MY NEW YEARS EVE

Love my amazing family <3 

Hej hörni!! Hur mår ni? Jag mår tyvärr inte så bra just nu… känner mig väldigt nere och energilös men mer om det senare.

Jag har ju varken visat hur min födelsedag eller mitt nyår såg ut och som sagt, än en gång! Tack för att ni låter mig få ta denna tiden att vara ledig för första gången på väldigt länge och få hitta mig själv igen. Jag måste liksom tänka på min hälsa först 🙂

Men iallafall, här kommer en del bilder från vårt nyår som firades hemma hos mamma detta år med ett gäng vänner och bekanta! Det var supermysigt, gott, mycket skratt och härlig stämning. Ber om ursäkt för att jag inte har bättre bilder på hur jag såg ut men som jag sagt tusen gånger, jag försöker njuta av att leva i nuet just nu och då tänker jag inte på att be folk ta bilder på mig. Sen blev det väldigt stressigt där med att städa, fixa sig, pynta osv så jag glömde helt ärligt bort :/

Jag vet inte riktigt varför jag mår dåligt just nu. Det har inte hänt någonting och ingen har gjort mig ledsen så jag har ingen större förklaring än att jag känner mig väldigt nere. Jag har ingen energi, jag känner mig otroligt ensam, ser inte fram emot något, har svårt att sova, känner mig yr etc… Nu när Phillipe var här i 1 vecka så mådde jag superbra och var sådär lycklig som jag bara är med honom. Men när han åkte hem igårkväll så kom den där ångestkänslan tillbaka igen. Jag känner mig otroligt ensam i min lägenhet och allmänt. Jag har ju liksom min familj, min pojkvän, vänner, Dino, er etc… men ändå känner jag mig bara så otroligt ensam.

Jag ska nog ta med mig Dino hem till mamma och hänga där ikväll för just nu får jag lite ångest av min lägenhet faktiskt!!

Puss fina ni <3

70 reaktioner på “MY NEW YEARS EVE”

 • Lina Aldén skriver:

  Bianca det är helt okej att känna sig nere det gör vi alla någon gång.
  Det är viktigt att du lyssnar på din kropp som försöker säga dig något. Ibland vet man inte varför man mår som man mår. Ensam kan man känna sig fast än man har många fina människor runtomkring sig. Det viktigaste är att du är snäll emot dig själv.
  Din kropp och själ ska leva många många år till. ?
  Ta hand om dig fina du

 • Karolina skriver:

  Måste bara säga att du är extremt inspirerande. Oavsett när du skriver att du mår bra eller att du mår dåligt. Jag har också väldigt mycket ångest från och till och vet hur jobbigt det är. Har nyligen gjort slut med min pojkvän också men att se dig, Wahlgrens värld samt din podd får mig att må så mycket bättre, för stunden iallafall. Ville bara säga det 🙂

 • Anni skriver:

  Du kommer må bra igen.

 • Karin skriver:

  Kan de va att allt roliga är borta jul nyår alla födelsedagar och att Phillpe har åkt det känns tomt och grått på något sätt? Menar inte att du alltid måste ha en massa roligt på gång. Tror och hoppas du förstår. Ta det lugnt och tänk inte blogg och sånt. Tänk på ditt välmående. Åk hem till mamma titta på film ät popcorn och bara va. Hoppas det blir bättre. Kram ❤❤❤

 • Rebecca skriver:

  Bianca jag vet verkligen vad du menar. Det är Okej???

 • natalie skriver:

  Bästa du. Känner faktiskt likadant som dig, nu har jag ingen pojkvän eftersom jag blev lämnad av honom – men tror det är där ensamheten kommer. Har levt fem år med honom och plötsligt är min vardag inte sig lik liksom. Har fantastiska vänner och en fantastisk familj som jag har bakom mig, men ensamheten har jag V A R J E dag, det går liksom inte att beskriva den känslan… det är så konstigt. Kan inte skratta genuint även fast jag är omringad av världens roligaste människor så går det inte. Också svårt att sova, min syn svajar ibland och ja, jag ser inte fram emot någonting jag heller.

  Jag är glad för din skull att du umgås med din familj, pojkvän och vänner utan sociala medier, du förtjänar verkligen ett break och hoppas du njuter av ledigheten. Ta hand om dig! Finns bara en du <3

 • P skriver:

  Du är förmodligen bipolär, det finns medicin, uppsök doktor.

  • Emma skriver:

   ”Förmodligen bipolär” ?!!! Bipolaritet 1 och 2 är allvarliga psykiska sjukdomar som medför många begränsningar i vardagen.
   Vad baserar du denna spekulation i? Ångest / ensamhetskänslor har vi alla och behöver knappast innebära att man är bipolär.
   Är allergisk mot all denna överdiagnostisering som sker överallt samt hobby-psykologer som yttrar sig om att en person ”troligtvis” har en diagnos.

 • isa skriver:

  Diggar verkligen att du delar med dig av dig sådana känslor!! Många bloggare och offentliga personer döljer ofta dessa (otroligt vanliga och naturliga) känslor, och framhäver endast de positiva i deras liv. De ska få deras liv att se ”perfekt” ut, vilket endast bidrar i ångest hos deras läsare och följare. Cred till dig som delar med dig av detta!

 • Alexandra skriver:

  Ta den tid du behöver och komma ifatt igen , förstår din ångest vet exakt vad du pratar om 🙁 en dag kommer ni vara tsm för alltid , allt har sin tid tänk på det. Ni är unga och har hela livet framför er och du har en stor familj och en pojkvän som älskar dig över allt annat , åk du hem o mys med mamsen det tror jag bara gör dig gott / Stor kram till världens bästa Bianca ❤️

 • Ellinor skriver:

  Hej Bianca!
  Jag vet precis hur det känns att känna sig ensam trots att jag har vänner familj pojkvän bra jobb och utåt sett ett bra liv. Men det handlar inte om hur ditt liv ser ut eller hur andra uppfattar det utan det är du själv och dina känslor som är viktigast och tänk tillbaka hur lycklig o glad du är tsm med Philippe din familj o dina närmaste vänner. Att du är nere o ledsen nu gör ingenting för om du inte är ledsen kan du inte veta hur det känns att vara riktigt glad. Det jag menar är att det är okej att vara ledsen o lär dig acceptera det – det ingår i livet. Jag har under de senaste året lärt mig hantera min ångest o nedstämdhet genom att tänka att det är okej att vara ledsen i ca 1-2 dagar sen smiskar jag upp mig och tar mig i kragen och biter ihop och vips några dagar senare kan jag skratta o skoja igen som vanligt. Och eftersom du har ett distansförhållande är det extra jobbigt de första dagarna varje gång ni skiljs åt. (Har erfarenhet från det också)

  Du verkar vara en fantastisk tjej, njut av dina framgångar och säg bara ja till de du verkligen vill säga ja till. Kör hårt!
  / Ellinor

 • Therese skriver:

  Du är grym Bianca, fortsätt vara du! Du är helskön. PS. Eran podd är super och er familj på tv är superhärlig och sprider glädje och skratt! ❤️

 • En annan P skriver:

  Jag tänker att det är helt naturligt att bli lite låg när mycket saker hänt i ens liv. Framförallt har jag själv känt så när jag avklarat stora händelser, en stor fest, en resa osv där allting varit så himla kul och bra. Det är ju speciellt när allt känns helt fantastiskt, så är ju inte vardagen och den kontrasten kan vara förvirrande och lite skrämmande. Jag tror inte man behöver slå på stora trumman med diagnoser osv utan mer lära sig att livet går upp och ner. Vi människor ÄR ensamma i oss själva, men för det kan man känna mening i det mesta och älska livet som allra oftast.
  Pepp till dig!

 • Emma skriver:

  Hej Bianca! Gud vad tråkigt att höra att du är nere men ibland kanske man behöver en ”dålig” dag för att kunna uppskatta de bra, så tänker i alla fall jag 🙂 Från en helt annan sak till en annan som jag fattar att du kanske inte har möjlighet att svara på MEN jag frågar ändå. HUR gick du ut med att du hade en ätstörning till dina nära och kära? jag lider av samma som dig och jag vet inte HUR jag ska säga det. Dock är jag inte lika nere i skiten som jag en gång var men det händer fortfarande till och från och därför är jag redo att ta tag i den och prata om det så därför undrar jag hur du gjorde. Kram på dig!

 • Mathilda skriver:

  Gå och prata med någon?? Jag lever med ångest och känner igen mig i allt du just beskrev (påstår inte att det är det du har) och det kommer i perioder, speciellt då jag ”borde” må bra och vara lycklig. Jag går i KBT och kan varmt rekomendera det, oavsett vad för problem man har, är det skönt att prata ut och få struktur på måendet. Hoppas du blir bättre snart, vi vill inte köra slut på dig!❤

 • Dixi Wonderland skriver:

  Det känns som att när du bodde hos din mamma så var det väldigt mycket liv och rörelse hela tiden då ni var många som bodde under samma tak. Jag tycker inte alls att det är konstigt att du känner dig ensam i lägenheten då du inte är van vid att bo själv. Tycker du gör helt rätt i att åka hem till din mamma om du känner att du mår såpass dåligt. Att leva ensam är något man lär sig med tiden men ta det i din takt 🙂

 • Annamaria skriver:

  Åk hem till mammi, vila från allt som suger energi. Var rädd om dig fina Bianaca. Du behöver inte förklara, komma med ursäkter – du har en person i värden som du ska vara rädd om det är dig själv ❤️. Var din egen bästa vän, så får de som verkligen betyder något tillbaka sin finaste Bianca. Skit i alla nättroll, alla som kräver utav dig – vad ger dem den rätten. Låt inte de få bestämma och styra vad du ”borde” göra. Det är ingen ”jävel” som vet – bara du vet vad som är bäst för dig.
  Kram ❤️

 • Moa skriver:

  Hej finaste och härligaste Bianca!:)
  Åh vad tråkigt och höra och läsa att du känner så:(:( som du säger så har du så många otroligt fina människor runt omkring dig:):) men jag känner igenom mig jättemycket i det du skriver:/:( för jag lider av ångest och panikångest dagligen och jag känner mig också ensam fast jag har min pojkvän runt omkring mig varje dag i stort sett ska tiden och min andra:) men ändå känner jag också så:/ jag kan bara tänka mig hur svårt det är att vara ifrån och så långt Phillipe varje dag ussch:(:(:/ jag klarar mig inte ens några timmar ifrån min pojkvän. Så du gör det otroligt bra som lyckas tar dig igenom det.
  En sån sak som att han åker iväg och du vet att det kan dröja innan ni ses kan ta fram dina känslor.
  Men du har aldrig funderat och det finns inga möjligheter för dig att flytta till London? Eller hur länge kan det dröja innan han kan flytta tillbaka till Sverige?
  jag älskar din blogg!:) jag är så otroligt tacksam för den för när jag läser den när jag mår som sämst och har en väldigt mörk period och har ångest eller panikångest så din blogg får mig alltid att må bra!:):) tack så jättemycket:) hoppas du har haft en bra jul och ett bra nyår!:) kram

 • Dea skriver:

  Det är vanligt att känna så efter en tid då mycket hänt och vardagen gör sitt intåg igen. Just ensamhet och tomhet. Särskilt nu, när vi har två riktigt pissiga vintermånader framför oss…

  Åk hem till mamma, shoppa, träna, laga mat du gillar… gör vad du mår bra av så vänder det! ?

 • marie skriver:

  Ta och kolla upp ditt kortison värde Bianca samt lite vitamin prover. Jag blev tröttare och tröttare och mer och mer ledsen utan att kunna förklara varför? Tappade livsgnista Utan att förstå varför. Visade sig att jag hade kortison brist ( binjuresvikt) Tror att en ordentlig hälsoundersökning skulle vara bra. För att i alla fall utesluta att du har någon brist som gör att du inte mår bra? Kram tjejen

 • Malin skriver:

  Fina du!
  Du är magisk på alla sätt. Ta en långpromenad runt Kottla el kring Grönsta. Kryp ihop i mammas soffa med en kopp te. Största kramen

 • Vad glittrigt och härligt ni ser ut att ha haft det 🙂

 • Malin skriver:

  Hur tänker du med ditt uttalande i poden? Ang feminism? Efter den här hösten med allt som satts i rullning med me too känns det väldigt sorglig att en ung inflytelserik tjej som många unga ser upp till uttrycker sig så okunnigt som du gör! Och att kalla feminister osexiga och omogna gjorde att du sjönk rejält i mina ögon. Kan man inte se saken i ett mognare och större perspektiv än du gör ska man inte uttala sig. Ditt uttalande känns tyvärr lika ofräscht som de killar som skriker ”inte alla män!” Trodde inte detta om dig!

 • Hanna skriver:

  Ja ditt senaste uttalande var inte så lyckat. Har man så dålig koll på vad feminism står för kanske det är bäst att inte säga något alls. Lågvattenmärke av dig.

 • Chloe Nelson skriver:

  Fina Bianca!
  Vi alla mår upp och ner ibland, men det blir bättre ska du se.
  Jag har precis skrivit två nya inlägg på min blogg, ett roligt om min eventuella New york flytt och andra inlägget om mitt år med ätstörningar.
  Gå gärna in och läs om du vill.
  Kram på dig och ni andra också såklart.

 • Lisa skriver:

  Det kan handla om utmattning eller lättare utmattningsdepression. Jag har själv gått igenom det under 2017 och återhämtar mig fortfarande. Det kom väldigt plötsligt för mig också. Känslorna du beskriver är tyvärr vanliga men inte farliga. Rekommenderar att uppsöka en terapeut och/eller läkare. Med tanke på det stressiga år du har haft bakom dig är detta min gissning. Det kan ju förstås vara annat också. Oavsett hoppas jag du mår bättre snart! Kram!

 • Karin skriver:

  Alltså Bianca, du måste gå o kolla upp dig hos en läkare. Det är inte normalt att må som du gör. Du är verkligen ”antingen eller”. En på mitt förra jobba hade som du, hon var glad som attans vissa dagar och andra var hon så låg o kunde börja gråta på beställning utan att hon visste varför. Hon kunde vara supertrevlig vissa dagar medan andra dagar var hon rent utav hemsk. Du låter verkligen som hon. Du får ju också sinnessjuka utbrott ibland som jag förstått det samt att du blir sådär nere utan vidare. För min kollega gick det lite för långt, ska inte gå in närmare på det så därför skriver jag detta i ALL VÄLMENING. sök hjälp snälla rara du! <3

 • Jenny skriver:

  Hej Bianca.
  Det känns bra att du sätter dig själv i första rummet. Att din hälsa o glädje är viktigast. Inte lätt med distansförhållande, gör det inte lättare i att se allt från den positiva sidan. Hoppas du finner glädje o energi igen. Styrkekramar till dig. ?
  Tack för era underbara program.

 • Ellen andersson skriver:

  Vilken härlig middag!!!❤️?? hoppas du fick en underbar nyårsafton?????
  2018❤️❤️❤️Hej då Bianca!

 • Pia skriver:

  Jag förstår så väl dina känslor Bianca. Speciellt ensamheten, tomheten och nedstämdheten som ofta uppstår efter högtider, kalas, resor m.m. Eller bara efter en rolig helg tillsammans med familj eller vänner. I mitt fall så har jag tyvärr alldeles för få vänner att hitta på saker med och familjen och släkten är i stort sett obefintlig. Det är ingen som är direkt intresserad av att umgås. Jag är så avundsjuk på din stora familj, släkt och umgängeskrets. Ni har den där gemenskapen och glädjen jag saknar så. Ni verkar verkligen njuta av att umgås och verkar ha så roligt ihop. Fast ni umgås ofta så tröttnar ni inte på varann. Önskar så att jag var en del av det!
  Jag förstår att det inte är lätt just nu, men när du mår lite bättre så försök njuta av att ha så många bra människor omkring dig. Att du är så omtyckt. Det är inte alla förunnat. Åk hem till din mamma nu och bara mys. Prata, skratta, kramas, se på film så kommer du känna dig gladare. Du är en sån himla go tjej! Hoppas din morgondag blir bättre!
  Kramar från en göteborgska

 • Bella skriver:

  Hoppas du mår bättre snart! <3

 • Susanna skriver:

  Hejsan.
  Du har säkert fått massor med råd vid det här laget här kommer ett till ? fokusera på dig själv vad DU vill göra inte vad du måste göra. Ta en timeout. Omge dig med positiva vänner o självklart din familj. Skit i allt och åk till din pojkvän. Vill du vara där så åk dit. Det är bara du själv som kan ta dig igenom detta. Det är en lång o tuff väg men du kommer klara det. All styrka till dig. Kram

 • Ellen skriver:

  HUR kan man uttala sig som du (i poden) efter den här hösten med me too och alla vittnesmål från kvinnor som blivit illa behandlade i flera år??! Har alltid gillat dig men det här ändrade på det. Menar du på fullaste allvar att du missförstått feminism så fullständigt? Avföljer dig på samtliga kanaler nu och hoppas många unga tjejer gör detsamma, tills du visat att du är en bra förebild igen. Så besviken.

  • Bianca skriver:

   På vilket sätt tyckte du att jag formulerade mig så fel att du blivit så besviken? Det enda jag sa att jag är en feminist och tycker likadant som alla feminister. Men när det går över till hat så tycker jag att det har gått för långt. Det ändrar inte mina åsikter om kvinnors rättigheter utan det enda jag påpekar är att människans sätt att uttrycka sig när det kommer till feminism. Man är inte en bra feminist bara för att man uttrycker sig hårt mot män. Det var det jag menade. Men som vanligt blir jag missförstådd…

   • A skriver:

    Bianca, du bör läsa på kring detta ämne innan du uttalar dig både här i kommentarerna & i podden.. De är många som inte är så insatta i feminism som säger samma saker som du, men de du säger stämmer inte & med tanke på att du har en så pass stor plattform så måste du tänka på vad för information du sprider vidare, om man säger så. Du kan anse att de är dina åsikter men om dom inte är baserade på fakta så blir det fel. Hatet mot män är en naturlig reaktion & inget hat som är individuellt, man hatar det strukturella KVINNOHATET som finns. Förstår dig att det är lätt att säga bort sig i podden men om man inte är insatt i ämnet så är det mkt enklare & BÄTTRE att helt enkelt säga att man inte är så insatt & därför inte väljer att uttala sig om ämnet.

    • Ulrica skriver:

     Ursäkta mig A, men är du påläst? Kvinnohat och manshat förekommer bägge delar och ingen kan ju veta säkert hur utbrett det är i någon grupp, alla bara gissar och tror sig veta utifrån de forum man läser och får info i. Hat skapar sällan något bra, konstruktiva idéer funkar bättre.
     Till Bianca, du får skriva vad du vill och jag ogillar också hatet. Och jag fattar att du vet vad metoo står för och att feminism innebär jämlikhet. Inte hat. Lyssna på Emma Watsons ”heforshe” tal i FN. Kram ?

     • A skriver:

      Jo jag är faktiskt väldigt påläst & förstår inte hur du kan jämföra manshat med kvinnohat? Att båda finns men att man inte kan veta hur utbrett det är…? Först och främst ber jag dig att kolla upp statistiken som inte är ”information på olika forum” utan ren fakta. Detta hat mot män, som du påstår finns, har aldrig existerat, har män varit förtryckta genom historien? Förekommer det våld mot män i samma syfte som det gör för kvinnor, blir män mördade, våldtagna, könsstympade endast pga att dem är män? Tänk efter. Kvinnohatet genomsyrar oss alla & är ett stort problem i världen, det är absolut inte manshat.

     • Ulrica skriver:

      Till A,
      Hat är problemet. Hat startar krig, där män och pojkar dör i mängder. Kvinnor slipper inte krigen heller. Våldtäkter, änkor som blir utan inkomst och tvingas till prostitution, barn som far så illa så man blir galen och mycket mycket mer. Så oavsett kön tycker jag inte man ska sprida hat.
      Så jo, manshat skapar också mycket problem i världen.

      Och metoo revolutionen är underbar, jag är helt införstådd med ojämlikheterna som råder och att de äntligen luckras upp, men det får inte mynna ut i hat mot Bianca. Eller någon annan. Och även när vi nu vänder detta och får total jämlikhet så har vi fortfarande ”männen som hatar allt” att tampas med.

  • Em skriver:

   Alltså vaddå.. måste man vara ”rå” feminist för att man är tjej/kvinna menar du?
   Jag är inte feminist alls. Är en kvinna i mina bästa år. ca 40.. alla får tycka som dem själva vill såklart.

   • Marika skriver:

    Tänkte precis samma sak, jag ör 45 pxh förstår inte ens varför folk blir så upprörda. Håller med Bianca.

 • Rebecca skriver:

  Hej! Jag måste backa dig lite här! Jag är rå feminist, verkligen! Klart det tar lite på mig när du tycker feminismen gått för långt osv. Men det är fine, vi är två olika individer och man tycker olika? Kommer följa dig & gilla dig precis så mycket som innan. Detta hatet mot dig för det du sa i podden är ju fan inte ok! Blir så besviken att Cissi Wallin som är lite av en feministisk ikon skriver om detta. Har hon ens lyssnat på podden? Känns som att folk VILL missförstå dig. Jobbigt att leva när man hela tiden vill skapa problem kan jag tycka. Lyssnar man podden fattar man ju att du står för jämlikhet , herregud. Trångsynta människor. Backabianca! ?

 • Sofia skriver:

  Jättebra att du kopplar bort och är riktigt ledig! Påminner om att det tar tid att landa och hitta sig själv när man varit för nära väggen, men just nu beror det säkert även på tomheten efter din älskling så det känns säkert bättre om du åker hem till mamma med Dino. Gör det till en vana att koppla bort lite oftare och försök att inte oroa dig, du kommer att komma i balans igen. Det tar bara lite längre tid än man kan tro.

 • Karin skriver:

  Hej fina du,
  Jag känner igen mig i dina symptom och för mig var det stressrelaterat vilket tillslut ledde till att jag fick en s.k akut stressreaktion. Jag är själv student och har pluggat på 150% + 2 extra jobb under detta år, vilket tillslut min kropp inte klarade av. Det är så enormt viktigt med vila och framförallt återhämtning för kroppen, tycker det är toppen att du tänker på dig själv! & ta dig den tid det behöver – det tar lång tid för kroppen att ställa om efter man stressat under en lång period. Ta hand om dig!
  Vänligen, Karin

 • Is skriver:

  Jag tänkte på när du fick skit för vad du sa i en av dina senaste Youtube-videos. Det sades bla att du inte var en bra förebild för hur du pratade om kroppen, när du visade upp olika klädesplagg. Jag förstod kritiken, men förstod nästan ännu bättre ditt svar i er senaste podd.

  Folk kommer alltid komma och tycka att man gör fel, inte är tillräckligt bra, osv. Det finns sååå många krav därute för ”en vanlig” person och för dig som är känd så ökar kraven ännu mer. För helt plötsligt ska man inte bara göra alla i sin närhet nöjda, nä nu är det ditt ansvar att göra hela världen nöjda. Och efter ditt uttal i ditt senaste poddavsnitt så insåg jag, att det är du som är förebilden!

  Du som inte bara godtar att alla sätter sina krav på dig och försöker få dig att anpassa dig till rollen av ”en förebild”. Du som inte tänker spendera massa av din tid för att ”lära dig” ta skit. Jag tycker det är så himla bra att du säger ifrån och vågar göra det på ditt sätt/inte censurerar dig.

  Tjafs om o vara en förebild hit och dit, vad innebär det egentligen att vara en förebild? Det jag vill säga att med det du sagt så inspirerade du iaf mig att inte ta någon skit ? lite mer Grynet-style.

  Och angående att inget känns kul längre, om det fortsätter under en längre tid kan det vara bra att söka hjälp och prata med någon professionell om du inte redan gör det. Jag har gått igenom liknande och det var så jag tog mig igenom det.

  Allt gott.

 • Alicia skriver:

  Hej!!!
  Kan du inte jättegärna tipsa om lite snygga hattar. Var har du köpt din beiga?
  Du är grym och keep going!!!<3

 • E skriver:

  Kunde du inte ha åkt med honom ngn dag?
  Hoppas allt snart blir bättre iaf. Beror nog på att du haft honom nära ett tag och nu inte.

 • Gabriella skriver:

  Att kvinnor blivit trakasserade och nedtryckta av män i flera flera år och nu äntligen börjar göra revolution har ingenting att göra med att du har snälla morbröder. Hur kan man ens använda det som argument? ”Män har ingen talan längre” Har du fullständigt missat att det är precis allt de haft och även missbrukat?

 • Petronella skriver:

  Hej, du är inte ensam, många tycker det är tungt denna årstiden. Se artikel nedan.
  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-orkar-du-med-vintermorkret

 • Eva skriver:

  Lilla Bianca . Den känslan du beskriver har vi nog alla haft . Jag är mormor till 3 underbara pojkar , 2 av mina 3 barn bor i samma stad och vi träffas ofta . Har ett jobb jag trivs med , gift med en underbar man . ÄNDÅ kan jag bli ledsen och känna ensamhet ibland . Kan bli lite frustrerad för jag har det ju så bra , så varför känner jag så. Men livet har sina upp och ner gångar och på ett sätt är det väl bra . Du har ju mycket saker på gång och kanske ska du inte ta på dig mer då detta kan bli ett stressmoment för dig . Du verkar vara en underbar tjej med skinn på näsan och dina kommentarer kan få en att skratta hejdlöst. Fortsätt och vara den Bianca du är och tids nog kan du och din pojkvän kanske skaffa ett gemensamt hem . Kanske va det inte som du trodde att flytta då du verkar väldigt social av dig . Men provar man inte kan man inte veta . Stor kram från en mormor som kommer fortsätta följa din blogg och se var livet kommer att ta dig

 • E skriver:

  Inte så konstigt att du är nere just nu – under årets första vecka är svenskarna som mest deppiga på hela året! Så you’re not alone, hang in there 🙂

 • Maria skriver:

  Blev väldigt besviken över hur du uttalade dig i dig i senaste avsnittet. Snälla läs på lite om feminism.

 • Mic skriver:

  Bianca får ha vilka jävla åsikter hon vill, alla tycker olika. Hon är inte för hat och trakasserier men hon är knappast någon rå feminist som hatar män.. vissa av er ger verkligen bilden av att alla män är skit! Det har blivit en jävla häxjakt på män nu och alla rå feminister älskar verkligen att se män bli ditsatta, ÄVEN om det inte finns någon som helst bevisning utan endast är ett rykte. Ni sänker inte bara männen utan hänger även ut deras familjer. Det kan väl ändå inte vara meningen? Övergrepp och trakasserier är motbjudande och fel men ni går för långt.

 • Amanda skriver:

  Jag kände precis likadant första året efter att jag flyttade hemifrån. Det handlar nog mycket om att det är en stor omställning i livet och att man är ovan vid att vara helt ensam. Sen kan det nog lätt bli sådär när man stannar av också – är man van vid att ständigt ha något att göra och vara påväg någonstans blir det ganska tomt då man försöker slappna av. Åk hem till din mamma och omge dig av dina nära och kära, det önskar jag att jag hade gjort för det hjälper mer än man tror!

 • Hannah skriver:

  Hej fina du! Jag har följt dig och din härliga familj under ett bra tag nu via sociala medier och ert program. Tycker det är så hemskt att du får så mycket hat, främst av bittra äldre kvinnor som inte har bättre saker för sig än att förstöra en ung och framgångsrik kvinnas självförtroende. Det är fullt förståeligt och välbehövligt att du tar pauser, trots att du är en offentlig människa och en influencer så är du även en människa som förtjänar egentid och att leva ett liv där du inte ständigt är övervakad och blottad. Din och Alices podd är den bästa jag någonsin hört, så så bra! Jag fann dock ditt uttalande gällande feminism en aning problematisk. Jag tror att din uppfattning av feminism är den som media har framställt, där det är manshatande radikaler som inte rakar armhålorna och vill vara överlägsna. Det där är inte riktiga feminister Bianca. Feminism är så simpelt, det handlar enbart om jämlikhet mellan kvinnor och män. Det innebär inte att det inom ett företag ska finnas exakt lika många kvinnor som det finns män, utan snarare att de flesta företagen är överrepresenterade av män, och att man vid anställning ska anställa fler kvinnor som är exakt lika kompetenta som männen som oftast får jobben, inte att man anställer kvinnor enbart för att de är kvinnor. Alice förstår detta, och hon försökte gång på gång säga att du är en feminist men du talade över henne och förnekade det. Man märker på sättet du är och talar att du är en feminist, du tycker att kvinnor är lika värdefulla som män är. Men du sammankopplar ordet till något så negativt, något som inte ens representerar ordets sanna innebörd. Allt hat och all orättvisa som kvinnor alltid har och fortfarande utsätts för, har inget att göra med att dina bröder och morbröder respekterar kvinnor. Dina familjemedlemmar är individer, och det är självklart att alla individer inte är kvinnohatare. Problemet är strukturellt, kvinnohat och rasism är en del av samhällets strukturer världen över, det är det som är problemet, och det är det vi måste stå upp mot och protestera. Med all kärlek, det är bättre om du nästa gång erkänner att du inte är tillräckligt påläst inom ämnet för att uttala dig och ha en åsikt, men att du står för jämlikhet mellan män och kvinnor, vilket gör dig till en feminist. Det är mycket bättre än att uttala sig på ett ignorant och problematiskt sätt som du gjorde i podden, vilket har resulterat i denna hatstrom som du inte förtjänar att bli utsatt för. Jag förstår att du går igenom en jobbig period just nu, så jag hoppas att du får tid till att vila och umgås med personerna som du älskar, och att du mår bra och är tillbaka på dina fötter snart igen. Försök att vara stark och fortsätta vara den underbara personen du är, trots att du får motta en hel del hat så är kärleken till dig alltid större och framför allt, mäktigare. Hoppas du inte fann detta stötande eller elakt, jag menar verkligen väl men ber om ursäkt om det framstår som något annat än det. Ta hand om dig, ser så mycket fram emot att se allt du kommer att uppleva och åstadkomma detta nya året. Stor kram <3

 • Linn skriver:

  Måste fråga då min mamma älskar en tröja du hade på dig i wahlgrens värld! Det var en sticka rosa lång polotröja som du slängde på dig i ett avsnitt av wahlgrens värld denna säsong, varifrån är den?

 • KAJSA skriver:

  Så här är det. Vi människor är flockdjur, vi är inte gjorda av att bo ensam faktiskt. Dina kroppsliga reaktioner är helt normala. Bry dig inte om folk som försöker diagnosera dig. Det är inte deras uppgift, det är professionella läkare som ska göra det. Diagnos eller inte, det viktigaste är att du tar ett steg tillbaka och kanske ska gå och prata med någon och inte ställa in.

  Jag är EXAKT i din situation, bor egen lägenhet, min familj bor inte i samma stad som mig, har jobbigt med plugget. Mitt mående är helt OFF. Problem med mat och sömn. Har distansförhållande också. Ja, jag är också ensam i lägenheten… får ångest av det. Är 21 så måste bo själv tyvärr.

  Förhoppningsvis när jag slutar skolan i sommar så kanske jag kan flytta till min pojkvän i Stockholm. Slippa distansen. Så Bianca, passa på och va hos mamma, få den stöd och kärlek du behöver. Det kommer bli bättre sen när P är klar med London. Lycka till och ta hand om dig. KRAM <3

 • Mia 52 år skriver:

  Men så glad jag blir av att du väljer att dela med dig av just det här. En känsla som jag tror många känner igen sig i men sällan och aldrig pratar om i några kanaler oavsett hur gammal man är. Du är en grym förebild, glöm aldrig det.

 • Natalie skriver:

  Förstår precis hur du känner, flyttade också nyligen hemifrån och känner mig extremt ensam av någon anledning trots att man vet att man har massa folk omkring sig så blir det inte riktigt samma sak. Men du verkar vara världens klokaste tjej och jag tror att det är en vanesak, kram på dig fina!

 • Rune Karlsson skriver:

  Jag tycker hela er familj är underbar Det är faktiskt inte bara underhållande att se er på tv din Mamma Mormor Morfar är för mig stora idoler när det gäller kändisar Snälla var den vill och skit i alla andra

 • Louise skriver:

  Hej! Kom en slump in på din blogg och läste detta med att må dåligt. Precis samma känsla och ibland får man ta minut för minut och inte kämpa emot utan stanna upp och bearbeta bit för bit så hittar du snart En anledning och kan lösa den ?? Lycka till och alla ska hjälpa varandra även om man känner varandra el ej!!

 • Elsa skriver:

  Hej fina du! Älskar din blogg och följer dig på alla dina sociala kanaler. Tycker verkligen du är grym och förtjänar verkligen inte det hat som du får utstå<33 Jag har en resa inbokad till New York och jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg eller en video där du gör typ en New York guide med alla dina bästa tips. Det kan vara allt från shopping till restauranger, frukostställen och saker man bara måste se. Det hade varit väldigt uppskattat! 🙂 Ha hand om dig. Kramar<33

 • Linnéa skriver:

  Hej fina du!

  Det du går igenom nu är inget konstigt. Går själv igenom en stor ångestperiod i mitt liv nu. Ständig yrsel, panikattacker mot nätterna, tror jag ska dö, trötthet, nedstämdhet, vill aldrig va ensam då jag känner av panikångesten osv. Har ingen anledning till att känna det då jag bor i världens finaste lägenhet i innerstan, ett jobb som jag brinner för och världens finaste pojkvän och familj. Men – det är så jag känner! En dag fick jag nog. Gick till husläkaren på Aleris Stureplan (super bra tips och världens finaste personal), fick gråta hos en läkare som är super fin och snäll. Fått ”snäll” medicin som både man tar dagligen och behovsmedicin som jag kan ta på kvällarna eller när jag känner ”nu händer det” (dvs. en panikattack) vilket är super skönt och tryggt. Inget mer tryck mot bröstet och den ständiga oroskänslan är borta. Går på ständiga återbesök hos läkaren för att följa upp hur det går med medicinen och allmänt hur jag mår samt fått remiss till KBT till ett center på Nybrogatan.

  Nu blev det väldigt konkret och kanske inte alls såhär du känner men om jag kunde lugna eller hjälpa dig på något sätt så är det värt det. Ångesten kommer alltid vara kvar i kroppen men inte alls lika stark och till slut kommer du lära dig att hantera den exemplariskt. Va snäll om ”ditt lilla jag” inom dig, precis så snäll som du verkar vara mot alla runt omkring dig. Ta hand om dig, allt löser sig 🙂

 • sogol skriver:

  Hej världens bästa Bianca. Vart är tavlan i vardagsrummet ifrån? så otroligt fin!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *