NEW YEARS EVE GLOW

RR4C9966

Okej hörni! Nu ska vi snacka nyår!! Jag fyller ju år dagen innan nyår men nu ska vi prata om smink och framför GLOW!!

Jag är ju alltid ute efter en glowig effekt när jag sminkar mig men nyår är ju lite speciellt. Då kan man ju göra det där lilla extra känner jag 🙂

bianca eyeliner

Här har jag på mig både en glittrig ögonskugga + en glittrig eyeliner!

Hur fett!?

RR4C0084

RR4C0036

Haha ursäkta min urusla vinge men det var en sån där dag när vingen INTE ville vara min vän :/

bianca smink ellos eyeliner

Men ni ser ju hur cool effekt det blir!!

Man kan lägga en en tunn extra svart vinge precis vid franskanten så ser det hela ännu mer festligare och sexigare ut. Eller lägg linern på en svart eyeliner för att få ännu mer effekt.

Denna glitter liner har en intensiv glittereffekt, är snabbtorkande och sitter länge!

RR4C0073

RR4C0077

Läppglans är ju ett måste om vi ska snacka en look med fokus på glow! Denna var så fin på och så mjuk!

Älskar riktigt ett läppglans är riktigt mjukt så det känns som läppsyl för läpparna 🙂

LÄPPGLANS – KLICK 

RR4C9972

Produkterna jag använde för glitter på min ögonskugga och min glittriga eyeliner var dessa två från Isadora. Och som ni ser så går det ju att använde ”Lip Glitter Loose” både som en extra effekt på ögonskuggan, för glittriga läppar och även på kroppen faktiskt 🙂

LIP GLITTER – KLICK 

GLITTER LINER – KLICK 

RR4C0002

Ingen glowig look utan highlighter!!

Eller ja, ingen snygg look generellt utan en grym highlighter! Punkt slut haha!

De från Isadora är perfekta om du är lite brunare för att få en väldigt fräsch och ett hälsosamt glow. De finns både i en kall och varm färg 🙂

ISADORA STROBING GLOW – KLICK 

Denna highlight palett ifrån Youngblood Minerals Cosmetics är helt fantastik. Så pigmenterade färger och riktigt krämiga i texturen. Det är en perfekt palett om du vill ha något för året runt då du ändrar hudton genom året. Funkar både som highlighter OCH rouge. Absolut älskar denna palett!

HIGHLIGHT PALETT – KLICK

RR4C0049

bianca highlighter

Jag blandade de 2 färgerna ifrån Isadora för att applicera på mina kinder och lite i pannan. Det blev verkligen sååå fint!

RR4C0068

Sedan använde jag paletten för att highlighta min näsa, överläppen och i ögats inre vrå för att visa er båda produkterna på mig 🙂

Både två ger verkligen superfina lyster! Det väcker verkligen det mest utmattade ansiktet <3

RR4C9981

Och varför inte slänga in lite glitter nagellack när vi ändå är igång!

Jag har tyvärr bitit ner mina naglar just nu så kunde inte visa er på men de finns i alla möjliga färger här nedan:

ISADORA GLITTERLACK – KLICK

 

RR4C0094

Och fransar är ju väldigt trevligt att pigga upp ögonen med under alla kvällar. Dessa är väldigt klassiska, långa och täta fransar för att ge det mest naturliga resultatet. Finns ju både om man vill ha en hel fransrad eller om man vill göra en valfri look och då kör på singelfransar.

EYELASHES SINGEL – KLICK 

EYELASHES FRANSRAD – KLICK

Hoppas ni fick lite extra tips en lite mer kaxigare och roligare nyårslook då man verkligen får spexa till det hur mycket man vill. Det får man ju alltid men ni förstår kanske vad jag menar 🙂

Alla dessa produkter finns på min webbshop hos Ellos som ni hittar HÄR. Där hittar ni många av mina favorit produkter när det kommer till hud & hårvård samt smink!

Och om ni undrar hur jag ska fira mitt nyår så är det väldigt oklart ännu. Jag har ju tidigare år varit ensam hemma med mina hundar då jag inte vill/ville lämna bort Marqy eller Dino till någon annan då hundar kan bli väldigt rädda för fyrverkerier och det har liksom blivit lite som min egna mysiga tradition med 3-rätterns middag med Phillipe och sen mys i soffan med en film. Men nu verkar det som att vi blir ett gäng som ska fira nyår hemma hos mamma faktiskt. Hur det blir får ni veta senare när jag vet haha.

PUSS <3

20 reaktioner på “NEW YEARS EVE GLOW”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *