AVSNITT 9

LYSSNA HÄR 

Äntligen Tisdag och ett nytt färskt avsnitt av Alice&Bianca – Har Du Sagt A Får Du Säga B 🙂 Vi spelade faktiskt in det igår eftermiddag så riktigt riktigt färskt material denna gång vilket vi älskar, ni kanske inte märker någon skillnad haha!?

Vi pratar om veckas som gått, vad vi gjort osv… Om Alice festande, om min vecka med Phillipe i mitt älskade Gbg (okej inte mitt menmen), dissar & hissar fritt och bara snackar allmänt så som jag och Alice skulle snacka när vi umgås <3 Hoppas ni tycker om det 🙂

Alice DISS kan jag avslöja är Hovets attityd på P3Guld och jag gav en ganska stark reaktion på vad jag tyckte… Vill bara att ni ska veta att jag inte känner dessa killar privat och att de säkert är underbart trevliga och sköna killar men som artister så tycker jag att de har stigit det åt huvudet med kändisskapet och låter deras Fame ta ut det värsta av dem när de är på offentliga platser. Jag tycker inte det är okej att bete sig respektlöst mot andra bara för att det går bra i ens karriär och man vinner många priser. Man ska alltid respektera andras yrken, behandla folk med respekt & ödmjukhet oavsett karriär, yrke eller ekonomi och jag tycker generellt de har en ganska kass attityd både mot folk i branschen och ute på krogen. Men som sagt, det är bara min åsikt utifrån vad jag har sett och jag känner de inte privat så kan inte uttala mig där. Så ni vet 🙂

Oavsett hur bra det går i min karriär så kommer jag aldrig tro bättre om mig själv på det sättet att jag ser ner på andra och är otrevlig för att jag är ”bättre” än någon. Nejnej, så fungerar det inte! Innerst inne är vi alla människor och pengar, yrke, priser och etc… ska inte spela någon roll huruvida du är trevlig eller inte mot andra <3

40 reaktioner på “AVSNITT 9”

 • Alex skriver:

  Hej Bianca! Vart har du köpt den gröna vinterjackan du hade på dig på din instagramstory på gymmet?

 • Nelly skriver:

  Hej Bianca och tack för den bästa bloggen ever!
  Dina vloggar är också bra – har inte hört dina poddar men det beror på att jag bara somnar av poddar o ljudböcker ?
  Har du anställt din assistent ännu?
  /nelly

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag tycker det är så viktigt att visa respekt och uppskattning mot människor man möter oavsett vad dom jobbar med. Tänker om man är någonstans och möter en städerska, naturligtvis hälsar jag lika glatt på henne som personen i receptionen. Det är något som jag uppskattar när jag besöker NK i Göteborg. Personalen, oavsett butik har alltid bemött mig med ett leende och varit väldigt hjälpsamma. Hade alltid hört att dom bara var snobbiga där men så var det verkligen inte. Vi är alla viktiga i samhället så jag kan inget annat än att hålla med dig 🙂

 • Betty skriver:

  NI ÄR SÅ JÄVLA COOLA! Älskar era fotoshoots för era avsnitter, det gör dem 10000 gånger bättre! Håller med vad du säger, du är så klok!

 • Josefin skriver:

  Alltså er podd!!! Så bra! Älskar er.
  Vill dock bara poängtera (menar alltså inte detta som elak kritik eller något utan skriver det bara för att det kan bli missförstånd annars)
  Att ta sig vatten över huvudet betyder att en person har tagit sig an en uppgift den inte riktigt klarar. Som om jag skulle köra vasaloppet på rekordtid när jag aldrig har åkt skidor.
  Det du menade att skriva (tror jag) var att det har stigit de åt huvudet med känsskapet.

  Som sagt bara för att hjälpa dig undvika missförstånd, har sett att vissa kan vara sååå elaka mot dig i såna helt oviktiga situationer.
  Kram bästa bianca!

 • Stephanie skriver:

  Men hallå vad snygga jeansjackor! Vart kommer de ifrån? 😀

 • Fatima skriver:

  Hej! Vart är dina solglasögon från? 🙂

 • Alexandra skriver:

  Jättefint skrivit dom där sista raderna Bianca , det bevisar vilken fin och bra tjej du är ❤️ Alltid lika fin och ödmjuk och din pojkvän verkar vara en toppenkille . Följer honom på insta och hans goda pastarätter ?

 • Felicia skriver:

  Sjukt snygga jackor ! Vart är dem ifrån??

 • E skriver:

  Har inte lyssnat på podden ännu, men jag såg P3 Guld och jag måste bara hålla med er angående Hov1. Har hört en del av deras musik utan att veta vem de egentligen är i bandet och tyckt de varit bra. Men när jag såg dem på TV sjönk de så mycket i mina ögon. Så mycket att jag nog inte ens kommer lyssna på deras musik igen. Tyckte de betedde sig som små arroganta, respektlösa småungar som leker coola. Utan att ens fatta hur sjukt osexigt beteende de har. När de sen tillängnade sitt pris till sin bortgångne bokare kunde man inte ens ta dem seriöst… Till alla killar där ute som vill vara som Hov1 för att de tror att de är tuffa då, tyvärr extremt ocoolt!

 • P skriver:

  Fint skrivet av dig Bianca! Väldigt viktigt att tänka på för ALLA!

 • hilda skriver:

  Vart är din träningsjacka/kofta i svart som du hade på gymmet för någon dag sen? besatt

 • Moa skriver:

  Hej, lyssnade på podden tycker det ni säger ang Hov1 och det du skriver nu stämmer. Man ska respektera andra MEN det finns en anledning bakom beteenden som tyvärr inte har uppmärksammats allts. Programledaren tog ibörjan av showen skämtsamt upp ett ämne och händelse som har lett till många avslutande relationer, både vänskap och kärlek. Personerna som är inblandade har fortfarande inte kommit över det och man ser tydligt på tv bilderna att ingen av de inblandade (bl.a. Hov1) tycker det är kul. Det är därför de beter sig som de gör, programledarna respekterade inte dem så de respekterade inte dem tillbaka, helt enkelt.. Och tycker att det är synd att detta inte har uppmärksammats mer eftersom alla nu fått en skev bild och Hov1 massa skit bara för programledarnas respektlösa beteende. Så ville bara upplysa om detta, för rätt ska ändå vara rätt.

  • Malin skriver:

   Oavsett om det du skriver stämmer tycker jag inte det försvarar Hovets beteende. Vad är det för småbarnsmentalitet? ”Du drog ett skämt som jag inte gillade så nu tänker jag stå här och vara sur och dryg”. Nej den attityden kommer inte gynna dem…

   • Anonym skriver:

    Malin Hov1 och hovet är två helt olika saker. Vilket är det du snackar om? Och du vet nog inte vad de va dem skämtade om. Säger bara att det var onödigr och respektlöst av programledarna att de tog upp det. Det hade inget med programet att göra

  • Anonym skriver:

   Håller med dig att det programledarna gjorde borde uppmärksammas lika mycket som alla tyckte Hov1 va respektlösa. Själv tyckte jag inte de va respektlösa för de valde ju bara att sitta ner och inte stå vid intervjun.

 • Challede skriver:

  Tycker att det är så himla bra att du sa vad du tyckte gällande hovets attityd. Det behövs fler i lilla mellanmjölks Sverige som inte går all in för ordet lagom och således inte säger vad de tycker eller säger det så milt som möjligt för att inte råka trampa någon på tårna. You go!!

  Älskar för övrigt er podd, det märks att ni lägger ner tid på den och tycker att det är roligt vilket gör det extremt roligt för oss lyssnare att lyssna.

 • Alex skriver:

  Bianca, vi ar manga som beundrar din skonhet & speciellt Dina vackra ogon. Du ar sa bra pa lagga Snygga make up’s. Men vad anvander du for mascara??? Dina ogonfransar ar sa fina utan klumpar & jag undrar vilken mascara ger dig sa perfekta ogonfransar????

 • Rebecca skriver:

  Så fint skrivet, och så sant! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om tillfrisknandet från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden. Hoppas alla får en fin och härlig dag, kramar <3

 • Thea skriver:

  Jag verkligen älskar eran podd, vart sur på jobbet av lite olika anledningar så på rasten satte jag på eran podd med lurarna i och vart på så bra humör, har till och med sparat typ 20 minuter tills idag. Den är verkligen fantastik så kravlös och bra <3
  Man blir så peppad av eran podd!!

 • Gabriella skriver:

  Tycker också det är rätt vidrigt beteende av dom!

 • Sandra SC skriver:

  Jag är helt kär i eran podd. Flög i 22 timmar förr förra vecka och lyssnade på eran podd så mycket jag kunde, så mysiga ni är! Favorit tjejerna <3

 • M skriver:

  Nu är jag riktigt skvallerpressnyfiken, sorry… All respekt om du inte svarar 🙂

  Både du o Pernilla har pratat om att det blev lite frostig stämning efter programmet m Bindefeld. Och iår dyker varken du eller P upp på ELLE-galan, trots att du vann pris förra året? Är det här ”incidenten” du pratade om i ett podd-avsnitt?

 • Nadia skriver:

  PREACH! Ma’ Sister!!

  Älskar podden, lyssnar alltid på den på onsdag morgon när jag trängs på bussen. ?
  Får mig att koncentrera mig på ngt annat än vilja mörda människor som knör på bussen, de e bland det värsta jag vet?

 • Sara Möller skriver:

  Jag lyssnar på mååånga poddar men er podd har verkligen blivit en av veckans höjdpunkter. Ibland skrattar jag högt när jag lyssnar och det är inte alla poddar som kan åstadkomma det. Ni är så grymma! 🙂

 • Ulrika skriver:

  Eran podd är såååå bra,ni är oxå lite roliga beroende på vad ni pratar om.braukar lyssna när jag är på gymmet ?

 • Ulrika skriver:

  Eran podd är jättebra även lite rolig beroende på vad ni pratar om.braukar lyssna när jag är på gymmet ?

 • Jolin Berg skriver:

  Jag brukar inte kommentera bloggar, men vill bara skriva och berätta vilken förebild du och din familj är. Jag har varit en av dom som tyckt illa om er, det kan jag med handen på hjärtat säga. Självklart bottnade det i en grov avundsjuka. Jag har aldrig skrivit något elakt eller kommenterat elaka saker, men jag har gått och tyckt illa om er till min omgivning. I mitt huvud målade jag upp en bild av att barnen Wahlgren blev söndercurlade och levde helt i glansen på sina föräldrars framgångar. Tills jag förstod det enorma jobbet, engagemanget och kreativiteten ni verkligen lägger på era yrken, om det så är sång, blogg, etc. Ni är en familj som utstrålar mycket, hela tiden. Det sticker i folks ögon, det gjorde det tidigare i mina med. Men att se er i Wahlgrens värld och dig i din och Alice’s podcast, så avslappnade och härliga. Jag saknar det hos många andra stora artister, influencers och kändisar. Alla blir inmålade i en liten ruta, där man måste vara fläckfri från första ögonblicket på morgonen till det sista på kvällen. Gud nåde den som sticker ut eller inte är övertydlig med precis allt. Det är inte roligt att se på program eller lyssna på poddar, där man är så rädd att säga ”fel” att man hoppar runt som på ett minfält. Även dom med stort inflytande och stora kanaler är ju faktiskt bara vanliga dödliga, som alla oss andra. Jag förstår att man har ett visst ansvar som förebild, men då blir jag mer ledsen över dom föräldrar som inte lärt sina barn att sålla fritt bland vad man vill ta in och inte. Fortsätt med det du gör och jag hejar på dig och din familj, låt ingen ta er glädje och passion för era yrken ifrån er! Kör hårt! Kram <3

 • Vanessa skriver:

  Tycker du har helt rätt i din kritik mot Hov1. Gillar verkligen att du är så ödmjuk <3

 • carro skriver:

  Alltså kan folk bara börja chilla lite mer och sluta hoppa på dig jämnt! Snart spelar det ju ingen roll längre vad du säger. Folk verkar alltid hitta något att klaga på! Helt sjukt att dom orkar…

 • Suss skriver:

  Det finns ett fint citat som jag tycker matchar ditt inlägg.
  ”No matter how educated, talented, rich or cool you are, how you treat people ultimately defines you.”

 • Elina skriver:

  Undrar var skålen du har popcorn i, som man ser i din senaste vlogg, är ifrån?? & ditt matbord! Så snyggt, älskar din blogg/yt!

 • - skriver:

  Tack för bra podd! Jag undrar om inte du kan utveckla det du berättade om hur abort kan vara skadligt för kroppen och hur det kan påverka kommande graviditeter? Du nämner inte om det är medicinsk eller kirurgisk abort som du syftar på 🙂 tack för svar!

 • Irene skriver:

  Wow vilka solbrillor !

 • Love u skriver:

  Antar att du inte kollade på hela galan utan bara på klippet av intervjun? Då det finns en förklaring till att de inte dirket ville bli intervjuade då Adam ( eller rättare sagt de som skrev manuset) tog upp en jävligt onödig grej som gjorde att de blev upprörda med all rätt! Så döm inte deras beteende utifrån intervjun!

  Älskar förövrigt dig & din blogg, du äger

 • alice skriver:

  Kan inte du ta upp mer om dina aborter? Det är så otroligt skönt att höra att andra tjejer också gjort abort. Du nämnde i er podd att du hade gjort två stycken, hur mådde du efteråt och ångrade du dig någonsin? Hur gick dina tankar? Kram

 • Pernilla skriver:

  Kunde inte hålla med dig mer om hovet! Fick oxå den känslan, speciellt när dom blev intervjuade..
  Låter bara otrevligt, och hade jag varit ett fan av dom så hade jag blivit sjukt besviken av att dom inte bjuder på sig mer!
  Det är inte jobbigt att vara trevlig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *