VECKANS PLANER

TISDAG: 

Nu ska jag faktiskt iväg till min första psykolog tid på många många år. Det är verkligen dags för mig att börja prata med någon igen och jag hoppas att jag kommer må så mycket bättre efter några gånger 🙂 Jag börjar ju må så mycket bättre men märker att jag kan snabbt kan hamna tillbaka till där jag var början av vintern.

Efter psykolog ska jag träna en snabbis (träna faktiskt igår också med Alice) och sedan hämta Dino som jag saknat för mycket!! Har inte mer planer än att jag vill förbi kontoret och få lite jobb gjort 🙂

ONSDAG:

Fota samarbeten med Malin + spela in en grej där jag och Alice ska gästa en rolig grej! Det är det som är bokat nu! Så lite datajobb på det och förhoppningsvis träning.

TORSDAG: 

Har ingenting inbokat vad jag vet nu vilket känns skönt!! Tror jag vill ha en dag med min lillebror <3

FREDAG: 

Frukostmöte på Nyko sedan lunchmöte på Broms med min assistent Lovisa, agent Vanessa och producent för Wahlgrens Värld Johan <3 Ska bli SÅ mysigt!! Har ju tagit ca 2månader ledigt ifrån Wahlgrens Värld och jag saknar kamerateamet så mycket, men snart är jag tillbaka med dem 🙂

LÖRDAG: 

Inga planer hittills men ska antagligen på middag med gamla goa vänner!

SÖNDAG: 

Inga planer där heller men blir nog chill med familjen 🙂

 

 

 

7 reaktioner på “VECKANS PLANER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *