LATEST FROM MY PHONE

img_1205.jpg

Jag har varit på dop för min älskade älskade lilla Matteo. Haha nä skoja! Han är inte min MEN jag önskade att han vore min <3 Han är ju så söt och snäll att jag smäller av!!

Matteo är min agent Vanessas son som förra veckan fyllde 6månader och hade världens mysigaste dop <3

Och apropå Vanessa så får ni inte missa hennes podd tillammans med Rebecca Stella! Den är så himla bra och heter RebeccaStella Podcast.

ba7509b2-97c7-4021-8f22-139bb4410de1.jpg

Efter dopet i kyrkan så gick alla till UnPoco för att fortsätta fira och äta tillsammans. Men jag och Benjamin var fortfarande hungriga (som alltid) och gick då till det kända pizza stället Meno Male som ligger nära Odengatan.

Och WOOOOOW vad gott!! My god asså! Hett tips om ni är sugna på RIKTIGT GOD neapolitansk pizza 🙂

ad6b8891-f109-4142-acb2-28a29c9c3a87.jpg

Jag har även haft min första ”egen lagade måltid” med gäster här hemma. Annars har vi endast Foodorat men nu lagade jag maten.

Haha asså inget fancy då jag endast lagade tacos liksom men ändå, sååå mysigt 🙂

Btw! Mina stolar, bord, lampa och matta är ifrån DIS för er som undrar.

45a9c207-2b1e-4f77-b5c7-976a9a8d5128.jpg

Fan vad gott det är med tacos!! Och det bästa är att det blev massa leftovers till mig efterråt 🙂

139eeb28-4046-4ca1-9644-3c88dbcab96e.jpg

Min guacamole blev så god förövrigt. Jag hade i detta:

Avokado, creme fraiche, koriander, tomat, rödlök, vitlök, salsa sås, lime och salt & peppar,

314493d2-39b9-4b01-a123-bff0bd1b1f1d.jpg

501645f0-22a6-4211-9360-359ed29f5922.jpg

1732e7e5-7d8f-4266-bbee-d2c569a2e722.jpg

Har självklart myst sönder min älsklings bebis <3

Asså hur söt är han inte?!?! Han älskar att sova med än mig och ligger kvar såhär i sängen timmar efter att jag har gått upp haha.

img_1311.jpg

Igår så åkte jag och teamet för Wahlgrens Värld till Umeå för att gästa buren i Musikhjälpen.

På flygplatsen så ville vi alla till MAX och jag tog min favvo sallad Crispy Chicken, så god <3

bianca musikhjälpen

Sån ära att få vara där och hjälpa till med min insamling som ni är uppe i över 182.900kr <3

Ni är F A N T A S T I S K A <3

Jacka ifrån h&m, byxor ifrån Indiska och skor ifrån Adidas.

ebadd9c1-c145-4775-a199-624a79edbaa3.jpg

bae07835-eb5f-4137-8a81-56eebbfa9a86.jpg

Tänk att Molly och de två andra programledarna LEVER i denna bur i 1 veckan utan att gå utomhus en enda gång!!

De jobbar nonstop och Musikhjälpen har nu samlat in över 21.000.000 kr. WOOOW! Tillsammans är vi verkligen starka och kan göra skillnad för BARN ÄR INTE TILL SALU!

Tack till alla som kom också och stod utanför! Jag hann tyvärr inte hälsa på er men vi får ses på en MeetAngGreet i framtiden <3

bianca julgran

Och idag vaknade jag till det sjukaste budet någonsin haha! En STOR JULGRAN levererades av självaste TOMTEN med julklappar PÅ GRANEN!! Sån sjuk dröm!! TACK till NordicFeel för detta underbara bud nu till julen <3

Min julklapp till er @nordicfeels är att uppmana er till att ge pengar till min bössa BIANCAS JULSTRUMPA för Musikhjälpen <3

Skänk HÄR 

Glad Torsdag på er!

Jag somnade inte förrän 04.30 inatt så jag vaknade 11.30 idag och mår ganska dåligt just nu. Min kropp är helt slut (vet inte varför) och min syn är så dålig… måste blinka flera gånger för att se tydligt vad jag skriver. Vet inte om det har med min utmattning att göra men idag är jag trött, riktigt trött!

Jag skulle till en doktor idag för att sedan ta mig till KBT för att börja gå och prata. Och för er som inte vet så är KBT kognitiv och beteendeinriktad terapi. Men just idag är jag så trött att jag faktiskt inte ens lämnat min säng… Så får skjuta upp det tyvärr. Något jag har lärt mig med min utmattning på senaste tiden är att 1. ta en sak i taget 2. känna av vad min kropp säger. Igår mådde jag jättebra och hade super mycket energi och idag är jag sänkt i sängen och hjärnan är ganska tom, synen är dålig, jag är kallsvettig och har yrsel.

Så idag lyssnar jag på min kropp och stannar hemma. Däremot måste jag och hoppas att jag kan vila nu så jag orkar ta mig ITV som är produktionsbolaget för vårt tv-programs julfest ikväll. Ska absolut inte dricka alkohol för jag kan inte göra det när jag mår såhär men jag ska umgås och mysa med vårt fina team iallafall.

NU – jobba framför datorn i sängen. PUSS <3

39 reaktioner på “LATEST FROM MY PHONE”

 • Felicia skriver:

  Hej! Jag hörde att du hade gått på tantrakurs i Stockholm och jag blev så himla nyfiken på mer info! Vilket ställe gick du till? Supertacksam för svar! 🙂

 • Ann skriver:

  Hej Bianca, är många år äldre än dig men har/haft utmattning. Energin går upp och ner och jag förstår att du vill göra mycket när du mår bra men det är precis vad du inte ska. Kallas energibalansera och det går ut på att du gör ungefär lika mycket eller lite varje dag. Bromsa dig när du mår bra på så sätt kommer du tillbaka och kommer bli mer jämn och balanserad. Annars hamnar du i toppar och dalar och det kan ta lång tid att bli frisk. Gör yoga hemma och promenera 30 min/dag skapar nya banor i hjärnan som du behöver. Ta hand om dig och tack för allt du bjuder på, få i din ålder som vågar vara precis så. Tror du hjälper och inspirerar många, härlig mamma har du också! Kram

 • Dixi Wonderland skriver:

  Så synd att det blev strul med tiden igår angående när du skulle gå in i buren 🙁 Jag missade det för jag trodde det var kl 18. Någon som vet om man kan se det nu i efterhand? Bra att du lyssnar på din kropp Bianca 🙂

 • Den där tomten får gärna komma till mig också ?. Bra att du lyssnar på kroppen, KBT är bästa jävla behandlingsmetoden som finns. Mot allt från utmattning till missbruk, den har hjälpt mig med så mycket konkreta tips. Både i fängelset och frivården fick jag gå behandlingsprogram baserade på KBT och tror inte jag skulle fixat att sluta vara kriminell och bli drogfri utan.

 • Anna skriver:

  Vart var din finfina t-shirt som du hade på dig igår ifrån?

 • Miranda skriver:

  Hej!

  Spegeln du har i hallen ovanför ditt hallbord vart har du köpt de?

  Tack för bästa bloggen och glöm inte ta hand om dig själv!

 • ISA skriver:

  Ah men precis lagom ambitionsnivå på den middagen, tacos är alltid bäst val :)) Bra att du lyssnar på kroppen idag, rekommenderar dig också att veeeerkligen köra på KBT:n. Att börja terapi är fan ett av mina bästa beslut ever!! Det kommer hjälpa dig tror jag <3

 • Julia skriver:

  Älskar din dig och blogg Bianca! Du är så härlig, smart och en frisk fläkt. Vill bara att du verkligen ska ta dina utmattningssymptom på allvar… Det låter inte bra det du beskriver i bloggen ? Det är inte KBT:n du ska avboka utan allt annat, innan du kraschar totalt. Det låter fräckt att säga så till någon annan men jag talar av egen erfarenhet och tycker mig känna igen vissa saker som du går igenom (det du berättat om i bloggen). Tappa synen och bryta ihop är inte bra tecken. Hoppas du inte tar detta på fel sätt! Menar inte att tro mig veta nåt om dig men jag känner igen mig, som sagt.. Inget är värt att bränna ut sig för. Lyssna på kroppen och VILA och umgås med de du älskar. Låter hemskt att behöva göra allt som du gör inklusive ett tv-program och vara uppkopplad hela tiden.. Gör inte skada på dig själv! ❤️❤️

 • juliak skriver:

  Har varit utbränd och vill tipsa dig om Yoga som man kan göra hemma, som är bra för man andas ut stress och ångest och blir gladare och piggare och mer i nu:et: https://www.youtube.com/watch?v=TXU591OYOHA&list=PLui6Eyny-UzwxbWCWDbTzEwsZnnROBTIL&index=1
  Du är grym och ta hand om dig <3

 • JUNITJEJ skriver:

  Tack snälla för att du delar med dig av ditt liv!

 • Sara skriver:

  Fina Bianca, förstår att du mår skit men lovar att KBT hjälper (om du har en bra terapeut) även de allra sämsta dagarna 🙂
  De dagarna jag mådde som sämst och knappt ville gå upp ur sängen var de dagarna samtalsterapin var bäst. Kram

 • Sofia skriver:

  Var det dom fina stolarna som vi fick se dig köpa på Wahlgrens värld? Hoppas gästerna inte spillde tacos på dom! Förresten lite kul, mina morföräldrar på 80 plus hade varit och köpt halsband och armband från din kollektion på Guldfynd till mig på min födelsedag! De hade inte ens nån aning om att jag följer dig på sociala medier utan hade helt själva valt ut! Du må tro att jag blev glad! Jätte snygga smycken! ?❤️

 • Axel79 skriver:

  tjabba biancish!!
  damn..vad jag kommer sakna er i tv rutan, jag blir så sjukt jäkla glad och garvar högt när jag ser era galenskaper ni har ju så himla kul ihop det syns tydligt!!!
  dessutom är ju du så ruggigt tight bianca!!! din snubbe måste vara stoltast i universum..man blir ju lite sotis he he
  ha nu en underbart härlig jul/nyår och TAKE CARE!!
  Mvh Axel79 Sthlm

 • Moa skriver:

  Hej Bianca! Jag ääälskar din blogg men skulle bara vilja påpeka att de blir lite drygt att läsa inläggen när du skriver vissa ord fetmarkerat haha… vet inte om det bara är jag som reagerat på det men tänkte bara säga att de blir lite segt för en att läsa! Kram

 • Tina E skriver:

  Krya på dig!

 • Tina E skriver:

  Hej Igen! Jag har en önskelåt till dig!, sompassar dig! (Pernilla har också fått den)!
  ”Ingen Är Som Jag” med Uno Svenningson! tolkad från originalet ”Manners”med Icona Pop!
  lite upp piggande! åter igen,Krya på dig!

 • Mikaela skriver:

  Hej Bianca, angående Dina ögon, testa tårersättnigs droppar ( finns receptfria på Apotek ). Det kan vara så att Du helt enkelt har torra ögon. Make up kan ibland orsaka det. Lycka till och krya på Dig! ❤

 • Jonna skriver:

  Den croppade grå tjockt tröjan med blom print på. Som du hade i wahlgrens värld, var är den ifrån ???? så fin

 • Emma skriver:

  Hej!
  Är tessie byxorna långa i modellen? Är 165 lång så undrar om dem är mer för människor med långa ben eller tror du dem skulle funka för mig med?
  ’Detta ständiga problem med korta ben, haha’
  Kram

 • Rebecca skriver:

  You go girl! En riktigt bra och framförallt äkta influencer. Tack för att du är du och inte viker dig för alla surkärringar bakom dataskärmarna!

 • Lisa skriver:

  Hej bianca! läst din blogg i flera år nu och älskar den! Är själv i din ålder (24 år)..men jag har tänkt på en sak..du har ju pratat väldigt mycket om hur du har för mycket att göra. Jag har märkt att dina inlägg på bloggen är ganska få men otroligt långa, stora och ambitiösa. Jag tror att många bloggare uppskattar de där korta regelbundna inläggen före de stora. Då kanske pressen försvinner en aning också. Eller vad tror du? Kanske något att testa? I perioder kommer det såklart inte vara så många uppdateringar men det kanske blir lättare att sätta sig ner och göra en snabb uppdatering med kanske någon mobilbild och en snabb uppdatering på vad som händer. Ta hand om dig och fortsätt vara den du är, otroligt inspirerande!!!!

  • Hilde skriver:

   Precis vad jag tänkte, hellre ett kort inlägg varje dag än ett långt var tredje, helt klart. Tror också det blir mindre press då…

 • Anonym skriver:

  Bianca,
  Eloge till dig, som den enda stor-bloggare som engagerat dig i Musikhjälpen i år!

  Tycker det är lite dåligt, och är lite chockad över att ingen annan bloggare ens nämnt det (tex Kenza, Annica Englund etc).

  Stor eloge och kram till dig. Tillsammans kommer vi göra skillnad!

 • Camilla skriver:

  Tycker du ska ta o stänga av allt en dag o bara vila upp dig ordenligt och ta hand om dig, krya på dig.

 • Anna-Lena skriver:

  Hej
  Du kanske skulle gå till din vårdcentral och kolla ditt blodtryck-när man har för högt kan man få olika åkommor som dubbelseende -suddigt etc..
  Du behöver inte ha det men kolla så kan du räkna bort det sen.

 • Emma skriver:

  Bianca vad heter Jackson från agfingos som du visade upp i din video? 🙂

 • Emily skriver:

  Varifrån är de två genomskinliga ljusstakarna som du har på köksbordet? Superfina! 🙂

 • Jen skriver:

  Tråkigt att du mår dåligt! Tror nog att mkt av dina symptom beror på stress om jag skulle gissa då jag själv känner igen det där.

  Jag förstår att du har mycket jobb och stress och press och krav både på dig själv och andra och att dessutom vara en offentlig person och ha folk som kommenterar och lägger sig i och tror att de vet bäst…det måste ju ändå ta upp massor av energi från dig! Kom ihåg att ta hand om dig själv! ?

 • sandra skriver:

  Hej, måste bara fråga om jag ser rätt. Står du bredvid tomten i enbart tröja och UTAN byxor? *Asg* Why??? 😀

  • Bianca skriver:

   Haha nej det är en stor hoodie 🙂

   • sandra skriver:

    Haha alltså nu skrattar jag ihjäl mig.Jag läste aldrig blogginlägget utan trodde det hörde ihop med Musikhjälpeninlägget så jag trodde du stod INNE i det huset med en tomte i enbart tröja *skratt* Men läste nu blogginlägget och du är ju hemma hos dig själv haha jaa då är det inge konstigt att du bara har en stor hoodie på dig! <3

 • Malin skriver:

  Hej Bianca!!
  Trist att du mår som du gör… men kroppen har aldrig fel. Du gör helt rätt i att lyssna på den o varningssignalerna. Har du varit hos läkarn o kollat dina värden?
  Kan annars rekommendera att beställa typ en ”screening” av kroppen i form av blodprov. Tror werlabs har lite olika ”paket”. Har man vitamin o mineralbrister vilket är mycket vanligare än folk tror kan det ställa till det rejält med konstiga symtom.. Annars gå till en bra näringsterapeut, de kan se en hel del obalanser i kroppen!
  Lycka till o ta hand om dig så vi får se mer av dig i rutan?❤

 • b93 skriver:

  Är det inte dags att lära sig att inte särskriva om man ska jobba som proffesionel bloggare?

 • Anna skriver:

  Hej! Jag undrar vart dom skitsnygga små ”flätade” glasskålarna kommer ifrån? Otroligt fina 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *