HEALTHY SPOT

LETT – SVEAVÄGEN 23 & REGERINGSGATAN 65

Det bästa med Sthlm är det alltid ploppar upp nya cafeer & restauranger överallt! Och för en matälskare som mig själv så älskar jag att testa alla nya ställen som jag oftast hittar via Instagram eller influensers 🙂 Detta ställe LETT hittade jag då jag följer Moa Mattson och Lovisa Barkman på Snapchat och såg dessa sallader där via dem. Blev så sugen att jag gjorde mig ett besök själv i veckan efter träningen och WOW vad det var!! Helt klart ett nytt favvo ställe!

LETT är ett underbart ställe för dig som är ute efter hälsosam, enkel och snabb mat som består av goda och fräscha råvaror. De serverar supergoda juicer, fräscha sallader i olika storlekar, wraps, acaibowls och varma soppor. Du kan kombinera din egen sallad eller välja någon av deras färdiga rätter. Precis som jag älskar det!!

Jag tog in en sallad med fetaost,sötpotatis och en stor klick hummus på toppen som var gudomligt god och mättade ordentligt kan jag lova! Vill dit ofta numera och testa mycket mer på deras meny 🙂 Sedan måste jag även tillägga att jag älskade deras inredning och hela känslan över stället. Väldigt fräscht, enkelt, ljust med olika nivåer som gör stället väldigt modernt och ett perfekt ställe att gå till efter träningen, med kompisen, en snabb lunch med föräldern etc… Jag älskar det helt enkelt!!

Glad Fredag förresten! Sämst väder menmen :/ Idag ska jag vlogga, wihooo!! Först på schemat är ett lunchmöte med min producent Johan för Wahlgrens Värld, agent Vanessa & assistent Lovisa på Broms, sedan förbi BikBok och sedan vet jag inte riktigt vad som kommer ske…?! Kanske går förbi Zara, tränar en snabbis, käkar middag med storebrorsan eller träffar någon vän. Vi får se helt enkelt 🙂

PUSS <3

BTW!! Mitt datafodral är ifrån mitt favvomärke BAG-ALL och ni hittar den HÄR. Jag älskar att den är så praktisk och att mina initialer står på <3

 

5 reaktioner på “HEALTHY SPOT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *