ALICE & BIANCA – ALLT OM BREAKUPS

img_1750.jpg

Foto: Fabian Wester

9956a4ed-18df-463f-8485-6061a1be0bb2.jpg

Såhär såg det ut i Onsdags när vi poddade.

Vi poddar alltid hos mig 🙂

9928de10-1001-40b4-beef-e40876c2dc7d.jpg

LYSSNA HÄR 

Det är Tisdag och det betyder NYTT PODDAVSNITT!!

Jag har börjat älska Tisdagar helt plötsligt haha. Nej men ärligt talat så älskar jag att podda! Jag har fått testa på mycket roligt i min karriär som Lets Dance, göra reality, Fångarna På Fortet, jury i Talang osv… och att podda är med på min topp 5 lista över roligaste sakerna jag gjort! Om vi fick bestämma så hade vi gjorde 2 avsnitt i veckan haha, men det blir tyvärr för mycket :/

I dagens avsnitt så pratar vi iallafall om vad vi gjort i veckan, utser veckans ”Hiss & Diss”  samt tar upp dagens ”Tjejsnack” som är breakups! Ett tufft ämne som många av oss drabbats av. Vad har vi för erfarenheter, hur känns det när hjärtat går i tusen bitar, hur gör man för att bli lycklig igen och hur fan tar mig sig igenom tanken av att ens ex är med andra?! Det är några av ämnena vi pratar om i dagens avsnitt.

Mamma och Oliver trampade in i lägenheten också från ingenstans och gästar lite spontant i slutet också haha!

Helt enkelt ett härligt, väldigt ärligt och personligt avsnitt. Jag var ju extremt hjärtekrossad i våras och har nog aldrig mått så dåligt eller varit så förvirrad in hela mitt liv så det var skönt att få prata ut här <3

NU – göra ärenden på stan och sedan möte med poddgänget (Alice & Kid) och Acast som vi förhoppningsvis ska ligga på så att ni kan lyssna därifrån också 🙂

PUSS!

42 reaktioner på “ALICE & BIANCA – ALLT OM BREAKUPS”

 • Nina skriver:

  Dina vloggar är så inspo 🙂
  Undrar vilken storlek och färg du har på din eos lampa i vardagsrummet ? 🙂

 • Cilla skriver:

  Så fin lampa över köksbordet! Kanske har du sagt det i någon vlogg men jag har i sådana fall missat: var kommer den ifrån? 🙂
  Ha en fortsatt fin tisdag! <3

 • Linda skriver:

  Kan man ladda ner podden och lyssna offline? (har androidmobil)

 • helena skriver:

  Grym podd! Helt klart nya favoriten! <3

 • A skriver:

  Hej! Grym podd tjejer! 😀
  Ville egentligen bara säga att min mamma är sjukt allergisk mot hundar och pälsdjur överlag, på så vis att hon inte kan vara i samma rum som dem tyvärr.. hon själv har haft hund och katt men med åldern har allergin blivit såpass dålig att det liksom inte går. Jag tänkte bara på det du sa om att ha Dino i väskan, det är ju jättepraktiskt och jag tycker inte alls att det är något problem, men hade min mamma varit på samma café och inte hunnit se eller notera att det var en hund i rummet så hade hon kunnat få ett riktigt allvarlig relation, och det är vanligare än vad man tror! Förstår att ni älskar era hundar och jag förstår att det blir en familjemedlem. Men tänkte bara dela med mig av min erfarenhet, att mamma ibland kan behöva rusa ut ifrån ett café pga att en hund ligger gömd under ett bord. Så synd, då dem är så söta, men tänkte bara att det kan va bra att ha i tanken!
  Kram på dig och ni är grymma!

  • Hilde skriver:

   Då tycker jag din mamma ska kolla med stället hon går in på om de tillåter hundar först, det är ju inte alla som gör det, och då får hon ju hålla sig till de ställena om hon är så allergisk. Det kan du inte lägga på hundägarna faktiskt…

   • Ullis skriver:

    Men om man har hunden gömd i en väska har man kanske inte varit så noga med att ta reda på om det är tillåtet med hundar eller inte…

   • Malin skriver:

    Självklart ska man ha koll på det som allergiker. Men det finns tyvärr också gott om hundägare som tar med hunden överallt, utan att ta reda på om det är tillåtet eller inte. Oerhört respektlöst! Min son är allergisk och har vid flera tillfällen mått dåligt pga hundägare som struntar i vilka caféer som tillåter djur eller vilken tunnelbanevagn som är djurfri. Jag själv älskar hundar, men det kan man inte utgå från att alla andra också gör. Och man väljer inte sina allergier.

   • Filippa skriver:

    Hundar ska inte gå på café. Trams med detta tycker jag. Allt går för långt nuförtiden! Det ska inte behöva hända att en människa får ett allergiutbrott på restaurang eller Cafe pga djur. Löjligt!

    • Sandra skriver:

     Jag har inget emot hundar men café är ju inte till för hundar först o främst och va här de för glädje av de.

 • Pia Karlson skriver:

  Hej Bianca

  Jag tänkte bara tipsa dig om att det finns Spirulina tabletter att köpa istället för pulver så blir man inte så bunden att göra smoothie varje dag för att få i sig nyttigheterna ? Jag skickar efter mina från Råvarubutiken och tar 4 tabletter om dagen och mår toppen av det , jag har fått upp min energinivå och känner mig mycket piggare ? ( ja den här kommentaren har ju inget med detta inlägg att göra ? ) men tänkte bara passa på att tipsa ?

  Önskar dig en fin jul och ett härligt nytt år ❤️ Kram

 • Susanna skriver:

  Åh nu har jag sett sista avsnittet av wahlgrens värld, hur ska jag orka vänta till nästa säsong.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Jenny G skriver:

  Jag lyssnar slaviskt på eran podd som är helt GRYM!! Tycker det är så fint hur öppna ni är med mycket och även dagens ämne!
  Följer dig på alla dina medier Bianca o du är så stark o vacker! Sträck på dig och ta åt dig av allt fint du får runt dig! De som tycker ner har problem med så mycket annat men människor som lyfter andra blir även lyfta! You go girl!!!

 • Alice skriver:

  älskar dig Bianca. Men sluta prata över Alice i podden. Hon berättade om sin fredag med sin pappa du AVBRYTER henne hela tiden börjar prata om dina bröst. Och sluta skryt låt Alice ta mer plats i podden. Älskar dig Alice!! Hon har ett minst lika intressant liv 🙂

  • Bianca skriver:

   Men fina du! Vi läser av varandras ansiktsuttryck när vi är klara med en berättelse och då tar den över för att inte tappa tempot i podden och det är så vi pratar med varandra 🙂

   Sen är det inte intressant att höra på Alice tråkiga helg med hennes pappa…… SKOJA!!!

   • Alice skriver:

    Lol. Men du är endå helt fantastisk Bianca. Kanske liiite egotripp? Men tycker bara att det låter som att du avbryter henne hela tiden i podden hon får liksom aldrig prata till punkt utan du tar ”över”. Men ska bli intressant att höra här framöver för jag älskar eran podd!

   • M skriver:

    Ja du avbryter Alice VÄÄÄÄLDIGT OFTA och tar över!!!!!! Att hon inte säger ifrån. Jobbigt att lyssna på. Låt henne för guds skull tala färdigt.

    • Alice skriver:

     Jag älskar Bianca! detta var bara lite konstruktiv kritik. Ditt meddelande här var det lite hårdton på. nu lugnar vi oss! hatsprider vi inte på Internet.?

   • M skriver:

    Ja du avbryter Alice VÄÄÄÄLDIGT OFTA och tar över!!!!!! Att hon inte säger ifrån. Jobbigt att lyssna på. Låt henne för guds skull tala färdigt.

 • Cecilia skriver:

  Började följa Wahlgren och Wistam-podden men nu är er podd lika självklar varje vecka. Så bra! ??
  Kram!

 • amanda skriver:

  Åh vart är dina fina beiga tröja (på bilden) från? ÄLSKAR VIDA ÄRMAR

 • Lisa skriver:

  Hej du sprudlande positiva människa.
  Du har bra sinne för inredning! / Lisa

 • Ellinor skriver:

  Hej Bianca! Tänkte fråga dig, då du alltid tar så fina mobilbilder, vilken mobil du tycker tar allra bäst bilder? Samsung eller Huawei? (Har för mig att du haft/har båda)
  Jag står i valet och kvalet mellan Galaxy s8 och Huawei p10 just nu och kameran är viktigaste funktionen för mig!
  Om nån annan här inne vill ge sina rekommendationer så tar jag gladeligen emot dem! 🙂

  Fortsätt vara den du är Bianca, vi är många som diggar dig! 🙂

 • Cecilia skriver:

  TACK för en grym podd!!
  Idag var en crazy dag med barnen, fick ta x antal djupa andetag ? Men jag visste att när dom somnat kommer jag få en belöning – lyssna på er podd ??
  Ni är så bra och så inspirerande med ert öppna sätt att prata om svåra saker! Tack!! ✨

 • mona skriver:

  Hej!

  Du e en förebild för många unga citytjejer men reagerade på att du beställer mat från UBER. Vet du om att det är ett av världens mest kritiserade företag och Feodora. Det tjänar ca 60 kr per körning och måste köpa sin egen skräpcykel. Inte ok. En person jag pratade med på centralen sa att vissa dagar tjänar han 200 kr. Ser inte bra ut om du använder dig av dem. Bara en tanke.

  M

  • Josephine skriver:

   Du bör kanske fokusera lite mer på din stavning? Du är inte heller perfekt!

  • sara skriver:

   Jesus man kan inte öppna munnen längre eller handla mat vart man vill….. en liten reality check till dig;
   Ska vi tänka så kan vi inte köpa kaffe, tobak, ris, bananer och andra exotiska frukter eller till exempel kläder från HM, Zara, Gina m.m där alla inblandade parter tjänar piss och ingenting. Vad äter du till frukost och har du råd att endast klä dig i Prada som tillverkas i Italien under schyssta villkor? Tror inte det. Samma princip annan marknad. Om det är så förjävligt att arbeta för Foodora och de trodde att de kunde leva på att cykla runt på en hamburgare hela dagen har vi då i Sverige den fantastiska äran att få gratis utbildning. Då kan dem skriva in sig på högskola för att sedan få ett bra jobb, om det är så förjävligt.
   Säger inte att det är någon skam i att arbeta på foodora, men tycker vi inte har rätt att klaga i ett land med så många möjligheter, då kan man byta arbete. Och arbetar man på foodora och förväntar sig att man ska kunna leva på det, orealistiskt tänkt. Men man kan inte börja betala folk som cyklar runt på mat sjukt mycket heller, DET vore även orealistiskt. Bra extraknäck absolut
   Tack för mig

 • Felix skriver:

  Ang sammarbeten:
  Blir det inte lite paradoxalt när du gör reklam för en produkt men använder konkurrerande produkter till vardags?
  Tänker på att du ofta gör reklam för hur bra honor 8 är, men använder i ditt vardagsliv?

 • Amanda skriver:

  Hej! Du har ju ganska torr hy har jag läst så tänkte bara tipsa dig om sesamolja som ska vara bra för det! Inte vanlig som man köper i mataffären utan det ska vara färsk, jag köpte min av min massör. Äter en msk morgon och kväll och så kan man även smörja in sig där man behöver. 🙂

 • Jennifer skriver:

  Halloj! Lyssnade på er podd, håller med till 100% MEN anledningen till varför inte vi vill ha hundar (vi låter folk ha det fast vi inte vill egentligen) är för att vi kan hitta hundbajs i klädbutiken utan att folk plockat upp det och vi därför bli tvungna att göra det själva istället… Kanske kan det vara en anledning till att folk nekat dig, men med tanke på att du haft honom i en väska så har de ju antagligen inte med det att göra. Men kanske allergi? Finns dom som är sjukt allergiska. Oavsett vad så är eran podd grym och dina är SUPERSÖT

 • Jennifer skriver:

  Det har allrså hänt att hundar bajsat i våran butik ock ägaren har bara gått ut och struntar totalt i att ta upp det

 • Frida Alexander skriver:

  Hej Bianca!

  Vet inte om du kanske lagt ut det någonstans, har försökt söka men hittar inte. När ni var och letade hus i Marbella hade du en jättefin, längre blommig klänning. Skulle så gärna vela veta var den är ifrån..tack på förhand.

  Kram Frida

 • Emma skriver:

  Brukar aldrig kommentera, men vad jag känner igen mig i dig i breakups. Har gjort det efter 8 år tillsammans och nu var det fyra månader sedan. Tack tack för jag inte är ensam i detta. Så grym podd!

 • Nina skriver:

  Jag älskar eran podd och jag förstår att det är frustrerande att inte kan ha med hunden överallt. Men jag blir också lite provocerad av hur ni pratar om det och ”hatar ställen som inte tar hund” eller inte förstår att man inte kan ha med hunden i mataffärer/köpcentrum. Jag t.ex. och i min familj är vi extreeeemt allergiska mot pälsdjur. Jag kan gå långt bort från någon med hund (instängda utrymmen som mataffär/köpcentrum) och bli täppt/snprig/hosta och så. Jag har alltid inhalator med mig men jag tycker det är lite egoistiskt och respektlöst hur ni pratat om det. Ni visar inte riktigt förståelse för folk som faktiskt inte klarar av det/Kan va rädda osv. Man kan vara rädd för små hundar också.

  Jag älskar er och tycker ni är asgrymma! Men kommer in med en annan infallsvinkel här ?

 • Sara skriver:

  Hoppas på svar på denna kommentar då jag aldrig fått svar på det jag kommenterat tidigare. Men undrar vad du använder för hårprodukter (schampo, styling etc)? Samt hur du gör när du stylar ditt hår till vardags?
  Håller tummarna för svar denna gång <3 Tack på förhand!

 • Claudia Ada skriver:

  Hej Bianca!

  Superbra podd ni har! Tänkte fråga vilken e-post har ni om man vill maila ett problem/fråga till er?

 • Julia skriver:

  Hej! Du e grym, Bianca! Du verkar vara en så bra tjej och jag följer dig å allt du gör 🙂
  Meeen. Jag blev också lite provocerad över sättet ni pratade i senaste podden, speciellt när ni pratade om hundar. Jag förstår verkligen vad ni menar men det ni sa är bara en sida av det.. Förstår ni inte att det har med bland annat pälsallergi att göra? Det finns människor som inte kan vara i samma vagn som en hund på tunnelbanan. Jag gillar verkligen er och allt ni tycker å tänker och berättar om i podden men.. Ni låter lite omogna och som att ni inte förstår hur mycket ni påverkar.
  Tänk på att det är många som lyssnar som ser er som förebilder; många UNGA. Då krävs det lite mer än att bara tycka. Allt ni säger hade påverkat mig sååå mycket om jag var tio år yngre (är 26 nu), och vissa saker hade kunnat påverka negativt tyvärr.. Som tex när ni pratar om sex och relationer.
  Menar inte att ni ska ändra en massa men kanske bara lägga till att det alltid finns två sidor av allting.
  Och ja, det är skitirriterande att inte kunna ha hund överallt, absolut! Men det finns såklart en anledning.. Det är ju inte för att alla andra hatar hundar.

  Gillar er jättemycket trots gnället ovan! 😉

 • Julia skriver:

  Vill tillägga att det också är SÅÅÅ bra att du öppnar upp dig så mycket i podden om saker andra tycker är pinsamt! Det är verkligen modigt och det är så coolt. Grym förebild. Och på tiden att nån gjorde det 🙂

 • Emma skriver:

  Tror jag skall börja ta med mig jordnötter till mitt jobb som lärare på en skola där det är strikt förbjudet pga allergier (på alla platser inom Göteborgs Stad). Jag älskar ju jordnötter och skall ju rimligtvis inte behöva anpassa mig efter andra som inte gör det. De får väl låta bli att gå till skolan då eller helt enkelt välja en annan skola. Hatar folk som inte fattar att jag gillar jordnötter alltså. Skall nog smussla in när de inte ser. Vad man inte vet har man ju inte ont av…. Eller??

 • Pernilla skriver:

  Hej,
  Vart kommer hallmattan ifrån 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *