GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER <3

4485d307-30cb-4bd7-9356-755dca4f3dc6.jpg

Hade en helt fantastiskt nyårsafton!! 

Hej hörni!! Tack för ert tålamod med min lilla frånvaro från bloggen och egentligen alla mina sociala kanaler. Jag har verkligen tagit en paus ifrån allting och bara njutit av tid med familjen och Phillipe. Har faktiskt knappt haft på mobilen och herregud vad skönt det har varit!!

Det blir såklart tråkigt för er med dålig uppdateringen men jag har verkligen behövt detta! Året runt så har jag ett kamerateam efter mig som filmar allt jag gör. Jag har mobilen uppe 24/7 för att dokumentera allt till bloggen, snapchat, instagram, instastory etc… och sen min vloggkamera för att dokumentera till Youtube. Jag lever helt enkelt mitt liv med att dokumentera allt jag gör och det har varit så skönt att inte ens ha mobilen påslagen mestadels av denna jul. På min födelsedag var telefonen död typ hela dagen och jag NJÖT av varenda sekund.

Men jag kommer komma tillbaka såklart men massvis av bilder men just nu njuter av att Bianca äntligen börjar komma tillbaka på riktigt 🙂 Jag mår så mycket bättre nu av att leva mitt liv på riktigt utan att sätta press på mig, ta några steg tillbaka och bara umgås på riktigt med alla <3

Nu ska jag podda med Alice såhär på bakfyllan och sen mysa med Phillipe. Puss mina älsklingar <3

26 reaktioner på “GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER <3”

 • Celine skriver:

  Hej! Jag undrar hur gammal du var nær du flyttade ut till Lidingö och också när ni flyttade till huset som din mamma bor I nu? Visst skulle ni ha en q&a-session i podden imorgon?

 • Monica skriver:

  Det gör du helt rätt i att du kopplar av och är ledig och har det gott med nära och kära.
  Jag vill önska dig det bästa av det bästa för 2018 vackra Bianca!
  Kram Monica

 • Linnea skriver:

  Helt rätt gjort! Njut ordentligt ??

 • Att vara offline är nog hälsosamt då och då, skönt att du har tagit dig den tiden 🙂

 • Marie skriver:

  Bra Bianca! Good for you! Detta borde du göra oftare. Kan du inte försöka ha (minst!) 1 ledig dag/vecka? För din skull?
  Jag förstår att du inte har ett vanligt 9-5 jobb och att ditt jobb är att vara uppkopplad jämt, men man behöver få vara helt ledig oxå!
  Hur länge till ska ni spela in Wahlgrens värld? Jag älskar programmet men tycker så synd om er att det är så mycket jobb. Måste ni spela in så mycket hela tiden? Räcker det inte med 2 dagar i veckan typ?
  Ta hand om dig! Kram ?

 • Gunilla skriver:

  Hej, såå förståndigt av dej, även du måste få vara ledig. ?

 • Fyra årstider skriver:

  Å vad skönt att höra! jag har med haft en jul utan så mycket måsten och latat mig mest. Det behöver jag efter dotterns år med leukemi, allt får ta sin tid och jag tycker du är grymt produktiv. Jag orkar bara 🙂 en blogg. Kram Lotta

 • Elin skriver:

  Skönt att höra! Även om du har ett jobb som influencer så är det nog bra att ”koppla bort sig” från sociala medier, mobil mm. Även om ditt jobb går ut på att synas och dokumentera allt du gör så mår själen mycket bättre av att bara stänga ner allt ibland ?

 • Anna skriver:

  Bra gjort Bianca, mycket viktigt att vara ledig ibland o bara få vara! Ha en mysig kväll

 • Moa skriver:

  Hej, vart ifrån är dom rosa galgarna ifrån som du fick i födelsedags present, superfina! Tack för det du gör, du är underbar!

 • inspotjejen skriver:

  Älskar din blogg!!

 • Mathilda skriver:

  Helgfritt kanske är ett alternativ också?? att du inte uppdaterar ngt på helgerna utan kör igång på måndag igen! Puss och hoppas du får ett fint år 🙂

 • Dixi Wonderland skriver:

  Du gör helt rätt i att ta julledigt, det behöver vi alla 🙂

 • Karin skriver:

  Bra Bianca ❤

 • Linda skriver:

  Hej du är ju bara bäst, det visar att du har en normal människa Bianca klart som fan att man måste ta paus och landa lite. Keep it up Kram på dig och låt 2018 glänsa!!!!!!!

 • Mia skriver:

  Började lyssna på er podd precis. Ligger bredvid min sambo som sover för att han ska upp tidigt och jag ligger med headset. Skrattade så mycket och högt fleeeera gånger. Kan inte hålla tillbaka! Avsnitt 2 när ni pratar om sex är jag på. Vill bara ge er beröm, sjukt bra!

 • Rebecca skriver:

  Ta alla pauser som behövs! Hoppas du får en fin dag, kram! <3

 • Josefin skriver:

  Hej Bianca❤️ Hörde på

 • Josefin skriver:

  Hej Bianca!❤️ Hörde på podden att du blev arg pga p-piller. Använder du inte NC längre? Jag använder de inte längre för jag känner att de inte funkar riktigt för mig.. tål typ inga hormoner och den sista utvägen är minipiller men är livrädd för o få damp på min stackars pojkvän hela tiden haha:( vad går du på för piller?
  Kram fina Du.❤️

 • Kristin skriver:

  Där ser man vad ”sociala medier” gör med en. Rena rama skiten faktiskt. Om du vill, ”jobba” mån-fre som Svensson och pausa över helgerna. Ingen bryr sig. Faktiskt. Ta hand om dig. ?

 • Emma skriver:

  Jag har legat inne på sjukhuset för att jag vägde för lite.Jag vägde 29 kg 25 oktober och nu väger jag 40 kg.!Jag har sån sjuk ångest å mår skit för det.Jag har börjar sluta äta å äter bara middag för att ingen ska märka något.Hur gör du när du får ångest?Ingen vet att jag har ätstörning dom tror bara att jag gick ner för att jag inte gillade skolmaten

 • Louise skriver:

  Självklart ska även du få lite egentid och mysa med familjen! Härligt att höra att allt känns så bra <3

 • Josephine skriver:

  Fina Bianca! Ett filmtips till din youtube kanal- din Väsk kollektion! ? gärna med pris och inköpsställe om du minns. Och hur du tänkte när du köpte den, vad den skulle matcha till typ ? skulle vara SÅ kul att se! ❤️ Ta hand om dig kramar

 • Mia skriver:

  Hej Bianca, tusen tack för att du är den influenser du är, du är grym!

  Jag ska beställa fjäderlampan, men har sån beslutsångest. Är ”rädd” att den gråa blir för grå & kall och att den vita för smutsig & kall i färgen. Hittar inte den aprikos du har i sovrummet, men tänker att den är för ”aprikos”. Eller? Vilken av de färger du har på dina lampor är du mest nöjd med? Jag lutar åt att köpa den gråa. Hiss eller diss? Hjälp, behöver lite guidning & skulle vara sååå tacksam om du har möjlighet att svara kort 🙂

 • Sandra skriver:

  Hej,jag undrar vart taklampan på bilden kommer ifrån??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *