RANDOMS (LOTS OF FOOD THOUGH…)

1e156267-743b-4d29-acbd-16d5ccbab28f-1.jpg

d73e700b-e26d-4d91-ad0f-92e2a2b144bc-1.jpg

Förra veckan så kom ju pappa till Sthlm tillsammans med hans fru Åsa. Åsa kom några dagar innan då hon hjälper hennes dotter som bor här i Sthlm att flytta. Så en dag mötte jag och Benjamin henne och åt lunch på Sturehof.

Sturehof är ju en av Sthlms lyxigaste restauranger. Det är dyra priser, lite stelare österslams stämning, suverän service + att det ligger mitt på Stureplan.

Jag är ju ingen stor fisk eller kött person så jag beställer det jag alltid äter där, nämligen deras toast skagen som är fantastisk.

7c8747ce-0d5f-429d-8672-0f00f24e7d9e.jpg

Och apropå Åsa så åkte jag med henne och Lina (hennes dotter) till Ikea en söndag och handlade en byrålåda, en hylla, massa ljus, fakeblommor etc.

Fan vad jag mår bra på Ikea haha!! Älskar det!!

e343e5d1-baa5-401c-928d-693e8cead524.jpg

Jag hade Malin (en fotograf som hjälper mig) hemma hos mig och plåtade av en del samarbeten.

Tröjan är gammal och kommer ifrån Na-kd (tror jag)

img_0469-1.jpg

img_0470-1.jpg

img_0468-1.jpg

För några veckor sedan så hade jag och mamma en ledig kväll bara hon och jag hemma hos henne vilket händer VÄLDIGT sällan. Så vi lagade middag tillsammans och oj så gott det blev. Saknar verkligen den tiden vi alla inte jobbade så mycket och åt familjemiddag nästan varje kväll.

Nu sitter vi mest själva och trycker i oss någon middag snabbt på kvällarna. Får bli ändring på det 🙂

Köttbiffar med fetaost, enkel sallad och en sås på crème fraîche (eller turkisk yoghurt, minns inte) med vitlök och koriander.

57fb91cd-fca9-4741-8d1d-4f2dbff6d5d4.jpg

När Phillipe var här så gick vi mycket på stan och njöt av vackra Stockholm och min favoritgata Biblioteksgatan.

50db6a7d-f314-43ce-aab0-6fa435655763.jpg

Påväg till hamburgar restaurangen SHED 

b3568716-1fca-40dc-a415-7ab42574146d.jpg

SHED är ett svingott ställe som ligger på Regeringsgatan 66. Det ägs av Phillipes vänner från Göteborg och de serveras super goda hamburgare, öl, pommes, desserter och sidorätter.

Hett tips om du befinner dig i Sthlm.

e820e590-612e-4a42-bdb6-ea24b560af24.jpg

d39a12fb-a8f0-4241-a8a5-c82633561ad5.jpg

55334ec3-0cf9-4d45-b9eb-78646c4b4063.jpg

Innan Alice event förra veckan så slängde jag fram mitt smink i badrummet och gjorde mig i ordning med någon podcast på i bakrunden. Älskar att sminka mig med en podd på i högtalarna, det är egentid för mig haha.

Kan ni fatta att detta bara är en liten del av min sminkkollektion… jag har fan ett problem haha! Har liksom ett els sminkbord hemma hos mamma FULLT med mer än dubbelt så mycket mer.

ÄLSKAR SMINK!! 

Sen har jag ju självklart spelat in min fantastiska podd med världens bästa Alice!! Älskar att podda!!! Det är verkligen det jag längtar efter mest i veckan numera! Vill podda 3 dagar i veckan om jag fick hehe!!!

31fcfa18-c705-48b7-9856-633663a52049.jpg

När pappa var här så ville han och hela familjen äta söndags frukost/brunch ihop någonstans. Och eftersom pappa känner typ varenda ägare av varenda cafe/restaurang så blir det svårt att välja vilken vän vi ska hälsa på haha.

Men det blev tillslut Saturnus som är kända för sina GIGANTISKA bullar. Man kan lätt vara 4 personer på 1 bulle haha.

31246881-7a9d-4a81-b31b-62afab02464e.jpg

Jag tog in en tallrik med äggöra, avokado, sallad och lite bröd. Och jag kan helt klart säga att detta var den godaste äggröran jag NÅGONSIN ätit i hela mitt liv. Såååååååå satans GOD!!!!

21d02445-02d0-453f-af91-4e93982240cd.jpg

Benjamin tog in deras hamburgare som var väldigt god och deras pommes var magiska!

5a6a1c08-6fc7-4012-977d-f409cdcbe1bf.jpg

Sen delade vi på deras ricotta hot pancakes 🙂 MUMS! 

Godmorgon vänner och glad Fredag på er! Äntligen går vi in mot helg och jag ska försöka njuta av ledighet ifrån kameror så mycket jag kan. Idag ska jag ha 2 långa möten och sedan är jag ledig förutom lite fix till blogg & Youtube. Fan ni kommer ramla av stolen när ni vet vad jag håller på med 🙂

Vad tyckte ni om programmet igår?! Ni vet att ni kan se det i efterhand på DPLAY.

Bvutler har varit här och satt upp mitt sminkbord i mitt sovrum så ska ta mig till Zara Home och köpa sminklådor och börja göra i ordning där. Väntar på att hitta den perfekta sminkspegeln sen ska jag börja leva vid det bordet haha!

NU – göra mig i ordning, bädda sängen och klä på mig och ta mig ut på dagens 1a möte. Jag ska träffa en till tjej som sökt till mig som min nya assistent. Fattar ni att jag har fått över 400 sökningar!!?? Har varit svårt att välja ut dessa 4 som jag är mest sugen på haha.

PUSS <3 

34 reaktioner på “RANDOMS (LOTS OF FOOD THOUGH…)”

 • Johanna skriver:

  Har hänt ett par gånger nu att jag inte ser alla dina bilder du lägger upp :/ Det är helt blankt och istället står själva bildens namn, vet inte om det bara är för mig eller om det är något tekniskt fel som blivit på din blogg men tänkte att du säkert vill veta det 🙂 Kram

  • Dixi Wonderland skriver:

   Nej jag har exakt samma problem 🙁 Det är endast vissa inlägg där man inte kan se alla bilderna. Tror endast 4-5 bilder syns i detta vilket är så synd. Fattar inte varför inte Tourn löser problemet när det varit så här i flera veckor nu 🙁

  • Elina skriver:

   Samma för mig! Jättekonstigt.. vissa bilder ser jag & vissa inte 🙁

  • Rojin skriver:

   Det är samma för mig :'( trodde först det var fel på min dator men är samma på mobilen :((

  • Sandra skriver:

   Det är samma för mig! Ser bara några bilder ?

  • Nicoiina skriver:

   Om ni läser i RSS-feed (typ Blogkeen, bloglovin) så löser sig detta problem om jag byter till www-version istället för ”mini”. Då syns alla bilderna och jag använder Blogkeen!

 • Susanna skriver:

  Wow vad smink och du som är vacker som du är, Jaja kul med smink iallafall. Jag kan inget om det men lite maskara kan jag få till.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Vendela skriver:

  Fantastiska Bianca! Lyssnade precis på avsnitt två av Er podd och blir så illa till mods av alla negativa kommentarer du får och hur de påverkar ditt mående. Min syster blir likadan av ångest, hon slutar äta och spyr av nervositet. Vill inte att någon ska må så. Hoppas hoppas verkligen att du försöker hålla huvudet högt o bortser från alla Agnetor 50+ som är trötta på livet och känner behov av att klanka ner på ditt vackra yttre.

  Skickar massa pepp och kärlek, du är underbar både på insidan och utsidan. Ha en fantastisk dag och lev livet i solskenet så kan alla trötta tanter gå i skuggan. Kram!

 • Eric skriver:

  Assistent?? Det du behöver är en personlig assistent som kan ge dig det stöd du behöver. Typ lära dig att handla, betala räkningar, laga mat etc. Det är många som lider av diverse åkommor som gör att de behöver personlig assistent. Så sök det hos kommunen, gratis och bra.

  • Lina skriver:

   Hahaha fy fan vilken bitter person du är. Verkar ju snarare vara du som behöver assistans.

  • Charlotte skriver:

   Din jävla IDIOT Eric!!! Fattar du hur många som INTE får personlig assistans och som verkligen behöver det i dagens Sverige??!! Förringa inte detta problem! Hoppas att Bianca kan blicka dig för du är inte klok på riktigt nånstans. Stick tbax under stenen!!!! Urk!

   • Eric skriver:

    Det är inget fel att ha en personlig assistent Charlotte. Det är inget skamligt med det. Och Bianca behöver kanske en.

  • Agneta skriver:

   Och???!!! lägg ned Eric?

 • Therese skriver:

  Åh vill se en titt på din lägenhet igen med nya smink bordet och allt !!!????kan du inte göra en vlogg:)

 • ISA skriver:

  haha älskar bullarna <3 man får valuta för pengarna där iaf 😉 Och ditt sminkbord, alltså hjälp.. jag skulle inte ens veta hur man använder 90% av de där prylarna! haha 😉

 • Victoria skriver:

  Hej

  Älskar hur du sminkar dig. Kan inte du snälla göra ett inlägg med typ saker du tycker alla borde ha sin sminkväska samt vad du använder i din vardagssminkning. Älskar dina youtube videos men hade velat ha ett inlägg med alla namn på produkterna så man lättare kan kopiera och köpa samma 😉

 • Rojin skriver:

  Vill bara meddela att jag kan se bilderna nu! hoppas ni andra också kan se de. Vet inte varför de inte gick förut men de är fixat för min del 🙂

 • Alicia skriver:

  Ååh kan du tipsa om några paletter som du visar på bilden?! Dör SÅÅ fina

 • Rebecca skriver:

  Åh vad gott allt ser ut! Kika gärna in på min blogg där jag försöker bryta tabun kring psykisk ohälsa genom att prata om det! Blir väl en och annan matbild också haha

 • Caramia skriver:

  Apropå det du skrev tidigare om alla som stör sig på allt du gör (jag skrev samma till din mamma), ett Madonna-citat:

  ”If you don’t like me and still watch every thing i do. Bitch, you’re a fan”

  Kanske lättare sagt än gjort, men försök strunta i alla idioter som tycker så mycket. Du är härlig. <3

 • Hej! Igår dagens ungefär 20 minuter in i programmet Wahlgrens värld. Då har du en oversize kofta som är typ beige med en gulare nyans. Jag älskar verkligen den koftan. Vart har du fått den ifrån?? ????❤️ Hoppas verkligen att du får tid att svara.

  Tack för er tid!
  Mvh Joy Malou Schubert

 • Viktoria skriver:

  Vart är dina ställningar som du hängt upp halsband/armband på i ditt badrum? 🙂

 • Cissi skriver:

  Tips! Åh du måste kolla in speglarna med belysning hos sminkspegel.se ???

  Kram ❤️

 • Amanda skriver:

  Brukar kalla det dystermalm för den delen också! Hahaha asså jag älskar dig Bianca, bor själv i stan så vet precis vad du menar. Är glad att jag inte bor där, fy fan..

 • Amanda skriver:

  Såg på reklam på 5an att på torsdag nästa vecka är det säsongsavslutning på wahlgrens värld.. det måste ju bli en till säsong eftersom ni fortfarande spelar in? Eller har jag fel?

 • Tove skriver:

  Vart kommer porslinet ifrån?

  • Nikene@insta skriver:

   Ser ut som Potteryjo, men kan va nått som liknar bara 🙂 men gillar du detta så är Potteryjo värt en titt (äällllskar deras Daisy-serie)

 • Emilia skriver:

  Hej!
  Vart är erat FINA porslin ifrån? Det rosa/röda tallrikarna?

 • Johanna H skriver:

  Hej fina du, jätte fint porslin verkligen. Kan inte du göra en lista i ett inlägg på några av poddarna som du lyssnar på? Btw er podd är så bra, man längtar liksom redan tills det skall bli tisdag o ett nytt poddavsnitt kommer ut!

 • anne skriver:

  😀 😀 😀 Säljer IKEA byrålådor, du e rolig du 😀

 • Mathilda skriver:

  Har du kommit så långt i processen med assistent att det är försent att söka nu? Önskar jag sett detta tidigare!

 • R skriver:

  Jag är ganska dålig på smink och försöker lära mig allt jag kan från dig, haha. Tack!!

  Den paletten med 6 olika (ganska stora och med svart i) – vad är det för märke?
  Skulle rädda mig sååå om jag fick veta vilken det är <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *