)

 • Cissi skriver:

  Så kul att smida nya idéer och planer till hemmet! ❤️ Och vet du vad jag faktisk gillade bäst av allt i ditt inlägg!? ? Jo, dina bilder direkt från vardagen! ?? Så härligt att våga visa verkligheten med lite lådor som ska till återvinningen.. Den där verkliga vardagen som vi alla har, men som vi oftast inte vågar visa! (Jaja, jag ska villigt erkänna att jag innerst inne önskat att mittt hem alltid är skinande rent, alla saker på sin plats, ingen disk, ingen tvätt och ett fyllt kylskåp med nyttigheter…. Dream on eller hur!? ?) Länge leve vardagen! ?

 • Charlotta skriver:

  Hej fina Bianca! Det är inga små projekt du tar dig för! Kök och badrum är det dyraste du kan göra. Lär gå lös på flera hundratusen kronor. Ett alternativ är att sprutlackera om luckorna på alla skåp. Du lämnar in dem till en målare som också kan sätta på nya guldknappar och får tillbaka och bara att hänga upp. Du slipper damm och krångel i din fina lägenhet. Bara ett tips! Stor kram och var rädd om dig!

 • Mikaela skriver:

  Bianca jag rekommenderar Bang & Olufsen TV. Alla modeler är jätte snygga och överlägsna allt annat på marknaden när det gäller bild och ljud. Titta i B & O butiken, Du kommer bli förälskad i allt. Lycka till! ❤

 • Rebecca Aikio skriver:

  Heeej, kom över en hänt artikel om att du får mycket hat & att det tar på dig så vet inte riktigt om det stämmer men oavsett kände jag bara att jag var tvungen att skriva till dig att du är så sjukt jävla snygg, sjukt jävla rolig. Brukar säga till min sambo när vi kollar på

 • Rebecca Aikio skriver:

  Jag brukar säga till min sambo när vi kollar på walgrens värld att livet inte är rättvist när du ser ut så & är så skön ? Ne men ärligt du är så jävla snygg så det inte är sant.
  PS. Lyssnade på podden ÄNTLIGEN några som verkar förstå ens kärlek till sin hund ?

 • Alyssa skriver:

  Vart är din svarta spegel ifrån?? Du är sååå fin <3

 • Issa skriver:

  Hej Bianca! Jag läste nyligen ditt inlägg under videon där du svarade på frågor. Måste bara säga att jag blev så rörd och ledsen över hur fruktansvärt hemska människor kan vara. Du är en sådan fin tjej och den som säger något annat är blind. Jag och min mamma kollar alltid på wahlgrens värld och skrattar ihjäl oss. Du är så himla rolig och bara allmänt skön! Finns verkligen inget bättre program. Förutom det så tycker jag att du är så jäkla fin utseendes mässigt också. Gör inte fillers om det inte är för att du själv verkligen vill. Skit i vad exakt alla andra säger. Tycker dina läppar är så fina och gör hela ditt utseende vackert och unikt! Ville bara säga det här då jag blev så ledsen av allt hat. Du är världens bästa och skit alla andra! Kram!

 • Fanny skriver:

  Hej fina Bianca!
  Skulle du kunna göra ett inlägg med snygga jackor, mössor, halsdukar osv nu till vintern?! Skulle verkligen uppskattas!!

 • Julia skriver:

  Jag vet inte hur det är i Stockholm men där jag kommer ifrån så höjs inte värdet så mycket att det är värt att renovera om kök och badrum när det som i ditt fall redan är nytt och fräscht! En får liksom inte tillbaka pengarna man har lagt ut på renoveringen i många fall, för det som de kollas på är skicket, inte själva stilen. Men sen såklart, om köket faller många i smaken kan de höja budgivningen vid försäljning.
  Nu kanske det inte spelar någon roll för dig i vilket fall! Hur som så tycker jag din lägenhet är jättefin!

 • Sanne skriver:

  Hej Bianca
  Följ mig på nown blogg skulle bli så glad .såååååååå jäkla fint du har de å sallad med tonfisk är gott ha själv depression så inte så skoj du fy .ha en katt som är 10 år svårt finns bilder på han i min blogg .Ja du har de rätt så mysigt ju så jäöääte fint ???????

 • Hanna skriver:

  Hej!
  Har letat överallt efter stora runda speglar, vart har du hittat dina? Hur stora är dem?

  Kram 🙂

 • Lotta skriver:

  Det är så snyggt med ljusa/vita golv! Vi slipade och lackade vårt golv i somras och det du ska tänka på är att se till att de avslutar lackningen med en hårdvaxolja. Annars blir det lätt repor! Det gjorde inte våran hantverkare så nu får vi vara extra försiktig varje gång vi drar ut stolar, dammsugar t.ex. lite drygt.. Och se till att sätta ”tussar” under alla möbler när det är klart! En sak till att tänka på är att golvet inte får belastats med möbler förrän 1-2 veckor efteråt och mattor ska man inte lägga på golvet förrän efter 6 veckor annars kan det bli gula fläckar under mattorna! Haha mycket tips här men hoppas du inte gör samma misstag som vi gjorde 🙂

 • Emma skriver:

  Hej!
  I videon där du pratar om kryssningen har du en svart t-shirt när du filmar hemma, tänkte fråga var du köpt den? ?

 • Therese skriver:

  Sattsa på en OLED tv! Dyr som fan men också grym och framtidens tv! Kommer bli så snyggt med ett svart kök, vill själv ha det?.
  Kom ihåg Bianca att du är fantastisk precis som du är!!!

 • Maline skriver:

  Hej Bianca!

  Detta har ingenting med inlägget att göra egentligen, men jag ville bara skriva att jag verkligen uppskattar Wahlgrens värld. Att du bjuder så mycket på dig själv känns så fint och privilegierat att få se. Samtidigt hoppas jag att du verkligen känner att det är värt det, annars ska du sluta direkt. Jag har läst dina inlägg om panikångesten och den höga stressnivån du känner att du ibland befinner dig på. Har själv varit sjukskriven ett tag nu för bl.a utmattningssyndrom och det började precis så som du själv har beskrivit din upplevelse. Det tog mig flera år innan jag accepterade situationen och ”backade” från åtaganden för att ge mig själv tiden att både läka och lär mig hantera situationer annorlunda i framtiden för att undvika den där väggen som man tillslut springer in i.

  Jag tycker som sagt att du är hur rolig som helst att följa både på tv och online, men glöm inte bort dig själv bara <3 Kroppen bryr sig inte om ifall du lägger energin på sånt som gör dig glad eller sånt som bara måste göras, den bryr sig bara om ifall du hinner ladda upp dig igen eller inte. Ha det bäst!

 • Daniel skriver:

  Behövs något målas så gör jag det gratis(är utbildad målare och kan allt inom det såklart), och ger dig 40% rabatt på materialet! Skicka iväg ett mail om det vore intressant, gör det mest bara för att jag älskar din (din mammas?) realityshow och kan inte sluta titta på det… som en drog verkligen, sjukt att man kan bli på ett bättre humör bara av en sån enkel grej!

 • Jenny skriver:

  Jag hade lagt nya golv Bianca. Då kan du välja exakt den nyansen du vill ha. Slipade och lackade golv blir jätterepiga. Vi slipade om hela vår undervåning, vitlaserade och mattlackade. Ett år senare rev vi ut allt pga alla repor som särskilt syns när solen tittar in och la in ett otroligt vackert 1-stav parkett från (dock 1500 kr m2) Men det var det värt, då golven nu är så vackra.
  (Finns tex även hårdvaxolja om du ändå vill slipa, men då ska du behandla golven med jämna mellanrum…)
  Lycka till!

 • Dennis skriver:

  Hej du är en super häftig tjej och såg i ditt inlägg att ska renovera,
  Behöver du hjälp av ett seriöst företag med dina renoveringar. Hör av dig till oss. Fina omdömen på reco.se För oss är resultat viktigast.

  Hur som, Fortsätt vara dig själv. ??

  Mvh Täby bygg & badrum AB

 • Jemima skriver:

  Va fint du har det:) Är så taggad över nya avsnittet<3

 • Rebecca skriver:

  Vad fint du kommer få när allt är klart! Hoppas du får en fin vecka!

 • Linda skriver:

  Som kommentaren ovan – ett ekonomitips är att inte renovera badrum och kök (som redan ser fräscht ut) om du endast tänker bo där på kort sikt (och sedan flytta någon annanstans med Phillippe). Lägenheten kommer inte gå upp speciellt mycket/om alls i värde och risken ar att du gör en förlust när du flyttar. Men som sagt, det kanske inte gör något för dig 🙂 kram!

 • Johanna skriver:

  Köp en smart tv, super smidigt om man använder mycket youtube, kollar Netflix osv, sen hade jag rekommenderat en tv som har 4K upplösning.
  kram!!!❤️❤️

 • Lina skriver:

  Brukar aaaaldrig kommentera bloggar, så nu när jag tänker kommentera angående vilken TV du ska ha tror jag typ att jag drömmer hahaha…. Så random. Men vill verkligen rekommendera samsungs smart Tv’s. Dom är så sjukt bra i bild och skönt att ha allt inne i tv:n genom att slippa Apple tv och sånt. Kolla ut storlek du vill ha och lägg på bevakning om du vill spara någon tusenlapp, de sänker olika Tv’s varje vecka typ och framförallt nu under mellandagarean som kommer.

  När jag ändå är inne och kommenterar vill jag verkligen passa på att skicka en KÄRLEKSBOMB till dig också ❤️ har sett att du pratat/skrivit om att du fått mycket hatkommentarer på slutet och kan inte förstå det för allt i världen? Du är sååå vacker och härlig. Man blir alltid glad av dig. Fortsätt så bara, haters droppar förhoppningsvis av med tiden. Puss!

 • Sus skriver:

  Vad har du för mascara på dessa bilderna? Och har du ögonfransförlängning också? Väldigt fina ögonfransar 🙂

 • Moa skriver:

  Hej
  Inte för att det har någonting med det här inlägget att göra men har du något bra tips där man kan göra lös naglar, vad kostar de? Jag villl ju att dem ska sitta:) jag har provat att göra egna men dem lossnade ganska fort:( ( jag bor inte i Stockholm) men tipsa gärna där ändå:):P)
  Jag gillar din ut och insida och jag älskar din humor!, du är så himla härlig!!:):)

 • Moa skriver:

  Att dem ska kunna sitta ett tag ialafall*

 • Anette skriver:

  Hej
  Du ville ha tips på lite coola saker till ditt hem. Gå in och titta i webbutiken https://formofunktion.com
  Ta hand om dig och ha en fin dag. ?

 • Marina skriver:

  Hej Bianca
  Jag sitter nu och lyssnar på eran blogg och tycker verkligen att folk som lämnar hat inlägg är små människor som mår dåligt själv. Det är så små i mina ögon och jag tycker att de ska bara hålla mun. Du är en vacker, rolig och driven person som jag beundrar för att du tar verkligen ansvar för ditt liv. Ser Wahlgrens värd och skrattar väldigt mycket. Ta inte åt dig av elaka kommentarer utan va den du är skickar en kram till dig // Marina som är 54 år och gillar dig som du är <3

 • Anna skriver:

  Hej Bianca!
  Har precis hittat till din blogg och dina kanaler och måste säga att jag älskar dig och din utrstårlning och energi. Blir så himla glad av att ta del av din vardag och dina tankar. Du är fantastisk vacker och en riktig stilförebild. Fortsätt som du gör!
  Hurra för dig! Kram!

 • Madeline skriver:

  Älskar sånna här bilder med lite random pics som visar att du och andre influencers inte bara springer omkring med möten, super snyggt klädda osv.

 • Sanna skriver:

  Måste säga det, er podd är GRYM! Den är så givande, rolig och inspirerande verkligen och blev direkt en favorit. Det går inte att inte skratta!! Fortsätt köra på stenhårt, ni äger!

 • Julia skriver:

  Hej Bianca all kärlek till dig, skit i alla tjuriga tanter som sitter och skriver hat bakom en skärm. Du är fin som du är, hela du är fin hoppas du får en fortsatt trevlig vecka puusss

 • Maria skriver:

  Hej! Lyssnade på det nya poddavsnittet och vill tacka dig för att du delar med dig! Tycker verkligen Alice verkar jättego och allt men man märker ju att hon inte vågar släppa loss på samma sätt som du. Inte konstigt med tanke på att du har sån vana att dela med dig officiellt. Allt du sa uppskattades, innan jag lyssnade trodde jag att de bara var jag som var konstig haha, men så säger du saker som verkligen blir igenkänning! Det uppskattas att du delar med dig så, och jag tror det är bra för MÅNGA där ute som inte har pratat om sånt här öppet med någon. Det är ju väldigt privata saker. Tack Bianca, du slutar aldrig förvåna mig, du är verkligen bäst <3 Sen vill jag säga en till sak, man ser på dessa bilder att du blivit så himla smal. Ville inte säga något först för vad fan det är inte min plats du kanske blir ledsen, men när du sa i podden att du fått tillbaka din bulimi pga elaka kommentarer känner jag att ja, man märker ju att du blivit så smal. Du som är världens finaste oavsett, hoppas du tar hjälp så du inte svälter dig själv. Det finns ju väldigt mycket farliga fysiska konsekvenser av bulimi, tex att tänderna fräts av magsyrorna och annat obehagligt. Men det största problemet är såklart det psykiska, man ska inte behöva må så dåligt att man gör så mot sig själv <3 Kram på dig!

 • Matilda skriver:

  Kan varmt rekommendera Silex el när du behöver hjälp med de elektriska grejerna i lägenheten. Två killar som har företaget. De är oerhört trevliga, effektiva och kan snabbt hjälpa till när det behövs. Så kan verkligen rekommendera dem!

 • Maria skriver:

  Hej!
  Jag kan verkligen tipsa dig om att gå in på hager.se för att se olika serier för dimmrar och strömbrytare. Dem har även smarta hem lösningar som gör att du kan styra tex allt med mobiltelefonen??

  Deras serie 1930 porslin skulle verkligen passa i din lägenhet

 • Miasunset skriver:

  Tyckte mig skymta en snygg lampa över ditt matbord. Vad har du för lampor och vart är de köpta?

 • Hanna skriver:

  Hej vart är din topp ifrån på bilden? 🙂

 • Eva skriver:

  Rekommenderar Samsung The Frame tv, ser ut som en tavla, man kan byta konstverk, kan även lägga in egna bilder, kul och snyggt!

 • Maria skriver:

  Det låter snyggt allt de där ?? Jobbar som inredare o du verkar ha det där i dig måste jag säga?? När det kommer till tv så ska du köpa en LG oled eller qled??Snyggaste tvn du kan tänka dig och vilken bild wow ??Du kan inte välja nån annan tv bara så du vet ? Lycka till! ?

 • Maria skriver:

  Glömde, dimmrar o strömbrytare överhuvudtaget, switchbox.se http://switchbox.se/products/dimmers
  Grymmaste snyggaste ja du kommer se själv ???

 • Terese skriver:

  Vad kul med så många projekt! Ett tips! Välj inte mässing hur snyggt det än är.. man måste putsa upp det hela tiden. Det funkar såklart på knoppar och liknande men ska du ha det på t.ex. en dusch och kran kommer det bli fläckar på det efter ett tag som man måste hålla efter att putsa upp 🙂 Men det kanske du har räknat med, eller tycker är kul! Har förstått att du är en hejjare på städning 🙂

  Kram

 • Viktoria Petrovska skriver:

  Hej underbara du!!
  Jag undrar verkligen vart den byrån som du har i hallen är köpt någonstans? :))

 • Amanda skriver:

  Hej! Om du gillar marockansk stil så vill jag tipsa om butikmichaelsdotter.se.
  Grym är DU fortsätt precis som du är!

 • Jenny skriver:

  Om du vill ha snygga, handgjorda möbler så kolla in silvbergdesign.se
  Det är en kreativ dalkulla som gör superfina möbler ?

 • Jennie skriver:

  Vart är spegeln på väggen köpt någonstans?? Jättefint hem ?

 • Valentina skriver:

  Hej, jag vill så gärna veta var du har köpt din hallmatta? ?

 • Malin skriver:

  Hej!
  Du verkar vara en så härlig person och man blir så glad av att se Wahlgrens värld! Fortsätt vara precis som du är.

  Tips är att kolla Ikeas sortiment på glödlampor istället för att installera dimmer. De har ett system där man enbart köper speciella glödlampor som man kan styra via telefonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *