BÖRJA VÅGA PRATA

RR4C1528

Jag får ju väldigt många kommentarer både på gott och ont om att jag är så öppen som jag är. Vissa älskar att jag känns som en nära kompis som bara pratar lätt om allt och inte tar saker på för stort allvar, att man kan få känna igen sig i någon som man anser var en idol eller en förebild. En del tycker helt enkelt att det är skönt att jag vågar öppna upp mig om både pinsamma och fina saker jag varit med om. Andra ser det som att jag är alldeles för öppen för mitt eget bästa. Dels att det skulle förstöra för min karriär och att jag är en dålig förebild pågrund av min öppenhet.

Därför tänkte jag prata lite om det här bara för att klargöra vissa saker!

Jag förstår att jag inte kan göra alla lika nöjda och att alla föredrar olika typer av bloggar, poddar, tv-program.. etc! Det kommer aldrig gå att V A R E N D A  en av er ska förstå exakt vad jag menar osv. Men jag känner ändå att jag ofta blir väldigt missförstådd om vad mitt syfte är med min öppenhet. Så nu tänkte Bianca helt enkelt bli ännu mer öppen och snacka lite med er.

En stor del av den jag är som person har alltid varit att just vara väldigt öppen. Jag skäms för väldigt lite och tycker om att dela med mig av saker som hänt i mitt liv, mina tankar och funderingar. Det är liksom den konversationen jag gillar att ha med mina tjejkompisar. Att man delar med sig av sådana saker till varandra för att lära känna varandra bättre och förhoppningsvis kunna hjälpa varandra i det.

För mig har min öppenhet aldrig varit något jag lagt några funderingar på. Jag har inget speciellt syfte med det, får heller inte ut något speciellt av det-, utan det är helt enkelt bara den jag är som person. När jag går in här och skriver så finns det ingen agenda med något. Jag försöker inte locka nya läsare med min öppenhet eller liknande utan det är bara så enkelt att jag går bara in här och är mig själv till 100%. På gott och ont såklart!

Ni läser min blogg, följer mitt tv-program, lyssnar på min podd, följer mig på Instagram, Snapchat och tittar på mina videos på Youtube. Alla dessa kanaler är forum där det ska handla om mig. Där jag ska dela med mig av vem jag är, vad jag tänker och hur jag lever mitt liv. Alltså är dessa kanaler inte plattformar som jag tar på för stort allvar. Eller jag tar snarare mig själv inte på så stort allvar här och det är lite så jag vill ha det faktiskt. För att förklara det bättre så menar jag helt enkelt att om jag inte vore personlig och mig själv så blir det varken intressant för mig att skriva eller för er att läsa. Då skulle det helt enkelt bara bli som att läsa en artikel på en tidning. Opersonlig, formell och faktaliknande… Det hade ni nog inte velat läsa?!

Men tro mig! När jag sitter på möten och liknande så är jag inte alls lika öppen. Då är jag en annan sida av mig som är professionell och lugn. Då pratar jag såklart inte om mitt välmående, om sex, kiss&bajs och drar skämt hit och dit. Det finns ju liksom olika sidor och olika grader av varje sida av mig och det är det jag pratar om/visar er här på mina kanaler.

Sedan tycker ju vi alla olika såklart, som jag nämnde ovan! Och jag tillhör den kategorin som kan tycka att det är lite befriande när någon är öppen och pratar om allt. Jag relaterar till en sådan person som står upp för sina misstag, pinsamma historier och att livet inte alltid är perfekt. Det är personer som öppnar upp sig som hjälper mig i min vardag och som får Mig att känna mig okej med den jag är för INGEN är ju perfekt. Att även den som ser ut att ha det ”perfekta livet” på Instagram också gjort pinsamma saker i sängen, gått igenom dåliga tankar med ens kropp, har bra och dåliga dagar osv…

Jag har sen första dagen jag började blogga alltid varit öppen och t.o.m för öppen i början… Så fort jag och mamma hade haft ett bråk så skrev jag ut om det på bloggen. Inte det smartaste men där lärde jag mig också en läxa att det finns en gräns på hur öppen man kan vara. Och jag drar min gräns vid att berätta om privata saker i mina relationer med pojkvän, vänner och familj. Jag utgår alltid från MINA tankar, funderingar, erfarenheter & syn på saker och vill aldrig outa någon som inte får möjlighet att säga sin synvinkel.

Att jag har lätt att prata om sex är något som jag ser som positivt. Att jag förhoppningsvis kan hjälpa andra där ute som kanske inte vågar prata om saker med familj och vänner. Att jag kan vara som en storasyster för folk som inte känner att de vågar öppna upp sig. För att öppna upp sig ser jag inte en svaghet eller som en negativ sida hos en personlighet. För mig är det ett tecken på styrka och ett sunt självförtroende hos en person. Att våga visa/prata om alla ens sidor, bra som dåliga, och kunna driva med sig själv. Att inte alltid behöva hylla sig själv och hela tiden behöva hävda sig som den perfekta som alltid lever ett liv utan problem och synder, för var finns trovärdigheten i det?! Vem lever ett sådant liv liksom??

Sen om företag då inte vill jobba med mig för att jag väljer att prata öppet om sex (t.e.x) så får det väl vara så. För samarbeten ska ju anpassas efter vad som klingar med vem jag är och inte tvärtom.

Om vi tar exemplet som min ätstörning. Jag VET att jag har hjälpt många tjejer där ute med att våga berätta för sina föräldrar, vänner, lärare osv att de har ett problem och slipper då leva själv i det destruktiva förhållandet med sig själv. Jag vet att min öppenhet kan lätta på någons ångest där ute, att få någon att känna sig mindre skamsen och ensam, att någon kan skratta åt det där pinsamma som hände istället för att trycka ner sig och gråta. Att hjälpa någon på traven med ens dåliga självkänsla, att försöka visa att du är inte ensam om att må dåligt när ett förhållande tar slut etc..

För det är nämligen så jag fungerar. För att kunna bota Min ångest om saker och ting så måste jag få prata om det och dela med mig till folk. Oavsett om det är nära vänner eller till er bloggläsare. Och om det kan hjälpa någon att göra likadant så ser jag det som en framgång i min ”karriär” som bloggaren Bianca, men också en framgång i mig som privata Bianca. Att jag faktiskt har den möjligheten att kunna nå ut till så många och skapa en plattform där alla är välkomna att känna igen sig, och dela med sig om allt med varandra. Att vi alla ska kunna våga hjälpa varandra med våra historier så ingen behöver känna sig ensam. Jag känner mig också stolt att mina föräldrar och syskon som har uppfostrat mig så att jag vågar tro på vem jag är, att våga visa hela mig för både vänner och främlingar och att det inte är fel att vara öppen och dela med sig.

Vi går snart in i 2018 och jag står verkligen för att FLER borde öppna upp sig. Vi ska inte definiera oss om vilka är bakom en dator på jobbet och leva vårt liv efter det! Det är ju bara 1 sida av oss!! Vi måste börja se oss mer som människor som faktiskt LEVER! Som skrattar, skriker, gråter, får ångest, gör misstag, gör succé, som har dåliga dagar för att sedan ha världens bästa dag.

Hoppas ni förstår vad jag menar och att jag endast menar väl och vara lite skojjag ibland hehe (syftar på podden). För om det är en blogg/podd/tv-program där ni söker efter någon som inte delar med sig så har ni kommit fel. Här är ALLA välkomna att dela med sig och ingen ska skämmas över något!! 

159 reaktioner på “BÖRJA VÅGA PRATA”

 • Frida skriver:

  Du är grym!

  • Alexia Rohdin skriver:

   Alltså jag förstår till 100 procent, får fan ALLTID kritik av nära och kära framförallt för att jag är ”för” öppen om olika saker. Men i min hjärna så vill jag ha en värld där alla är öppna och slutar prata om typ vädret hela tiden, hur jävla mer ointressant kan det bli liksom? Så snälla snälla snälla du, fortsätt vara som du är. För min och likasinnades skull, för din egen skull och kanske, kanske kan det få någon annan där ute att våga vara mer öppen. Wahlgrens värld är mitt favoritprogram förresten, skrattar på riktigt högt när jag tittar och kan känna igen min egen familj i det hela. Puss på dig! ❤️

 • Lisa skriver:

  Bianca <3 Fortsätt vara du. Vi som älskar den du är (på ett non-creepy, sociala medier-följare sätt hehe) gör oss förmodligen inte lika hörda som de som har negativt att säga om dig och ditt sätt att arbeta och vara. Men vi finns här. Det är vi som tittar in varje dag och det är vi som sitter och ler som fånar på spårvagnen på väg hem från jobbet när man lyssnar på podden, det är vi som kikar in på bloggen för att typ hänga med en kompis. Det är vi som kollar på dina Youtube videos när vi vill ha sällskap och det är vi som kollar på ert program när vi har tråkigt och vill bli underhållna och varma inombords. Vi håller kanske inte med varandra om allt, men vi tycker om dig och vi står på din sida. <3

 • Helena skriver:

  Använd bilbälte i baksätet Bianca! Du är inte säkrare bara för att du sitter där bak. Vid en eventuell krock kommer din kropp väga lika mycket som en elefants!

 • Josephine skriver:

  Creds till dig! Du verkar vara en riktigt skön och snäll tjej! Kör ditt race ?

 • Eva skriver:

  Du är b ä s t! ❤️

 • Sanna skriver:

  Kör på bara!! VA DIG SJÄLV för vi älskar det!

  Du ska bara veta hur mycket du har hjälpt mig med allt!

 • Sara skriver:

  Kanonbra inlägg! Jag är lika dant. Är öppen om det mest sex, pinsamma historier o dyl. Jag gillar att bjuda på mig själv och jag kan prata om allt. Verkligen allt. Finns inget ämne som är för skämmigt/jobbigt/pinsamt/fel. Bryr mig verkligen inte om ifall någon kollar konstigt på mig. Kom igen vad fan, nobody ain’t perfect. Fortsätt som du gör!

 • Lisa skriver:

  Jag blir förbannad för att du känner att du behöver förklara dig. Det behöver du INTE. Jag tycker det är underbart att du är så öppen och inbjudande, trots att jag själv är väldigt reserverad (ej för nära o kära). Vi är olika och om det inte passar vissa kan de bara sluta följa dig. Hur svårt ska det va? Finns inget annat än bitterhet och avundsjuka bakom människor som hatar. Så skönt att läsa att du inte slutar eller ändrar dig pga fega kärringars näthat. Fortsätt med ditt och skit i vad alla andra tycker.

 • Jemima skriver:

  Du e så härlig:) Lyssnar på ert avsnitt flera gånger såå roligt!

 • Sofia skriver:

  Trots att du inte har bett om att vara en förebild, så ÄR du det! Både jag & min mamma (medelålderskvinna) fullständigt älskar dig och wahlgrens värld är fan höjdpunkten av veckan. Skrattar så tårarna sprutar❤️ Fortsätt vara den du är och stå upp för dig själv! Allt hat grundar sig i avundsjuka, det bara är så! Kramar

 • olivia skriver:

  årets bästa????????

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag var precis som du när jag var i din ålder men desto äldre jag blev desto mer privat blev jag. Jag har försökt kämpa för att kunna öppna upp mig igen men ibland är det svårt. Det kan naturligtvis finnas de företag som väljer att inte jobba med dig på grund av att du är öppen men samtidigt så kanske det öppnar upp för ännu bättre och större samarbeten. Det går väldigt bra i karriären för dig så jag tror inte du behöver vara orolig. Personligen tycker jag det är så härligt att se en ung tjej som vågar vara sig själv och ta för sig 🙂

 • Helen Eva skriver:

  Hej Bianca,jag tycker det är härligt att du är så öppen och bjuder på dig själv!

  Först nu när jag är äldre vågar jag saker och när jag ser tillbaka så har jag låtit så mycket hindra mig. Dåligt självförtroende pga utfrysning och mobbing i skolan gjorde mitt liv väldigt ensamt.
  Sen träffade jag min underbara sambo och i somras tog jag körkort!
  Det är hemskt hur människor behandlar andra och jag förstår hur ledsen du blir av elaka kommentarer.
  Min erfarenhet av nätdejting är det närmaste jag kommer i jämförelse. Tänk vad snygg och sexig och intressant man var när männen kontaktade.
  Efter de fått ett nej så var jag helt plötsligt en fet äcklig kossa som ingen man skulle vilja ha och jag skulle få betala män att ha sex med mig.
  Det är sorgliga stackars bittra satar utan liv som låter sin frustration gå ut över andra så försök inte ta åt dig.
  Jag vet det är svårt för jag har många gånger själv blivit ledsen över elakheter men se det positiva.
  Alla snälla kommentarer och trevliga människor överskuggar det negativa så mycket.
  Det finns alltid de som inte håller med självklart men det finns ingen anledning att vara elak för det. Det är dem det är fel på inte dig.
  All lycka till dig du är toppen!

 • Li skriver:

  Hej Bianca! Tycker din podd är öppen o underhållande. Är i din mammas ålder o har barn i din ålder. Vad härligt o befriande kunna snacka så öppet som ni gör. På vilket sätt skulle det kunna skada din karriär o framtid.. trams! Viktigt o ligger helt rätt i tiden att kunna prata sex o relationer som ni gör. Du nämnde synder, glöm ett sånt förlegat ord! Skulle det vara en synd o leva sin sexuella sida, nix. Kvinnor ska inte behöva skämmas dölja sin sexuella lust. Bra ni är öppna! Va så öppen som känns rätt för dig. O vad gäller sex o tjejer samma där, gör det som känns rätt för er. Vill man tex inte ha analsex ha inte analsex. Försök släppa kroppskomplex o ge er hän o njut av era kroppar. Kram

 • F skriver:

  Alltså Bianca!!! Du är så grym! En riktig förebild för många, en helt underbar person och grymt vacker och rolig. Fortsätt att vara DU. Låt aldrig någon ändra på dig. Tyvärr så är ju Sverige landet ”lagom” och då har vissa svenskar svårt att acceptera att någon sticker ut från mängden och vara frispråklig och öppen som du är. Jag älskar att du är som du är, tycker du är cool som vågar bryta mot dessa ”normer” och vågar vara precis den du är <3<3

 • V skriver:

  ÄLSKAR!!!!!

 • Mathilda skriver:

  Du är bäst! Alla ska våga vara sig själva, klarar man inte av din öppenhet kanske man kan lyssna på Gunilla Perssons podd exempelvis haha. Nej men ärligt! Vi borde sträva mer efter att acceptera varandra och kan man inte det får man backa! Puss ?

 • Jag håller med dig, att som jagkommwnterat innan tror jag inte din öppenhet kring sex skulle mottagits i närheten lika negativt om du var man, ännu mindre om majoriteten som läste också var män. Att som kvinna tysta ner sin sexualitet är förlaget, det hör till historian att kvinnan ska vara den oskuldsfulla och tysta. Det är 2018 strax och finns inte utrymme för att shaema kvinnor som är öppen om det mest naturliga som finns.

  Sen är vi alla såklart olika och en del ser det som mer privat, men det betyder ju inte att det per automatik är rätt. Det kanske är rätt för dom men uppenbarligen inte för dig, förstår inte varför en del har så svårt att bara låta andra vara som dom vill. Många tror att ens egna sätt att leva är det enda rätta, så är det ju inte. Det är det enda rätta för en själv.

  Sedan en fråga som du känns som rätt person: sedan jag slutade knarka och fick medicin har min hy blivit katastrofal. Då jag är sjukskriven och bara har ett tusen kronor varje månad som ska räcka till allt utöver hyra och el kan jag inte längre prioritera smink och hudvård. Jag försöker vara mest noggrann men det senare men vill ju också känna mig fin i smink och inte som en kakig canvastavla. Har iaf kostat på en primer, dock från maybelline för 129kr hehe.

  Kan du inte göra en film/ett inlägg om tips på bra men billigt smink? Allt det dyra kan jag redan men behöver lära mig att ta hand om mitt utseende och använda billigt smink.

  Kram

 • helena skriver:

  Du är grym, Bianca! <3

 • Jennifer Johansson skriver:

  Grym är du!! Tänkte hör om du skrivit ett inlägg om din ätstörning innan? Vart finns det isåfall?

 • Anette skriver:

  Bianca du är : KLOK;VACKER;BEGÅVAD;ROLIG;HÄRLIG;RAK;ÄRLIG;SPONTAN!
  Underbar tjej!

 • Så bra inlägg! Du är så klok. Heja dig! =) STOR KRAM! ♡

 • Hei, flotte Bianca!<3 Jeg elsker at du er så åpen om alt mulig – jeg er selv slik. Spesielt etter jeg i fjor høst ble «diagnostisert» med panikkangst, forsto jeg viktigheten av å være åpen med alle de rundt meg. For at de rundt meg skal kunne tilpasse seg og forstå hvordan jeg har det i min hverdag med panikkangst, må de jo vite hvordan jeg har det. I starten følte jeg meg veldig ensom, og skjemtes litt. Syntes det va pinsamt å ha fått angst. Men det at andre også er åpen og deler sine «uperfektheter», gjør at en ikke føler seg så mye utenfor og ensom. Jeg valgte selv å poste et innlegg på Instagram der jeg skrev hvordan trening har hjulpet meg med panikkangsten, og fikk en del reaksjoner. Både positive: jeg hjalp andre med å få motivasjon til å selv jobbe med sin angst. Og negative: hvordan kunne jeg tørre å være såpass åpen om at jeg har angst, da dette gjerne er et tabuemner..
  Så stå på med åpenheten! Jeg VET med sikkerhet at det hjelper mange!

  Klem fra Norge <3

 • Felicia skriver:

  Fortsätt som du gör Bianca!! Du är grym 😀

 • Linda skriver:

  Du är grym & en stor förebild!! Älskade erat senaste avsnitt av podden!! Så KUL!

 • Christopher skriver:

  Men Bianca, du har ju sagt förut att du inte vill leva på bloggen i framtiden utan ha ett annat jobb, helst på ett skivbolag. Jag tror inte att de som har kommenterat vill förmedla hat, utan snarare är lite oroliga att du saboterar dina chanser till det.

  Christopher

  • Isabelle skriver:

   Christopher – varför skulle hennes möjligheter att jobba på ett skivbolag försämras för att hon berättat hur många hon haft sex med? Om ett skivbolag skulle välja bort Bianca på grund av en sån sak är jag inte säker på att det är ett företag man vill jobba för.

  • Ida skriver:

   Då har jag en fråga till dig Christopher, du påstår att skivbolag inte skulle vilja signa Bianca för att hon varit öppen om hennes åsikter, tankar, sex mm. Men hur kommer det sig att Joakim Lundell kunnat bli signad av ett skivbolag när han, om någon, varit VÄLDIGT öppen om sex på internet?
   Skivbolag väljer inte ut personer på grund av vilka uttalanden dem gjort, dem väljer ut personer beroende på dess talang och hur mycket dem som skivbolag vinner på att ha artisten signad av dem.

  • Nicolina skriver:

   Nämen! Nån som inte vänt blad i kalendern sen 1950? Såja, schas med dig.

 • Klara skriver:

  Stå på dig kvinna!! Du ska fortsätta med att vara den du är. Finns ingen anledning att ändra på dig bara för att andra inte är nöjda med dig o din personlighet.

  Nu kommer vi kvinnor mer o mer o tar för oss o då ska fantame Inga jäkla trångsynta bakåtsträvare dra ner en, basta!!

 • Anna Jonsson skriver:

  Tack för att du är du och att du bjuder så otroligt mycket på dig själv. Blev så ledsen när jag hörde din ”diss” när jag lyssnade på nya avsnittet av podden. Förstår att det inte går att helt låta bli att låta de negativa kommentarerna påverka dig men jag lovar att dom där människorna är så mycket färre än vi som tycker du är grym! KRAM och God Jul och Gott nytt år!

 • Pia skriver:

  Finaste och klokaste Bianca!
  Du är en helt otrooooolig människa <3. Du är utan tvekan den mest osjälviska människa jag vet…med ett stort <3 som bryr sig om andra människor! Och du har helt riktigt i det du säger om att ingen ska behöva skämmas över den man är…att alla gör misstag, har bra och dåliga dagar osv. Dessutom borde vi sluta och tänka på vad andra tycker och tänker….det väsentliga är hur vi själva vill leva våra liv och vara som vi vill vara. Fortsätt vara den öppna, spontana, humoristiska, underbara, felfria Bianca som du är!!! Jag bara älskar din personlighet 🙂 Ser framemot att se Talang nästa år, nästa avsnitt av Wahlgrens värld (om bara några timmar) 🙂 och läsa din blogg. Du har så mkt talang Bianca och du är såååå driven! Det är inte många i din ålder som har den drivkraften och viljan att åstadkomma något bra i livet! Lycka till med allt du tar dig an i livet! Ta hand om dig själv finaste Bianca, för det finns bara en du Bianca och du är unik och helt underbar!!! <3 <3 <3 Hälsa din underbara familj! kramar Pia (tanten 40+)

 • Hej Bianca. Fortsätt kör ditt race. Jag har följt dig ett tag nu och jag tycker inte att man kan få en bättre förebild. Jag känner dig inte för fem öre men av det jag sett så står Du står för bra värderingar och du är dig själv. Guld värt i dagens samhälle. Du e grym!
  PS. Glöm inte att vila mitt i alla jobb och uppdrag! Kram påre

 • eve skriver:

  haha vilket skitsnack att du är så öppen är inte syfte att locka läsare eller lyssnare
  det är uppenbart det enda ville är uppmärksamhet , att du har sex med din kille överallt,
  vem berättar om såna saker som är så privat, jag är en ung tjej och inte en av de äldre kvinnor

  • Bianca skriver:

   Du är ju exakt en sån trångsynt person då som inte förstår 🙂

   • eve skriver:

    trångsynt är jag inte, du ville ha uppmärksamhet

    • Emilia skriver:

     Men snälla människa fokusera du på ditt och sluta lägg så mycket energi på hur andra lever DERAS liv, ja det är DERAS LIV vem är du ens som tror dig ha rätten att kritisera och styra över andra människor liv? VAD SPELAR DET FÖR ROLL hur andra människor lever sitt liv?? Herregud lägg energi och kraft på ditt egna liv istället så kommer du må mycket bättre för det är ärligt bara synd om dig och andra som bryr er så mycket vad andra gör och säger att ni måste skriva taskiga kommentarer? Det är uppenbarligen ditt egna liv det är fel på när du kommenterar negativt om någon annans. Hoppas detta ger dig en tankeställare eve.

    • Olivia skriver:

     eller, kan det ju va så pass komiskt att det är du som behöver uppmärksam eftersom att du verkligen måsteeee gå in och kommentera något negativt?! Har aldrig fattat att det kan vara så svårt att bara följa dem man gillar och som faller en i smaken ist. Folk verkar ju ha jävligt svårt för det. Sen får man ju lära sig på dagis att om man inte har något snällt att säga, så säger man ingenting alls. Jag lovar dig att om du ger lite mer positiv energi till världen så kommer världen bli lite bättre. ??

  • Caroline skriver:

   Inte heller är du Bianca, även om du också är en ung tjej som jag kan vi inte jämföra oss med henne på ett elakt sätt. Alla är olika öppna med ämnen och bara för att man är annorlunda än någon ska man inte bli irriterad på personen.

 • Josse skriver:

  Du är grym!? folk som säger något annat är enbart avundsjuka! Du är snygg ä, stark fräsch och klok. Fortsätt vara precis den du är. För du är verkligen helt fantastiskt ??? fler borde vara som dig istället ??

 • Felicia skriver:

  Man mår bäst av att vara sig själv och det behövs att man är det. Om ingen skulle vara det skulle kanske ingen annan heller våga öppna upp sig och prata om tex sina känslor.

  Fortsätt att visa den du är, tycker om att följa dig som den personen ?
  Kram

 • Jennie skriver:

  finaste Bianca kram <3

 • Linda skriver:

  Grymt bra inlägg!! Tycker du är helt underbar. Kramkram

 • Linda Finstad skriver:

  Fortsätt vara vem du är och va hur du vill vara! Du är fantastisk Bianca! 🙂 tänk om fler människor vågade vara öppna!

 • Henriette skriver:

  Fortsett med det du gjør, Bianca! Du er et bra forbilde for mange unge jenter, bare så synd at så mange er trangsynte. Hilsen norsk fan 🙂

 • Sascha skriver:

  HEJA DIG !!!! Är så impad av din styrka och ditt mod!

 • Elin skriver:

  Jag tycker att du och din familj är fantastiskt härliga och roliga att följa Bianca, så fortsätt att vara dig själv!

 • Cassandra skriver:

  Heja dig! Så befriande att lyssna på dig! Känner mig pressad varje dag att stå upp för mina mål, men man måste få inte vara perfekt jämt. Tack för att du hjälper mig att påminnas om de<3

 • Blomma skriver:

  Allt stöd! Stört att sexismen fortfarande har ett så stort grepp 2018 att folk försöker slut shama tjejer för att de är sexuella varelser.

 • Bella skriver:

  Jag tycker det är bra att du är öppen. Känner så väl igen mig vissa stunder! Och din och Alice nya podd är huuur rolig som helst! Jag lyssnade på den i mataffären en dag och började skratta så folk måste trott jag var galen ? Men sånt ska man inte skämmas för för jag hade skoj!

  Ska krypa ner i soffan ikväll med julmust och pepparkakor framför Wahlgrens värld, så härligt!

  Kram! Ha en fortsatt mysig kväll!

 • Carola skriver:

  Kort och gott! Ändra dig inte och kör på.

 • Sabina skriver:

  Du är grym!!!!

 • Julia skriver:

  You go girl!! <3

 • fanny skriver:

  du är grym!!

 • ❤️❤️❤️ skriver:

  Vi tänker precis likadant det är helt sinnesjukt, o tack för att du använder din ”fame” på ett bra sätt(o jag önskar att alla kunde vara lika smarta och inspirerande som du, men så är det inte) du hjälper mig oxå och jag tänker ofta på att jag är mer ”normal” om det som händer mig händer andra oxå, eller händer dig oxå, det blir som en bekräftelse. Älskar att du är så jordnära och inte svävar elr tror att du är nån, du visar att du är mänsklig. Tack för de, har väntat länge på att hitta en bloggare som du. Du ska vara så jäkla stolt över dig själv tkr jag❤️❤️

 • Åsa skriver:

  Heja dig! Tycker att du är grym, önskar jag själv hade lika mycket skinn på näsan som du när jag var i din ålder. Do your thing – du gör det SÅ bra! ??

 • Nelly skriver:

  Jag tycker du är helt fantastisk och en jättebra förebild för unga kvinnor <3 !

 • Stina skriver:

  Du är grym ??❤️

 • Vanja skriver:

  SLUTA ALDRIG VARA ÖPPEN! Du är så jävla bäst Bianca!!!! Fler borde vara som du. Love you!

 • Jasmina skriver:

  jag är en gammal tant på 45 bast Jag älskar dig o din mamma ni är så härliga och er öppenhet är ett stort plus. forsätt va dig själv jag bor utomlands men följer Wahlgrens värd via Web ❤?

 • Elin Jalstrand skriver:

  Dör för ditt inlägg. Du bara tog mig med storm som alltid. Och jag tycker synd om dom som inte förstår sig på dig. Torra fucking muppar. Hatar såna människor. Men jag älskar dig, fortsätt vara den du är för du är fantastisk. Har dig och din mamma som bakgrundsbild på mobilen till och med. Nä jag bara ÄLSKAR dig. Fortsätt vara den fantastiska, roliga, öpnna Bianca❤️❤️❤️❤️❤️

 • Linda Zetterlund skriver:

  Jag gillar dig skarpt precis som du är gillar dina miner mm. Jag är 46 år o är skitbarnslig men jag tänker inte ändra på mig?
  Kram ?

 • Mllow skriver:

  Bianca jätte bra med din öppenhet men något man reagerar på eftersom du är en person med blogg program osv
  När någon skriver då inte positivt då svarar du och då alla andra fans tycket du inte det både ska vara ris och ros man är inte omtyckt av alla men samtidigt måste det väl vara bra med motstånd och olika åsikter eller ????

 • Nathalie skriver:

  Du kan ju vara den underbaraste influenserna jag följer!! Att läsa bloggen är ett måste varje dag! Att komma på programmet är något Som jag med har som ett krav varje vecka, dock kollar jag på lördag mornar, då dottern på 1,5 kollar på Pippi på rymmen för 123633 gången ?? att du startat en podd?? Helt fantastisk, blir helt tagen av avsnitten, vill inte att dem ska ta slut. Skyller vilja ha de som en gammal serie på Netflix så man bara kan trycka på nästa?
  Du är helt fantastisk! Din öppenhet är hela du!! Sluta aldrig med de!! Puss och kram!

 • Linnea Persson skriver:

  Väldigt bra inlägg!!!!!! Du förändrar världen!! Tack för att du är du Bianca, för du är inspirerande <3 <3 <3

 • D skriver:

  Lyssnade på podden, mycket snack om sex o hångel. Hur många ni legat med o hånglat med. Favoritställningar mm. Ja you name it. Jag tänker på alla era yngre lyssnare som kanske fortfarande är oskuld. Ni skulle kunna berätta om preventivmedel..att det e okej att vänta med sex. Upplysa samtidigt som ni e öppna om era erfarenheter. Det va mycket uppmuntran till sex tyckte jag. Lite mer moget hade jag hoppats på.

  • Bianca skriver:

   Och om du lyssnade på podden så hörde du också att vi pratade om att man bör vänta med sex

   • D skriver:

    Jag lyssnade på hela avsnittet. Men hörde inte er nämna det trots att det va det jag väntade på. Det är din podd Bianca o du bestämmer exakt vad du vill säga, likadant här på bloggen eller på ig och fb. Men jag vet och känner många unga tonårstjejer som lyssnade på avsnittet och jag hoppas att de fick lära sig något mer än bara massa sexställningar, hångel och tappa oskulden vid ung ålder. Använd din röst o ge kunskap i ämnet till alla era yngre lyssnare när ni ändå pratar om det. Det borde inte va så svårt det går ju hand i hand.

 • Lovia skriver:

  Ang att du pratar om SEX – vilket BTW är HELT nomalt, så reagerar folk så PGA kvinnor under all tid har stämplats som horor så fort dom pratar om sex och pga att det är en taboo för just kvinnor.
  Så FUCK IT Bianca. BRYT normen och normalisera SEX prat för kvinnor, för det är skadande när kvinnor tystas och måste skämmas medan killar hyllas.
  Dock måste jag bara säga att när ni är så öppna om när ni förlora den, vad jag personligen tycker är en ung ålder, så kan många känna sig ”pressade” till att förlora den. Om du förstår vad jag försöker säga.

  Annars prata hur mycket du vill om sex, snälla! Är så trött på äldre kvinnor och män som kollar ner på en JUST för det kommer från en kvinna!!

 • Anna skriver:

  Ja du det är en sak att prata om psykisk ohälsa och ätstörning, jättebra att du prata om det, men vissa saker bör du hålla för dig själv. Tänk på din integritet och det man vill veta om sex finns på internet. Du är ung och tänker så nu men om 20 år kanske du tänker annurlunda.

  • Bianca skriver:

   Eller så tänker jag inte annorlunda då 🙂

  • Elli skriver:

   Anna. Varför ska en tjej inte få uttrycka sina tankar och åsikter kring sex och andra liknande ämnen? Vad är det egentligen som är så fel med den sortens öppenhet? Det Bianca gör med att tala öppet om tex sex bidrar bara till att andra unga tjejer känner gemenskap,tillhörighet och att det stärker deras självförtroende. Kom igen. Det är 2017 för guds skull. Det är dags att vi kvinnor tar lite plats, blir bekväma i vår sexualitet och att vi vågar säga precis vad vi tycker och tänker utan att vara rädda några som du Anna, ska ha en åsikt om det.

 • Tilda skriver:

  Du är fantastisk och jag fullkomligt älskar att du är så öppen med allt. Fortsätt vara dig själv för du är grym ♡

 • Emilia skriver:

  Fortsätt vara DU Bianca! Ingen är lika som du och det är din superpower, own it! <3

 • Ulrika skriver:

  Med andra ord en tjej som är driftig och driven, som många andra kliver man in i olika roller beroende på var/vem man är med och vilken situation man är i inget som egentligen behöver förklaras eller försvarats. Var stolt över det du har åstadkommit!

 • Bella med familj i Västerås skriver:

  Jag tycker att du gör helt rätt i att vara öppen om allt möjligt och varför ska man skämmas för att man har sex, mens problem, pms, bråk med familj pojk/flickvän m.m
  Jag tycker precis som dig Bianca att vi lever på 2000 talet och det är dags att vi stöttar varandra och slutar att se ner på folk och klagar på varenda jäkel för minsta lilla den personen gör. Men jag tror att sedan vi kom in i 2000 talet så blev det på modet att man ska bli kränkt för precis ALLT och jag vet ej hur det kommer sig att det blir bara fler och fler människor som inte gör annat än att leta efter fel vi andra icke lättkränkta personer blir så dom kan känna sig kränkta för allt och inget. Jag är så less på dessa lättkränkta människor, herregud det finns större problem än att känna sig kränkt över att trillingnöten försvann i aladdin asken!?
  Du ska fortsätta att vara öppen och inte ta åt dig all skit kastar på dig bara för att du är öppen. Dom är enbart avundsjuka på ditt liv och du kan ju inte rå för att dom sitter hemma, lever sitt urtråkiga liv och har inget annat för sig om dagarna än att läsa bloggar, glo på tv mm så att dom har en anledning till att KLAGA. Du får ge dig en klapp på axeln och känna att fan vad duktig du är som vågar att vara öppen och prata om precis allt möjligt vilket inte många vågar att göra.
  Själv sitter jag på torsdagar och glor på wahlgrens värld och bara asgarvar när du synkar, särskilt i förra avsnittet när du skakade tuttar. jag höll på att spruta vatten över hela vardagsrumsgolvet 😉 Jag älskar att kolla på ert liv just för att ni är öppna med era liv och ni påminner så himla mycket om min syster och hennes dotter för dom är exakt som dig och Pernilla.
  Du är värd all kärlek och fortsätt vara Bianca
  Kram Bella

 • Amanda skriver:

  You go girl!!! Så fin, stark och modig människa<3

 • Vanja skriver:

  Jag ursäktar i förväg ifall kommentaren blir lång, men känner att jag vill skriva av mig:) Jag tycker att du är en väldigt rolig människa med bra humor, hela familjen samlas framför TV’n på lördagar och kollar på Wahlgrens värld från D-play (bor utomlands så kan inte så på kanal 5 på torsdagar). Vi skrattar HELA tiden, ni kan verkligen bjuda på er själva och skäms inte för saker en ”borde” skämmas över. Programmet är bland det bästa jag har sett i hela mitt liv, i alla fall det roligaste. Har bjudit hem mina kompisar, som inte sett på Wahlgrens värld, hem till mig för att se på programmet, nu är alla helt besatta och vårat nya favoritcitat är ”Får jag fråga dig en konstig fråga? Kan du raka mitt rövhål?!”. Förstår att ni jobbar otroligt hårt med programmet och att det är jobbigt och krävande. Hoppas också ni kan sätta gränser och inte jobbar för mycket så ni går in i väggen.

  Som du skrev i ett blogginlägg för en tid sedan (1-2 månader??) att du hade sju heltidsjobb. Hur orkar du?! Hade själv aldrig klarat det en vecka ens. Hur kan folk skriva hat till dig, du är en inspirerande, härlig och öppen tjej. Du har b.la. hjälpt min bästa vän som har bulimi, så hon vågade öppna upp sig och berätta för mig. Låt inte haters trycka ner dig, stay strong. De skulle inte klara av att leva som dig under en dag heller. Ändra inte på dig för att någon annan tycker det, sluta aldrig vara dig själv p.g.a att någon annan tycker att du ska ändra på dig. Du är fin som du är och du är tillräcklig. Kram<3 (förlåt för osammanhängande text)

 • Sandra skriver:

  Heja dig Bianca!! Älskar att du är öppen om det mesta och personlig, det är ju det som gör det roligt att följa dig. You go girl! ?

 • Julia skriver:

  Hej Bianca!
  Jag är inte en som bruka kommenterar någons blogg, eller bild på insta m.m.
  Men denna text fick mig verkligen att tänka till! Jag följer alla dina kanaler och podd och tv-program.
  Och efter att ha läst denna

  • Julia skriver:

   Det hände något.. haha!
   Men jo det jag skulle skriva va:
   Efter att ha läst denna text så ser jag verkligen mer upp till dig.
   Det är så j*vla härligt att läsa att du är öppen och verkligen tror på dig själv.
   Du är en grym förebild för många tjejer bl.a. mig.
   Fortsätt ditt grymma jobb! Och skit i alla kärringar som skriver hatkommentarer.
   Goooo girl
   Kram från mig

 • Maddelompan skriver:

  Alltså magiska fantastiska människa!!!! Jag tycker du är en fantastisk tsunami som bara öser över en med humor och kloka saker!!!
  Jag tycker att man ska få lov att säga och ventilera vad man vill sålänge de känns okej för en själv!
  Och att ”du bör tänka på vad du säger för de kan ändra sig när du är 50/60/70” ja men Vemfan vet vad man tycker då? Ska jag inte få prata om de som är relevant och viktigt i mitt liv nu för de kan drabba mig när jag är 50/60/70?
  Och de är ju självklart att man ska få lov att ändra sig också…. jag hatade exempelvis oliver när jag va 10 men nu när jag är 28 tycker jag de är helt galet gott, ska jag inte få lov att äta dom nu då för att jag sa när jag va 10 att jag tyckte dom va vansinnigt läskiga? Men hej hej hallå?! Klart man ska få lov att ändra sig och de gör man ju genom hela livet. Nya livserfarenheter leder en ju på andra tankar!
  Nej du magiska Bianca fortsätt med de du gör och bara kör! Jag stöttar dig iaf alla dagar i veckan!
  Super duper mega kram!

 • Sara axelsson skriver:

  Du är helt fantastisk. Jag och sambon längtar till torsdag varje vecka ❤️ Puss från lilla maj, sambon och våran ettåriga son!

 • Malin skriver:

  Jag tycket du är helt underbar!!! Fortsätt i samma stil. Vi älskar dig och ditt sätt att vara. Jag är 47 år och har barn i din ålder (nästan). Hade varit otroligt stolt om du varit min dotter. Ingen talar om för dig hur du ska vara eller vad du ska säga. UNDERBART!!

 • JOHANNA skriver:

  Så himla bra! Vi måste våga prata och kommunicera 🙂

 • Michael skriver:

  Fantastiskt skrivet, dock så ännu mer sorgligt att vi snart har 2018 och måendet framförallt bland tjejer är på väg ner. Alla kan vi göra lite genom att våga lyssna. Dock behövs många gånger professionell hjälp. Den är idag få förunnat. I ren desperation vänder sig allt för många mot sig själva. Jag tror du vet den övermäktighet denna känslan ger inom en ung person. Som antingen kväver den drabbade eller än värre, får allt för många som saknar trygghet i sitt omfelt, att faktiskt förstöra sig än mer i känslan av att vara totalt värdelös och trots det via tex maten försöka behålla en viss kontroll, där absolut ingen kontroll finns. Vi ser spetsens spets av isberget. Mörkret är mäktigare än vi tror.
  Tack Bianca att du försöka få in lite ljus i mörkret!

 • Johanna skriver:

  Grymt bra inlägg. Fortsätt vara dig själv Bianca. Du är stark, modig och en förebild för många. Tycker det är starkt av dig att våga bryta normen och faktiskt vara öppen, prata om sånt som andra inte vågar prata om. Stå på dig!

 • Julia skriver:

  DU är GRYM! Förstår att de är svårt att blunda för kommentarerna, men de är endast avundsjuka människor som har brist på självkänsla som sitter och skriver detta.

 • Klara skriver:

  Du är grym! Fortsätt vara den du är, du är girl power bara genom att vara dig själv.

 • CarolineK skriver:

  Älskar människor som är öppna och neutrala, folk som varit såna har fått mig själv att våga vara sån! Känner ibland att jag säger alldeles för mycket och det kan bli lite stel stämning, men många gånger har jag också fått höra att det är så skönt att prata med mig för att jag är så förstående!
  Det är befriande att få släppa ut nåt som tynger en, än att fortsätta bära det inom sig.. tycker du ska fortsätta precis som du gör! ???

 • Jennie skriver:

  Du är fantastisk Bianca! Din blogg och Wahlgrens värld förgyller min vecka ?

 • Caroline skriver:

  Bianca!! Du är fantastisk som klarar av allt du gör! En riktig förebild för många av oss! Speciellt vi vilsna 20-25 åringar som försöker hitta ut i vuxenlivet, du visar att det inte alltid är så lätt. Och Att du är så öppen med sex är underbart! Skrattar högt på bussen åt dig och Alice i podden! Fortsätt så! SPRID GLÄDJE ❤️

 • Clara skriver:

  Sjukt bra skrivet! Som dom flesta säger så skriver folk elaka kommentarer för att dom är avundsjuka. Så ta inte åt dig, men förstår att du gör de, de är ju lättare sagt än gjort. Att du är öppen och är dig själv är helt underbart! Tror att du har kommit så långt och blivit så älskad pågrund av att du är så öppen som du är och är dig själv till 100%!! Du är grym Bianca<33 sluta aldrig vara dig själv och så öppen pågrund av idioter som skriver taskigt, du är så mkt bättre än dom! Du har hjälp mig och många fler, vilket betyder mycket för mig och säkert för andra där ute också! Kramar till dig

 • Gammel tanten skriver:

  Dom som snackar en massa skit skulle aldrig våga ha en kamera som filmar dom.

 • Tamara skriver:

  Bianca jag vill bara säga att Du är grym ! Du är rolig , smart o vacker !! Skit i alla elaka kommentarer du får, de människor är enbart svartsjuka på dig!! Fortsätt vara den du är, ändras aldrig för ngn glöm aldrig vem du är!! Du är helt enkelt bäst <3

 • Ida skriver:

  Älskar din öppenhet! Är själv inte lika öppen men försöker på mitt sätt vara så öppen jag kan. Är alldeles för rädd att göra fel eller verka dum. Beundrar din öppenhet! Stå på dig!??

 • Emmy skriver:

  Bra du är!!!! Du är perfekt precis som du är! Tycker att din assistent ska kolla dina kommentarer innan dig och rensa bort alla haters och dumma kommentarer. Varför inte? Varför ska du behöva läsa dom? Ta bort dom från kommentarsfältet och läs dom inte ens. Låt dom inte få ta plats!!! Gör ingen plats åt mobbare!! Dom ska inte få synas!! Borde gälla hos alla. Bort med skiten bara då blir det inte lika roligt längre om man inte får någon plats. Här på internet kan vi faktiskt bara trycka på radera och någon annan kan tom göra det åt en om det behövs. Ibland SKA man och BEHÖVER man va EGO! Du är perfekt precis som du är, inifrån och ut. Kärlek och puss!

 • Hanna H skriver:

  Du är så mysig. Ni är alla såå mysiga. Jag kan identifiera mig med Pernilla, min äldsta dotter är som du och min son som Benjamin. Älskar att få skratta i nästan en timma varje torsdag. Sluta aldrig vara er själva ❤️☮️

 • Amanda skriver:

  Bianca du är grym. Har skrivit till dog på Instagram och hoppas du ser det någon dag. Du hjälper mig så otroligt mycket med att våga vara mig själv, för jag är lite knasig och störd, vilket jag många gånger fått skit för vilket har gjort att jag håller tillbaka alldeles för mycket, men SU får mig att våga vara mig själv.
  Tack för att du visar att man kan vara sig själv till 100%, alla olika sidor man har är bra och borde visas. Tack för att du är du och för att du är så jäkla rolig, stark, inspirerande, och ja, ”bara” duhelt enkelt! <3

 • Annette Holst skriver:

  Hejsan!
  Tycker verkligen att det är strongt av dig att vilja/kunna/ orka vara så öppn som du är! Har själv aldrig vågat/ kunnat vara det tyvärr. Och jag håller med dig om att vi nog alla , generellt, skulle må bra av att öppna oss lite mer! Keep on☺! Kram

 • Louise skriver:

  Du är fantastiskt ! Galet underhållande ☺️
  All styrka o välmående till dig på alla plan .!?

 • Malin skriver:

  Du är underbar, fortsätt vara du??

 • Alexandra skriver:

  Du är grym Bianca i allt du företar dig , WOW vilken stor förebild du är fortsätt vara den du är nu . Du är ung och har redan gjort en superkarriär och det är inte slut du kommer gå låååångt här i livet , tro mig just för att du är du ❤️

 • Elinor skriver:

  Fortsätt vara den du är! Du inspirerar på så många sätt! <3

 • Jessica Holm skriver:

  Mamma till två tjejer som tycker om dig väldigt mycket, och jag 44år lyssnade på eran podd A-B?. Tycker verkligen inte att du ska bry dig om vad vissa andra mammor säger. Va som du är, då är du ju dig själv. Kram Jessica

 • Mia skriver:

  Var rädd om dig. Kram från mig, en mamma & medmänniska ❤️

 • Cecilia skriver:

  Du är fantastisk och du inspirerar otroligt mycket! Tack för det du gör!!

 • Madeleine skriver:

  Asså I love you! De e så skönt att få se o höra riktiga tankar, känslor och åsikter som normala människor har. Inga påklistrade miner och tråkigt skrivna dialoger.
  Bästa programmet på hela veckan. Skickar massa kärlek ❤❤❤ sluta aldrig vara du ❤❤❤

 • Jenny skriver:

  Jag måste bara skriva lite nu, (brukar tyvörr aldrig kommentera inlägg) jag håller med dig så i allt du skriver! Har förstått att du fått många elaka och dumma kommentarer från folk som sitter o gömmer sig bakom sina skärmar!
  Folk som är sååå otroligt avundsjuka, missunnsamma och elaka! Folk som egentligen skulle Vilja leva det liv du lever med allt vad det innebär men det är ju faktiskt bara en del av allt det ”ytliga” som vi ser, du har ju precis som vem som helst dagar som känns piss, vardagen är detsamma för dig som för oss ”vanliga” Skillnaden är att du har en såkallad status, som sååååå många tjejer strävar efter att få men skillnaden är att du har ju växt in i en värld där man syns och hörs och det är ju en del av ditt liv, inga konstigheter alls fast då oxå på gott och ont för dig/ er familj! Det jag vill säga är att alla dessa elaka kommentarer du får bottnar ju nånstans i allas egna dåliga självkänsla och självförtroende, dom saknar känslan att glädjas åt andras framgångar och lycka, dom saknar empati för andras välmående! Dom måste stilla sitt begär med att klanka ner på andra och få en liten liten känsla av att dom själva är bättre!!
  Jag tycker du är grym och fortsätt vara den du är, du levererar verkligen!
  Önskar dig all lycka Bianca med vad du än tar sig för!
  Kram från ett blåsigt Bohuslän❤️

 • Rojin skriver:

  Så otroligt vackert och bra skrivet!!! Jag älskar de du gör och tycker att öppenheten visar att du är lika mycket människa som oss andra och just de att du inte målar upp en bild av ett perfekt liv 24/7 tycker jag är bland det bästa med dina sociala medier ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

  Massor av kärlek och fortsätt med du gör ❤️ ❤️

 • C skriver:

  Du är det bästa som har hänt sociala medier! Wahlgrens värld är så bra just för att ni är så otroligt öppna med vilka ni är. Ni visar inte upp någon tillgjord fasad. Jag är övertygad om att det bidragit till att programmet är så otroligt populärt. Jag och mina vänner sitter bänkade varje torsdag och skrattar så vi gråter. Jag har börjat följa dig på bloggen, Instagram och nu podden – och jag älskar just din öppenhet. Du är en frisk fläckt i stela och fejkade blogg/sociala medier-världen. Jag är glad att du väljer att fortsätta vara öppen, även om det är sunt att du håller vissa saker för dig själv, trots att folk är kritiska. Att du inte låter det påverka dig. Det är så befriande att se att du är en människa som vågar prata om misstag och pinsamheter! De företag som inte vill göra samarbeten pga din öppenhet är inte värda att göra business med. Jag tycker att du är modig och en förebild. Sen har du sjukt fin kläd- och inredningsstil, får alltid massor av inspiration. Låt inte alla kritiska röster knäcka dig, vi är många som är på din sida! ? Massa styrka och pepp

 • Marie skriver:

  Hej Bianca! Du är en så jäkla skön person , med så härlig humor och mycket bra egenskaper , alltid fräckt och rappt men aldrig vulgärt. Du är oxå otroligt vacker vilket du aldrig verkar utnyttja på ett fel sätt. Du ska bara vara stolt över dej och inte behöva förklara och försvara hur du pratar och skriver för människor som inte förstår dej eller kanske inte ens vill förstå? Har haft så kul när vi kollat på eran värld och du /ni ger oss tittare så mycket glädje❤️ Tusen tack för det ?

 • Ida skriver:

  Bianca du är helt fantastisk! Jag Älskar er podd och längtar redan till nästaär ute! ? Man blir så jäkla gav utav dig och jag förstår faktiskt inte hur folk kan vara så jäkla hatiska. Men antar att det är den svenska avundsjukan som spelar in!
  Jag brukar aldrig kommentera bloggar men nu kände jag att det var dags! Kämpa på och var precis som du är ❤️

 • Otti skriver:

  Så klok och så vis!

 • Kristin skriver:

  Så rätt!!!! Vill bara säga att jag beundrar din öppenhet och tycker att den är härlig.
  Fortsätt bara med att vara du för som du skriver så kan man ju inte behaga alla människor.

  Du är en en bra förebild för många unga och även oss lite äldre, är 36 och kände mig så gammal när jag precis skrev det där 🙂

 • Sofia skriver:

  Man lever bara en gång och man ska göra det på ett sätt man själv vill. Tycker du ska ta de negativa synpunkterna folk uttrycker med en nypa salt, för som du själv säger så tycker vi alla om olika saker och väljer att uttrycka oss på olika sätt. Tycker du gör ett bra jobb, du är rolig och spännande att följa. Fortsätt med vad du gör och framförallt, gör vad du själv vill och känner för så får folk helt enkelt bara ta det! Heja dig! ??

 • Rasmus skriver:

  No offense. Men ingen jag känner vet vem Bianca Ingrosso är så tror inte det behöver bli en sida i Aftonbladet varje gång när ändå knappt någon känner till en utanför stureplan. Ska man sitta i talang juryn måste man ha nån sorts talang som tex musiker eller komiker. Bloggare är ingen talang tyvärr.

  • Bianca skriver:

   Då kan jag säga att till dig att jag besitter massvis med talanger vad gäller musiker. Men tack för din oro men jag klarar mig super bra 🙂

  • Johannapanna skriver:

   Det är märkligt hur man kan börja med ”no offense” och sen häva ur sig en hel rad med förolämpningar. Fattar du ens vad det är du skriver?? Idiot.

  • Siri skriver:

   Fast Rasmus, det finns ju en rad anledningar att hon sitter i juryn och inte du, idiot

  • Felicia skriver:

   Men herregud. Ta ett djupt andetag Rasmus! Jag förstår om du inte mår bra inom dig, men bara för det är det inte okej att uttrycka sig hur man vill till personer. Sök hjälp, kurator kanske är ditt alternativ. Andas.

 • Wera skriver:

  Bästa inlägget jag läst på länge!!! Kloka kvinna!!! Du ör underbar och SÅ galet inspirerande! Fortsätt vara precis den du är!! <3

 • Magnus von Weidner skriver:

  Fantastiskt program, öppna och så enkla och härliga människor. Inte bara vackra ni är roliga och underbara. Negativa och avundsjuka människor finns det alltid. Och på Internet lever dom ut sitt egna misslyckande.

 • Ida skriver:

  Tror det är lite av en generationsfråga med öppenheten. Min mamma tycker att jag pratar för tok för mycket om personliga saker med mina kompisar men för mig är det så naturligt. Vissa ämnen blir inte lika tabuartade och det är bara bra. Mer öppenhet!

 • Julia skriver:

  Fantastiskt skrivet! Jag har alltid varit blyg och har på bara några år börjat öppna upp mig mer och mer. Det är starka kvinnor som du som får mig att kämpa för att stå upp för mig själv, göra min röst hörd och våga öppna upp mig. Tack för kloka inlägg!

 • Elin skriver:

  Du är en diamant Bianca och du ska vara precis som du är. Keep shining on them <3

  En sak jag tänkt på angående bulimin är om du funderat på att utreda adhd? Tyvärr är bilden av diagnosen så förknippad med "stökiga killar som slåss" att tjejers symptom ,som ofta kommer som ångest och ätstörningar, inte kopplas samman med det. Bulimi och adhd är starkt länkade. Efter att jag fått diagnos och medicin försvann min bulimi och ångesten blev så mycket mindre. Det handlar inte alls om att som en del säger "medicinera bort sin personlighet och bli tråkig" utan jag lovar dig att man är exakt samma person som innan. Men dom centrala delarna i hjärnan som inte stimuleras naturligt vid adhd får hjälp med det av medicinen så impulser (som kan yttra sig genom t.ex alkoholmissbruk eller bulimi) slås ut. Vet inte alls om det är fallet för dig men ville säga det då mitt mående blivit otroligt förändrat sen jag fick hjälp.

  Som sagt, du är fantastisk. Stor kram!

 • Zanna skriver:

  Wow! Du är så härlig. Jag är 10 år äldre än dig och alltid varit väldigt öppen och ibland skämts för det och försökt ändra mig. Men det går inte, det är som du skriver, en del av min person. Att öppenhet ses som något fult och dåligt 2017 är för mig en gåta, man ska bara privat men inte personlig osv. Älskar att du lyfter ämnet. Tack för dig.

 • Lena ✌️ skriver:

  Jag tycker att du är helt fantastiskt! Så jävla cool, rolig, modig och framförallt så är du otroligt stark. Jag tyckte att du är skitbra förebild, för både yngre och äldre personer. Att vilja gå ut med sin egen erfarenhet av och i ett självskade beteende, för att kunna hjälpa andra och kanske samtidigt få hjälp och nya perspektiv, är otroligt modigt. Finns det på riktigt, människor som tror att du skulle skriva om din ätstörning, för att hetsa andra? Det är ganska långsökt och ett väldigt övertramp emot dig Bianca. Men du tog det coolt den här gången också, iallafall i bloggen och det är härligt att se, en ung snygg tjej ryta ifrån å sätta ner foten!! Jag vet inte, men jag anar att du inte var lika cool, bakom skärmen och fick andas både en och 2 gånger och att det rann både en och 2 tårar också. Innan du kunde samla ihop dig och skriva ett coolt inlägg, där du visar att du står och tror på det du gör. Jag tycker att det är fantastiskt av dig att våga. Det finns så många runt i kring mig, med ätstörningar och jag tycker det är jätte svårt att bemöta dom.

  Min tonårsdotters närmaste vänner har grava ätstörningar + andra självskebeteenden. Jag har själv en nära anhörig som levt med bulimi i 24 år och det är tufft att se någon man älskar, göra sig själv så illa. Jag har funderat på hur man ska kunna prata om det, framförallt med dotterns vänner. Det låter så lamt att säga – Öhhhh, man ska va nöjd, med sig själv och man duger som man är….doooh ?.
  Det handlar ju inte om utseendet egentligen, det handlar om ett hål i magen/bröstet, som något undermedvetet fyller med ångest.
  Jag har själv haft självskebeteende, men inte på samma vis som du. Jag gjorde annat och ärligt talat fortfarande gör i hemlighet, när ångesten och otillräcklighetskänslan bubblar över. Men det är väldigt sällan nu för tiden, tack och lov..
  Oj!! Undrar om du orkar läsa allt det här, men om du gör det, så vill jag säga. Du är grym! Du har tagit dig igenom det här en eller flera gånger innan, så du har verktygen i din ryggsäck.

  Va dig själv och skit i alla som inte har något vettigt att komma med. Dom har ju faktiskt ett val, det är ju inget tvång att läsa!
  Jag försöker lära mina barn att har man inget snällt eller vettigt att säga, är det bättre att vara tyst. Men det är jävlar inte lätt, i en värld där varenda jävel har åsikter och hat att skriva.
  Ha det bäst ❤️

 • Elin skriver:

  Så bra skrivet! Förstår verkligen inte varför personer fortsätter att läsa/följa dina kanaler om de nu blir så arga. Herregud liksom! Hoppas du får en fin helg?❤️

 • Rebecca skriver:

  Blir så ledsen när jag ser att folk skriver och säger elaka saker. Jag tycker att du och din familj är så härliga. Jag blir ibland avundsjuk på er familj för att ni verkar ha så roligt och kan vara så öppna med varandra. Lyssna inte på alla negativa människor som inte vet bättre. Du är så mycket bättre än så. Egentligen borde du inte behöva försvara dig själv men du skrev ett jättefint inlägg.
  Fortsätt bara vara dig själv, det verkar ju vara ett väldigt bra koncept so far. ❤

 • Ida skriver:

  Underbart att se hur öppen du är med saker tycker jag. Du behöver dock inte förklara dig för att några skithuvuden klagar och säger att det inte passar, passar det inte kan man gå, punkt. Det är en utmaning men också befriande när man är där. Kör hårt och ta hand om dig!!!!! Du är grym. Kram!

 • Ulrika skriver:

  Du ska fortsätta vara du. Är så skönt med människor som dig. Ärlighet. Är själv likadan och får ibland ta skit för det men framförallt finns det människor tunt mig som hela tiden försöker hålla tillbaka mig som person. Oj så kan du inte göra Oj så kan man inte säga mm mm. Känner du igen dig? Tusen kramar och god jul. Ulrika

 • Hanna skriver:

  Bästaaa inlägget! Är precis likadan men haft svårt att få utlopp för det då folk i min närhet(ej familj mer vänner) alltid skambelagt! Meen du har så rätt
  Ang dina ätstörningar så är du modig som tusan, är också öppen med det och trivs med det.

 • Nanni skriver:

  Du är awesome!! Jag hoppas att du tar åt dig av alla fina kommentarer du får av snälla människor och försöker se förbi de trångsynta tråkmånsarna. Allt du rör vid blir till guld PÅ GRUND AV din härliga öppenhet och roliga personlighet. Var aldrig någon annan! KRAM!

 • Elina skriver:

  Jag ääälskar podden, tvprogrammet (mitt favorit program hihi) och din YouTube. Fortsätt vara dig själv, alltid. Världen behöver fler som du!

 • Anna skriver:

  Så bra skrivet! Fortsätt med det du gör för du gör de SÅ bra. Något jag också tänkt på är det du skrev med att vi måste se oss mer som människor som lever. Känns som idag så handlar det mest om vad gör karriärsmässigt och arbete. Inget om hur man är som person, levande som du menade.
  Du grym ialla fall. Jag har nyligen hittat till din blogg och jag fasta och ”föll” direkt!

 • Susanna skriver:

  Fortsätt att vara du och göra dina egna beslut. Det är det som gör din blogg, podd och alla kanaler intressanta och väldigt bra!! Det behövs fler personer som är öppna som du och som vågar prata öppet om sex och andra viktiga ämnen. Gillar väldigt mycket podden du och Alice startat! Fortsätt med det du gör! Puss och kram ❤️

 • Lina skriver:

  Du är helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k och inspirerande, jag tycker det är SÅ härligt att få följa dig. Lättsamt och kul, prestigelöst och givande – fortsätt vara dig själv! 🙂

 • Vendela skriver:

  You go girl! Jag tycker det är så härligt med en person som i media faktiskt vågar vara sig själv och stå upp för det. Jag är själv öppen av mig, och tycker det är väldigt härligt att höra om personliga saker i din blogg/wahlgrens värld/podd/vlogg! Som du skriver själv – härligt att även ”kändisar” kan vara precis som ”vem som helst” och våga dela med sig om både härligt, jobbigt och tokigt som hänt! Sen kommer alla inte gilla det, men då är det faktiskt så att de kan sluta läsa din blogg/se wahlgrens värld osv. istället för att klaga! Alla är olika och alla gillar vi olika. Fortsätt stå upp för dig själv och lev ditt liv som du vill leva det! Kram!

 • Felicia skriver:

  Så bra skrivet inlägg!! Beundrar dig verkligen Bianca för att du vågar vara så öppen och jag är väldigt tacksam över att du är det, det behövs fler av dig i media-världen! Jag anser mig själv vara ganska öppen men ditt sätt att vara har hjälpt mig lite på traven till att bli ännu mer öppen vilket jag vill! Så tack Bianca, verkligen tusen tack för att du är dig själv ??

 • Jessie jiij skriver:

  Du ska bara va dej sj. Du e awesome. Vi i vår familj e en kopia av eran???

 • Anna skriver:

  Stabilt, bra och moget skrivet!

 • Jag tycker det är sjukt bra att du är öppen och delar med dig. Precis som du säger kan det hjälpa andra och man ska aldrig skämmas eller hålla saker inom sig. Det är synd att det inte är fler som väljer att dela med sig av tankar och känslor, det är så skönt att bara slappna av och inte tänka för mycket eller stänga in sig.
  Sluta aldrig dela med dig bara för att folk klagar på att man är ”för öppen”. Det är dom personer som tycker så som borde se den andra och bra sidan utav det!
  PUSS

 • Johanna skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️??????????????????????????

 • Helén skriver:

  Tycker du är underbar! GråtSkrattar rakt ut när jag tittar på Walhgrens värld! Äääälskar podden! Tycker du är fantastisk med din öppenhet…. Påminner så om min relation med min lillasyster å kusin! Så kämpa på!! Stor kram

 • Maja skriver:

  Tycker du är grym och inspireras av dig! Dessutom är du riktigt skön och rolig, fortsätt vara exakt som du är <3

 • Tina skriver:

  Fått en helt annan bild av dig o din familj efter tv-programmen än vad man fått av pressen (konstigt för pressen e ju o lita på ?). Ni e så jäkla bussiga med er själva o de e härligt o se på nåt som känns ärligt för en gång skull! Go girl!

 • Nathalie skriver:

  Trodde aldrig att jag skulle ha en person som är yngre än mig själv & ha som en liknande förebild!
  Din personlighet är super cool Bianca!♡

 • Matilda skriver:

  NI ÄR GRYMMA!! Älskar eran podd och alla andra kanaler, ni gör skillnad! <3

 • Emma skriver:

  När du och Philippe gjorde slut, hur kom du över det? Hur gick du vidare? (Innan han hörde av sig igen)
  Killen jag träffat i några månader nu, sa för några dagar sedan att han inte vill ses mer, han har inte dom känslorna. Och det var bara några veckor innan som jag insåg att jag verkligen har känslor för honom och tycker om honom.
  Hur går man vidare lättast? Det gör så ont och jag vill inget annat än att spola tillbaka tiden till när vi sågs och allt var bra.

 • Sanna skriver:

  Jag tycker det är härligt med öppna människor. Livet blir mindre komplicerat då känner jag. Blir alltid så glad när jag tittar på ert program. Kram

 • Amanda skriver:

  Du är så sjukt häftig! Att du säger precis som det är, och inte skäms över något. Lyssnar på din podd och när du säger att hatkommentarerarna får dig att ramla tillbaka i din ätstörning så beundras jag verkligen av dig! Så starkt att säga som det är och inte lägga någon som helat tabu i det! Jag har själv bulimi och försöker vara öppen om det för att ta bort skammen från det, sjukt svårt! Man kan få så sjukt mycket skit över att man är öppen om sånt! I vilket fall inspireras jag utav dug, både till att bli frisk(are) från min ätstörning och vara en stark person som tar bort tabu kring jobbiga ämnen. Du är så sjukt stark och roas alltid av att lyssna på dig, så vettig! Kram på dig och glöm aldrig hur sjukt grym du är!

 • ebba skriver:

  Ja jag tycker du har rätt, så bra att du pratar OM pratet. Du gör helt rätt som stärker både dig själv och andra i ditt skrivande och pratande. Du är så bra Bianca. Stor inspiration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *