AVSNITT 2: LET’S TALK ABOUT SEX

img_0743.jpg

LYSSNA HÄR – KLICK        Foto: Fabian Wester 

Äntligen Tisdag vilket betyder att ett nytt avsnitt av ALICE & BIANCA – HAR DU SAGT A FÅR DU SÄGA B släpps idag!!

Och i detta avsnitt pratar vi om mitt favoritämne…. nämligen SEX!!! Vi svarar på era frågor och tar upp om nästan allt ni vill veta om hur vi är i sängen, när vi förlorade oskulden, hur många vi haft sex med, vad vi tycker om sex, sämsta ställningen, är vi bekväma i sängen osv…. Vi verkligen öppnar upp oss och berättar pinsamma historier samt vår absolut favoritställning! Ja det är en riktigt smaskig podd i detta avsnitt och något ni absolut INTE vill missa kan jag lova!!

Sen tar vi även upp VECKANS HISS & DISS samt välkomnar ett nytt tema som är VECKANS TJEJSNACK. Och denna gången blev alltså veckans tjejsnack att prata om sex. Vi älskar det och är verkligen sååå tacksamma för all fin respons vi får av podden!! Vi ligger fortfarande på 1:a plats och har gjort i en hel vecka nu!! Så fortsätt att lyssna och ratea appen så blir vi super glada <3

Och som Alice skrev på sin blogg så pratar vi också om att sex inte alltid är fantastiskt och att man inte alltid känner sig så himla sexig osv… Lika mycket som det kan vara fantastiskt så kan det också vara stelt, pinsamt och man kan verkligen hamna i situationer som man kommer skämmas över för resten av livet. MEN så är det ju för alla!! Vi alla har varit med om pinsamma situationer och vi är här för att dela med oss av våra haha. Nej men för att verkligen få er att känna igen er att ni är inte ensamma!! Vi alla går igenom mycket samma 🙂

Det roliga med detta avsnitt är att jag och Alice är väldigt olika när det kommer till att prata om sex. Jag är väldigt öppen och kan prata om det med vem som helst medan Alice kommer ifrån en bakrund där man inte pratar om sex. Så förhoppningsvis kan ni alla känna igen er i någonting.

Hoppas ni tycker om den och glöm inte att maila oss era frågor som vi kan ta upp i nästa podd avsnitt. Maila till [email protected]

PUSS <3 

36 reaktioner på “AVSNITT 2: LET’S TALK ABOUT SEX”

 • Julia Ingvarsson skriver:

  Hej! Alltså så fantastiskt bra podd. Lyssnar nu på avsnitt två påväg hem ifrån Göteborg och skrattar högt på bussen. Alltså klockrent! Keep going. ❤️

 • Camilla N skriver:

  Super kul att höra er pod! Du har verkligen en radio röst, Bianca. haha
  Tänkte på det förrän du nämnde det.

  Kan tänka mig att det är jobbigt att vara offentlig vid någon så ”liten” sak som att gå på restaurang med sin pojkvän. Jag hade inte tyckt om att ha folk titta på mig under hela middagen, så kan förstå att du inte tycker om det.

  Hursomhelst, ville bara säga att det är jätte roligt att lyssna på er pod! 🙂

 • Jennifer Auvinen skriver:

  Läs mitt senaste inlägg ”Varför leka att man tycker om någon, när man dagen efter snackar skit om hen”. Delar med mig av lite erfarenheter och tankar denna tisdag. Kram!

 • T skriver:

  Vart kommer dina köksstolar ifrån? Sååå fina!!

 • Victor skriver:

  Hej Bianca, Tänk på att det kan vara smart att vara lite försiktig med Vad du lämnar ut om dig själv. Det kan försämra dina chanser i karriären i framtiden. Allt gott, Victor

  • Bianca skriver:

   Att jag lämnar ut om mig själv så handlar det endast om att jag vill hjälpa folk att inte känna sig ensamma i stationer, att kanske få någon att öppna upp sig till sina föräldrar om något som de kanske inte vågade med innan och att vi faktiskt går mot 2018 nu…. det är dags att sluta vara så svensk och börja prata om saker alla går igenom.

  • Sara skriver:

   Jag är också orolig för samma sak. Tänk på om du vill jobba på ett skivbolag i framtiden. Jag tror inte att Nikki Amini skulle berätta om sitt sexliv för allmänheten.. Det verkar inte professionellt.

   • P skriver:

    Säger detsamma, det finns nåt som heter integritet Bianca, och är viktigt för att få respekt av andra. Du kanske hjälper några, men du kanske stjälper dig själv på kuppen, har knappast att göra med vilket årtal det är, tänk på det.

    • Alexandra skriver:

     Jag förstår mig verkligen inte på er som skriver att det är brist på integritet bara för att dem pratar om sitt sexliv. Kom igen!! Alla har sex och syftet med podden var att diskussionen skulle spegla ett tjejsnack som oftast handlar om kärlek/sex. Jag är inget superduperfan av Bianca sådär men älskar hur öppna/härliga och VANLIGA hela Wahlgrenfamiljen är. Ni som har ett problem med dem kan ju faktiskt avstå att lyssna på podden. Inte svårare än så:) Bianca tycker du ska fortsätta göra precis vad du vill. Det verkar ha funkat för dig såhär långt:)
     /Alex 26 år, mamma

     • Lisa skriver:

      Så du förstår inte att alla inte tycker som du då? Kanske beror på att du är ganska ung och kanske inte heller har så mycket integritet, eller ens förstår vad det betyder? Skulle du själv gått ut offentligt och pratat om dina ligg och ställningar osv? Och varför ska vi bry oss om det över huvud taget, är ganska förmätet faktiskt…

     • Frida skriver:

      Håller med dig Alexandra.

      Och Lisa, men nu handlar inte detta om DIG. Ingen tvingar dig att prata om ditt sexliv utan det är något Bianca själv har valt att göra som inte påverkar din integritet. Och om framtida arbetsgivare inte vill ha med Bianca att göra för hon är öppen då tycker jag det är ASBRA så hon finner en bättre och slipper de som är kvar med sina gammelmodiga värderingar.

    • Sandra skriver:

     Håller med. Tycker hon går över gränsen och är det lika kul för hennes pojkvän tro! Inga spärrar där inte!!

   • Gammel tanten skriver:

    Ser ut att vara tvärtom, hon verkar ha fullt upp.
    Heja Bianca ?

 • Victor skriver:

  Jag menar inte i första hand att du berättar om ätstörningar etc., utan snarare att du berättar andra väldigt privata saker om dig själv. Integritet är viktigt I många branscher för att uppfattas som seriös. Det kan vara värt att hålla i bakhuvudet. Allt gott, Victor

  • Maria skriver:

   Känns tråkigt att sådana här kommentarer inte hade dykt upp om det var en manlig offentlig figur som varit mer öppen än vad den traditionella svensken tycker är chill för att känna sig bekväm. Finns oerhört många exempel på män som varit ”värre” än Bianca som ändå kan få karriär och istället hyllas för att de ”gjort en resa”. Sedan tycker jag inte Bianca på något sätt varit olämplig, alla är olika och det borde verkligen få accepteras. Vem bestämmer gränsen över hur pryd man får vara? Ska en person som är mer öppen klanka ner på dig för att du är ”tråkig”? Så jäkla tråkig värld där ute om alla ska passa in i en ram som samhället målat upp. Precis som det är intressant med människor som går mot strömmen med sitt yttre borde det väl vara lika okej att vara utanför rammen personlighetsmässigt. Tycker det är riktigt jäkla härligt med någon som vågar gå utanför ramen och vara sig själv oavsett om en snubbe eller två inte uppskattar det. Detta då tom fast jag inte själv hade sagt de saker Bianca sagt, på grund av att vi alla är olika, så uppskattar jag verkligen henner frispråkighet. Brukar aldrig kommentera på sådana här forum men helt otroligt hur mycket kritik en människa kan få endast för hen inte är till för att bahaga.

 • Amanda skriver:

  Måste bara säga att eran podd är så bra!! ?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag är så himla imponerad över dig och Alice. Man kan tro att ni inte har gjort annat än att podda tillsammans. Känns lite som att ni är småsystrar till Rebecca Stella och Vanessa och det säger jag med all kärlek för jag älskar deras podd! Tycker det var grymt gjort av dig att ta åt dig av kritiken du fick förra veckan då du inte avbröt Alice en enda gång denna gången. Längtar så mycket efter nästa avsnitt och tack för att ni är ni 😀

  • Bianca skriver:

   Tack så HEMSKT MYCKET!!
   Var lite ivrig där i 1a avsnittet men försökte verkligen att tänka på det i detta avsnitt. Man lär sig alltid med tiden så att säga 🙂

 • Johanna skriver:

  Fina Bianca, har precis lyssnat på senaste avsnittet av podden. Som är så himla bra, ni imponerar! Folk som trycker ner andra borde verkligen se sig själva i spegeln o ta sig en djup funderare.. Keep up the good job!
  /J

 • Sanna skriver:

  Heii du är bäst!

  Tänkte kolla med dig hur man kan lyssna på podden, för det går inte ladda ner itunes då jag inte haft de tidigare heller?!
  Älskar det du gör och du är grym!
  kramiisar från Sanna

  • Bianca skriver:

   Hej!
   Det ska gå att lyssna både på Itunes och i appen ”Podcaster” 🙂
   Snart så kommer den finnas på fler ställen!
   Kram

 • Maria skriver:

  Hahahaha alltså Bianca du är så jävla rolig!! Dina ljudeffekter och hur du berättar allting, jag dör haha. Fortsätt med det ni gör och gå utanför Svensson-normen, ni kommer gå så långt på att visa svenska folket att detta är så naturligt och vanligt bland tjejer oavsett ålder. Kör hårt tjejer, fler av er behövs här i livet! <3

 • Sanna skriver:

  Bästa ni!! Grymma ??❤️

 • Anita skriver:

  Bianca, jag har inte lyssnat på din podd eller läser din blogg. Men jag läser ibland vad som skrivs i pressen om dig och det du berättar. Det är verkligen inte smakfullt! Det är helt enkelt pinsamt! Mycket pinsamt. Jag tycker du borde hålla käften om ditt sexliv! Sex bör och ska vara privat – ingen annan ska behöva höra vad du sysslar med i sängkammaren. Mitt råd att är att du snarast uppsöker en psykolog för att få hjälp med din exhibitionism. Det är inte naturligt! Har du en bokstavs sjukdom? Det finns hjälp för det.

  • Bianca skriver:

   Jag tror du har en sjukdom och det heter bitterhet och avundsjuk att någon sticker ut lite och inte att alla är exakt samma 🙂 ha en bra dag

  • Fanny skriver:

   Men alltså yeezus CHRIST! Har folk inget bättre för sig än att sitta och hata på andra? Vad är syftet? Att trycka ned? Att tillrättavisa? Om det nu är syftet – get a grip. Om Bianca nu är så jävla provocerande som du får det att framstå – men skit för i helskotta i henne då! För jag vågar nästan anta att igen har tvingat dig att lyssna på eller läsa det hon säger och skriver? Och vem fan orkar ens lägga energi på att skriva en sådan aggressiv, nedlåtande och kränkande kommentar? Att folk har mage att uttrycka sig på det sättet som du gör är fan skamligt. Vad fan har man för människosyn om man kan vara så elak som du just var? Får fan rysningar – and not in a good way om man säger så. Håll dina negativa åsikter för dig själv du istället för att spy galla på omvärlden bara för att du blir provocerad.

   Jag förstår att du Bianca, som i din Q/A-video visade, blir ledsen av att läsa sådant jävla skit som folk kommenterar. Jag hade legat som en blöt pöl på golvet och grinat dagarna igenom. Du är så jävla inspirerande med din färgstarka attityd och ditt härliga sätt! Kör ba kör ditt race – rätt in i kaklet! KRAM!

  • Maja skriver:

   Sex är det mest naturliga som finns, varför ska det vara något privat? Låter som att någon är bitter pga dåligt sexliv 😉

   • Sandra skriver:

    Så fort några skriver något negativt så är man bitter eller avundsjuk för att inte alla tycker då i detta fallet som Bianca gör. Inte klokt! Hon har inga spärrar alls

  • Maggis skriver:

   Alltså wow. Anita, lilla sorgliga människa. Är du fast i en liten bubbla där integritet består av att böja ner huvudet och helst sjunka ner i marken för att du är så brutalt rädd för att framstå som någonting i närheten av annorlunda? Well sorry to break it to you men idag är samhället annorlunda. Annorlunda är vad som är. Punkt. Sex är inte kontroversiellt längre. För någon. Och bokstavskombo? Du är då så otroligt liten. I allt du säger. Snälla människa. Titta omkring dig. Alla har en bokstavskombo om man vill att dem ska ha en, vet du vad det kallas? AVUNDSJUKA ? så antingen kliver du fram från din lilöa sten eller så stannar du under den tillsammans med dina löjliga onödiga och felande åsikter ?

 • Ellen skriver:

  Men guuuud vilka efterblivna kommentarer här i kommentarsfältet? Älskar hur flera ba ”Ah men Bianca asså dina karriärsmöjligheter kommer begränsas”. Som om Bianca inte är tillräckligt smart och vettig att hon vet vad hon gör? Haha blir verkligen provocerad. Har aldrig kommenterat din blogg förut men jag tycker att du är sjukt härlig. Sitter på jobbet och lyssnar på er podd. Så jävla bra. Kram <3

 • Hanna skriver:

  Brukar egentligen inte kommentera bloggar men tycker det är helt sjukt hur mycket negativa kommentarer du får. Du verkar vara superhärlig och man märker tydligt att du är driven, smart och kommer gå långt. Förstår inte varför folk ska vara så bittra och trycka ner dig. Varesig man håller med dig eller inte kan man ju hålla det elaka för sig själv och fokusera på sitt eget liv istället. Världen vore en mycket trevligare plats om alla bara kunde vara lite snällare tycker jag! Fortsätt köra på som du gör. <3

 • Elin skriver:

  Men ass, det en del människor skriver. Som gulliga lilla Anita här ovan, som finner sin fakta från skvallerpressen!?
  Hahahaha, ass orkar inte!
  Jag tycker att du verkar HUR skön som helst Bianca! Folk borde verkligen sluta vara så pryda! Sex är naturligt och det ska vara gött!
  Stressad? Ligg lite!
  Ledsen? Ligg lite!
  Arg? My god, LIGG LITE!
  Ju mer vi pratar om sex desto bättre sex kan man ha!
  Du rockar Bianca, fortsätt med det!

 • L skriver:

  gillar podden som fan men måste bara säga att volymen är EXTREMT hög. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det men man måste lyssna med enbart en ”volume bar” ifrån helt ljuslöst. Nu sattes podden igång direkt efter jag lyssnat på en annan podd och jag hoppade till och skrek av chock för att det va så högt ljud. Kanske någonting som kan justeras till nästa avsnitt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *