BARN ÄR INTE TILL SALU

e4c49102-14a2-40b5-84e2-92dbacda37ef.jpg

SKÄNK TILL ”BIANCAS JULSTRUMPA” HÄR 

På Onsdag (alltså imorgon) gästar jag Musikhjälpen kl. 17.00. Jag har nu skapat en insamling till en bössa som heter BIANCAS JULSTRUMPA och du hittar den HÄR. På bara 1 dag är vi uppe i 51.555kr så det hade ju varit fantastiskt att möjligtvis kunna nå 100.000kr tills imorgon.

I år kämpar Musikhjälpen för alla barn som tvingas sälja sig själva till sexhandel. VARJE MINUT säljs 4 barn i sexhandel & 2 MILJONER BARN utnyttjas i sexhandel varje år!! Det kan röra sig om flickor som tvingas leva instängda under fruktansvärda förhållanden, förövare som beställer sexuella övergrepp på barn via nätet, pojkar som utnyttjas sexuellt av turister eller flickor som säljs av deras föräldrar i tron om att de ska få arbete, MEN som istället blir sexslavar till rika familjer.
Pengarna som samlas in kan leda till att sprida information i förebyggande syfte, skapa säkra zoner så barn inte hamnar i riskzonen för att säljas & rehabilitering för de som lyckas ta sig ur sexhandeln.
Jag har nu skapat en bössa som heter BIANCAS JULSTRUMPA där ni alla får skänka en valfri summa. ALLA pengarna går oavkortat till Musikhjälpen och årets tema ”Barn Är Inte Till Salu”.

SNÄLLA SNÄLLA SKÄNK så att jag kommer dit med en stooor bössa pengar till alla barnen ❤??❤

ALLA BIDRAG ÄR VIKTIGA

Det går att både swisha, betala med betalkort eller smsa och summan är helt valfri men varenda krona räknas <3

21 reaktioner på “BARN ÄR INTE TILL SALU”

 • Josefin skriver:

  Kommer du till Umeå eller är det över telefon? 😀

 • ellinor skriver:

  varför ber man andra skänka när man kan tjäna in de pengarna själv på en månad och skänka

 • ellinor skriver:

  tänkte ge dig ett tips, föddes själv med blått under ögonen och har mått lite sämre än andra tex sämre ork, förkyld oftare, lite humörsvängningar och sån ångest som du får över kommentarer som är elaka, vilket friska kanske inte ens bryr sig om. Gick till läkaren och fick diagnos på blodbrist: thalassemi minor, en sjukdom som just ger besvär med att man har ångest och är överkänslig för vad folk tycker om en och eftersom du är från Italien är jag rätt säker på att du har sjukdomen då det är en Medelhavssjukdom.

 • Klara skriver:

  Herregud!! Eran pod får ju även en sjörövare att rodna ? haha

 • ellinor skriver:

  Finns inte heller några mediciner men man kan äta mycket sallad varje dag och må bättre så skulle ändå rekommendera dig att kolla blodvärden på vårdcentralen

 • Denise skriver:

  Förlåt, jag måste bara komma med en kommentar. Jag lyssnade precis på ert nya avsnitt av podden (som förövrigt är sjukt härlig och som jag gillar)
  men det var en liten del avsnittet som fick mig att känna att jag behöver kommentera och det är alltså då när du blir rätt chockad (och säger att det är ovanligt hos tjejer/kvinnor) över att Alice fick sin första orgasm genom både penetration och klitorisstimulering, DOCK så är det inte särskilt ovanligt att få orgasm när man har/får båda delarna. Det ovanliga är med endast penetration och ingen beröring alls på klitoris. Hon sa även själv ”att det var både och som krävdes för att komma hela vägen”.

  Kände bara att jag behövde skriva det så det kanske inte blir några missuppfattningar för andra tjejer som lyssnar på er. Annars stor tumme upp för dig och din härliga personlighet!!!

 • Anne skriver:

  Hurraaaaa bra intiativ?. Jag har skänkt. ?Alla måste hjälpa till att få ett slut på detta elände. Jag mår illa när jag tänker på alla stackars barn. ? Vad fan är det för fel på dessa män. Stora ? är dom ursäkta språket jag blir så ?. Jag ??? för alla utsatta. ? på er alla

 • Dixi Wonderland skriver:

  Blir så himla stolt över dig Bianca. Vet att du och din mamma medverkade i en insamling för barn på tv för inte så länge sedan och nu ställer du upp i detta. Underbart att se en ung kvinna som använder sitt kändisskap för att göra något bra. Du når ut till så otroligt många personer så jag tror absolut att du kommer kunna få ihop 100.000 😀 Väldigt roligt också att du alltid tipsar/länkar till andra personer. Det känns som att du är en person som lätt blir glad när det går bra för andra. En väldigt fin egenskap att ha 🙂 Kram fina du.

 • Heddan skriver:

  Älskar färgen på hoodien du hade på dig tidigare i veckan på Instastories. Den röda du hade på dig när din familj var hemma hos dig och åt mat från Beirut Café tror jag. Var har du köpt den?
  Superbra arbetat! Hoppas det blir en massa pengar till barnen <3

  • Bianca skriver:

   ÅH tack fina! Den är ifrån Zara 🙂

   • Heddan skriver:

    Tvivlar dock att den skulle vara lika fin på mig. Du är så vacker i allt du tar på dig. Det är väl som man brukar säga: Allt klär en skönhet 🙂
    Ett tips på julklapp till din mamma har jag förresten att bjuda på. Var och såg Anders och Måns senaste föreställning ”Nu har vi väl trevligt”. Rolig show, där de ägnat ett helt inslag till Pernilla och hennes anala besvär. Tydligen delar hon dessa med Måns.
    Önskar dig all lycka med alla projekt 🙂

 • Saga skriver:

  Skänkte precis en slant och hoppas att min lilla summa kommer betyda något och göra en förändring för dessa barn❤

 • Bella skriver:

  Så himla viktigt att vi pratar om detta så fler kan bidra!

 • Lina skriver:

  Nu har jag precis skänkt en summa pengar. Det är otroligt viktiga teman varje år, men detta året känns extra viktigt, därför skänkte jag en större summa denna gången och hoppas att pengarna kommer väl till änvändning. Barn är INTE till salu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *