GODASTE KÖTTBULLARNA I STAN??

73fae50d-3add-4993-9efa-f1948c141988.jpg

I Söndags var det 1a advent och det firade jag med Benjamin och Phillipe med lunch på Nybrogatan 38.

a1993a12-072f-4fcf-b69d-072e7c8933c1.jpg

Älskar deras mysiga uteservering de har under vintern <3 

8cb30021-fb9d-4948-8fb8-9b048ce1a7c7.jpg

ff3aaf1d-0e8b-4772-8058-bb08ab67f3f0.jpg

Benjamin var hungrig som vanligt

899921ba-289f-4480-83dc-83bd98775ef5.jpg

Jag ville vara lite nyttig mot kroppen och beställa in en omelett med ost och parmaskinka.

Den var inte alls god tyvärr utan smakade mest torrt och parmaskinkan smakade mest dålig.

00d4e9bd-031c-4092-8ad8-e2ec79bf6b26.jpg

Benjamin beställde in Egg Benedict som han inte heller var så jättenöjd med tyvärr. Den var god men inte riktigt mer än så. Men kan säga att den slank ner ändå.

4287bcf0-64c2-4b2d-a551-525a8a71893b.jpg

Och självklart lite pommes på det också som blev min lunch.

feacd9a4-ddaa-4db8-9722-5775a5bcaf06.jpg

Asså hur snygg är han inte?!

Älskar honom <3

c4b4302c-1968-46ac-82a4-e3c38a20a85b.jpg

Men Phillipe var den lyckliga vinnaren i denna lunch som helt klart beställde in den godaste rätten.

Nämligen deras GUDOMLIGT goda köttbullar!!!! Asså WOW vad goda de vaaaaar!

De har inte varit så jätte goda innan, helt okej men inte fantastiska smaker liksom. Men nu var verkligen alla smaker och konsistenser 100% klockrena. Värde varenda krona och har tänkt på dessa köttbullar varje dag sen dess haha <3

a7ae8eab-3770-4d3f-986e-1e208beb211c.jpg

3ca7cf54-9992-4f4f-983d-f081a58b8adc.jpg

Vi delade även på en god efterrätt som var lite för heavy för min smak men jag är ju ingen desserttjej. Men det var typ varm kanelbulle med glass, nutella och något mer som jag inte minns 🙂 

Godkväll vänner! Jag har precis slutat filma för Wahlgrens Värld och sitter just nu med mina andra jobb framför datorn vilket är bilder, inlägg, utkast, fota samarbeten, svara mail och sms samt planering. Lite hektiskt för jag ska iväg om ca 1h på en AW med Wahlgrens Värld teamet.

Tjejerna var super som jag träffade idag och det kommer vara svårt att välja. Ska försöka träffa 2 till på fredag men snart hittar jag nog min nya assistent!! Så peppad!

NU – jobba, duscha och göra mig i ordning SNABBT SOM FAN haha!!

PUSS <3 

25 reaktioner på “GODASTE KÖTTBULLARNA I STAN??”

 • Alexandra skriver:

  Ja men visst är han supersnygg din P men det är DU också Bianca ?

 • Elise skriver:

  Var Oliver också med eller skrev du fel namn ?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag älskar dina matinlägg 😀

 • Helené skriver:

  Var söker jag???

 • Mia skriver:

  Hej
  Jag kollade precis på vloggen från Karibien. Ser väldigt härligt ut! Jag har däremot en önskan, när du visar bilder så får du gärna ha kvar bilden längre, hinner lite se när det går så fort. Ja spola tillbaka och pausa när bilden visades så ja skulle hinna med att se. Så fina bilder så vore tråkigt att missa liksom 🙂 Kramar Ha en fortsatt trevlig kväll

 • Anya skriver:

  Elsker bloggen din, du gjør en sykt bra jobb! 😀

 • Linnea skriver:

  Hej! Jag undrar hur du har kunnat ”förlåta” ”glömma” att din kille dumpat dig 2 ggr. Min kille har dumpat mig och vill bli tillsammans igen, men jag vet inte om jag någonsin kommer kunna lita på honom igen. Är han verkligen kär om han gör så? Hur resonerar du?
  Kram

  • Bianca skriver:

   Jaa alltså med tanka på att jag har gjort slut en gång och första gången han ”gjorde slut” så var det nästan att han gjorde slut åt mig. Vi har haft våra ups and downs men jag har verkligen värdesatt våra breakups då vi bra blivit starkare av dem. Jag vet att min pojkvän verkligen är kär i mig och skulle aldrig ifrågasätta det och vill heller inte svara på en sådan fråga.
   Jag resonerar som så att just då behövde vi båda vara ifrån varandra och nu är vi starkare än någonsin. Man måste lära sig att förlåta och gå vidare.

 • M skriver:

  Så kräsen du verkar va med maten? Och att äta från andras tallrikar är ohyffsat, så gör man inte. Skulle inte vilja sitta bredvid någon som gör så, jag vill ha min mat ifred. hahaha

  • Bianca skriver:

   Ja jag är väldigt kräsen då jag är uppvuxen med kockar i familjen. Och att äta från andras tallrikar är inte ohyfsat i vår familj 🙂 I Italien är kulturen att man delar mat med alla och vi älskar att smaka av varandras tallrikar

  • Maria skriver:

   Fy vilken onödig kommentar haha. Alla är olika och nej det behöver inte vara ohyfsat för man äter från någon annans tallrik? Asså va?? Det är helt naturligt och normalt om man är ett par eller i samma familj.

  • alex skriver:

   det är klart hon är kräsen, det är väl vi alla som vuxit upp med bra mat. maten på Stockholms restauranger är 80% skit, bara folk som vuxit upp med keso o ägg tycker det är en upplevelse.

  • Sara skriver:

   Hahahahaha! Skratta så åt denna kommentaren. Jag kommer inte från italiensk familj och vi äter från varandras tallrikar hela riden. Plus att jag och min pojkvän köper alltid in två rätter och delar på.

   • carro skriver:

    Alltså jag har inget emot att man smakar från andras tallrikar MEN det finns faktiskt restauranger I SVERIGE där det är böter om man gör så…Japp ni läste rätt så någonstans måste ju det innebära att det inte är rätt.. (denna restaurang jag syftar på är lyx a la lyx lyx LYX som ni kanske förstår)!

 • Linnea skriver:

  TIPS till poddis; SNÄLLA kan ni snacka lite om tjejers underliv? Jag har nämligen komplex vilket gör att jag inte riktigt vågar ha sex… skulle även va bra med en killes åsikt, alltså om han tkr utseendet på fiffin spelar stor roll (hinthint exempelvis Kid). Ni kanske även kan snacka lite om komplex i övrigt, hur ni hanterar dem osv :)))

 • ALexandra skriver:

  Ni filmar väldigt mycket för WV fortfarande , har ni bara lite uppehåll vid jul? För tänker de kan väl bara vara cirka 1-2 avsnitt kvar till jul? De flesta serier har ju paus sen. Hoppas vi får se er även i vår! Så himla kul program! ??

 • Patricia skriver:

  Ett råd Bianca, ignorera och lägg ingen energi på bittra människor. De lär inte ändra sig, sin/sina åsikter för när bitterheten redan byggt bo i deras hjärtan kan vi andra inte göra så mycket åt det. Tro mig fina Bianca att de som ”spyr galla” över någons lycka eller framgång är det väldigt synd om.
  Vad vi än gör så bör vi handla med mer ödmjukhet och kärlek.
  Fortsätt leva ut dig!! Kramar i mängder/Patricia

 • Ela skriver:

  Jag håller med PATRICIA!! Sååå klok kommentar! BIANCA, Du är en mycket framgångsrik kvinna och detta kan framkalla hos en liten skara människor en konstig/obefogad avundsjuka.. Du kan omöjligt göra alla glada, det viktigaste är att 99 % av Dina läsare tycker om Dig och Ditt arbete! Jag följer med ett stort intresse alla Dina och Din mammas inlägg och önskar ER ALL GOTT! Kram från en glad pensionär!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *