#ALICEOCHBIANCA

bianca och alice podd

<3

Hörni STORT TACK för all grym respons från gårdagens poddavsnitt där vi pratade om allt som har med sex att göra. Och ja vi öppnade ju upp oss ganska mycket vilket kan tas olika från person till person. Vissa tycker vi öppnade upp oss för mycket vilket är helt förståligt men just detta (och nästa) avsnitt kommer väl mer vara till de som ser sex som någon lättsamt och roligt att prata om. Lovar att vi inte kommer prata så om sex i varenda podd.

 Jag respekterar helt och hållet er som kände er obekväma under samtalet men detta avsnitt var till er som kanske behövde höra vissa saker från oss för att inte känna er ensamma osv. Sedan är ju jag en sådan person som är öppen när det kommer till sex och tycker fler borde dela med sig av sina erfarenheter både bra och dåliga. Men det är bara vad jag tycker 🙂

Och tack igen för alla ni som skriver så fint om vår podd, som mailar in till vår mail [email protected] och som delar hur ni lyssnar på oss på Instagram med hashtagen #aliceochbianca 

NU – spela in Wahlgrens Värld hela dagen. Idag ska jag träffa 2 av de som ansökt till att bli min assistent och ha en liten testdag. Hoppas jag hittar den rätta snart 🙂

PUSS <3

28 reaktioner på “#ALICEOCHBIANCA”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Du hade ju faktiskt varnat oss innan men jag tycker det var ett bra avsnitt. Ni blandade både bra och dåligt, vilket jag tycker är viktigt 🙂 Tyckte även det var kul att Kid (hoppas jag skriver rätt nu) hoppade in och gav sina synpunkter osv. Längtar massor till nästa Tisdag nu 😀

 • Jemima skriver:

  Älskar er podd, så skönt att ni är lättsamma och öppna:) Fortsätt med vad ni gör<3

 • Eva skriver:

  Så sjukt braa podcast. Älskar. Och äntligen en podd jag kan följa från början. Ser fram emot många avsnitt framöver! You go girls

 • Johanna skriver:

  Hej bianca! TAAAAAAACK FÖR ERAN POD! Skrattar sönder på min lunch och känner igen mig i er.. hur går det med din ansökan om en assistent? Har sökt och tänker på detta varje dag. Jobbar med inredning för tillfället men har jobbat med film och foto också. Jag hoppas jag får höra från dig eller bara se ett inlägg om hur det går. Ha det!!!

 • Ebba skriver:

  Stod igår och insåg med en suck att jag hade ett berg med disk att ta mig igenom i min lilla studentlya utan diskmaskin. Kom då på att jag kunde lyssna på er samtidigt. Plötsligt blev det ROLIGT att diska, så tack för det. För små glimtar som lyser upp den ibland tråkiga vardagen. Gapskrattade fan när ni beskrev värsta sex-ställningen, igenkänningsfaktor på 1000%. Tror dessutom att det är viktigt att avdramatisera hela sexgrejen, sluta göra det tabu och mer fritt och härligt bara, inte minst för yngre tjejer, så det ni gör är helt rätt!!

  PS. Du är så jävla snygg och rolig, och jag hoppas att du inte tar åt dig för mycket av alla avundsjuka och patetiska personers hat, även om det är mänskligt att göra det.

 • S skriver:

  Herregud .. året är snart 2018 och när en grym KVINNA berättar om sitt sexliv så blir det kalabalik.. jag hade verkligen fått hörs detta avsnitt när jag var yngre, når man kände sig ensam och undrade saker..
  Sen förstår jag liksom logiken i kritiken.. DU väljer sjölv att berätta om DITT sexliv men ändå är det folk som berättar för DIG att det ska du minsann inte göra… förstår inte hur du orkar ibland.. men ör glad att du gör det! Du är en power woman och väldigt viktig för vår tid tycker jag! ???

 • Marie skriver:

  SÅ bra avsnitt! Har inte hört någon annan podd som har pratat så ”öppet” om detta, det är nånting jag verkligen har saknat! Kommer helt klart fortsätta lyssna på er podd, nya favoriten!

 • Linnéa skriver:

  Så bra podd, älskar att höra andras berättelser och pinsamma saker som hänt!
  Jag blev så frustrerad när du inte ville berätta om en sak som hänt pga du inte ville ha löpsedlar.
  Så nyfiken haha!
  Har man sagt A så får man säga B 😉
  kram

 • L skriver:

  Älskar att du är så öppen i podden Bianca! 🙂 känns verkligen så lättsamt att lyssna på er precis som att man sitter med er och pratar! Haha??

 • Elin skriver:

  Fortsätt med det ni gör! Go gurls!

 • Susanna skriver:

  Jag tycker det var ett kanonavsnitt. Intressant och roligt!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Sandra Wiklund skriver:

  Högsta betyg för er podd ? fortsätt som ni är. Ni är grymma.

 • Låter nice 🙂 kanske skickar ett mejl då med förslag!

 • Tove skriver:

  Men hallå!!! Sex är ett ämne som borde pratas mer om och fan vad grymma ni är! Kände igen mig i så mycket. Puss på er!

 • Axelina skriver:

  Det senaste poddavsnitt var sååå bra och roligt att lyssna på! Ni äger GO ER <3 Ta inte åt er av skitkomentarer. Älskar att ni är så öppna och delar med er av allt möjligt och inte alls tycker det är pinsamt. För det är ju egentligen inte alls ett konstigt ämne så naturligt som det är. Fortsätt som ni gör <3

 • Elin skriver:

  Avverkade precis båda poddavsnitten och det var längesen jag skrattade så pass mycket! Ville bara säga det:-) min nya favvopodd!

 • josefin skriver:

  tyckte att avsnittet var så bra för att ni var så öppna, en podd där man håller inne på detaljerna blir inte roligt! fortsätt det ni gör!

 • Toril skriver:

  Hahaha, lyssnade precis på ert senaste poddavsnitt och skrattade så mycket. Lätt bästa podden!!! <3

 • Jag förstår inte alls kritiken mot sex eller hur det skulle kunna förstöra framtida karriär. Folk har väl ändå vett nog att skilja din potential, person, handlingar, tankar och känslor mit vad du gör i sänghalmen? Hur du har sex definierar ju inte dig som person eller ditt yrke.

  Jag förstår dom som tycker sex är privat men samtidigt är det dom som deltar i att göra ämnet tabubelagt. Att klaga på en kvinnas frispråkighet blir ju indirekt att stå bakom hela kvinnan-är-en-hora-om-hon-har-sex-med-många-mentaliteten. Hade det kommit lika mycket kritik om du varit man? Som du svarade till någon är det ju 2018 snart och sex är ju det normalaste som finns. Genom att vara öppen med din sexualitet visar du ju också att det är okej att vara det, att du som kvinna får och kan ta plats i det ämnet.

  Jag är nyfiken på hur dessa kritiker skulle kommenterat en mans blogg med samma Upplägg?

  Ang. att du snart springer stenhårt in i veckan: yoga och meditation! Hitta någon mysig yogastudio där de på riktigt förklarar för dig HUR du ska tänka på ingenting, HUR du ska andas rätt och allt. Har för mig att jag såg i WV att du gillar meditation? Låt den delen ta stor plats i ditt liv just nu, kanske flera gånger om dagen. Läsa böcker om mindfullness och lära sig vad medvetenhet är. Det är mitt bästa tips som jag använt mot panikångest, ångest och drogsug.

  Kram

 • Charlotte skriver:

  Gillar verkligen podden! Skrev precis ett inlägg om det till och med 🙂

 • Kim skriver:

  Bianca, du är jätte snygg och Philippe är jätte snygg, och ni är såååå snygga tillsammans men dina frispråkiga, privata och personliga uttalanden om sex kan äventyra din framtid med Philiipe. Vem skulle vilja ha en idiot utan filter, vad som är lämpligt att avslöja, till fru och mor till sina barn. Slödder som är förtjusta i dina uttalanden tänker definitivt inte på din framtid. Du skämmer ut din underbara, kärleksfulla mamma, din pappa, Philippe och hans föräldrar och syskon. Tänk på det om du vill ha nån framtid med honom.

  • H skriver:

   Kim – det är dina föräldrar, och människor i din närhet som skulle skämmas över DIG om de visste hur du sitter som ett troll och kommenterar. Fan vrid fram klockan till 2017, det är INGET fel på vad hon delade med sig av, tycker tvärt om att Bianca blandade in Philipe väldigt lite, snälla nån!!! Stackars dina barn om de ska växa upp med sån tabu, skuld och skam över sex. Fan vad arg jag blir!

  • alex skriver:

   herregud vilken kommentar, fine man får tycka att Bianca är för frispråkig och motsatsen till en själv i hur mycket man avslöjar men en sån här sjuk kommentar är fan inte friskt.

 • Josefin skriver:

  Så jääävla bra podd! Skäms lite för Kim här, men som du ser har de flesta fattat att det är 2018 och att detta är en så sjukt bra och viktig podd, som du och Alice ska vara stolta över. Fruktansvärt bra. Älskart. Puss!

 • Linnea skriver:

  SNÄLLA kan ni snacka lite om tjejers underliv? Jag har nämligen komplex vilket gör att jag inte riktigt vågar ha sex… skulle även va bra med en killes åsikt, alltså om han tkr utseendet på fiffin spelar stor roll (hinthint exempelvis Kid)

 • Johanna skriver:

  Hej! Tack för bra och kul podd! Nästa avsnitt skulle jag veeeeerkligen vilja höra lite om tantra, som du nämnt någon gång tidigare 🙂
  Kram!!

 • Madeleine skriver:

  Detta var ett utav de bästa podd-avsnitten jag hört någonsin – alla kategorier!! Asså det var så otroligt roligt. Gick runt och garvade på stan som värsta idioten. Så mycket igenkänningsfaktor, och det är så otroligt bra att ni vågar prata om ämnet. YOU GUYS ARE AWESOME! Massa kärlek till er <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *