#ALICEOCHBIANCA

Foto by: Fabian Wester 

img_1195.jpg

NYTT AVNSITT UTE – LYSSNA HÄR 

HÖRNI!!

Det är Tisdag och det betyder att det finns nu ett nytt avsnitt ute av ”Alice & Bianca – Har Du Sagt A Får Du Säga B”. Avsnitt 3 ä det nu och vi fortsatte vårt tema på ex i även detta avsnitt 🙂 Det kom så frågor och det var så mycket vi ville ta upp så vi valde att ha det i 2 avsnitt.

Som Alice skrev på sin blogg så är det viktigt för er som lyssnar att veta att vi Alltid utgår ifrån våra egna erfarenheter och historier. Det vi säger behöver inte passa alla,  falla varenda en i smaken och vi har ju inget facit på något utan pratar endast från våra egna reflektioner och erfarenheter. Men utan våra ord i podden blir det heller ingen Alice & Bianca podd 🙂

Vi vill också ABSOLUT INTE utesluta hbtq, ickebinära eller någon individ alls (Alice skrev det så bra så snor hennes mening rakt av). Eftersom att både jag och Alice är heterosexuella så pratar vi mest utifrån det perspektivet.

PS: Vi har också nu nått över  83.200kr till min bössa ”BIANCAS JULSTRUMPA” till Musikhjälpen som jag gäster imorgon kl.17.00 i buren. Kan vi nu nå 100.000kr till imorgon?!

SNÄLLA SKÄNK ELLER DELA MIN BÖSSA HÄÄÄÄÄR 

19 reaktioner på “#ALICEOCHBIANCA”

 • Mimoza skriver:

  Har försökt skriva överallt men utan svar. I din nya video ”syskonmys” så har du på dig en svart pälsjacka? Vart är den ifrån och är den faux fur?
  Btw. Gör din grej, du är grym! Haters gonna hate liksom.

 • Julia skriver:

  Hej Bianca!
  Kollade precis på din nya vlogg med dina bröder och lade märke till i ditt badrum hur du hänger upp dina smycken och undrar lite vart du köpt de ställningarna (?) och möjligtvis om du kan göra en bloggpost på dina favvo smycken och accessoarer även kanske dina favvo ställen att köpa ifrån.

  Älskar dig och många kramar!! <3

 • Rasmus skriver:

  Hej. Jag vill be om ursäkt att jag sa att du inte kommer passa som domare i talang. Det är inte för dina mest extrema fans kallade mig det ena grova efter det andra. Det är för jag inte tänkte på att tv framställer alltid personen på ett helt annat sätt än man är i verkligheten + du har ju ställt upp i lilla melodifestivalen och nästan vann så du har talang. GOD JUL /Rasmus 18 år.

  • Lisa skriver:

   Vad fint gjort av dig Rasmus!

   Jag brukar läsa mycket kommentarer, och aldrig sett någon be om ursäkt. Bra gjort!

  • Malin skriver:

   Bra skrivet Rasmus! Och jag håller med. Är själv en som ”pudlat” och ändrat uppfattning om dig Bianca. Har sett många nya sidor av dig och jag är inte sämre än att jag kan ändra mig och be om ursäkt.

  • Lina skriver:

   Wow, vad fint av dig Rasmus. Det kräver en alldeles speciell person för att kunna be om ursäkt och erkänna att man haft fel. Att först göra/säga något ogenomtänkt och sen ge en person (Bianca) en ny chans efter att man tänkt till och tänkt om tyder på både empati och mognad. Jag är gammal nog att vara din mamma och jag kan säga att om jag vore det skulle jag vara såååå stolt över dig. Du kommer gå långt här i världen? Världen behöver sådana som du.

 • Johanna skriver:

  I rollen av person som identifierar sig inom HBTQ-spektrumet tycker jag ändå er podcast funkar väldigt bra. Vissa saker är ju ändå väldigt universella liksom även om alla detaljer såklart inte är samma och även om det såklart kan uppskattas med någon kommentar om att det finns olika sexuella identiteter och att alla inte är hetero så är ju detta ändå er podd när ni delar med er av ERA erfarenheter och inget annat. Keep up the good job! <3

 • wilma skriver:

  Hej, jag undrar vad du tycker om din Huawei mobil, har för mig att du haft iphone innan. Tycker du att huawein är bättre än iphonen eller tvärtom.

 • Jessica skriver:

  Kan inte du snälla dela din sex-lista? 🙂 Blev så taggad på att älska till musik

  • Filippa skriver:

   Folk är verkligen smått knäppa nuförtiden. Sexlista? Har du ingen egen fantasi? Ska du har Biancas sexlista o tänka på henne kanske ??

   • Corinn skriver:

    Jag skulle faktiskt också kunna tänka mig att få ta del av din sex-spellista. Och nu inte som Filippa tror, att tänka på dig, utan finna inspiration till sexiga låtar!

 • Nora Bååth skriver:

  Er podd är verkligen så grym, äskar den! 😀

 • Eva skriver:

  Tycker eran podd är såå bra! Längtar verkligen tills nästa avsnitt på en gång.
  Det blir bra och mer intressant att lyssna på när ni drar upp egna erfarenheter, preferenser osv än om det bara skulle vara en faktapodd.. Sedan att ni båda lever i förhållanden med män gör ju inte att ni kan yttra er så värst mycket om hptq o så. Man förstår ju att ni båda är mogna och smarta.

 • Nina skriver:

  Svarta pälsjackan du hade i din senaste vlogg . Så fin! Var kommer den ifrån ? ? Jag vill se mer vlogg och bilder på din lägenhet inredning och smink 🙂

 • Saga skriver:

  Hej Bianca,
  Är ni inte oroliga att äckliga gubbar ska lyssna på eran pod, eftersom ni berättar så mycket detaljer?

 • Corinn skriver:

  Er nya podd är så SJUKT bra! Jag avgudar den verkligen – redan. Jag gillar verkligen hur du/ni lägger in det komiska och driver om saker (så som rösten du ”använder” när du har sex, dog lite där). Kids syn på saker är också intressanta att höra, för en killes perspektiv kan vara svåra att få mitt bland tjejsnacket.
  Keep up the good work! ❤️

 • Ullis skriver:

  En liten undran bara; vad säger Philippe och hans familj om er pod?

 • Naemi skriver:

  Hej! Lyssnar på eran podd och Äääälskaaar erat sexsnack!!!
  Vill veta mer om vad ni ser som förspel (lite oerfaren)
  Vill även veta vad ni skulle göra om ni inte får respons från era killar när ni försöker få igång dem så att säga.

  Oerhört bra podd och längtar efter varje tisdag då jag får höra era ljuva stämmor ❤️ Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *