HELLENIUS HÖRNA IKVÄLL

bianca hellenius hörna

IKVÄLL 20.00 PÅ TV4

Godkväll och glad 2a advent på er <3

För ett tag sedan var jag på inspelning då jag skulle gästa Hellenius Hörna. Ett program jag älskat då David Hellenius är min absoluta favorit programledare! Jag trodde dock aldrig att jag skulle få gästa programmet själv så ni kan ju förstå chocken när de ringde och frågade om jag ville vara gäst tillsammans med Thomas Ledin!

Programmet sänds IKVÄLL 20.00 på Tv4 och vi pratar om allt möjligt. Vet inte hur mycket som kommer med men vi pratar om Wahlgrens Värld, vad jag jobbar med, problem och bråk i familjen, hur det kommer sig att jag både festat och sovit över hos Thomas (hehe), om mitt välmående, om fördomar och varför jag ett tag inte ville göra Wahlgrens Värld mer etc… Det blev en väldigt fin intervju och jag hoppas att ni kollar 🙂

Min byxdress jag bär i programmet är ifrån Na-kd. Samma fast i beige här KLICK (adlink)

Nu ska jag fira 2a advent med familjemiddag någonstans i stan. PUSS <3

26 reaktioner på “HELLENIUS HÖRNA IKVÄLL”

 • Hannas blogg skriver:

  självklart tänker jag kolla! kan knappt vänta tills poddavsnittet kommer ut på tisdag, älskar verkligen podden så mycket!<3<3 stor kram

 • Josefine skriver:

  Ringen du har på vänster långfinger i Hellenius hörna, vart är den ifrån?? ??

 • Rosita skriver:

  Mycket bra pogram med dig i tv 4 ,,,och Thomas L

 • Felicia skriver:

  Jättebra intervju i programmet ?

 • Mllow skriver:

  man kan inte hjälpa att man inte har alla hästar framme ????

 • Lova skriver:

  Varför ville du inte göra Wahlgrens värd ett tag?

  Du har väldigt snygg klädstil. Noterat att du sällan använder örhängen. Någon speciell anledning?

 • Klara skriver:

  Fin du var i programmet​? men är det inte dax att sluta prata om hur mycket ni har bråkat i din familj och skilsmässan mellan dina föräldrar? Tycker du mer ska prata om vad du faktiskt gör idag. Du gör ju så mysigt roligt o är en duktig drivande kvinna. Visst förstår jag att det inte är lätt när David frågar dig saker om din familj, men försök att snabbt komma iftån det o fokusera på Bianca av idag ? sånt du klart kommer att lära dig då småningom och jag menar inget illa.

  Du är bäst!

  • Bianca skriver:

   ÅH tack fina underbara du <3

   Ska tänka på det i framtiden. Det är bara det att jag inte vill vara otrevlig mot den som intervjuar mig 🙂

 • Millan skriver:

  Hej Bianca! SOM du strålade i programmet, underbart!!! En fråga bara, är du alltid sådär speedad? Haha det var ju helt galet haha men underbart att se din energi. Din outfit var topnotch! 😀 Kram

 • Linn skriver:

  Vart är bikerjackan ifrån som du har på dig i senaste avsnittet av Whalgrens Värld? Såååååå fin!!!!

 • Maria Sahlin skriver:

  Bianca, du är bäst! Så underbart bra intervju i Hellenius Hörna! Du är så cool och en superwoman! Man måste få vara lite crazy o bjuda på sig själv, jag älskar allt vad du gör o dina smycken är underbara! Kram från Maria i Norrköping

 • Jessica skriver:

  Älskade ditt hår här ..har du något bra tips för fina ”vågor” …

  • Bianca skriver:

   Det var en hårstylist som gjorde detta hår för Talang inspelning och hon använde sig både av plattång och locktång, det är det enda jag vet 🙂

 • Susan Fredriksson skriver:

  Du var suveränt bra. Fort sätt att vara dej själv
  Har aldrig skrivit till någon skändis men måste fråga vilken färg på nagellacket du hade det var så snyggt Kram

 • Pauline skriver:

  Var har du köpt klackarna du hade i programmet? Såå snygga!

 • Jessica skriver:

  Bianca, jag såg precis din ”glossybox-video”, och jag blev så berörd av det sista i videon… jag blir så arg på dessa som bara ska trycka ner. Jag vet att det är svårt att inte bry sig, men försök att inte göra det… det är avundsjuka det handlar om. Du är fin PRECIS som du är, och du har en sådana härlig utstrålning! Jag skulle bara vilja krama om dig och säga det. Jag, som många andra, älskar det du gör & får massa inspiration.
  Du är BRA precis som du ÄR, kom ihåg det!

 • Alicia skriver:

  Jag hade ingen aning om att du egentligen vill bli artist! Men att andras reaktioner stoppar dig så pass mycket. Klart att musik intresset inom er familj smittar sig på dig också. Precis som David reagerade så låter det jättetråkigt att du inte kör på med det du tycker om. Visst har du andra möjligheter som andra inte har, men varför ska man inte få ta vara på det? Vi vet redan att vi alla föds med olika förutsättningar, och att det går inte att ändra på bara sådär. Men att de som har fler möjligheter ska dem känna sig stoppade för det tycker jag är helt fel. Jag skulle vilja att du kände att det är ditt liv och du gör precis det du vill med det som glädjer dig! ?

 • kajsa skriver:

  Hej Bianca!

  Du var jättefin igår på Hellenius hörna. Jag blev lite ledsen när du sa att du inte vågar stå på scen och sjunga för du är rädd vad andra ska tycka om dig? men vet du.. Jag tror och är säker på att du har den begåvningen att sjunga som Benjamin, din mamma, pappa. Ni alla har den grejen i familjen/släkten. Om du verkligen vill det så tycker jag du ska köra på. För vet du, oavsett vad folk kommer tycka så kan man aldrig vara älskad av alla.

  Titta på din utveckling nu på senaste åren. Om vi frågar den 15åriga Bianca om hon skulle kunna delta i lets dance, starta en podd och prata inför flera tusen, tv program, blogg, youtube, instagram. Är nog säker på att 15 åriga du skulle säga NEJ till allt för du vill hellre stå bakom mamma och Benjamin. Men du har grejat det, kommit så jäkla långt trots du avskytt grejen med folks elaka meningar, åsikter om dig och din familj. Bara det säger väl mycket att du kommit långt. Nu när du har lyckats med det, varför skulle du inte lyckas då sjunga? du syns ändå annars överallt i offentligheten nu 😉 jag tror på dig tjejen.. <3

  Det där med skilsmässan.. det är tufft, har också suttit i kläm i många år, vet hur det känns. Men låt inte det påverka dig så mycket idag alltså klart du får bearbeta det men tänk att din mamma och pappa ens har lyckas vara i samma rum nu, kommenterat varandras instagram så det är jättebra. Mina föräldrar kom aldrig så långt med det. De hatar varandra än idag. 🙁 tänk på den du är idag och älta inte för mycket i det förflutna.

  Min dröm är att få träffa dig någon gång, du är min förebild. Kram

 • Angie skriver:

  Hej Bianca!
  Jag kollade precis på din glossybox-video och blir alldeles bestört av hur vuxna människor kan ha en sån vidrig syn på andra människor, i detta fallet du – en framgångsrik kvinna. Är det avundsjuka måntro? Som lärare i skola vågar jag inte ens tänka på hur samhället kommer se ut om bara ett par år om vuxna människor brter sig så här. Det smittar av sig på våra barn mer än vad man tror och detta är något vi får kämpa med varje dag i skolans värld. Stå på dig! Jag vet att det är svårt, du precis som alla andra har känslor. Du är vacker och härlig precis som du är och ska inte känna att du ska behöva ändra på dig för att någon annan säger det. FY SKÄMS på dem som har en sån inskränkt syn och HEJA DIG! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *