25% TILL ALLA HJÄRTANS DAG

— I samarbete med Guldfynd —

Örhänge Bianca (tyvärr slutsålda på webben, men finns fortfarande i butik!)

Så kul att kunna säga att man älskar sin egen design <3

Dessa två smycken är storsäljare för min kollektion så varför inte köpa ett kitt till din nära och kära 🙂

Nu tänkte jag visa er på lite andra sätt jag gillar att styla min kollektion tillsammans!

Ring Bella – klick // Ring Vanessa – klick // Ring Lydia – klick

Armband Linnea – klick // Armband Alice – klick

Choker Ellen – klick // Halsband Perrie – klick

Få 25% rabatt med min rabattkod BIANCA1825 – klicka HÄR 

Man skulle kunna tro att det har smält nu att folk går runt och bär på min kollektion när jag tom designat klart kollektion 2 redan men asså WOW!! Det känns fortfarande så galet stort och jag får fjärilar i magen bara jag tänker på det!! Varje smycke har ju en liten resa i processen för mig genom design, prover, färger etc… Men att se allt på dessa bilder får mig att bli kära i varenda en på nytt <3 OCH hur satans snyggt är det inte att blanda guld och silver!!!?? JAG ÄLSKAR DET!! Speciellt med armbanden!

Alla Hjärtans Dag är ju mycket snart och det är helt klart en dag jag absolut älskar att fira. Jag har haft underbara Alla Hjärtans Dag dagar både som singel och i ett förhållande. Firat både med familjen & med Phillipe. Jag tycker att det är en fin dag som man kan fira oavsett, om det så är med sin kärlekspartner, sin familj, bästa vän, djur…. med vem som helst. Jag älskar att det är en dag man visar extra mycket kärlek till varandra 🙂 Och kärlek går ju att visas på många sätt. I form av en puss, en kram, några fina utvalda ord men också i form av presenter.

Så varför inte passa på nu att köpa dig ett kit ifrån min kollektion till någon/några som betyder det där lilla extra för dig, eller till själv som en liten kärleksboost till dig själv. Sådant är ju också viktigt <3 Smycken ligger ju varmt i hjärtat hos många och det kan vara den där lilla extra personliga presenten mer än en tröja exempelvis 🙂 Jag fick ett halsband av Phillipe i födelsedagspresent och jag Älskar att det påminner om honom/oss varje gång jag kollar på det <3 Så mycket mer kärlek i ett smycke för mig!!

Använd min rabattkod BIANCA1825 för hela 25% rabatt på ditt köp. Koden är giltig i 24 timmar!

Happy shopping mina älsklingar <3

FOTO AV: Malin Göransson 

38 reaktioner på “25% TILL ALLA HJÄRTANS DAG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *