MY CHRISTMAS AND MAMAS TURNING 50

a589f599-1ed1-4a92-9d2e-2f88d1ceb4a2.jpg

Kl 08.30 väckte vi mamma på hennes stora stora dag!! Varje julaftonsmorgon är helt och hållet firande för mamma som fyller år. Och detta år så fyllde hon hela 50 år <3

Det blev sång, ballonger och såna där ljus som glittrar (typ..?). Minns inte nu vad det heter haha!

6281f9c3-3b98-4c9b-8703-a53cb84d6f69.jpg

Efter sången så åt vi (familj, mormor&morfar + fäbror & kusin) frukost, mamma öppna paket och vi alla mös. Sen kom Nyhetsmorgon hem till oss och skulle även de fira mamma haha.

Som ni ser så fick hon en hel del stora och vackra blommor från både Kanal5, Tv4, vänner osv 🙂 Så fint!!

57cb0dfc-3ac9-4460-a2cc-ebd439537eeb.jpg

Det knackade på dörren så många gånger och massvis med folk trampade in för att sjunga och fira mamsen <3

Älskar ALLA mammas kompisar <3

a1cc9ed1-b96d-483f-999f-660aa32c334b.jpg

Som sagt! Alla kom med både presenter, sång och ballonger. Så fint med allt pynt!

Jag älskar ju verkligen pynt och ballonger är ju verkligen ett måste på någons födelsedag, och inte minst på någons 50årsdag.

img_1959-1.jpg

Ett av mina presenter till mamma var detta stora paket!! HUR STORT?!?!

Där i låg ett par svinsnygga nya bar/köksstolar som passade så fint i mammas hem. Ni kanske såg de på mammas instastory?! Men om inte så lovar jag att fota av det i veckan 🙂

Hon fick även en del andra fina presenter så som en YSL väska som hon förtjänade så fruktansvärt mycket <3

bianca blommor

56a363a7-1da3-4322-8d50-c61df9e68b32.jpg

Asså hur vackra rosor?!?!?!!?

Tänk om man kunde ha så vackra buketter i sitt hem varje vecka. Vilken dröm <3

221e2a3f-0fca-436a-9974-ce67cff813c7.jpg

Tillslut städade vi undan efter frukosten, pussade hejdå till alla vänner och bekanta som kom för att fira mamma för att sedan välkomna hela Wahlgren klanen (förutom mobror Peter) hem till oss.

071d8984-9bec-43f6-a710-eba38b67cdd8.jpg

Nu hann jag inte fota av hemmet riktigt men mamma hade julpyntart så fint och hela hemmet såg ut som ett riktigt mysigt julhem med utsikt över Kottlasjön.

Så vackert 🙂 Men ni kommer få se detta i en vlogg senare i veckan!

401b1993-0f0e-4073-b387-905b5f911f85.jpg

Det var en del paket detta år…. Galet givmild familj vi har och de mesta paketen var ju sjävklart till alla barnen.

img_1952.jpg

Min vackra familj <3

Theo var hos sin pappa under eftermiddagen men kom till oss senare på kvällen.

Jag bar en klänning från #Hannaliciousfornakd och ni hittar den här – KLICK  (adlink) och mamma bar en klänning från hennes egna klädmärke Pernilla Wahlgren Collection. Ni hittar den här – KLICK

57d7bcb7-3c75-4562-b1c8-befbc1b1f20a.jpg

Jullunchen är ju det man ser fram emot mest hehe, hungriga som vi alla är! Och WOW vad god maten var i år!!! Allt var himmelskt gott 🙂

Jag med kameran i högsta hugg för julvloggen!

37336791-bd66-483c-9eda-a16da8d969cf.jpg

MUMS!

Kan väl helt klart säga att ingen gör köttbullar som min storebror Oliver och ingen gör jansons frestelse som Linus exfru Jessica. Så himmelskt gott!

e090170d-abe3-479e-becb-e3b8c0dd504f.jpg

Mor och dotter i rött <3

Båda vi bär halsband ifrån Guldfynd. Mitt här – KLICK och mamma bär min egen kollektion här – KLICK (adlink) med hennes barns första bokstav ingraverad <3

Så på hennes finns det 4 berlocker med O, B, B, T för Oliver, Bianca, Benjamin & Theodor och på baksidan står det ”Own It”.

c7ece292-4270-4857-943d-34a493acd6c8.jpg

<3

6eb2a37c-d969-45da-8621-ad1d8b33e8ba.jpg

Tillslut kom tomten och kvällen fortsatte med sång, disk, plocka undan, städa, skratta, dansa runt i huset, chilla i soffan, småäta osv… 🙂

Denna julafton var verkligen så himla mysig! Allt var så harmoniskt, gott och det kändes verkligen som att alla var närvarande (förutom 1 hehe…). Ingen satt med mobilen länge och ingen bråkade utan alla var verkligen tillsammans med varandra. Senast vi alla firade tillammans så var det lite kaos med förseningar, allergier, bråk kring barnen osv men nu var allt fokus på mamma och eftersom alla älskar henne så mycket. Hennes glädje och kärlek spreds verkligen av sig <3

Så tack tomten för att jag fick fira denna fantastiska födelsedag och dag med min roliga och sjuka familj. Ser redan fram emot nästa år <3 Eftersom alla inte är lyckligt lottade att få fira med så många så uppskattar jag verkligen familjen just under julen. Absolut att presenter är kul att ge osv men det viktigaste är utan tvekan kärleken bland dina nära och kära under julen <3

Hörs senare och hoppas ni alla fick en underbar jul <3

22 reaktioner på “MY CHRISTMAS AND MAMAS TURNING 50”

  • P skriver:

    PERFEKTION!! Älskar!!❤️❤️❤️

  • ISA skriver:

    Familjen med bra gener ja, skulle gärna se ut sådär när jag är 50 barre 😉 Hoppas hon är såå nöjd med sin dag, ser för mysigt ut!

  • Helena skriver:

    Det ser ut som att ni hade en mysig julafton! God jul och god fortsättning fina Bianca <3

  • Dixi Wonderland skriver:

    Va mysigt ni har haft det 😀 Min jul var också så himla lyckad <3 Och stort grattis till din vackra mamma 😀

  • Chloe skriver:

    Så fina bilder Bianca och mysig julafton ni verka ha.
    Jag hade så mysig dag men lite stressigt mellan hästarna, outfitbilder till bloggen och göra fint hos pappa på graven, men jag hann och fint blev det.
    Godfortsättning allihopa<3

  • Maria skriver:

    Hej Bianca jag har två frågor till din och Alices podd.
    1. Vad skulle ni tycka om att era pojkvänner gick på en film som ex. Fifty Shades darker med en tjejkompis?
    2. När ni har mycket jobb blir det ofta långa pauser då mellan samlagen eller är själva samlagen inte lika passionerade längre? Ifall inte hur håller man gnistan uppe och hur ofta har ni samlag?

  • Sara skriver:

    Låter som en helt fantastisk jul! Ni är så härliga hela familjen. Ditt stora inslagna paket var verkligen pricken över iet. Vilka snygga barstolar, du MÅSTE skriva var dem var ifrån! ???

  • Aggie skriver:

    ”Upptäckte” dig o din familj i höstas på tv och varje vecka har vi glatts åt en så generös och kul familj! Och vanlig, fast lite ovanlig i alla fall! Man får som en glädjeinjektion av er alla och vi beundrar er mamma kolossalt och själv är du ett charmknippe så hälften hade varit tillräckligt! Så positiva, ärliga, öppna, roliga och lagom tokiga hela högen. Tack! Stor kram

  • Lina skriver:

    Hej! Vart har du köpt din gråa datorväska? Jättefin verkligen!

  • Karin B skriver:

    Så fina ni är! Vilket fint firande av din mamma!

  • Sophoa skriver:

    Vad var det för något som Benjamin fick av Oliver?? Såg på Pernillas instastory!! Lät som det var någon Star Wars present men det såg ut som en bok med fel framsida?

  • Helena skriver:

    Den runda spegeln är ju så himla fin!! Sååå mkt snyggare än den enkla som ALLA andra har!

  • Cecilia skriver:

    Vad fint du skriver om din härliga mamma, och så mysigt ni verkar ha haft ??
    Kram på dig!

  • Linus skriver:

    Vem var tomte då, Bianca?

  • Mona skriver:

    Vilka underbara bilder??? gillade bla Pernillas gröna dress vet du var den kommer ifrån? rosorna och barstolarna mm så fina?

  • Filippa skriver:

    Hej o god fortsättning Bianca ! Va härligt att du upplevde denna julen så fin, de är verkligen som du säger gemenskapen som räknas. Tänkte på det att Jessica ofta syns med er på olika tillställningar. Har hon inte sina föräldrar kvar i livet? Å varför lägger du till ett ” haha” efter att du skriver att Nyhetsmorgon på Tv4 ska komma o gratta?

    Nej jag är inte bitter för att jag frågar detta. Jag är inte heller mer nyfiken i en strut än de flesta andra. Jag har länge tänkt att fråga om Jessica men inte kommit för mig. Vill Bianca svara så gör hon, annars överlever jag ?..

    • Filippa skriver:

      Kan oxå tillägga det att jag tänkte fråga Jessika själv på hennes blogg då jag inte använder instagram om detta men insåg att hon knappast går in på sin blogg när hennes senaste inlägg var från sept tror jag.

  • M skriver:

    DECEMBER, 2017 KL.
    Hej! Så fint firande och ser supermysigt ut verkligen! Det förtjänar Pernilla! 🙂
    Undrar också vad den fina gråa färgen heter som du har på väggarna i vardagsrummet samt turkosa/petroleum färgen i hallen? Kram och god jul ?

  • Anna skriver:

    Hej Bianca!
    Måste bara säga att jag relaterar så mycket till det du sa i podden om träning. Hur man kommer till gymmet och typ knappt kan springa i 5 min. Det är så jobbigt, men också så skönt att höra att andra har det likadant!
    Kram

  • Karin skriver:

    Vad fint du skriver om allt runt dig, och om din mamma

  • Anni skriver:

    Du har tur som har en så fin familj. Jag var helt ensam på jul men önskar jag hade någon att fira med. Känns skit att vara ensam men jag ör van.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *