BEAUTIFUL DAY

Gröt med banan, blåbär, almondmilk & kanel 

Glad Onsdag vänner! Vilket vackert väder Sthlm bjuder på idag, helt fantastiskt! Jag sitter just nu megaseg, kallsvettig med huvudvärk vid mitt matbord och äter en väldigt sen frukost som man kan kalla som min lunch ovan. Jag kunde inte sova alls inatt!! Somnade kanske vid 04.00 och vaknade 1 gång i timman efter det så känns som jag dygnat typ och min kropp är helt slut men ändå pigg nu… mycket konstig känsla :/

Idag är jag ledig och har ingenting som står jobbschemat. Ganska skönt för då kan jag ta tag i lägenheten och spela in 2 YouTube videos så lite jobb har jag 🙂 Men förutom det så ska jag städa och fixa i ordning min lägenhet som börjar se lite trött ut. Mycket kartonger som ska ner i källaren, mycket papper och glas som ska till återvinning, sopor som ska slängas, kläder som ska hängas upp, dammsuga osv…!

Måste verkligen ta tag i min lägenhet nu känner jag! Har ju bott här i över 6månader nu och har fortfarande inte lagt ut matta under soffan, fixat gardiner i något rum, fått upp speglar/tavlor eller dragit igång min renovering med mitt kök. Vill verkligen få till allt detta typ NU för jag börjar känna mig mindre och mindre hemma i mitt eget vilket inte känns så bra…!! Trivs inte så bra att vara här själv längre och har mycket ångest när jag är i lägenheten vilket inte känns kul alls. Vet inte riktigt vad det beror på?! Antingen att jag inte riktigt trivs med inredningen, inte riktigt trivs i området längre, saknar Phillipe då han är min stora trygghet i livet eller om jag börjar falla tillbaka till något negativt med mina tankar. Jag går ju hos psykolog nu så får ta upp detta nästa gång helt enkelt.

Men efter fix i lägenheten & inspelning av videos så ska jag gå och träna för jag hoppas att jag mår bättre av det! Sedan vill jag hem till mamma och äta middag där. Saknar min lillebror Theo så mycket att jag spricker <3

40 reaktioner på “BEAUTIFUL DAY”

 • Helena skriver:

  Passa på att vara helt ledig när du kan och gör bara saker för dig själv!

 • Sofia skriver:

  Men stackarn❤️❤️Hoppas det blir bättre efter träningen å när du fått träffat Theo❤️❤️? det kan hjälpa med lite småsaker så kan man må mycket bättre, ly❤️❤️❤️

 • Des skriver:

  Kan det vara så att ”smekmånaden” är över? Allt som var kul och spännande med att flytta hemifrån har blivit vardag.

  Se till att få ordning i lägenheten så som du vill ha den, mysfaktorn är superviktig. Bjud hem familj och vänner på middagar så kommer det nog kännas hemma på riktigt snart. Och sedan kan det säkert spela roll att P och du inte ses så ofta som du skulle vilja. Hursomhelst tycker jag att du har superfint hemma, vill gärna se mer. Kram!

 • Helena skriver:

  När är Phillip färdig med sina studier?

 • Nina skriver:

  Förstår dig helt. Min sambo har ett jobb där han är borta mycket och ibland kan vi inte ens prata på flera veckor. Det kan låta sjukt ”klängigt” men när han inte är hemma går jag ner mig helt. Jag hittar ju på saker och umgås med vänner. Min familj bor inte här, jag flyttade hit pga kärleken haha och det känns extra jobbigt för min familj är så otroligt viktig för mig.

  Vet ej vad jag ville egentligen men kanske att du ska veta att du inte är ensam om de känslorna. Mitt hem känns inte som mitt hem utan min sambo tyvärr.

 • Camilla skriver:

  Bianca, tips till dig med stor familj. Bjud över alla som kan i familjen på en hel ledig dag. Arbetsbyxor på. Sen ber du om hjälp. Hjälp att göra det som fattas för att det ska bli ett hem. Det tar tid och du kommer att förändra hemmet över tid men hem för dig just nu är där och då måste det bli topp mys för att kännas bra.
  Så börja med att bjuda över alla på middag – papper & penna. Vad behöver vi göra och vad kan vi göra tillsammans? Utan hantverkare m.fl. Så – då är listan med to-do klar. Boka datum, kommande helgdag när alla kan och då kör ni på. Varför middagen innan är för att det som man kommer på vill ha gjort när man står där med snickarbyxorna på är att någon måste handla, det ena och det andra är beställningsvara mm. Så 1. middag för att få en lista med vad alla kan göra. 2. boka heldag. 3. do it <3 Lycka till

 • Mikaela skriver:

  Hej!

 • Mikaela skriver:

  Hej! Var för snabb med skicka knappen..
  Ville bara säga att jag känner igen mig så väl i det du säger om att inte känna sig hemma hemma. Hoppas du kan hitta nått som gör att du känner dig bättre! Kram

 • Nora skriver:

  Hej Bianca!
  Jag undrar bara vart din svarta off shoulder klänning kommer ifrån som du har haft några gånger i wahlgrens värld, skulle bli jätte glad om du kunde svara! Den är verkligen så fin, den har ganska korta volang ärmar, hoppas du vet vilken jag menar.
  Kram

 • Dixi Wonderland skriver:

  Flytta hemifrån är något av de bästa som jag gjort. Jag bodde helt ensam i min lägenhet och så sov min pojkvän (nu sambo) över på helgerna. Ett tips som kan ge mer av en trygghetskänsla är att bli lite bekant med dina grannar. Eftersom du bor själv så ger det en trygghet att veta att grannarna finns där ifall du skulle behöva hjälp. Bjud hem vänner som sover över om du tycker det är jobbigt men det är viktigt att du lär dig att vara ensam. Jag tror det är ditt största problem och klart det blir ensamt när man kommer från en stor familj och går på möten hela dagarna så kommer man hem till en tom lägenhet. Jag brukar alltid ha på tv:n i bakgrunden och sen tror jag det skulle hjälpa mycket om du hade Dino hos dig så är du inte helt ensam 🙂

 • Amanda skriver:

  Känner igen mig så mycket! Min sambo är militär och är borta hur mycket som helst, ibland i flera månader. Blir verkligen så deppig när han är borta och jag får nästan lite panik av att vara hemma själv i lägenheten.. däremot när vänner kommer över känns det sååå mycket bättre!
  Brukar också känna stort behov av att göra om och fixa hemma när jag känner mig ensam och det är ju sjukt nice till en början när allt är nytt och fint men är en rätt kortvarig känsla. Så försök verkligen att bjuda över mycket folk, vänner, familj etc som antingen sover över eller bara hänger en stund och lagar mat med dig, oavsett vardag eller helg. Då kommer det kännas mer hemtrevligt med tiden.

 • Yvonne Jeffree skriver:

  Hej, ville bara sicka en hälsning från England. När vi var hemma över julen i Sverige såg vi för första gången ditt program( Pernillas värld). Min 10 åriga dotter tycker du är bäst.
  Din personlighet är helt underbar, hoppas du känner dig bättre.

  Mvh Yvonne & Maja ????

 • Matilda skriver:

  Jag känner igen mig jättemycket!!! Jag trodde det var min fula lägenhet (sliten liten hyresetta) för jag trivdes jättebra i området. Men nu trivs jag superbra, då min pojkvän flyttat hit!! Väldigt sällan ångest nu. Så jag tror det mer har med det att göra!! Sen hjälper det nog att ta bort skräp mej annars är din lgh så fin ju!!!

 • Gabriella skriver:

  Härligt med fix i lägenheten!<3

 • Petra Elisabeth skriver:

  Åh så gott! Detta måste jag testa 😀 // Petra Elisabeth

 • Caroline skriver:

  Hej,
  Kan du vlogga och visa din lägenhet? Vore kul och se 🙂 Ha det gott!

 • Johanna skriver:

  Åh var är din fina filofax ifrån?! Kram på dig! Du är bäst!

 • Linn skriver:

  Konsultation för läppar? :/

 • Du kanske behöver landa i det mer? Träna på att älska ditt egna sällskap? För ett år sedan flyttade jag till min första egna lägenhet på tio år, efter att ha haft hus med exet och egentligen varit i förhållande hels mitt vuxna liv (är snart 30år),

  Det tog lite tid och jag började lägga över all min lycka på mins två närmsta vänner, mådde inte bra pm jag inte var med dom. Men de hsr ju Sins liv inkl flickvän, så i somras insåg jag att denna sk förhållsndetjej ksnske inte var så mycket förhållsndetjej? Det handlade bara om att jag behövde lära mig att min tid var liks värdefull även om jag är ensam. Jag gör det jämt mysigt för mig själv, lagar got mat och tänder ljus etc.

  Kanske behöver du träna på det? Ta kommando över ditt liv och inte låts din lycka vara beroende om din pojkvän är med dig eller inte. Jag var också sådan, i somras sa jag dessutom upp kontakten med hels min bekantskapskrets pga att jag skulle bli drogfri (utom mins två närmsta som aldrig hållt på med droger). Det var verkligen där och då som jag insåg att jag inte hade kontroll över mitt liv, för om jag bara mår bra med någon annan – vem är jag ens då?

  Du kommer ändå från en stor familj. Kbt:a skuten ur ensamheten, gör det mysigt för DIG även om du är själv. För min del gjorde det mig självständig igen.

 • Myriam skriver:

  Hej Bianca!

  When I first saw your apartment I thought you were pretty lucky. Everything was so nice! All the furniture, lamps, decoration. I loved it all. You are such an inspiration to me. It’s too bad you don’t feel good in your own space anymore, but think about the little things you can change. Also, getting out of your apartment for a long period of time can make you appreciate it more when you come back.

  Keep posting youtube videos about your new ideas for decorating your apartment, makeup/hair, food, etc. I am sure you are inspiring a lot of people here.

  I hope your appointment with the psychologist went well. Hang in there girl!

  Feel better soon

  Puss och kram från Kanada 🙂

 • Anna skriver:

  Om jag hade varit du så hade jag funderat på om jag verkligen ville bo kvar just där. Lägenheten kan du renovera och inreda hundra gånger, men känslan för området kan du inte ändra på. Ett råd är att inte investera mer pengar i den lägenheten förrän du har bestämt dig och verkligen känt efter. Tror det är jättebra om någon hjälper dig att reda ut vad det är som triggar ditt mående, så kanske du kan se saker ur ett annat perspektiv sen. Jag är nästan dubbelt så gammal som du men förstår precis vad du går igenom! Man hamnar liksom där lite då och då i livet… När det är som värst – blunda och andas ut – håll andan nån sekund extra – andas in igen. Upprepa. Du kommer märka att trycket över bröstet lättar och ångesten minskar. Kram!

 • Erika skriver:

  Neeej fyll inte läpparna med massa skit!! Du är fin som du är! Bli inte som alla uppblåsta opererade bloggare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *