JAG ÄLSKADE ALLT

PRESS PLAY <3

Goddagens ifrån Göteborg!

Jag åkte hit tidigt imorse för att spendera dagarna innan julafton med min älskling <3 Gick faktiskt upp 04.30 imorse för att slå in de sista julklapparna, packa, duscha, raka mig (bara det tar ju typ 20min haha) och städa lägenheten så den är fin när jag kommer hem. Städa hann jag dock inte för jag var som en zombie imorse så allt gick väääääldigt långsamt kan jag lova haha!

Men iallafall! En ny video finns uppe på min Youtube-Kanal där jag delar med mig av mina nya plagg i garderoben och jag absolut älskade ALLT! Påpekade en del i videon att jag var blev och OJ OJ OJ det får man ju tydligt absolut INTE göra för då tycker man att bleka människor är fula tydligen…haha! Att folk alltid tror att jag menar något illa med det jag säger.

NU – mysa med Phillipe i soffan framför Indiana Jones. Har precis tagit en liten nap då jag endast sov 2h inatt och sedan ikväll blir det middag hemma hos hans familj. MYS!

PUSS!

24 reaktioner på “JAG ÄLSKADE ALLT”

 • C skriver:

  Kan du inte lägga upp en lista med de bästa låtarna att ha sex till?

 • Rebecka skriver:

  Det är inget som är fel med att säga att folk är bleka. Det jag dock reagerade på är hur du fortsätter att påpeka att om man har en lite kortare plöfsig tröja så får man en fin kroppsfigur och så ser man inte så stor ut (dina ord). Du säger också att man kan äta i din kamouflageklänning utan att se ”uppblåst” eller ”uppsvullen” i den. Jag bara tycker att just eftersom du är en influenser med ung målgrupp borde du ta mer ansvar för hur du uttrycker dig med hur en ”snygg kroppsfigur” ser ut. Tjocka kroppar har också en snygg kroppsfigur. Och just eftersom du själv har haft/har en ätstörning så borde du förstå hur det kan påverka människors hjärnor. För jag blev ganska ledsen och illa stött över det du sa. Kram

  • Dea skriver:

   Vem är du att tala om för Bianca vad som är rätt eller fel att tycka? Hur kan man bli ”illa stött och ledsen” av vad Bianca säger? Då har du nog en del att jobba på gällande självförtroendet.

 • Susanna skriver:

  Ja alltid finns det något att klaga på. Fin tycker iallafall jag att du är, blek eller ej.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • positiv skriver:

  Har levt många många decennier och tillhör definitivt inte den målgrupp som köper kläderna du visar, men oj vad jag gillar din presentation ändå! Du är underbart spontan och naturlig, tycker det är en sann glädje att kolla på dina videos. Mera! säger jag bara och God Jul!

 • Linda skriver:

  En fråga om något helt annat än det inlägget handlar om – lådan du håller upp precis i början av videon, var har du köpt den? 🙂

 • Kim skriver:

  Sluta hänga er på varje ord och och uttryck, snart vågar man inte öppna käften om vad man tycker och tänker. Vi lever ( än så länge i ett fritt land ) och har åsikter. Det vad är politisk rätt att säga och inte säga gör att vi begränsar oss själva, skapar rädslor och mår illa av det! Låt människor ha frihet att säga vad dem tycker! Jag tycker att tjockisar är äckliga, sjuka, olyckliga och det är inget vackert med det! Inse det! Dem behöver hjälp! Det är inte normalt! Gennom att tycka att allt är vackert och normalt skapar vi allt sjukare samhälle! ?❗

 • A-M skriver:

  Hej Bianca.
  Brukar kolla dina videos och har inga klagomål. De är mysiga.
  Men det enda jag stör mig på är att du HEEEELA tiden håller på med ditt hår. Det läggs åt sidan, det läggs bakom öronen etc etc.
  Har sett samma tendens hos andra bloggare oxå.
  Jag skulle önska en video där frisyren lämnas ifred.

  // A-M

  • Helena skriver:

   Jag håller med! Pillandet med håret drar fokus från det du pratar om och visar. Gillar för övrigt dina vloggar jättemycket men jobbigt det här med håret.

  • M skriver:

   Håller med. FRUKTANSVÄRT IRRETERANDE. !!!!!!!!!!!!

  • Bianca skriver:

   Jag förstår! Det är endast för jag att jag har väldiga komplex med mitt hår och jag har nästan alltid en dålig hårdag :/

   • A-M skriver:

    Tycker du har jättefint hår.
    Och du passar i alla uppsättningar med håret.
    Du är en riktigt helylletjej. Tro mer på dig själv.
    Kram.

 • Amanda skriver:

  Alltså. Den blå klänningen(?) du har i introduktionen – VAR KAN JAG KÖPA DEN??? Bland det snyggaste jag sett i klädväg!

 • Chloe skriver:

  Hej! Firar ni Hanukkah med Philippes familj?

 • ma skriver:

  ledsen men jag blir galen när bloggare inte kan uttala ”haul”… det ska alltså uttalas hååål. 🙂

  Tänk på det nästa gång du gör narr av din mammas engelska…

 • Anna skriver:

  Jag skrattade sa mycket nar jag tittade pa klippet, jag fick en vit superfin klanning av min pojkvan for nagon vecka sedan men har inte kunnat anvanda den eller knappt visat honom hur den sitter da jag ar sa otrooooligt blek. Om du ar blek ar jag likblek! Gillar inte soldusch sa mycket sa man far helt enkelt halla sig till dom morka snalla fargerna denna tid pa aret tills nasta solsemester… Har du nagot bra tips pa najs solsemester, vi vill aka nagonstans med bade beach och stadsliv i typ februari?

 • J skriver:

  Vad har du för storlek i kläderna du köper från nakd, tex den svarta tighta klänningen?

 • Jenny skriver:

  Hej Bianca,
  Den beiga ”koft-tröjan” du visar. Vad heter den? Mjuka varma och mysiga plagg är ju helt perfekt för vintern. Tack.

 • Marie skriver:

  Så snygga kläder. Du har helt underbar klädsmak. Önskar jag fick låna dig en dag som klädrådgivare till mig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *