VLOGG – ÄLSKLING I STHLM

PRESS PLAY <3 

Äntligen en ny vlogg! Och min älskling är åter tillbaka även fast han är otroligt obekväm framför kameran och helst inte alls är med hehe. Men det är svårt att filma en lång vlogg utan att ha med honom… Så sorry Phillipe, men du får bara get used to it <3

Idag har jag städat lägenheten efter att ha varit borta en del, spelat in podd med Alice, varit på roligt möte, tränat med Alice, handlat mat och lagat mat. Blev tonfisksallad till middag ikväll, så gött!! Lyssnar just nu på poddavsnittet som släpps imorgon. Riktigt härligt avsnitt kan jag lova <3

NU – kolla 13 Reasons Why på Netflix och sedan duscha och sova <3

PUSS!

29 reaktioner på “VLOGG – ÄLSKLING I STHLM”

 • Lo skriver:

  Hej fina du, jag undrar om du inte kunde göra en video där du sminkar dig med Rebecca Stellas smink jag såg att du fick in de och älskar att höra vad du tkr om sminkprodukter. Massa kramar ❤️

 • Anna skriver:

  Det kanske inte spelar någon roll för dig, men jag troor att man hör dig säga din hemaddress vid typ 22:00. Bara så du inte missat det! 🙂 Superbra vlogg som vanligt!! 😀

 • Frida skriver:

  Vilken härlig vlogg, Bianca!! Här känns det som att Philippe är mindre obekväm framför kameran än i tidigare vloggar haha, ni är superfina tillsammans <3

 • therese skriver:

  Vad är den ljusa väskan ifrån som var med i början i din vlogg? när du satt på ditt kontor 😀

 • Elin skriver:

  Hej Bianca, vet du på ett ungefär när du tänkte ha din Meet & Greet nästa gång? Du har nämligen fans även i Skåne som därför måste planera lite hihi.

 • Emma skriver:

  Vilken mascara har du på nyhetsmorgon? Puss

 • Sara skriver:

  Om du gillar Gateaux’s semlor, så är de ingenting emot Steinbrenner & Nyberg’s semlor i Göteborg! Du borde verkligen testa de nästa gång ni är i Göteborg, de är hundra gånger bättre än Gateauxs till och med!

 • Amanda skriver:

  Var kommer din gröna vinterjacka ifrån som du har i videon?❤️

 • Milla skriver:

  Wahlgrens värld 15 februari,längtar såå! 🙂

 • Sanna skriver:

  Dina vloggar är BÄST!

 • Ronja skriver:

  Hörde eran podd idag och måste tipsa om denna muckbang youtube; https://m.youtube.com/channel/UCYX4G8yaNol461gtppjEfpQ

  Jessica pamlin så grym!

 • Rebecca skriver:

  Så härlig dag det låter som! Hoppas du får en fortsatt fin vecka med massor av roliga grejer inplanerade! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om tillfrisknandet från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden! Ta hand om er, kramar

 • Dixi Wonderland skriver:

  Denna vloggen var verkligen grym 😀

 • Gabriella skriver:

  Gud så härligt!<3

 • Sandra skriver:

  Hej bianca !

  Lyssnade på din podd och fick höra att du skulle fixa dina läppar. Vill bara säga att jag också har en liten överläpp och haft komplex för de hela mitt liv. Testade att fylla min överläpp och de blev inte alls bra. Kände inte igen mig själv och det kändes som hela min personlighet försvann ,att jag blev som alla andra. Jag vet att jag var vacker innan. Fick höra de ofta. Du är otroligt vacker idag och en färgstark person. Snälla bli inte som resten av alla operade tjejer. Du blir inte snyggare. Säger detta bara för att jag själv tänkte som du och bara skulle fylla lite men med en liten läpp sedan innan blir de inte bra. (Du är så jäkla snygg så snälla dont do ut. Vet inte varför jag reagerar så mycket men jag tycker de är så jäkla synd och de är så lätt att rycka på axlarna och tänka att de går ur. Hoppas inte jag gör dig ledsen vill inget illa men vill bara att du ska tänka en extra gång. Fortsätt me de du gör ,du är king. Girlpower. Kram

 • Anette skriver:

  Morsa ++++ 50 🙂

  Ni är sååå fina tillsammans,vårda er kärlek ömt.

  kram om er båda.

 • Anna skriver:

  Ååh älskar dina vloggar! Du är så sjukt duktig och driven. Ser så mycket upp till dig!

  Såg att du gillar doftljus och då måste jag tipsa om Idyllien som är en butik i Sturegallerian. De producerar egna giftfria doftljus, krämer, tvålar, handdukar etc och ALL VINST går till deras välgörenhetsorganisation Idyllienhoppet som hjälper familjer med sjuka barn, ex genom att betala boendet för familjen då barnet ligger inlagt på sjukhus. Deras produkter är fantastiska, sjukt snygga och stilrena med en otrolig kvalité, samt att pengarna går till något bra och viktigt! Du måste testa! 😀

 • Lisa skriver:

  Åh jag blev ledsen när jag hörde dig berätta att du nog ska fylla läpparna. Även om det bara är lite. Jag tycker verkligen att alla ska få göra precis det som man själv vill, och jag förstår känslan av att inte vara bekväm. Men om man ser hur hela samhället känner sig otillräckliga är det ju så sjukt, vad vi håller på med.. Vi lägger så mycket pengar på att färga håret, fixa ögonbryn, färga ögonfransar eller sätta dit andra, vi gör naglar, köper tröjor för att dölja magen eller framhäva bröst, kanske byxor som får rumpan att se finare ut.. Vi lägger så mycket tankar på vad vi äter och egentligen borde äta. Vi funderar på hur vi tränar för att få en finare kropp, eller har ångest över vad vi inte tränar. Vi försöker, anstränger oss, lägger pengar, men det blir aldrig tillräckligt. Det är så sorgligt. För det ironiska är, att vi alla redan är fina. Jag tycker, med handen på hjärtat, att du är så otroligt fin Bianca. Dina läppar är inte mindre vackra, bara för att de inte råkar stämma överens med den norm som finns idag. Vi har bara fått för oss att störrå läppar är mer attraktivt, men så är det inte. Dina läppar passar perfekt på dig, med din ansiktsform och allt annat med dig. Dessutom, är ju inte utseendet det viktiga. Vad håller vi alla på med, egentligen? Inklusive mig själv. Vi glömmer av det viktiga i livet. Vi borde vara otroligt tacksamma över att vi ens lever, men istället kritiserar vi de kroppar vi fått. Det är så sjukt. Ögon som kan se, behöver inga andra ögonfransar. En mun som kan prata, behöver inga andra läppar. Armar som kan kramas, är fantastiska även om de ”hänger” under armarna. Ben som kan ta oss fram, behöver inget mellanrum vid låren.
  Återigen, det här är ingen kritik till dig Bianca. Jag tycker du ska göra det du vill. Den här kommentaren är för att jag tycker allt är så sorgligt, på ett samhällsnivå.

  • Ella skriver:

   Jadu Lisa, väldigt bra skrivet men tror tyvärr inte du får nåt vidare gehör på en blogg som denna.

   • Lisa skriver:

    Jag förstår inte om du tycker att min kommentar var onödig? eller om du menar det som en pik till bloggen? Oavsett så håller jag med, jag tror inte heller att det jag skrev kommer leda någonstans eller påverka i stort. Jag kommenterade för jag tycker det är viktigt att påminna om den hetsen som fins idag. Det är sjukt hur vi idag lägger så mycket tankar, pengar och ångest, över våra utseenden 🙂

 • Alexandra skriver:

  WOW vilken supervlogg , skrattar fortfarande åt P när han pussar på tidningen ? ni är helt helt underbara vilket team ni är ?

 • Helena skriver:

  Du är fin som du är!

 • Felicia skriver:

  Superkul att få följa med dig på kontoret!! Kram

 • Ebba skriver:

  Ni är så fina tillsammans! ❤️

 • Amanda skriver:

  I din senaste vlogg har du på dig en grön/grå jacka när du gäster nyhetsmorgon och NRJ – vart kommer den ifrån? Så snygg. Kram fina du!

 • Hanna skriver:

  Vart är din vita fluffiga jacka ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *