QUESTION OF THE DAY

Bilder tagna av Josef Peyre

_MG_4571

_MG_4607

Klänning från Gina Tricot och smycken från Guldfynd By Bianca – KLICK (adlink) 

Sitter just nu hemma hos min storebror Oliver med Theo och kollar Idol. Skulle egentligen gått på både programledar middag med Kanal5 och på ett event på NK men var tvungen att skicka över filer till min klippare till Youtube då en film ska till kund i tid. Min dator börjar typ säga sitt och det tar mig flera timmar att skicka över filer så därför valde jag att stanna hos Oliver istället för att fara runt på stan.

NU sitter vi och kollar finalen av IDOL och jag hejjar som FANHanna!!!! Jag tror jag har röstar hela 48 gånger haha! Tycker hon är så jävla jävla bra!! Chris är också helt fantastiskt men det är något speciellt med Hanna. Vad tycker ni??

Tänkte svara på en ”Dagens Fråga” som jag tänkte börja slänga in här i bloggen lite då och då. Och frågan lyder:

”Varför har du en ekonomitjej?! Kan du inte ens betala dina egna räkningar? Tar liksom bara några sekunder….!”

SVAR: Ja jag kan förstå att det låter lite töntigt att någon betalar mina räkningar till lägenheten då det inte tar så lång tid direkt. Men då har ni nog missförstått lite vad min ekonomiansvarig gör då det klipptes bort helt i programmet.

Min ekonomiansvarig ansvarar för all min ekonomi  mitt aktie-bolag. Ser till att betala alla fakturor, skicka ut fakturor, ha kontakt med banken, se till att skatten betalas i tid och att det betalas korrekt och hjälper mig så mitt kapital ökas i bolaget samt att hon tar hand om min utdelning, tar hand om mina kvitton och deklaration. Det här är saker som jag är otroligt dålig på, känner mig obekväm att ha hand om så mycket pengar och är rädd att saker inte skulle göras i tid. Men den största anledningen är för att jag helt enkelt inte har tiden. Jag väljer att lägga den tiden på jobb och saker som jag kan göra bra och betalar då hellre som gör det perfekt åt mig, helt enkelt för att effektivisera min tid så jag kan prestera bättre på jobbfronten.

 

55 reaktioner på “QUESTION OF THE DAY”

 • Setna skriver:

  Åhh ja Hanna är sååå grym! ? Ignorera alla negativa kommentarer fina ❤️

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag ville att Hanna skulle vinna men hon kommer bli nästa Zara Larsson det är jag säker på 😀

  Får man så stora summor pengar från olika håll samt har företag så är det inte så himla enkelt. Visst tycker jag att man ska kunna betala en räkning, veta vad OCR nummer är för något när man är vuxen men jag tror att vi alla om vi befunnit oss i din situation hade anställt någon för att hjälpa oss ?

 • Åsa skriver:

  Du gör helt rätt med din ekonomi Bianca, bättre att lägga sin tid på det man är bra på så kan någon annan sköta ekonomi. Tiden du annars skulle ha lagt på bokföring och div kan du nu lägga på att TJÄNA pengar? Jag är själv revisor och vet vad jag snackar om, du gör det bra?

 • Phanie!:) skriver:

  Hahahahahahahah du må va skönaste på jorden! Så skön älskar din humor hahahahahah ! You go girl va dig själv bara ! :):) du är komedi !!! Människor är bara avis på.dig thats all låt dom vara thats.not.ur business ba kör.på som.du är !!!
  Haters har.no lifeeeee
  Du har life därför endof story!!!:)

 • Josefine skriver:

  Jag tycker du gör rätt i att ha en ekonomi tjej. Det är såå många här i Sverige som skulle behöva hjälp med detta. Det är något som även många säkert vill ha också. Du äger Bianca, du är en stooor förebild för många kvinnor här i Sverige och inkl mig också ?❤️

 • Alba Volo Wiklund skriver:

  Blir trött på alla människor som missförstår med meningen. Alla fattar det, sluta mata trollen-du är grym! Fattar inte hur svårt det ska vara att sluta läsa om de ogillar din blogg. Suck.

  Från en 23-åring till en annan. Är exakt som du, alla mina räkningar är på aoutogiro. Hade jag haft bolag hade min pappa fixat med ekonomin. Inte svårare än så. Förstår inte vilken verklighet många av er som kommenterar läser lever i?. Ni verkar ha noll koll på företagande och hur man tidsoptimerar… Fortsätt B, du e grym

  / Uppsalastudent

 • Charlotte skriver:

  Det gör ingenting Bianca att du plockade bort min kommentar ang din ” ekonomitjej” nu vet ju även jag varför??

 • Tilda skriver:

  Hej Bianca! Jag tänkte att jag bara måste kontrastera till alla negativa kommentarer du fått på sistone, min teori är att det är den lite äldre generationen som suttit och tittat på TV och få tagit del lite av influencer-kulturen som de uppenbarligen inte alls förstått sig på, och känner att de bara måste lägga sig i och tillrättavisa. Hoppas hoppas du inte tar allt alldeles för nära inpå hjärtat och att du också tänker att det endast är folk som inte förstår hur nya mediesamhället ser ut PLUS att man alla har olika syn på integritet. Du verkar vara en sjukt härligt människa och uppenbarligen så är du duktig på det du gör eftersom det går så bra för dig!! Puss & kram

 • anna skriver:

  hej, du är grym, vacker och rolig! Kan du inte sjunga lite mer , du verkar ha en vacker sångröst! Skulle vara roligt att höra . Kram på dig!

 • Alex skriver:

  Herregud kan folk ingenting !?
  Va folk tjötar om att du har en ”ekonomitjej”
  Min sambo har också företag och har en så kallad revisor. De ju exakt samma sak. Man har de när man har företag och har möjlighet för som du säger de väldigt mycket som skall stämma med skatter och kvitton o deklarationer o grejer.
  Va är det folk hakar upp sig på? Att man vill göra rätt för sig !?

  • Sarah skriver:

   Nja revisor är inte riktigt samma sak som en ”ekonomitjej”, om man menar att ekonomitjejen ska betala räkningar och hålla koll på fakturor. En revisor granskar bara att saker och ting har gått rätt till ekonomiskt. Tex kollar bokföringar och ser över verksamheten.

   • Alexandra skriver:

    De vet jag. De ja vill få fram är att Bianca har en som hjälper henne med alla de saker som hennes företag behöver ha koll på. En ekonomitjej helt enkelt . Men förstår som sagt inte varför alla gnäller för hon vill göra rätt för sig ?
    Va spelar de för roll vem som betalar räkningarna ? Om ekonomitjejen gör de eller Bianca själv ?

    Förstår verkligen inte varför folk ens bryr sig om de ?

    • Jenny skriver:

     Jag har varit en ”ekonomitjej” men skolade om till revisor eftersom jag blev så J*vla trött på att bli kallas ekonomitjej. Jag är EKONOM. Punkt. Man kallar aldrig männen i min bransch för ekonomikille, däremot kan en redovisningskonsult bli kallad för revisor – om han är man. Kvinnliga redovisningskonsulter kallas ekonomitjejer. Och jag betvivlar starkt att en revisor betalar Biancas räkningar – lite nivå får det vara… ägarfrågor och rådgivning absolut men att knappa in OCR-nummer låter sjukt okvalificerat.

 • Fiat skriver:

  Det var en gång en rädisa som sa till en annan rädisa att: vad besk du är i smaken, ja och du är inte lika besk hahahaha kul va?

 • Josefin skriver:

  Gud vilken snygg klänning! Ser att den är från GinaTricot, hittar den inte på hemsidan.. Så min fråga, hur gammal är den….? ???

 • Rozhin skriver:

  Men guuuuud vad folk är så jävla bittra och elaka!! Haha keep up with your hassle! <3

 • Nelly skriver:

  Hej, jag tänker så här ”Hur troligt är det att du är och ute o går, med kameran facet och telefonen ringer och de säger att du är en dag från Kronofogden”?
  Det måste ju vara iscensatt?
  Säkert har du fått samtalet men sen gör man en scen av det o då blir det bara en dum bild utav dig.
  Jag tycker att det är pretty skönt av dig som bjuder på dig.
  WV är ett måste med alla dumheter och skratt!
  Tack!

 • Angelica skriver:

  Tycker fortfarande att det är enormt synd att du ska behöva förklara dig hela tiden. Spelar ingen roll vad du säger eller gör så kommer nån ifrågasätta och klanka ner så du känner behov av att förklara dig. Riktigt tråkigt, önskar folk kunde bry sig mer om sig själva än att ifrågasätta allt du gör. Numera kan du ju knappt kommentera vädret utan att nån ska bli grinig och ifrågasätta vad du menar. Tycker också att Wahlgrens Värld ofta klipper bort relevanta grejer och ger lite fel bild av dig. I Wahlgrens Värld framstår du ofta som en bortskämd snorunge som inte vet vad ekonomi ens betyder, medan i bloggen och på youtube är du supermogen och enormt vuxen. Man tror inte ens att du bara är 23 år. Finns liksom 40-åringar som är omognare än dig.
  ”Tar bara några sekunder…” ja, EN räkning ja. Men har man, som du, ett bolag med massa aktieskit och skatt och fan å hans moster förstår jag att det tar längre tid. Ekonomer finns ju till för just detta. Fattar inte att folk inte bara kan sköta sitt.
  Men skitkul att du kör med lite dagens fråga!! 😀

  • Jenny skriver:

   Så fyra år på högskola + fyra års arbete ska leda till att man får betala sina kunders räkningar?! Vet inte en enda ekonom som skulle ställa upp på detta. En högskolestudent kanske?

 • Nathalie skriver:

  Har folk inget annat att lägga sin tid på än att störa sig på hur du vill sköta dig ekonomi! Det fattar väll alla att det inte bara handlar om hyra och telefonräkningar.
  Usch för dessa människor…. Heja Bianca, vi är så många fler som stöttar dig ?

 • Linnea skriver:

  Så enormt synd att du ska behöva få så mycket hat och negativa kommentarer och sen behöva förklara dig hela tiden. Förstår verkligen inte vad det är för människor som gör så, och vuxna människor?? Jag såg din vlogg där du skulle svara på frågor och såg att du hade fått massa hat istället, gjorde så himla ont i hjärtat på mig. Du är så jäkla grym och vid många tillfällen när jag ser dig på Wahlgrens värld (trots att de kan ge en fel och dålig bild av dig) så önskar jag att jag var lika härlig och rolig som dig!!! Fortsätt med det du gör och fokusera på allt det fina du får genom det! ⭐️✨⭐️✨

 • Matilda skriver:

  Hatet du får ang. din ekonomitjej är sjukt underligt och totalt obefogat. Men din kommentar om att du aldrig skulle vika ut dig av respekt för dina manliga familjemedlemmar, vad fasen hände där? Må vara ett av de värsta uttalandena på länge. Hur är det respektlöst att bli fotad lättklädd/avklädd? Och vad är skillnaden på att bli fotad lättklädd i en tidning och öppet prata om sex i poddar och realityshower samt lägga ut bilder där man ser ens nipples? Inget av dessa är det minsta fel, men det är otroligt udda att man tar kampen för free the nipples men skulle man bli fotad lättklädd/avklädd är det respektlöst mot ens manliga familjemedlemmar. Alltid tyckt om dig, och älskade dina texter om att man inte ska behöva dölja sina nipples, men varför tar man den kampen om man sen ska påstå att det är respektlöst mot sin pappa och sina bröder om man fotar sig själv avklätt och lättklätt? Otroligt föråldrat och ingen som helst girlpower där.

  • Bianca skriver:

   Jag menade mer att jag inte vill att de ska se sådana bilder på mig.

  • Bianca skriver:

   På min podd kan jag be dem att inte lyssna på de avsnitten, MEN skulle jag vika ut på i en tidning så kan inte jag välja vart den tidningen ska poppa upp. Jag väljer att prata öppet om sex men vill inte vika ut mig och inte heller lägga ut sexiga bilder på nätet. Jag väljer helt själv, helt själv!!

   • Matilda skriver:

    Vad är skillnaden på om dina manliga familjemedlemmar ser dom vs dina kvinnliga? Och är det inte bara att be dom att inte kolla på bilderna? Missförstå mig rätt – ber dig inte vika ut dig själv 🙂 försöker bara förstå vad du menar. Helt rätt att man väljer själv hur mycket man vill visa av sin kropp och hur mycket man vill dela med sig av när det kommer till sitt sexliv, jag är själv väldigt stängd när det kommer till sådana saker, så att välja själv är a och o. Det enda jag ifrågasätter är att man som kvinna ska behöva begränsa sin sexualitet av respekt för ens manliga familjemedlemmar. Nu tror jag kanske inte det var ett uttalande du la så mycket eftertanke i, åtminstone hoppas jag att du inte gjorde det. Jag gillar dig Bianca, det var verkligen bara det att jag fick en ordentlig chock när jag hörde dig säga det. Hade du sagt det du säger att du faktiskt menade (att du ej vill vika ut dig av anledningen att du inte vill att dina familjemedlemmar ska se bilderna) hade jag aldrig reagerat. Det var just grejen med att man inte visar sina manliga familjemedlemmar respekt om man viker ut sig själv som jag tappade hakan åt 🙂

    • Alexandra skriver:

     Ge dig, Matilda. Du vet exakt vad Bianca menar.

     • Matilda skriver:

      Hade jag vetat vad hon menade hade jag inte kommenterat. I mina ögon låter det som ett väldigt snevridet tänk och inget som hör hemma i 2017. Jag hatar inte på någon, frågar lugnt och sansat. Personer som spyr hat och galla över att Bianca har en ekonomitjej är absurt. Hon bedriver en verksamhet. Näthat är vidrigt och Bianca är en sjukt stark, rolig och driven tjej som jag alltid har tyckt om. Men när man inte längre får föra en diskussion är vi ute på djupt vatten. Jag tycker det funkade bra här och du behöver inte be mig lägga av med något, tack ändå!

    • Sofia skriver:

     Själv tycker jag det verkar vara vanligt att de närmaste männen i ens liv helst slipper se en vika ut sig, om de får välja. Därmed inte sagt att de skulle förlora respekten för en om man ändå gör det. Uppfattar det snarare som beskyddarinstinkter än att man som tjej inte får bestämma själv.
     Om det inte är viktigt för en själv så kan man ju göra eller låta bli att göra saker, för någon annans skull.
     Att bara tänka på sig själv gör ingen lycklig.

 • Elisaberh skriver:

  Finaste Bianca.
  Du är en så j*kla framåt och ambitiös kvinna. Du är verkligen så himla fin och har en framtidstro, mer än många andra. Till saken.. jag är en av de gamla tanterna som gnäller? När du sa att din hyra var på väg till Kronofogden höll jag på att ramla ur soffan. Jag är 60 år och har kraschat min ekonomi totalt de senaste 2 åren. Har mååånga anmärkningar hos Kronofogden. Kan inte få någon ny lägenhet, ingenting på avbetalning, ingenting alls på 5 år.
  Missförstå mig inte snälla du. Jag förstår att du har ekonomer i ditt företag som fixar dina betalningar…. men jag får rysningar över hela kroppen när jag hör talas om Kronofogden ?
  Lycka till med alla dina projekt. Jag är övertygad om att du fixar allt du drömmer om.
  Kramar från ”surtant” Elisabeth

 • Elisabeth skriver:

  Elisabeth igen. Nu känner jag mig lite dum när jag gnäller om sin ekonomi.
  Du är tuff, ambitiös, snygg och ett j*vla temperament. Det vinner du nog mycket på.
  Så…. fortsätt vara den coola kvinna du är!
  ”Surtant” Elisabeth (igen)

 • Rebecca skriver:

  Men åh så fina kläder!

 • Marielle skriver:

  Tycker det är smart med ekonom då du har såmånga Jörn i elden och också pga av företaget osv.
  Detta gör ju att du blur mera effektiv i t ex ditt bligande vilket jag uppskattar mycket.

  Ett tips jag skulle ge är dra nytta av dun ekonom å börja lära/sniffa på hur man gör osv då du kanske längre fram i livet kommer ha nytta av det men framförallt du kommer blir så glad över att du klarar av det själv.
  Lycka till och bry dig inte om alla negativa skriverier

 • Katarina skriver:

  Förlåt Bianca men inte lägga ut lättklädda bilder på nätet..när du var på Zanzibar och gjorde reklam för solglasögon var det galet lättklätt och sexigt. Porrposition i typ brazilian-string då man ser hela stjärten. För mig var det too-much, men det kanske inte du tycker? I vilket fall tycker jag att du är superstark som klarar all press omlring dig!

  • Bianca skriver:

   Det var en enstaka gång 🙂 Jag menar mer att jag inte vill kontinuerligt lägga ut det. Någon gång ibland kan det hända att jag får feeling om jag gillar hela bilden men annars försöker jag undvika det.

  • Matilda skriver:

   Kommenterade en bit högre upp och måste bara fråga, vadå too much? Är det upp till dig att bestämma det? Man bör få lägga ut vad man vill utan att få pekpinnar om att det är ”too much”. Däremot blir jag besviken när någon som själv lagt ut sådant ska döma andra och påstå att man inte visar respekt till just sina manliga familjemedlemmar, men jag tycker det är dags att sluta lägga så sjukligt mycket fokus på kropparna. Hur kan det någonsin bli för mycket kropp?

   • Katarina skriver:

    Hej Matilda, jag har inte bestämt något för någon. Jag ställde Bianca en fråga relaterat till inlägget och Bianca gav mig ett professionellt samt trevligt svar. Du kan tagga ner och respektera andra människors åsikter. Bianca är superstark och inspirerande. Hennes åsikt samt ställningstagande är intressant. Kram

 • Phanie!:) skriver:

  Hur ni pallar hahahha låt henne vara bara please!:) era kommentarer laaaaak låt henne va och khalas
  Kärlek till dig.bianca!

 • Phanie!:) skriver:

  Ni må bra på kommentara bakom en skärm när man inte ser era fejor men gå fram istället och kommentera henne ? Tror inte ni skulle göra det va?
  Dåså ba leave her alone hur ni.pallar loooo

 • Jag skrev följande fråga inne hos din mamma men inser att jag kanske borde ställt den till dig istället, då du verkar vara mer drabbad av hur du framställs i Wahlgrens Värld.

  Följande fråga kanske är helt fel ute men jag har undrat det länge, både när det gäller er och egentligen all reality. Jag förstår att program klipps och ni framställs på ett sätt som skapar bästa, möjliga underhållning.

  Men blir ni aldrig ledsna, irriterade eller arga på personerna som väljer att framstå er så, när ni vet hur tittarna kan agera? Eller kan ni se skillnad på producent och person, liksom tänka att de gör det just för underhållsvärdet?

 • MB skriver:

  Mår ni människor bra eller? Vad fan är det för fel på er? Nu till sak ..

  Att en människa i din ålder tjänar pengar på bloggen, podden tv programmet, talang osv är för det första otroligt JÄVLA bra! Vet du vad? DU om någon har lyckats i livet. Du har en fantastisk familj som älskar dig du har en fantastisk pojkvän som älskar dig, du har oss människor som avgudar dig , Vad mer kan man begära i livet?

  Att ni fula jävlar sitta bakom en skärm och skriva sånna här patetiska kommentarer är ännu mer patetiskt. Tror du inte att alla dessa tjejer och tanter skulle vilja ha ALLT du äger i livet? Tror du inte dom hade velat se ut som dig? Tror du inte dom hade velat leva ditt liv? Det ända du ska göra är och skratta och dessa kommentarer för människor som slänger inte patetiska kommentarer här och var på dina inlägg just dessa människor vill ha allt du har.
  Livet är en avundsjuka, jag menar vem sitter och skriver negativa kommentarer om en tjej dom har allt och lite till? 😉 that’s my point.

  Och ni som skriver om hennes ekonomi tjej HAHAH ni har sneat på livet på riktigt, det är sånt man skriver som man själv hade velat ha ellerhuuuur haters? Vafan tror ni att en människa som tjänst pengar på alla jävla möjliga håll och kanter ska ha reda på hela ekonomin? ”Jag menar hur svår är det och betala en räkning” skriver ännu en patetisk människa bakom skärmen, den är lika lätt att betala som att stänga av din käft.

  Och ni tanter vad fan gick snett i ert liv så ni behöver sitta och kommentera negativa kommentarer åt en människa som har lyckats i livet. Sitt i soffan om Torsdags kvällarna ta en kopp kaffe sitt och virka och njut av programmet.

  Du är förebild, du är framtid för alla!

  • O skriver:

   Haha undrar vem som har sneat.. 😉 lol.. (är ingen av de som sneat på B ang de där, inte okerj att skriva elaka saker så, dock får man ju undra över saker. Men inte va taskig…

 • Emelie skriver:

  Bianca, du är vacker, du är karismatisk och framgångsrik. Tvivlar inte en sekund på att du också är väldigt klok.

  Varenda negativa, sne vridna kommentarer är ren och skär avundsjuka. Från människor som vill sänka andra för att må lite bätte själv.

  Skaka av dig det och tänk att det är inget personligt. Det är synd om dem människorna som känner ett behov att handla på de sättet. Dem tycker inte om sig själv och det är inte ditt problem.

  Du är grym! Skit i alla andra, världen är full av konstiga människor och tyvärr så är det så de är.

 • Maria skriver:

  Vad håller folk på med!?
  Försöker vara någon slags ”mamma” åt dej som ska tillrättavisa dej hur du ska leva ditt liv!!??
  Du är du och ska leva det liv du vill…
  Hur kan man över huvud taget försöka uppfostra dej för att ditt liv inte faller dem i smaken…
  Jag fattar verkligen ingenting!!
  Keep up the god work!!!

 • V skriver:

  Hej! Finaste du underbar blogg och stor förebild för mig.
  Jag hade väldigt tjockt hår(har alltid haft) sen ett år tillbaka så tappade jag extremt Mycket hår av olika anledningar. Så nu idag är det väldigt Tunnt. Har du några bra tips för att få tillbaka sit gamla hår i tjocklek om du förstår?

 • Amelia skriver:

  Jag älskar också Hanna synd att hon inte vann !❤️
  Älskar också din blogg och youtube kanal !

 • Karin skriver:

  Hej Blanca!
  Du är en fantastisk tjej med skinn på näsan, stor distans till dig själv och ett gott hjärta! Fortsätt vara du!
  Jag har en liten fråga – du skrev för ett tag sedan att Linnea skulle vara din fotograf men hon har inte nämnts i din blogg på länge. Har ni avbrutit ert samarbete?
  Ha en fin 2: a advent!

 • Tina skriver:

  Hej Bianca,
  Jag är en medleålderskvinna och vill bara tala om att du är så otroligt duktig. Jag hoppas att du kan sålla bland kommentarerna och inte läsa de som inte har något snällt att säga. Du är modig och generös som bjuder på dig själv och det kräver ett stort mod som inte många har. Jag skulle aldrig våga det. Din drivkraft är något som du kommer att ha nytta av hela livet. Man hamnar inte där du är för att du har kända föräldrar utan för det du åstadkommer. Jag träffade din mamma som barn när hon bodde i Gbg. Hon var kompis med min storasyster. Av det jag har sett av dig och dina syskon så har hon gjort ett fanstatiskt jobb som har fått fyra fina trygga barn som vågar göra det dom vill i livet och lyckas med det.Det är långt ifrån självklart. Lyssna på de som har positiva saker att säga till dig. Konstruktiv kritik får du av de som står dig nära, det behöver du inte få från främlingar. Har man inte något snällt att säga så är det bättre att vara tyst, det gäller i verkliga livet såväl som på nätet. Ta hand dom dig.
  .

 • Susanna skriver:

  Hejade med på Hanna men men! Jag är otroligt imponerad av dig och din företagsamhet!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • MelloCarro skriver:

  Nej det är inget konstigt att du har en sån person. Man ska göra det som är för styrkor och som ger energi och det man är bra på, och att du har en sån person visar bara att du känner dig själv och har förmågan att delegera och ta hjälp, och DET mina damer och herrar, är en av de svåraste grejer vi människor har. Att be om hjälp. Så snyggt jobbat B! /C

 • Mye skriver:

  Det roliga är att folk tycker det är konstigt att du har en ekonom/revisor anställd men jag tycker det är roligt att så många inte verkar förstå att i princip alla som driver aktiebolag har en ekonom/revisor som har hand om ekonomin haha. Det verkar som det är något helt nytt för många och något som uppenbarligen gör folk väldigt upprörda. Jag förstår verkligen inte varför detta verkar vara ett stort frågetecken för många? haha.

  • Bianca skriver:

   Haha nejdu det förstår inte jag heller :/ Men jag tror det sticker folk i ögonen att jag är 22 år och har en privat ekonom 🙂

   • Mye skriver:

    I Sverige är det jantelagen som är det främsta lagen och följer man inte jantelagen då får man minsann höra det i form av hemska påhopp som du fått mycket av den senaste tiden. Ett tecken på att du gör bra ifrån dig. Tråkigt bara att folk ska vara så himla ”lagom” att de har svårt att glädjas av andras framgång. Stå på dig!

   • u skriver:

    det är nog mer att du har någon annan som även betalar dina privata räkningar som hyra tex. att man han någon som sköter företaget är ju inte ovanligt. jag har själv jobbat på redovisningsbyrå och skött både leverantörsbetalningar och löner för företag – små och större. däremot har jag faktiskt aldrig skött företagarens privata räkningar, det är faktiskt lite ovanligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *