INGROSSO25

img_1546-1.jpg

Jag behöver alltid en mysig beige tröja i min garderob. Det är liksom ett måste!

Och denna är super mysig och skön + att jag älskar de vida armarna. Den finns i  massa andra färger så som blått, gult, grått osv 🙂

Tröja Wide Sleeve Round Neck Sweater Beige

img_1547-1.jpg

img_1548.jpg

Älskar mitt nya set ifrån #hannaliciousfornakd

Asså detta set är så skönt att jag dör!! Plus att byxorna är mina nya favoriter <3 Detta kan nog bli min julafton outfit faktiskt 🙂 Det finns även i vinrött som jag måste klicka hem även det. Döööör så fint det är!!

Bra jobbat Hanna <3

Topp Pleated Top Gray/ Byxor Pleated Pants Gray

bianca nakd byxor

Svart tröja med vid arm som jag klickade hem både i svart och beige tillsammans med nya partybyxorna i lite glitter.

Älskar kombon <3

Tröja Cropped Long Sleeve Knitted Sweater Black / Byxor Glittery Pleated Culottes Black

110b03f6-a410-4785-9477-63bc9a4b292d.jpg

Off shoulder mjuk och skön tröja är också ett måste för mig, speciellt när den är i svart haha. Finns även i rosa 🙂

Tröja Folded Knit Sweater Black

bianca nakd

Superfin och snygg topp ifrån #hannaliciousfornakd som jag älskar!

Faktiskt finare i verkligheten och jag tokälskar färgen. Den finns i svart och i vinrött också 🙂

Topp Kimono Overlapped Blouse Teracotta

Äntligen dags för ännu en haul med min favoriter Na-kd.com!! Hoppas ni inte tröttnar på dem för jag kommer fortsätta haha 🙂 Ni verkar ju dock älska dessa hauls för HERREGUD vad många ni är som använder min rabattkod kan jag säga. Så kul när samarbeten går så bra 🙂 Älskar ju att ge ut rabattkoder till er. Och speciellt i denna för koden INGROSSO25 ger er nu 25% rabatt på hela ditt köp hos Na-kd.com !!! Koden är giltig en vecka, dvs fram till julafton 24/12!

Så har du några sista julklappar är det sista chansen nu att få 25% rabatt eller saknar du själv något att lägga under granen till dig själv (ja det är fullt ok haha) så är väl detta ett ypperligt tillfälle 🙂 HÄR hittar ni alla mina favoriter samlade!

Happy shopping <3

Och ps: skynda innan det sista tar slut! Puss!

35 reaktioner på “INGROSSO25”

 • Sophia skriver:

  Hej Bianca! Kan jag snälla få köpa din blåa blommiga klänning? Du är bäst!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Älskar när du gör såna här hauls 😀 Du är så snygg Bianca!

 • Hanna skriver:

  Vi delar ut 100 stycken gratis varuprover på Fitne örtte.
  Fitne Herbal Weight Loss tea hjälper dig att gå ner i vikt, behålla vikten och ge dig en snygg, hälsosam och slank kropp.
  Din hy blir mycket klarare med en magisk lyster.

  Missa inte denna fantastiska chans.

  Gå in på http://www.fitne.nu och beställ ditt Fitné örtte

 • Julia skriver:

  Riktigt snygga kläder 🙂

 • E skriver:

  Om jag ska vara ärlig har jag aldrig fullt ut förstått hur folk menar när dem skriver såhär, men jag har gått igenom några jätte jobbiga dagar nu och kollade på din vlogg och kände bara hur mycket bättre jag började må, fick lite av min livslust tillbaka tack vare dig. Din lägenhet är verkligen perfekt och en dag kommer jag också ha en egen lägenhet, inrett väldigt likadant som din.. Din stil är dösnygg!! Tack för att du gör det du gör, det gör faktiskt en skillnad i världen

 • Dess skriver:

  Happy miljöförstöring är ett begrepp som stämmer bättre.
  Varje ”klick” bidrar till katastrof för oss alla, så det är inget att vara stolt över.
  Återanvänd kläder! Hur mycket pengar man än har. Flyg inte, hur mycket pengar man än har.

  • Miki skriver:

   Lugn och fin du behöver inte ”klicka”

   • Dess skriver:

    Det var inte riktat till mig själv, jag varken klickar eller handlar i butik, förutom second hand. Inte för att jag inte tycker om nya kläder, jag älskar nya kläder och mode! Jag tjänar bra och har råd. Jag bryr mig dock mycket mer om miljön men det räcker inte med bara en som vill ha kvar jorden, det behövs många många fler, alla behöver ta sitt ansvar.
    Så jag vet inte vad ”lugn och fin” betyder…att klimatpåverkan är ett påhitt? Då behöver du läsa på.

 • Nina skriver:

  Svarta pälsjackan i vloggen där du är med dina bröder och kollar idol var kommer den ifrån ?
  Så tacksam för svar !!
  Du filmade dina jackor i hallen skulle vara kul att se dom mer 🙂

 • Cecilia skriver:

  Hej Bianca!
  I din vlogg där du visar din lägenhet sa du att du skulle skriva vad väggfärgen i hallen och i tvrummet heter.
  Skulle gärna vilja veta för jag tycker din lägenhet är så fin! Och gärna färgen som är i sovrummet oxå ?
  Kram Cecilia

 • Anna skriver:

  Du är så vacker Bianca! Vilken storlek har du på cropped long sleeve knitted sweater black? Så fin!
  Mvh
  Anna

 • Amanda skriver:

  Älskar verkligen dina hauls! Sluta aldrig !?Måste också få tillägga att jag älskar Wahlgrens värld också och hoppas på en säsong 3! Vet du än nu om det kommer en till säsong?
  Många kramar från Amanda!?

 • Olivia skriver:

  Hej Bianca! Jag brukar egentligen aldrig kommentera men kände att det var behövligt nu. Den senaste tiden har jag sett dig i bland annat Wahlgrens värld, på Youtube, lyssnat på din podd och följt dig på diverse andra sociala medier och måste bara säga att du är så himla cool och duktig på det du gör!! Du kör ditt eget race och är precis som du är utan en massa filter vilket är så härligt. Att höra om all denna skit du får ta emot från vissa människor gör mig så förbannad och ledsen, att det de allra flesta gånger är från kvinnor gör det bara ännu mer sorgligt. Vi ska stötta varandra och absolut inte trycka ner och förminska varandra. Det är väl därför jag skriver detta till dig, för att du ska veta att det är så många som står bakom dig och tycker det du gör är fantastiskt! Fortsätt med det du gör och sluta aldrig vara den du är, för du inspirerar så många människor! Hoppas du ser det här och verkligen tar åt dig <3 Ha det bäst

 • S skriver:

  Vilken storlek har du i din svarta pälsjacka från Tessie? Det finns bara två olika storlekar S/M eller M/L och det står även att den är liten i storleken, så jag undrar vilken storlek du har? 🙂 Kram

 • Hej Bianca! Jag vill bara kika in och skicka lite pepp. För du är en tiktigt bra förebild för tjejer (skit i vad bittra medelålders tanter säger) och du jobbar stenhårt, du förtjänar att höra att du e grym och jag tycker du verkar vara en otroligt genuin människa. Kämpa på och glöm inte att vila! Kram

 • Moa skriver:

  Hej Bianca!
  Ja du är verkligen världens bästa förebild för alla!:) jag älskar allting med dig!:) så det är jätte tråkigt och höra att du mår dåligt och lider av ångest vissa dagar:(:( jag måste bara fråga vart kommer din svamp ifrån som du använde när du sminkade dig? Du kanske sa de men jag var ouppmärksam:(:P
  Jag älskar din och Benjamins syskon kärlek, ni verkar stå väldigt nära varandra:):) eller igentligen verkar alla i din familj stå varandra otroligt nära och det är väl de som gör alla har en sån bra relation och kemi med varandra:):):):) vart har du köpt dina ställ eller vad man kallar det som du har dina smycken på? Dem är jättefina!:) massa kramar till dig!:)

 • Nihan Wallentin skriver:

  Hej Bianca
  Tittat på din YouTube när du sminkat dig, hittade inte nånstans och fråga dig där så skriver här. Jag har torrhud också och undrar vad din gröna serum kommer ifrån. Hörde inte märket riktigt och var suddig fokus på video. Tack för svar

 • Linda skriver:

  Hej Bianca, tack för en superbra blogg! I din senaste vlogg visade du runt i din lägenhet. På garderoberna i hallen säger du att läderhandtagen kommer från Rusta. Jag är på jakt efter något liknande och kontaktade Rusta som sa att handtagen inte alls kom därifrån 🙂 Kan det vara så att du har sagt fel? Minns du vart du köpte dem? Stort tack och kram!

 • Nina skriver:

  Undrar även om du har nån bra rengöringsprodukt som du använder på ditt ansikte o hals som du är nöjd med innan du tar på toning lotion från Clarins. Tack för svar!

 • Nina skriver:

  Är det det här serumet från estee lauder? Se gärna nedan länk, tack för du svarar så snabbt 🙂

  https://www.parfumdreams.se/Estee-Lauder/Vard/Serumen/Idealist-Pore-Minimizing-Skin-Refinisher/index_11421.aspx

 • Julia skriver:

  Hej Bianca! Som vanligt – du är grym!!

  Vilken storlek har du i de svarta glitterbyxorna (Glittery Pleated Culotte)? 🙂 Funderar på att klicka hem de! <3

 • Jasmin skriver:

  Kan du inte tipsa om nyårs outfits / toppar ? kram

 • Lina skriver:

  Hittar inte den svarta glitter klänningen som visar på youtube, behöver den! ?

 • Izabella skriver:

  Hej Bianca! Undrar vad du har för storlek i setet från #Hannaliciousfornakd? Är lite osäker på vilken storlek jag själv ska ha<3

 • Nikita skriver:

  Hejsan Bianca!
  Letar just nu efter en kamera och jag älskar hur sjukt fina dem här bilderna är i detta inlägget. Så jag har en liten fråga, vilken kamera använde du?

  P.S bor inte i Sverige men är så glad att ni har Wahlgrens värld tillgänglig i USA, fortsatt med det for säsong 3 😉

 • Evelina skriver:

  Vad har du för storlek på tröjan Wide Sleeve Round Neck Sweater Beige?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *