LAST DAY

Dagen började med att jag Phillipe sov över alla alarm (i vanlig ordning). Mös kvar i sängen ett tag innan vi gick upp och åt frukost. Det blev acaibowl med brie & salami macka på dansk rågbröd som alltid hehe.

Efter lite fix med ansikte och kläder samtidigt som jag satte på en podd drog vi oss in till stan. Jag kan ju inprincip inte göra någonting utan en podd i mina lurar och denna gången fick det bli Froni&Hamilton med Michaela Forni & Michaela Hamilton.

Vi hade lite tid att döda innan lunch då vi åt frukost så sent så vi strosade igenom mysiga stan som var ovanligt tom idag. Kanske var för att P3-Guld var dagen innan och alla var bakis… vad vet jag hehe?!

Är så sugen på att shoppa loss till hemmet. Känns som jag vill göra om allt vilket inte är så bra varken ekonomiskt eller tidsmässigt men måste nog ta någon dag och verkligen fundera hur fan jag vill ha det hemma så allt får en röd tråd liksom.

Och idag nådde vi över 600.000 följare på Instagram vilket fick firas med en pussmun bild hehe!

Stort TACK till alla ni som följer mig och dagligen lyfter lilla Bianca med alla era fina ord, collage, fankonton, likes och kramar. Jag måste nog helt klart ha världens bästa fans för ni gör verkligen allt för mig <3

Det blev lunch på Da Matteo som helt klart är med på favvo listan av lunch restauranger/cafeer i Gbg. Jag har alltid beställd deras sallad (de har tråkigt nog bara 1 på menyn…) och konstant suktats av Phillipes pizza med pesto, parmaskinka och crème fraîche så denna gång fick det bli en blandning av de både hehe. Hälften sallad, hälften pizza, mums!!

Super mysig dag med min älskling helt enkelt <3 

En perfekt Söndag i mina ögon förutom att jag inte får avsluta den med att jag somnar med Phillipe denna gång. Nu sitter jag nämligen på ett tåg tillbaka till Sthlm medan han just nu sitter på flyget till London och plugget. Kommer sakna ihjäl mig av honom och det ska inte bli kul att sova ensam i några veckor framöver…! Tror det är därför jag sover så dåligt nuförtiden i min lägenhet… att jag inte har honom vid min sida. För när vi sover tillsammans så somnar jag nämligen direkt och när jag är själv tar det mig minst 3h att somna 🙁

Denna vecka har varit helt fantastiskt med massor av häng i Göteborg, ätit super god mat, gosat med min älskling, jobbat 2 dagar i Sthlm och tränat nästan varje dag! Kär i denna vecka!! Och det kommer även fler bilder ifrån denna vecka så ni vet 🙂

Men nu är det hem igen och tillbaka till rutiner. Däremot slänger jag in träningen även i Sthlm nu för det är dags för att bli stark detta år, både fysiskt och psykiskt. Jag märker sådan otrolig skillnad på mitt humör när jag tränar och jag mår verkligen otroligt bra i själen av träning. Något jag aldrig trodde jag skulle säga men fanimig om jag inte fortsätter med det. Så hjälp mig snälla ifall ni märker att jag slarvar med träningen hehe.

Puss hörni så syns vi imorgon. Kommer upp en vlogg då också som ni inte får missa <3

27 reaktioner på “LAST DAY”

 • Linda skriver:

  Sover också dåligt utan pojkvännen!
  Skulle vara intressant om du kunde slänga upp ett blogginlägg på hur man håller motivationen uppe när man känner sig väldigt nere. Tror vi är många som är ”januarideprimerade”. Vad ska man egentligen göra för att orka jobba/orka gå upp på morgonen etc. Känner bara att all motivation är borta just nu… Puss

 • Jenny skriver:

  Men om du är sugen på Phillipes pizza alla gånger, varför tar du ingen? ”Får” du inte det?

 • Cornelia skriver:

  Hej, ville bara säga att du är en sån otroligt inspirerande person och din och Alices podd är så bra! Lyssnar på den så fort ett nytt avsnitt kommit ut!
  Önskar Dig all lycka i framtiden, kram !

 • Julia Stenberg skriver:

  Så mysig dag! ❤️

 • anonym skriver:

  Kan inte du filma när du tränar och kanske lägga in i en vlogg skulle vara kul:) Man får motivation

 • Karina jönsson skriver:

  Hej fina du var kommer jackan ifrån så snygg??

 • Elin skriver:

  Vilken härlig vecka !!

 • Nina skriver:

  Skulle va super kul om du ville dela med dig av inspo på träningskläder och väska ? Hur man får till det att ha stor jobb/plugg väska + data + tränings saker!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Du kanske ska ta hjälp med en inredare? Inte för att det är fel på din smak utan för att personen kanske kan hjälpa dig att finna din stil samt hjälpa dig med den röda tråden. Blir kanske enklare att få hjälp när du jobbar så mycket 🙂

 • Låter härligt?
  Förstår att det är svårt att somna utan han❤️

 • Hanna skriver:

  Hej!
  Har du fortfarande samarbete/använder natural cycles? Vet att du under hösten skrev ett inlägg och också hade ett samarbete, funderar själv på att börja använda men det finns ju verkligen olika åsikter kring det så skulle vara kul att höra hur du känner och tycker att det funkar. Mvh Hanna

 • Ellen skriver:

  Skönt att man inte är ensam om sömnproblemet. Har också distansförhållande och träffar min pojkvän typ var 4/5e vecka, sover felfritt då men så fort jag är ensam kommer ångest och sömnlöshet…

 • Madeleine skriver:

  Vart kommer de svarta byxorna ifrån? Har inte du heller strumpor i skorna trots att det är vinter? Jag trodde jag var ensam om denna grej hahaha Fortsätt med det du gör, det är bra! Kram!

 • Johanna skriver:

  Hej Bianca! Här kommer en rätt random och creepy fråga haha: jag gick förbi dig på stan idag i Gbg och kände (vad jag tror va din) parfym. VAD är det för någon du hade idag? Så god! (Om det nu va din men jag trooor det) 🙂

 • My skriver:

  Hej! Hade vart jättekul att få se ett inlägg där du visar hur du redigerar bilderna ovan på din outfit eller så. Älskar bilderna och hade gärna velat veta vad du använder dig av för program/app och hur du gör till väga. Kram!

 • Maria skriver:

  shit snygg jacka, passar dig perfekt:)

 • Rebecca skriver:

  Men åh så fina bilder! Så härligt att ta lite sovmorgon också…! Om någon vill så får ni jättegärna besöka min lilla blogg där jag skriver om tillfrisknandet från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden. Hoppas alla får en fin dag, kramar <3

 • Chloe Nelson skriver:

  ååå det lät så mysigt!!!
  På tal om något helt annat, jag behöver en ny dator, har skrivit ett inlägg vilka jag velar mellan. Kan ni hjälpa mig??? Jag kan inte bestämma mig…
  Kramis.

 • Aquality uf skriver:

  Hej Bianca! vi är ett uf företag som gärna skulle vilja samarbete med dig! Har du någon melj/annan kontakt info där vi kan kontakta dig angående detta? ?

 • F skriver:

  När kommer vloggen? 😀

 • Malin skriver:

  Men hjälp! Ligga o snurra i tre timmar innan du somnar? Låter inge bra… kom o jobba med mig ett par dar. Jobbar som målare, fysiskt arbete 8 timmar om dan och jag lovar att du somnar ovaggad? dessutom kan du med gott samvete käka en HEL pizza efter det. ?

 • Amanda skriver:

  Åh , älskar färgen på din jacka!!

 • Axel skriver:

  Vart är den stora väskan ifrån som du la ut en bild på instagram story?

 • Mathilda skriver:

  Skulle du kunna göra ett blogginlägg/video på hur du redigerar dina bilder på din instagram? Jättefint flöde! tror att det skulle uppskattas på flera håll.

 • Honey Chanpitak skriver:

  Var är jeansen ifrån?!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *