EARLY CHRISTMAS GIFTS

05bf6329-bee9-4176-b7b3-ad8d8f348ef2.jpg

Mina presenter till Phillipe <3

biainca phillipe julafton

bb2f2220-7745-40a9-9cd7-c4f9d2450966.jpg

Här är allting jag köpte till Phillipe i julklapp i år 🙂

0a47a70e-5ac8-457c-b169-0aedba404bad.jpg

Två hoodies då jag älskar honom i hoodies men han har tappat bort sina så det fick bli nya snygga ifrån mig.

En svart ifrån Our Legacy och en grå ifrån Carhartt. Båda köpta inne på NK för er som undrar.

5545bbe0-4850-4382-ad72-b72f26e72a23.jpg

Såg denna bomberjacka inne på FilippaK och föll pladask för den till Phillipe. Han älskar bomberjackor och jag tycker det är så snyggt på honom. Men han har ingen beige och jag älskar honom i beiget så det fick blir denna också. Tänk er denna med hans nya svarta hoodie under, så snyggt!

Tyvärr köpte jag en storlek för litet så han får byta ut den mot en större storlek när han kommer till Sthlm den 26.

65a54f45-7f23-4b99-928b-7d9ed6b4953c.jpg

Hela detta året har jag klagat på hans necessär och att han behöver köpa en ny omedelbart då den typ fallit sönder. Men har har inte orkat så då tog jag saker i egna händer 🙂

Det blev en ny ursnygg ifrån Mismo. Också köpt på NK.

2b7f9eb9-7b67-4a71-870b-e06eb233007a.jpg

Sist men inte minst fick han två nya parfymer ifrån YSL och Valentino som båda doftade så gott!

2d451b6b-fdfc-4173-976e-cc69f5ef356b.jpg

Den ena hade t.o.m hans namn ingraverat fast det råkade tyvärr bli felstavat :/

9dc292b2-c78d-4d09-83b9-8f664e2f6c14.jpg

Och av Phillipe fick jag något jag gått och suktat efter i många år nu…..

84cfb379-ccf1-4a7d-9e59-b9fcabb580bf.jpg

Nämligen en Louis Vuitton almanacka!!!! Hur gullig är han inte <3 Han vet verkligen min besatthet för almanackor och nu har jag den äntligen i mina händer!! TACK igen älskling <3 

Så det var julklapparna som jag och Phillipe gav varandra för i år 🙂 Jag är så nöjd med mina presenter till honom och det var så kul att se honom så glad över allting. Han förtjänar verkligen det bästa! Han pluggar häcken av sig varje dag i London och han är faktiskt en av de bästa i sin klass! Och när man jobbar stenhårt för något så förtjänar man lite extra mycket på dessa högtider enligt mig 🙂

Och jag är så tacksam över min present från honom!! Han köper verkligen alltid perfekta presenter till mig även fast jag aldrig önskar mig något. Jag ber nästan alltid folk ge pengar till välgörenhets organisationer istället för att ge till mig då jag faktiskt har typ allt och köper väldigt mycket till mig själv hela tiden. Men nu har jag äntligen min dröm almanacka <3

Vill du köpa en fin present till barn som räddar deras liv under katastrofer på UNICEF så klicka på länken HÄR och köp ett katastrof eller svältkatastrofpaket!! Jag ska köpa några nu <3

NU – middag hemma och chill i soffan framför en film senare. Älskar dessa myskvällar med fokus på god mat och en bra film.

OCH BTW! Tack till alla er som kommer fram här i Göteborg och överöser mig med er kärlek, komplimanger och kramar. Ni är bäst <3 Det har blivit lite mycket ibland men till er som kommer fram vill jag bara säga att ni är verkligen så fina!!

PUSS <3 

33 reaktioner på “EARLY CHRISTMAS GIFTS”

 • Ellen skriver:

  Hej Bianca!! Vilka underbara presenter!! Hoppas du får en jättegod jul, ett gott nytt år och en riktigt bra födelsedag.
  För övrigt har jag följt dig på alla dina sociala medier + på tv såklart! Och jag verkligen älskar dih och allt du gör. Du har hjälpt mig mer än du någonsin kommer förstå och jag är evigt tacksam för det. Tack för alla gånger du fått mig att le:)
  Jag lyssnar konstant på eran podd och det är den bästa jag lyssnat på, att lyssna på den känns som att sitta med o lyssna på erat tjejsnack vilket är så mysigt. Återigen tack för allt och hoppas du får en god jul och gott nytt år!! (Hälsa Pernilla grattis på 50års dagen också)
  Kramar, Ellen

 • Karin skriver:

  Hej Bianca,

  Min dotter Minja kom fram till dig idag och tog en fin bild på er två. Du är verkligen en grym tjej som tog dig tid och gjorde hennes dag!

 • pernilla skriver:

  Superfina julklappar även om jag kan tycka att jackan till P. var lite för tjejig! Men kanske bara är bilderna som inte kommer till sin rätta. Du har ju så bra smak så den är säkert fin på 🙂 Firar ni jul på olika håll i år eftersom ni redan haft julklappsutdelning?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Men va fina julklappar ni har givit varandra 😀

 • Evelina skriver:

  Parfymerna är ysl och Versace, inte valentino ?

 • carina andersson skriver:

  Hej Bianca.Jag undrar vart du har köpt hyllerna på sidan av spegeln.Dom hyllerna du har kvar på smink bordet hos din mamma

 • Hanna skriver:

  Vilka fina julklappar ☺️ Lyssnar eran podd just nu, gud vad jag älskar den!!!! Hoppas ni poddar i flera flera år framöver för nu vet man ju inte hur man ska va utan den. Redan! God jul på dig 🙂

 • Lena skriver:

  Hur i hela friden har man råd att köpa och ge bort LV när man pluggar?

  • Frida skriver:

   Varför lägger du energi och bryr dig om det Lena? Bitter!

  • Diana skriver:

   Men herregud! Är du verkligen så dum i huvudet? Det finns många anledningar till varför man kan ha råd att köpa en LV fast man pluggar! 3 möjliga alternativ.

   1. Du jobbar vid sidan av
   2. Du sparar
   3. Du har rika och snälla föräldrar

   God jul! 🙂

  • E skriver:

   Sparar…
   Vi vet ju faktiskt inte om han dessutom jobbar vid sidan av pluggandet i London och hur hans ekonomi sett ut sedan tidigare.

  • Lisa skriver:

   Jag undrar snarare varför han bara fixat en enda julklapp, alldeles för lite i mitt tycke, till den man älskar? Har ju inget med pengar att göra…

   • Mariaa skriver:

    Lisa du verkar inte veta vad älska innebär. Älskar man någon då visar man det genom handling och inte materiella saker. Det är inte de materiella sakerna du får från din kärlek som fyller dig med äkta kärlek, utan det är vad din kärlek gör för dig i sitt handlande. Äkta kärlek kostar inte pengar.

    • Lisa skriver:

     A just de, då kan vi ju sluta helt med julklappar dåra…vilken jävla töntkommentar! Och som sagt, det handlar inte om pengar, utan att man ansträngt sig lite och fixat fler än en enda present! Oavsett pris…haja!

   • Jennifer skriver:

    ”Bara” en? Det är väl tanken som räknas och inte antal klappar. Att köpa en julklapp för över 3 tusen som student är inte illa 🙂

  • sandra skriver:

   Lena: ”Pappa betalar” … kanske… eller nåt! 😉 😀

  • pernilla skriver:

   Jag köpte en Louis Vuitton almanacka i stl M till mig själv när jag pluggade! 😀 Så jädrans dyra är de faktiskt inte. Det är ju inte värsta LV-väskan vi pratar om så jag tror nog att Philippe har råd med både en eller t o m fem ! 😉

  • Marie skriver:

   Vad spelar det för roll vad priset är? Begriper inte varför människor ska hänga upp sig på vad saker kostar Då det inte är du eller någon annan som betalar. Vad andra vill köpa och ge bort måste väl vara deras ensak. Vad blir du för lyckligare av att få veta varför han köpte en dyr present? Eller varför han har råd till det då han pluggar? Det är ju inte din eller min ekonomi.

  • Rebecca skriver:

   Jag jobbar 100% och pluggar ekonomprogrammet på universitetet vid sidan av, heltid. Så det går att ha råd med saker trots att man går i skolan ska du se 🙂

 • Filippa skriver:

  Versace är den andra parfymen ? Inte valentino ?

 • Ida skriver:

  Oj va många klappar!! Supersnygga sådana 🙂

 • E skriver:

  Lyssnar just nu på andra avsnittet av sexsnack när ni snackar om personen som är 20 år och inte har haft sex. Ni säger att första gången inte kommer vara nice, men så är det inte för alla. Min första gång var bra. Så det handlar väl helt och hållet om person och kemi. Och mitt enda råd till alla personer som känner sig stressade över sex är att oavsett om det är ett one night stand eller i ett förhållande, kör om det känns rätt och bra. Gör det inte bara för att du ska ha sex, DÅ blir det inte bra. Du kan ha haft ett förhållande i flera månader utan att rätt kemi finns där och du kan träffa en person på krogen som du går hem med samma kväll som känns 100 % rätt. Och tvärtom såklart.
  Älskar er podd! Känns som att man har två kompisar i datorn som snackar om sådant som alla tjejer tänker på.
  God Jul på er. <3

 • Anne skriver:

  GOD JUL ALLA FINA SNÄLLA MÄNNISKOR I VÅRT AVLÅNGA LAND. ❣️??⛄️?

 • Hur fick du parfymen graverad ??

  God jul!
  (Till alla er som är ensamma imorgon så kommer jag ha en livestream på Instagram kl.17.00. Vi snackar om allt mellan himmel och jord, om hur jag för två årsen firade jul i ett svenskt kvinnofängelse till den perfekta julröda nagellacksnyansen.och såklart allt däremellan. I och med att jag sett misär på allra närmaste håll vill jag nu göra något för alla som inte har någon att fira med och tänkte att en livestream iaf är något. Kanske lyckas jag få mamma att berätta om hur det är att få veta att ens dotter är en missbrukande drogförsäljare samtidigt som hon trodde jag va lycklig som 22-åring i min nyköpta villa, med ett framgångsrikt företag och en underbar fästman.

  Julafton kl. 17.00 på min Instagram Prisonbeauty)

 • youtubeskvaller skriver:

  Hej allihopa. jag har skrivit ett fint inlägg om bianca in och titta
  Kolla in sveriges nya skvallerblogg. http://sanningenyoutube.blogg.se

 • Jenny skriver:

  Kan du inte visa hur LV almanackan ser ut inuti ? Jag ska också köpa en tänkte jag ?☺️✨??
  Puss och kram Sveriges vackraste tjej och god jul från Lund ❤️

 • Paulian skriver:

  Det var väl lite att ta i med mängden julklappar du gav honom, antar att de blir så när man tjänar mycket pengar och inte vet vad man ska göra med dem 😛

 • Sicken kille 🙂 Jag önskar dig en riktigt God och mysig Jul 🙂

  LOVE Maria på Inredningsvis.se

 • Victoria skriver:

  Du är så otroligt gullig och så generös både mot din pojkvän och din familj. ❤❤

 • Marie A skriver:

  Hej Fina Bianca snygg kalender kan du inte visa hur den ser ut inuti , funderar på att köpa en sån själv, vad är det för storlek på den, vet att det finns i Pocket och i en lite större som heter Personal , sen är det väl A5 men den blir lite stor funderar på en Personal den Brun/beige är klart snyggast.
  Ha ett riktigt Gott Nytt år Bianca
  kram Marie

 • Anita Granberg skriver:

  Var kommer dina fina stolar som är runt matbordet i från??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *