WAHLGRENS VÄRLD IKVÄLL 21.00

img_1078.jpg

img_1079.jpg

img_1080.jpg

<3

Ikväll är vi tillbaka i rutan! Och ni får hänga med mig när jag dekorerar mitt kontor med min agent Vanessa, när kollar på mammas ”nya musikvideo” haha (det var en tjänst hon gjorde Theos skola) och när jag och mamma åker hem till mormor och råka se massa utvik mormor tog när hon var ung och märker att mamma och mormor är lika än vad de tror 🙂

Och btw angående det ni kommer se i min lägenhet. Anledning till att jag var sen med att betala avgifter osv är för att det blev fel hos banken när min ekonomitjej betalade alla avgifter så egentligen betalade jag trippelt så mycket. Så ni behöver inte skriva att jag är korkad och dum i huvudet tack 🙂

Ps: STORT TACK för allt stöd från mitt tidigare inlägg <3 Ni är ju bara bäst!!! Jag vet att ni är många som förstår och har humor men det finns väldigt många här som inte riktigt fattar grejen med en del jag gör så därför jag förklarar mig väldigt ofta.

Ses ikväll på Kanal5 kl. 21.00 och för er som missar så släpps avsnittet 22.00 på Dplay + att det är repris både på fredag och söndagar.

NU – fix och jobb hemma hos mig. PUSS <3

89 reaktioner på “WAHLGRENS VÄRLD IKVÄLL 21.00”

 • Karin skriver:

  Du har sååå fint hemma hos dig??

 • Linda skriver:

  Att människor inte kan se och förstå att program klipps ihop 🙁
  Jag tycker du är en super mysig, rolig och vacker människa! Jag och min 10åriga dotter sitter bänkade varenda torsdag. Enda dagen hon får va uppe till 22 för detta är det roligaste vi vet ?
  Ni är en fantastisk familj och älskar er sammanhållning och fina gemmenskap! Sträck på Er ! Ni är så härliga! Stora kramar !

 • ** skriver:

  Jag gillar dig så skarpt och Wahlgrens värld såklart (!) men snälla nån.. Du är inte 17-18 längre utan måste moga till, det är pinsamt att se hur du inte betalar räkningar/bryr dig om dom, hur du tar saker och är bortskämd från Pernilla istället för att köpa som alla andra som flyttar hemifrån. Nej väx upp till den ålder du är och börja betala för dig, både saker, toapapper och allt annat du snyltar av vänner familj och företag. / du vet nog vem

  • Bianca skriver:

   Jag betalar mina räkningar. Det ”problemet” som uppstod där var att räkningen inte kom fram till skatteverket även fast vi betalade alla 3 gånger.
   Att jag ”tar” saker är inte sant. Min mamma har ca 8 av allting och frågar henne alltid innan, även fast det kanske inte ser ut så i programmet.
   Så väx upp själv och ta reda på saker innan du hoppar på någon över nätet.

   • Jenny skriver:

    Men Bianca, har du sett avsnittet och reflekterat över hur du framställer dig själv? Att din granne kommer med posten och du läser inte ens mejlen (betvivlar det dock) för att du har fobi för folk som vill dig något? What?! Jag förstår att det kan bli strul med avgifter o annat när man köper lägenhet. Vi köpte lägenhet och bytte bank i samma veva – kaos. Men jag såg till att få bekräftat att föreningen fått in avgiften, den som skickas till KFM är ju du o jag – inte banktjejen.

    Jag vill egentligen bara ha sagt att jag inte tror du är så ”i det blå” som du framställs i programmet.

    Nu ska jag se klart o se hur det går att handla ”kontorsprylar” med hjälp av assistent?.

    Mvh Tjej som sitter på kontor med kontorsprylar

   • Ann skriver:

    Fast hyran betalas väl inte till skatteverket?

   • Ros-Marie skriver:

    Skatteverket brukar inte vara rätt instans att betala hyran till 😀

   • Johanna skriver:

    Att du ens orkar svara på de där kommentarerna Bianca… På riktigt, skit i det, inte ens värt det. Låt de typen av människor skriva sin skit och lägg ingen energi på det. Säkert enklare sagt än gjort, men ändå, de förtjänar inte din tid kan jag tycka. Imponerande att du överhuvudtaget orkar svara men tycker verkligen inte du behöver det, vi andra ”vettiga” människor tycker bara att det är idiotiska kommentarer och gillar dig för att du är precis som du är. Lägg din tid på sånt du mår bra av istället 🙂

   • Angelica skriver:

    Haha! Jag själv flyttade hemifrån för typ 8 år sen eller så men jag ”tar” fortfarande saker av min mamma! Perfekt sätt att förnya lite hemma eller att få saker att komma till användning ?? Ser inget konstigt i det, man delar väl om man är familj även om man inte bor ihop? Bra för miljö, plånbok och ett unikt hem

    • Pia skriver:

     Det är väl kanonbra om man kan göra så, bara det gäller åt båda hållen. Likaväl som du tar saker från din mamma så får hon ta saker från dig. ☺

   • Miryam skriver:

    Du ska inte behöva förklara dig för alla dessa människor som bara vill påpeka saker för att få dom själva att må bättre. Du har kommit så jävla lång i livet och kommer bara längre och sådant svider i ändras ögon. Det märker man verkligen i detta kommentarsfältet. Istället för att lägga energi på dessa … Vad man nu ska kalla dom kan du jätte gärna visa din underbara lägenhet! Blir helt kär varje gång dom filmar små snuttar i den. Din stil e ju helt tamam ❤? puss bianca

   • U skriver:

    Skatteverket?! Det var väl avgiften till brf?

   • P skriver:

    Till Skatteverket?? Ska din hyra till Skatteverket?

   • My skriver:

    Alltså till skatteverket? Dör av garv. Dom ska väl ändå betalas till din bostadsrättsförening?

    Pinsamt när du ska förklara dig så gör du bara bort dig ännu mer.

    • Bianca skriver:

     Jag skrev fel. Synd att du känner att du måste dumförklara någon så fort du får tillfället… Men tyvärr så skrev jag endast fel och vet såklart att man betalar till Bostadsrättsföreningen.
     Hoppas du får en bra dag snart, kram!

  • Elna skriver:

   Du har säkert själv missat någon gång i ditt liv att betala en räkning.
   Du vågar inte ens skriva ditt namn. Och då ska du inte ens klarna andra när du inte vet bakgrunden.
   Skäms på dej själv och väx upp skriv ditt namn nästa gång och göm dig inte bakom något som ** det är så Jäv…..barnsligt.

  • Anna skriver:

   Du förstår väll att det är tv. Dom har ingen kontroll över vad dom klipper ihop. Och om du nu tycker att det är så fruktansvärt så kolla inte på det ingen har tvingat dig till det ingen har sagt arts u är tvungen och kolla på Walgrens värld. Finn lite vätt i kroppen

 • Jenni skriver:

  Var är din orangea långa kofta ifrån som du har på dej i detta avsnitt? Såå snygg?

 • Susanna skriver:

  Jag älskar detta program men inte kollat på ett tag nu, så blir wahlgrenmaraton ikväll! Ni är underbara!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Elin skriver:

  Alltså Jag är så kär!! Var har du köpt din vita stickade kofta du har på dig när ni är och handlar grejer till ditt kontor? Vit kofta med liksom öppetmönstrade sidor på armarna (Eller hur man ska förklara det :D) Älskar programmet med 😀

 • Hanna skriver:

  Vart är den svarta väska ifrån som du har i kvällens program?? Så snygg!

 • carro skriver:

  Det är Underbart att du och din familj är så öppna, go och glada och vi som tittar och följer dig/er får vara med och dela utvalda delar av era liv. Det känns ärligt, varmt, personligt. Genuint!
  Kärlek i massor till dig!

 • Alexandra skriver:

  Hej. Din vita tröja du hade när du handlade grejer till ditt kontor, vart har du köpt den?

  • Anita skriver:

   Det undrar jag med.. Har letat överallt (nakdfashion, Nelly..etc..) men kan inte hitta den. Bianca, help us!! ❤️

 • Emmie skriver:

  Brukar aldrig kommentera, men tycker så synd om dig som får stå ut med massa hat utan anledning. Du är världens härligaste tjej och borde få all cred i världen för de, fortsätt som du gör och låt aldrig någon trycka ner dig. KRAM

 • T skriver:

  Hej! Lyssnade nyss på det senaste avsnittet av din och Alice podd (som förövrigt är SÅ bra!!) och blev så berörd när du berättar om näthatet som du fått och hur det påverkat ditt psykiska mående. Har också ätstörningsproblematik kopplat till självförtroende så förstår verkligen hur du känner, förjävligt. Vet att det kanske är svårt att ta in från en främling men vill verkligen berätta för dig att du är så bra och viktig!! Det är så många i din närhet som älskar och bryr sig om dig, glöm aldrig det. Kram på dig

 • Elin skriver:

  Hej fina Bianca! Jag kollade nyligen på wahlgrens värld och fick syn på din vackra vägg i ditt sovrum. Jag undrar om du har någon aning om vilken kulör det är?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag tycker de senaste avsnitten har varit så sjukt roliga! Skrattade så mycket när du började skälla på Benjamin och sen kom Pernilla och skällde på dig xD Jag tycker man får ta programmet med en nypa salt men jag kan förstå att vissa äldre reagerar när du säger att du inte öppnar din post eller vet hur man sorterar sopor men saken är den att man lär sig! Herregud man kan inte veta allt när man flyttar hemifrån.

  När min sambo var iväg med sitt jobb i Sälen så gick proppen här hemma. Jag hade ingen som helst aning om vad jag skulle göra och brydde mig inte så mycket tills jag insåg att både kylen och frysen hade lagt av och all mat höll på att tina. Min mamma sa att jag skulle gå ner till affären för att köpa en ny propp men har man aldrig bytt en propp så vet man inte att det är den lilla saken i behållaren som är själva proppem. Så jag kom hem och grät ännu mer för jag visste inte vad jag skulle göra. Min sambo ringer och ber hans föräldrar köpa en propp till mig men då visar det sig vara fel färg (I know hur fan ska man ens veta att det finns olika färger på dom små jävlarna?) så dom fick åka och köpa rätt färg. Det var några dramatiska timmar men nu är jag propp expert 😉

 • Alexandra skriver:

  Wahlgrens Värld säger jag bara , bästa programmet som sänts ever , utan dig Bianca ingen TV du är bara bäst . Hoppas verkligen på en säsong 3 ❤️

 • Lotte skriver:

  Ser alltid fram emot fredagarna när jag tar fram paddan och kollar på er medans jag ammar 🙂 Nackdelen är att Lilleman hoppar som fasen vid bröstet så som jag skrattar haha
  lotte4.blogspot se

 • Ida skriver:

  Bianca!! DU är härlig och underbar och jag och många många fler uppskattar verkligen hur mycket du och din familj bjuder på er själva och gör ett sånt härligt program. Skit i alla elaka kommentarer, du är GRYM!

 • Ann skriver:

  Jag tycker du är härlig och modig som bjuder så mycket på dig själv. Och driver med din familj. Du är sjukt bra på att imitera din mormor o mamma. ?? Skrattar varje gång. Ert program är torsdagens höjdpunkt. ??
  Fortsätt va dig själv ?

 • Helena skriver:

  Älskade Bianca
  Jag följer din blogg, ser på Wahlgrens värld. Du är så fantastiskt som vågar dela med dig av allt. Ingen ska behöva stå ut med det näthat som duggar bland kommentarerna.
  Varje negativt ord kan bli till stormar, försök se förbi dem och tänk på att det är avundsjuka dom spelar den ett spratt. För du vet i ditt hjärta att du är helt fantastiskt och varje dag är ett steg framåt ??

 • Sara skriver:

  Bianca ta inte åt dig av alla kommentarer. Det är inte värt att svara på alla hat kommentarer! Jag har precis flytta hemifrån och tar ochså saker från mamma. 1. För att mamma vill bli av med vissa saker 2. Ekonomisk 3. Saker som inte använts kommer till användning. Och snälla alla har vi haft problem med banken. Så ni som sitter och skriver massa skit lägg ner och skaffa er ett liv på riktigt. Du är grym Bianca och älskar att varje torsdag få följa med din familj! Kram och glöm inte att ta hand om dig!!

 • Camilla Pettersson skriver:

  Hej Bianca! Vill bara säga att du verkar vara en sån go tjej men lite dåligt självförtroende ibland. Kollar på Wahlgrens värld o skrattar o känner med er. Är gammal nog att vara din mamma o skulle bara vilja ge dig en kram. Du är härlig o underbar. Stå på dig!?Kramar, Camilla

 • Stina skriver:

  Bianca du är så jävla cool. Bara fortsätt göra det du gör för att om du slutar kommer du att fattas. Äntligen någon som talar öppet om vardagliga livet bakom alla kameror och samarbeten. Jag tycker att jag blir mätt och uttråkad när jag bara ser fasader, vackra, snygga bilder på Instagram. Men du gör något med det som gör att det blir äkta. Man känner ”aha men jag vet hur mycket tid hon lagt ner på detta så jag likear. Plus att hon är snygg” Jag har fått en så fruktansvärd stor respekt för influencer som yrke sen jag började kolla Wahlgrens Värld och började följa din YouTube-kanal. Låt ingen någonsin trampa på dig! Det är som du säger, småstads-äckel-kärringar som håller på och kommenterar elaka saker bara för att de inte fått sig något på länge.

  YOU GO! <3

 • Cia skriver:

  Du är tamejfan den vackraste och snyggaste donnan i detta land.. sen att du är förjävla skön rolig och härlig gör inte saken värre 🙂 Skulle vilja hänga med dig, tror det skulle va himla sköj 🙂
  Älskar Wahlgrens värld! Ni är underbara! Älskade Pernilla när jag va liten, va förälskad i Linus och nu när jag är vuxen blev jag kär i dig 😉

 • Sandra skriver:

  Har aldrig kommenterat här innan men jag måste bara säga att du är den vackraste och härligaste personen jag sett. Fortsätt precis som du gör, ändra dig inte för någon för du är fantastisk! Det finns en anledning till att din karriär går spikrakt uppåt och att andra sitter bittra och skriver hat <3

 • Moa skriver:

  Tack för härlig underhållning på torsdagskvällarna! Ni är så j-kla sköna hela familjen! Snälla ta inte åt dig av kränkande kommentarer, det är människor som inte mår bra i sig själva som ödslar tid på sånt. Det är bara tragiskt.. avundsjuka och missunnsamhet som man tyvärr verkar få stå ut med som offentlig person. Ta hand om dig, och jag lovar att vi är flera även ”lite äldre” som gillar dig och din familj starkt! Kram från 38-åring som inte missar ett avsnitt av Wahlgrens värld !

 • Jessie skriver:

  Hej fina Bianca! Vill bara säga att jag förstår varför du förklarar dig i inlägget om allt med er tv-show, med tanke på hur mycket skit du fått. Men vet du? Om inte människorna som kollar på ert program kan förstå att det är TV och läsa mellan raderna så kan de bara hålla käft eller sluta titta om de stör sig. Haha, inte meningen att komma in här och va grinig men tycker du är helt fantastiskt! Du bjuder på dig själv och mycket är med glimten i ögat och du förtjänar att hyllas för det du gör! Du är grym och tycker inte du behöver förklara dig på något sätt❤️ Kram and do your thing giirrrll!!

 • Erik skriver:

  Kollar på Ice Lake Rebels på Discovery. Molly McKinnon 22 år flyttar tillbaka till en flytstuga på isen från storstaden. Inget nät. Inget vatten. Ingenting fiins med 30 kallt och vatten måste borras på isen. Ni e lika på många sätt. Snygga intelligenta o riviga. Kolla in serien o Molly du kommer att svimma av tjejens kämpar glöd.och livet på isen där pappan har precis som din äger sjömatställe. Keep up the good spirit. Lidingö stad haha kul.

 • Izabella Skoglund skriver:

  Hej fina du!
  Måste bara få skriva och berätta för dig vad jag tycker.
  Du är en helt fantastisk kvinna med båda fötterna stadigt placerade på marken. Du utnyttjar inte ditt kändisskap som så många andra många gånger gör. Att få en inblick i din vardag har fått mig att inse vilken stark och driftig ung kvinna du är.

  Jag har sällan skådat eller mött någon som är så öppen och ärlig om sig själv och sitt liv! Stor eloge till dig för att du på ett fantastiskt och ärligt sätt öppnar upp dig.
  Jag följer din podd och längtar tills nästa del släpps.

  All kritik du får tycker jag är orättvis! Du ÄR duktig och bra på alla sätt och vis. Var stolt över det du har åstadkommit Bianca! Många är avundsjuka och fler än du tror beundrar dig.
  Försök att lägga din energin på det som ger dig energi.
  Att få elak kritik känns aldrig bra men det kommer alltid att finnas den typen av människor.
  Låt inte detta fördärva allt du har lyckats med.
  Fina Bianca, hade du varit min dotter ( jag är jämngammal med din mamma) hade stoltheten inom mig inte kunnat beskrivas. Du har sååå mycket att dela med dig av till alla tjejer som ser upp till dig!
  Du är en helt normal ung kvinna som har jobbat hårt för att komma dit du just nu är. Mitt uppe i livet när det ska vara som bäst!
  Kämpa på! Besegra hatet och njut av dina fans. Det är där du samlar in energin!
  Love Wahlgrens
  Love dina smycken
  Love Pernillas klänningar
  Love you all!!
  Kram från Bella i Skåne ❤️
  Älskar din smyckescollektion oxå!

 • Moa skriver:

  Hej!
  Jag är som sagt ganska nyss hittat in hit på din blogg men du behöver absolut inte förklara dig du är världens finaste människa både på ut och insidan:) du och din familj får alltid mig att må bra:):) förresten hur länge har du bott hemifrån nu:) jag älskar wahlgrens värld ni gör alltid mig glad, tack för att ni sprider sån otroligt mycket glädje!:):) jag måste bara fråga är de inte jobbigt att bara ha bröder, hur har de varit att växa upp så?

 • E skriver:

  Hej Bianca!
  Först bara tack för den ljusstaken (med guldkant) som du hade bild på för någon dag sen från h&m! Har letat efter såna i något år (såg dem på h&m för jättelängesen) och trodde hoppar var ute. Så blev jätteglad att de fanns. Så nu beställde jag flera stycken!

  Sen vill jag bara säga att jag inte alls tycker att du framstår som dålig med din mamma (såg att du skrev att vissa kommenterat det). Jag förstår dig precis i dina känslor och era tjafs är en kopia på de jag haft med min egen mamma. Tror det bara handlar om att man är olika perosblighetstyper.

  Kolla upp HSP personlighet (highly sensation personality). Du har säkert hört talas om det innan..

  ***HSP:
  ”Högkänsliga personer föds med ett nervsystem som är känsligare än hos genomsnittet och en hjärna som fungerar lite annorlunda än hos andra människor.

  Det innebär att högkänsliga kan uppfatta information och känslor som andra inte lägger märke till. Vi reflekterar mer över allting och sorterar information på en djupare nivå. Den större medvetenheten gör högkänsliga ofta känner starkare än andra känslomässigt. Vi är väldigt intuitiva, har en stark magkänsla och ”bara vet”, utan att veta hur.”

  ”Vi högkänsliga tar in så mycket intryck att vi kan koppla ihop till synes olika saker, vilket gör oss kreativa och fulla av idéer. Samtidigt kan vi bli överbelastade av alla intryck, för vi har mycket tunnare filter. Vi har ett stort behov av att dra oss undan – att vila från allt, smälta intrycken och hinna tänka efter.”

  ”En högkänslig person har extra känsliga sinnen; ljud, ljus, känsel, smak och dofter kan störa oss väldigt mycket – eller ge oss fantastisk njutning. Ett irriterande ljud eller en skavande tvättlapp i kläderna kan få oss totalt ur fokus, medan till exempel vacker, gripande musik eller film kan få vissa att gråta av hänförelse, eller andra att känna extas över naturens skönhet.”

 • Carl-Robin skriver:

  Herregud, glömma räkningar gör alla. det är en mänsklig faktor. Jag kan bara tänk mig hur det kan vara för dig med alla dessa bollar i luften. Ibland blir det då fel. Ingen människa kan dömma en annan. Du är helt fantastik oavsett vart felet ligger. Du är en människa och en robot. Var rädd om dig själv! Kram

 • E skriver:

  Oj blev så mycket så kopierar in bara det om HSP igen

  HSP personlighet (highly sensitive personality).

  *****HSP:
  ”Högkänsliga personer föds med ett nervsystem som är känsligare än hos genomsnittet och en hjärna som fungerar lite annorlunda än hos andra människor. Det innebär att högkänsliga kan uppfatta information och känslor som andra inte lägger märke till. Vi reflekterar mer över allting och sorterar information på en djupare nivå. Den större medvetenheten gör högkänsliga ofta känner starkare än andra känslomässigt. Vi är väldigt intuitiva, har en stark magkänsla och ”bara vet”, utan att veta hur.”

  ”Vi högkänsliga tar in så mycket intryck att vi kan koppla ihop till synes olika saker, vilket gör oss kreativa och fulla av idéer. Samtidigt kan vi bli överbelastade av alla intryck, för vi har mycket tunnare filter. Vi har ett stort behov av att dra oss undan – att vila från allt, smälta intrycken och hinna tänka efter.”

  ”En högkänslig person har extra känsliga sinnen; ljud, ljus, känsel, smak och dofter kan störa oss väldigt mycket – eller ge oss fantastisk njutning. Ett irriterande ljud eller en skavande tvättlapp i kläderna kan få oss totalt ur fokus, medan till exempel vacker, gripande musik eller film kan få vissa att gråta av hänförelse, eller andra att känna extas över naturens skönhet.”

 • E skriver:

  Går att hitta jättemycket om HSP personlighetstyp på internet (highly sensitive personality).

  Tror du säkert skulle känna igen dig! Men du har som sagt säkert redan hört talas om det. Ville ändå bara tipsa!

 • Viktoria skriver:

  Fina du. Måste bara säga att erat program är höjdpunkten på torsdagskvällarna. Tycker du verkar vara en otroligt fin människa med stark personlighet med fötterna på jorden som vet vad du vill här i livet. Och från avsnittet ikväll så är de otroligt fint att se hur fin relation er familj har och vad starka,begåvade och drivna ni är. Och måste bara få säga att din mormor och morfar måste nog vara ”couple goals”. De är inte alla par som håller ihop i så många år och fortfarande ser lika kära ut. Tycker de är fantastiskt fint att se! ? Och btw. You go girl! ❤

 • Eva skriver:

  Ni är helt underbara!!! Ska kolla på nya senaste avsnittet imorgon.

 • Kathrinea skriver:

  Enda programmet som är värt att starta TVn för <3

 • Malin från Småland skriver:

  Hej Bianca! Älskar programmet och hur ni bjuder på er själva. Klart man ser att ni bjuder på er själva och att saker är ihopklippta för att få ett ”roligare” innehåll eller hur man säger. Inser man inte det som tittare så är det dom som har problem å inte du 🙂 Är ju faktiskt så, att DU och din familj skulle aldrig blivit så framgångsrika och självständiga utan att det funnits något innanför pannbenet ju. Ni driver med er själva och jag ÄLSKAR det! Jag gör det samma varje dag och det gör att man blir med bekväm tycker jag. Om man gör ett misstag så tycker jag i alla fall att om man överdriver det och erkänner misstaget man gjort så tas det lättare emot av andra & blir inte så ”allvarligt” för sig själv heller 🙂 Ni ska vara stolta över vad ni har åstadkommit och fortsätt på samma sätt. Jag kommer sitta bänkad framför tvn så länge som ni finns i rutan, å sen även läsa bloggarna å följa på Instagram och Snap 😉 Något roligt måste man ju ha i de mörka småländska skogarna när man det är för mörkt för att vara ute i naturen ( inget gatlyse ) 😉 Stor kram till er alla och fortsätt som ni gör, ha en mysig helg och en underbar andra advent!! Kram

 • Liselotte skriver:

  Bianca! Du har en otroligt härlig personlighet. Den är unik och du ska va stolt över den. ❤
  Fortsätt att vara den du är. Du är en helt fantastisk människa. ?❤

 • jemima skriver:

  Älskar ert program ni är bara så roliga<3

 • Ullis skriver:

  Vill bara säga att jag blev så berörd av att se dig sitta ensam vid ditt köksbord, äta din sallad ur plastförpackningen och prata med mamma som hade fullt hus hemma hos sig med brorsorna, mormor och morfar… Har förstått att det kanske inte alltid är så lätt att vara Bianca. Bakom den vackra fasaden, som ibland kan vara rätt kaxig…, finns en liten sårbarar flicka. Var rädd om den lilla flickan! ❤️

  • Eric skriver:

   Men snälla. Ja stackars Bianca som bor i en jättefin lägenhet i Stockholm. Stackars Bianca som harcen ekonomitjej. Stackars Bianca som i princip inte gör ett normalt arbetspass men ändå gnäller och tycker synd om sig själv.

   Sluta uppmuntra tramsigt beteende. Bianca är inte 15 men beter sig som det.

 • Linda skriver:

  Bianca, förklara dig aldrig! De som inte älskar dig som du är, är inte ens värda en förklaring ❤️ Du är en underbar person och det ska du vara rädd om. Tack för att du o Pernilla verkligen bjuder på ett underhållande program och verkligen visar er själva. det bästa i hela tablån! Var rädd om dig o livet! /Linda

 • KERSTIN skriver:

  Hej Bianca! Du är en otroligt fin och härlig tjej och du sprider så mycket glädje runt dig! Fortsätt vara den du är- keep rocking!

 • Bianca skriver:

  Haha ja du har jag vuxit upp och märker att jag inte har tid för att betala räkningar och ha koll på mitt AB. Därför har jag anställt en ekonomitjej som har hand om allt sånt så allt går rätt till på mitt bolag så jag kan ta mig tiden att göra andra saker för alla mina jobb.
  Och uppenbarligen vet du inte hur jag jobbar. Hoppas du mår bättre snart. Kram

  • Eric skriver:

   Bianca, den avoss två som mår dåligt är du. Du är inte lycklig, går runt med ett konstant surt ansiktsuttryck och tycker synd om dig själv. Allt är alla andras fel. Ditt beteende är vida känt i din krets, I know.

   Tillbaka till ämnet. Om nu din ekonomitjej inte ens kan betala din hyra efter flera månader så kanske du borde hitta en ny. Då du verkar inkapabel att göra det själv. Du kommer behöva stöd och hjälp livet ut, så hitta vettigt folk åtminstone.

   Take care

   • Bianca skriver:

    Tack för din oro men du kan släppa dina aggressioner på mig nu och försöka ditt liv istället. Jag har det superbra och jobbar med riktiga proffs så oroa dig inte för mig. Jag är super lycklig i hur jag lever, hur jag bor och vilka jag jobbar med 🙂

 • Bianca skriver:

  För att min ekonomi ska bli så bra den kan bli och då jag inte har tid att ordna med den så har jag anställt en ekonomitjej 🙂 Och jag absolut älskar det. Så skönt!!

 • Hanna skriver:

  Åh, måste bara fråga var din fina tröja kommer ifrån som du hade i programmet igår? Den var vit med vida ärmar och på sidorna på ärmarna var det typ snörning. Vet du vilken jag menar? 🙂

 • Frida skriver:

  Bianca! Den gula koftan du hade i programmet, såååå fin!!! Varifrån? Kraam!

 • Klara skriver:

  Jag kan ju tala om för er som säger att det är bortskämt o annat att Bianca har en sk ekonomi tjej betyder att hon är mer mogen än omogen. Alla som har mer än en vanligt i plånboken så att säga har någon slags hjälp att se över o sin ekonomi på ett så bra sätt som möjligt. Inget konstigt med det. Att det hände med hennes hyror var väl bara den mänskliga faktorn o kan nog hända vem som helst. Sen tror ju inte jag på att kronofogden efter bara 3 månaders väntan blir inkopplad. Det går först till inkasso o där ligger det ett tag. Jag vet detta pga att jag själv varit där.

 • Lisa skriver:

  Varför sa du inte det i programmet då, i telefon, att det är din ekonomitjej som sköter räkningarna? Då skyllde du ju på posten som du inte hade öppnat…? Låter som en efterkonstruktion. Och varför låter du din mamma säga till dig att du inte får gnälla på Benjamin, du bestämmer väl själv vem du gnäller på? Sen så finns det nåt som heter autogiro, behövs ingen alls för att betala de räkningarna.

 • Pernilla skriver:

  Bianca, kan du inte berätta istället för alla vad en ekonomiassistent gör för många verkar upprörda över det.. Förstår ju att hon inte bara betalar din hyra för det är typ det enklaste man kan göra och tar typ 2 minuter. Gissar nog på att hon håller ihop fler trådar än så, ellerhur?

  Sen tycker jag att betala hyra kan vara bra att sköta trots att man är väldigt upptagen för att lära sig och det är väldigt bra att ha kunskapen i framtiden, men antar att de enklaste för dig är att låta din ekonomitjej ha hand om allt istället kanske!

  Kram!

 • Lina skriver:

  Ni är helt fantastiska ihop du Bianka o din mamma Pernilla! Älskar ert tv:program:))

 • Camilla skriver:

  Skaffa autogiro så kan du skära ner på ekonomiassistent tjänst till halvtid och vips så har du sparat massor med pengar ?.

  • Bianca skriver:

   Det är inte bara det min ekommiansvarig gör… som sagt så ansvarar hon för hela min ekonomin. Skickar fakturor, tar emot fakturor, ser till att skatten betalas, hjälper mig att skapa ett bra kapital i företag osv.

   • Camilla skriver:

    Uppenbarligen gör denne ett uruselt jobb om denne klantat till det så med ngt så simpelt som att betala hyror. Jag hade sparkat personen och tagit in ett proffs istället. Och som sagt du kan fortfarande spara pengar på att skaffa autogiro. Spara pengar är bra, något som vuxna ska lära sina barn innan de flyttar ut.

    • Bianca skriver:

     Som jag skrev så missade hon inte att betala hyrorna utan det blev fel med något då vi betalade alla 3 gånger vardera men det kom inte fram…. så lugna ner dig och kasta inte skit på något du inte vet om.

     • Anna B skriver:

      *älskade bianca du ska INTE behöva försvara dig alls!! <3 <3*

     • Clara skriver:

      Varför har du inte hand om din ekonomi själv? Du är vuxen säger du då bör du väl klara det. Den ekonomiansvarig du har verkar farlig om hon lyckas få dig nästan vräkt trots att hon betalat trippel hyra och inga pengar kommer in till bostadsföretaget. Borde inte ens vara möjligt.

     • Bianca skriver:

      För att jag vågar inte ha hand om så mycket pengar. Jag svarade på allt detta i en ett inlägg igår så läs det.

      Det var inte hennes fel! Så var det med det.

 • Pernilla skriver:

  Hej Bianca!
  Kan du snälla göra ett inlägg och bra mat/restauranger i London? Typ liknande som detta inlägget? Hade varit guld värt! Kram

 • Emily Figueroa skriver:

  Fan vad alla klagar på Bianca. Tänker även om föregående inlägg. SÅ JÄVLA BRA att du vågar vara ärlig och dig själv. Jag pratar också mycket om sex o ser inget fel i det. Va dig själv bara! Du är precis som jag ?? heja dig. ❤❤

 • Maja skriver:

  Var har du köpt den gråa luvtröjan med rosor och stjärnor du har i detta programmet? ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *