DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND

RR4C3251

RR4C3276

bianca guldfynd blogg

Halsbandet som passar utmärkt till jul, nyår och andra festligheter kan ni hitta i Guldfynds olika butiker runtom i Sverige 🙂

RR4C3201

Ringar i ett billigt set hittar ni också i butik och de är SUPERBILLIGA!!! 98 kr för alla 4!!

Så grym present att få dessa 4!! Hett tips!!

Fler av Guldfynds bijouterier hittar ni HÄR

 

RR4C1668

RR4C1674

Detta fina halsband hittar ni HÄR

RR4C1684

Superfina diamantringar som funkar på vem som helst men även som förlovningsringar här (KLICK) & (KLICK

Klocka från Rosefield här, tyvärr slut på webben men liknande klockor finns här (KLICK

Jag är här för att hjälpa er som har lite svårt att komma på vad man ska ge i julklapp till sin vän, syster, mamma, mormor, partner etc nu när julen närmar sig. Så nu ska jag leka jultomte igen och hjälpa er fina läsare 🙂

Smycken fungerar ALLTID! Jag har märkt det nu efter mina snart 23år (fyller år 30December) på denna jord att smycken går aldrig fel. Alla jag känner önskar sig nästan alltid smycken och det går alltid hem. Det blir både personligt, snyggt och fint på samma gång. Och det bästa med smycken är att det finns något för alla. Både stilmässigt men också prismässigt och Guldfynd är ju perfekta stället att gå till då. Finns ju både i fysiska butiker runt om i Sverige men också på webben (där hittar ni även mina smycken).

Så om ni antingen får lite inspo nu att önska till er själva eller ge bort till någon annan så är smycken högt upp på min julklapps lista till mig själv och andra 🙂

För att göra det enklare för er så har jag samlat ihop några av mina favoriter från Guldfynds hemsida som förövrigt har så mycket fint, på en egen lite sida där. Så klicka på länken HÄR så hittar ni till mina egna små favvisar <3 

Då tackar jultomten för sig och hoppas att ni hittar något fint till någon speciell eller till dig själv <3 

24 reaktioner på “DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND”

 • Linda skriver:

  Hej Bianca!
  Vill bara säga att ert senaste poddavsnitt har inte kommit upp i podcastappen……väntar med spänning ?.
  Kram Linda

 • Susanna skriver:

  Världens snyggaste Bianca. Galet snygga smycken, önskar mig dem alla!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Gina skriver:

  Hej Bianca!
  Er senaste poddavsnitt slog allt jag någonsin har lyssnat på, skrattade som. Älskar hur öppen du är ! Du är så vacker, rolig och framgångsrik. En riktig förebild!
  Har också märkt att du får extremt mycket hat och förstår att det tär på en mycket.. Men du, du klarar det. Det är de som sitter bakom sina skärmar och drar ner dig som har problem, vare sig det är journalister eller äldre kvinnor. De vet att du har lyckats och försöker dra ner dig till deras nivå. Du är en så otrolig stark och fin kvinna, deras kommentarer kommer inte betyda ett skit när du sitter där i ditt fina hus som du har förtjänat, med din framtida familj som du kommer leva lyckligt med.

  Du har verkligen lyckats och behöver inte oroa dig alls!
  Fortsätt som du gör, du är bäst!!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Du har verkligen världens mest perfekta näsa! Så vacker är du och du verkar vara en så himla fin person Bianca :*

 • therese skriver:

  Kollade precis din senaste vlogg…..ÄLSKAR dina vloggar.OCH whalgrens värld.Keep on going du härliga människa men slit inte ut dig,viktigast för dig är DU!

 • JOHANNA skriver:

  Åh så fint halsbandet med de två ringarna är! 🙂

 • Angelica skriver:

  Så fint halsband! Kul att vi delar födelsedag du och jag ? Det skulle vara jättekul om du har tid och lust att ge lite tips på hur du fixar ditt hår till vardag och fest. Även lite tips på snygga (billiga) vinterjackor, som sagt, om tid och lust finns så vore det kul. Får alltid så bra tips av dig som verkligen passar mig. Tack!

 • Aylin skriver:

  Superfin smycken! ?? undrar över sin svarta överdel vart kommer den ifrån?
  Kram

 • alex skriver:

  Hej! Ville bara skriva en sak och jag hoppas du kommer läsa det. Lyssnade på din podd där du säger att din bulimi börjar komma tillbaka pga att folks kommentarer drar ner dig. Snälla, låt inte idioter förstöra din hälsa, låt inte folks LÖGNER ta dig till en nivå där du plågar din kropp. Sen ett viktigt exempel. När Carolina Gynning la upp en bikini bild för ett tag sedan där varje normal människa ser att hon är FIT, skitsnygg, ser ut som en bomb, så fick hon såååååå många hatkommentarer om att hon var tjock och äcklig och ful allt vad det var (!!). Jag försöker säga att det är så LÅNGT från sanningen man kan komma alls, visst om hon hade varit tjock och att någon var vidrig nog att kommentera det men nu är ju kvinnan inte ALLS tjock och negativa kommentarer vällde in om hennes utseende. Så det är likadant med dig! Du får kommentarer som är på motsatt sida ifrån sanningen de bara kan komma. ta inte åt dig och låt DOM idioterna INTE VINNA. Du ska inte behöva spy mer och förstöra hela ditt liv och välmående för såna sjuka människors skull.

 • Michelle skriver:

  Tycker att du är så grym! En riktig inspiration! Följer din blogg, insta, vlogg och pod! Så bra!?
  Kommer vara så kul att du kommer till Göteborg så man får hälsa på dig!
  Medan du är i Göteborg borde du prova min favoritresturang, Holy cow bgrs and stuff. Tror verkligen du skulle gilla det! Bästa burgarna någonsin ??

 • Magnus Bergh skriver:

  Hej Bianca ! Jag är 59 år o tycker du är en sån färgstark människa skrattar jämt åt dig i Wahlgrens värd rolig snygg o glimten i ögat dom som klagar på dig är ju bara avundsjuka hoppas att det går bra för dig det är du värd som bjuder så mycket av dig själv god jul o gott nytt år mvh Magnus Bergh

 • Marina skriver:

  Otroligt fina bilder på dig.
  Tack för att ni underhåller hela vår familj i Wahlgrens Värld varje torsdag. Ändra inget.
  Det bästa med programmet är att ni vågar vara er själva.

 • Eva skriver:

  Hej Bianca,

  Försöker hitta det fina halsbandet du har på
  dig från Guldynd med ”låtsasdiamanter”
  Var kan jag hitta det?

  Ciao o kram
  Eva

 • SARA H skriver:

  Hej Bianca! Jag har aldrig kommenterat på din blogg förut men ville bara säga tack för att du och din familj finns och gör denna värld lite roligare å härligare! Ni är fantastiska. Du är vacker, tuff som attan och har grymt bra stil 🙂 hoppas du fortsätter länge med det du gör! Kram

 • Emma skriver:

  Bianca! Du är så jäkla vacker. Klok. Genuin. Fortsätt så. Måste bara fråga vad halsbandet på första bilderna heter? Hittar det inte på hemsidan och blev väldigt kär i det, hihi. Kram goa du!

 • Amanda skriver:

  Hittar inte halsbandet på översta bilden.. skulle du kunna länka det här? ☺️ kramis

 • Emelie Rosenbäck skriver:

  Hej Bianca! Du är grym och en väldigt stor förebild för mig. Fortsätt med de du gör, du gör de helt rätt.❤️ Dör verkligen för ringarna, men kan inte hitta dem någonstans på guldfyndis sida.. finns dem inte kvar??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *