FAVORIT DAGEN

Guldfynd pt 20663

Guldfynd pt 20667

Guldfynd pt 20690

Guldfynd pt 20694

Guldfynd pt 20722

Köp mina smycken här – KLICK (adlink) 

Godmorgon, glad Söndag och glad 3e advent! Nästa helg är det julafton!!!! Helt sjukt ju men jag längtar mycket!! Och lite extra mycket eftersom vi ska fira mamma som fyller 50år på julafton <3 Min älskade mamma som inte ser en dag äldre än 40 <3

Ursäkta mina 2 dagar (eller 3?) dagar ifrån bloggen, sett att några av er har kommenterat det. Jag har verkligen bara legat hemma i min säng (förutom igår) och varit extremt bakis. Jag var nämligen på firmafest för vårt produktionsbolag i Torsdags och det blev utgång med hela Wahlgrens Värld gänget. Drack inte mycket alls men klarar nog inte av alkohol när jag mår som jag gör märker jag. Jag dricker ju kanske 2 gånger per halvår och antar att jag tål väldigt lite helt enkelt. Sedan har min helg bestått ganska mycket av ångest så jag har inte känt mig inspirerad att gå in och blogga då jag knappt har några bilder heller att lägga upp… :/

Det är lite svårt för mig att veta exakt vad ni vill ha eftersom att jag inte ser bloggen som min enda plattform. Jag menar, lägger jag inte upp på bloggen så kommer det alltid finnas material på YouTube, Instagram, Snapchat, mitt tv-program etc… Pallar ni ens så mycket av mig liksom haha?! Sen tycker jag också att det är nyttigt att ta någon dags paus ifrån sociala medier bara för ens psyke och faktiskt leva i nuet liksom.

Så uppdaterar jag inte här varenda dag så betyder det att 1. Jag är ute på vift någon annanstans och jobbar eller har ledig tid med vänner och familj. 2. Jag mår inte så bra och tar en ”sociala medier paus” eller 3. Jag uppdaterar någon annanstans av mina 4 kanaler 🙂

ATT GÖRA IDAG:  

 1. Spela in Youtube video. BTW: håll utkik för det kommer upp en vlogg idag på min kanal!

2. Gå på stan och leta efter present till mamma

3. Fixa mina naglar

4. Köpa nya stövlar ifrån Marzio

5. Podda med världens bästa Poddpartner Alice <3

6. Äta middag med familjen eller ha chill kväll hemma i sängen med en film

22 reaktioner på “FAVORIT DAGEN”

 • Emma skriver:

  Hej!
  Det skulle vara kul om du kunde tipsa snygga nyårs-outfits 🙂

 • Emma skriver:

  Bra Bianca! Det är viktigt att ta sig tid att vila och känna efter vad den egna kroppen känner. Kämpa på! Kram.

 • Chloe skriver:

  Hej! Kan du inte ha en q&a -session?

 • Linda skriver:

  Ha en riktig god jul o ett riktigt gott nytt år? med familjen❤ saknar er redan, länktar efter att få se 3e sässongen o hoppas på många, många fler☺…
  O Bianca man får faktiskt må dåligt o inte va på topp alla dagar året om , även om man ha en blogg o är kändis.
  Va rädd om dig o kroppen! Livet ä skört o man vet aldrig va som väntar…
  Tycker ni är så härliga?❤
  Kram från norrland?

 • Sabina skriver:

  Vart kommer kläderna ifrån? ?

 • Johanna skriver:

  Du är så vacker! Du har nyligen lagt upp en bild med en tröja där det finns en knytning framtill, vart är den köpt??

 • Linnea skriver:

  Asså jag beundrar dig så sjukt mycket, alla är vi bara människor, alla mår dåligt någon gång och man måste tillåta sig själv att göra det. Livet kan inte alltid vara på topp.
  Lyssnar på er podd och det är helt klart veckans höjdpunkt ibland!
  Men lova att ta hand om dig själv också för det finns bara en Bianca Ingrosso och henne vill vi ha kvar länge!

 • Susanna skriver:

  Var rädd om dig! Ångest är inget vidare att ha men det finns hjälp och knep!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Jemima skriver:

  Fin du är! Hoppas du har fått vila upp dig??

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag tycker inte att man behöver uppdatera sina sociala medier varje dag så länge de inläggen som kommer upp är bra vilket jag tycker dina är 🙂

 • Cajsa skriver:

  Har två önskemål på inlägg du kan göra;
  1. Tips på outfits för julafton
  2. Tips på outfits för nyårsafton

  Fortsätt vara den härliga & inspirerande människa du är- du är en bra förebild för yngre tjejer!

 • Rebecca skriver:

  Ta hand om dig! Hoppas du får en fin start på nästa vecka! Kram

 • ISA skriver:

  Blir så himla irriterad, av någon anledning, när folk måste kommentera att du/andra bloggare inte uppdaterat på en viss tid. Vad fan, är de sååå beroende av att få läsa era bloggar att två dagar utan får livet att raseras? Nä, folk måste chilla. Ta hand om dig, hoppas söndagen varit/är mysig!

 • Anna skriver:

  Hej! Tack för en go blogg och podd! (y) Vill tipsa om webbshopen och den fysiska butiken https://ecosphere.se där miljövänliga och etiska kläder säljs. Hade varit kul om du gjorde något samarbete eller köpte kläder från något sådant märke eftersom du når ut till så många 🙂 ta hand om dig kram!

 • JOHANNA skriver:

  Så fin tröja! Jag gillar bloggformatet men har full förståelse för att du inte alltid hinner/orkar/vill uppdatera så tätt. Hälsan kommer alltid först så gör som du känner 🙂

 • Karin skriver:

  Du ger så mycket inspiration du är en förebild och din underbara familj är så härliga.
  Förstår om du mår dåligt.
  Ta en paus på några dagar.
  Vi finns här går in och läser bloggen regelbundet.instagram.
  Ta hand om dig ta det lite lugnt men fokusera på det som är viktigt typ körkortet.
  Att ha det som en ryggsäck är bara jobbigt
  Kram

 • Therese skriver:

  Det viktigaste är att ta hand om sig själv i första hand! Är själv sjukskriven för depression och kronisk spänningshuvudvärk m.m. Så ta det lugnt och gör det du mår bra av!!!
  Ser också fram emot Julafton och speciellt dagen innan då jag fyller 35 år som kommer att firas med uppesittarkväll?.
  Ha det bäst finast Bianca?

 • Anna skriver:

  Var har du köpt den fina tröjan ?

 • Elin skriver:

  Tack för bra blogg, gillar den mycket, men att du ska lägga ut mer än tex en gång i veckan tycker jag inte behövs. Kan vara bra att spara lite på innehållet i bloggen iom att du finns i andra kanaler och har en hel plattform. Man vänjer sina läsare men tror inläggen skulle kännas mer ”efterlängtade” om de var lite mer sällan, och skulle underlätta för dig vilket är det viktigaste. En blogg ska inte var en stress. Så tänker jag och glöm inte att du sätter strategin för din plattform, inte läsarna 🙂

 • Nike skriver:

  Du är min stora förebild Jag älskar er podd
  Tycker att du snygg Kram från Nike

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *