THE FAMOUS PINK JACKET

Jacka ifrån Billie And Me – klick (finns dock inte längre på deras hemsida)  liknade ifrån Hope här – klick (dock slut)

Jag får mycket frågor dagligen på alla mina kanaler. Hur det går med min ätstörning, hur jag gjorde för att må bra under mitt & Phillipes breakup, recept på maträtter jag lägger upp, bästa restaurangerna i Sthlm etc… Men jag har nog aldrig fått så många frågor som jag fått angående denna jacka haha.

Jag fick ju denna i jacka av mamma förra julen då jag såg den på instagram och önskade mig en lianen direkt. Den är alltså från BillieAndMe som är ett norskt märke och den verkar tyvärr inte finnas längre hos dem 🙁 Men jag har sett en liknade som alla i Sthlm bär ifrån HOPE men den är för tillfället slutsåld den också. Men nu vet ni iallafall 🙂

Topp gammal ifrån Zara // Jacka Zara (lånad av min assistent Lovisa) // Jeans Levis // Skor StanSmith // Mobilskal IdealOfSweden 

Hur var er Fredag?! Gick ni ut och festade, åt middag hos några vänner eller stannade ni hemma och mös i soffan framför Talang?? Vad tyckte ni förresten om programmet?? Är så kär i Osman och Frida <3 Vi chillade (som vanligt) i soffan framför Talang, hade sådan matkoma efter Phillipes fantastiska ragu så jag spenderade mestadels min tid i soffan och sängen igårkväll hehe.

Idag har vi tränat allihop, blev kondition & mage för mig idag. Riktigt skönt!! Nu är det dags att ta sig in till stan i detta vackra snöväder och gå lite i butiker och sedan kalas för Phillipes systerson. Ikväll blir det antagligen bio för oss. Jag och Phillipe älskar att gå på bio tillsammans, så mysigt!! + att alla som känner mig vet att jag älskar popcorn så mycket att jag typ mest går på bio för just det, popcornen haha!!

PUSS <3

 

40 reaktioner på “THE FAMOUS PINK JACKET”

 • Isabell skriver:

  Man blir så glad när du är glad och mår bra! Kram 🙂 <3

 • Jessica skriver:

  Hej fina duu! Har själv en ätstörning och hade velat veta mer om hur det går nu efteråt för dig och hur du kom ur din. Kan inte du skriva ett inlägg om det den och hur du hade det? Eller prata om i podden typ?

 • Rebecca skriver:

  Alltså så härliga bilder! Har själv genomgått en släng av ätstörningar, och skriver bland annat om det och annat inom psykisk ohälsa på min lilla blogg! Så om någon är nyfiken så är ni så välkomna! Kramar till er! <3

 • Julia skriver:

  Snygg jacka! 🙂

 • Karin skriver:

  Het förståeligt med alla frågor om den underbara jackan!! ???

 • Elsa skriver:

  Hej!
  Jag och min vän ska åka upp till Stockholm och kolla på kort, glad och tacksam i februari och var lite sugna på att äta på någon bra italiensk restaurang efter. Jag bara undrade om du hade något bra tips? Tack på förhand.
  Du har verkligen en så fin blogg!

  • Anne skriver:

   Hej Elsa. Är själv från Helsingborg. En restaurang vi alltid äter på när vi är i Stockholm är Un Puco. Sååååå bra och så gott. Vet att familjen wahlgren ingrosso är där rätt ofta. Släkt tror jag. Ett väl värt besök. Jag lovar dom är bäst. Prova avsmakningsmenyn. Ha så trevligt?

 • Ylva skriver:

  Gud vad bra du är i Talang! Tittar enbart för att just du är med i juryn faktiskt!
  Du är ju Sveriges vackraste kvinna med en utstrålning som strålar ända till månen.
  Du är så skön människa och sjunger fantastiskt bra!
  Snälla, snälla KAN du inte bli artist, du skulle knäcka, jag lovar. Du skulle ha hela världen runt ditt lillfinger med rätt låt!
  Varför inte be Anders Bagge att skriva en låt till dig?
  Kram underbara Du

  • Bianca skriver:

   Åh tack så hemskt mycket fina du!!

   Och om jag skulle bli artist vilket jag nästan är helt säker på att jag aldrig kommer bli hehe så är det brorsan Benjamin som skulle skriva mina låtar <3

 • Annelie Nyberg skriver:

  Alltså shit Bianca, vad bra du är!
  Älskar att se dig i Wahlgrens Värld och Talang.
  Och såg dig även dansa som en dancing Queen i Lets Dance!
  Du är min idol, trots att jag är 38 år gammal.
  SOM du bjuder på dig själv! Underbart!

  Du är värd att vinna alla TV priser som finns, du är helt unik.
  Och så jävla snygg så man smäller av, heeeelt otroligt!!!
  Du skulle kunna jobba som skådis i LA! Jennifer Aniston och du är väldigt lika varandra, men du är ännu vackrare än vad hon är! Hon har lite trötta ögon och du har pigga stora vackra ögon.
  Det är ju såååå många som gillar dig Bianca och vill se mer av dig…skådis, sångerska…tror du skulle fixa det galant.
  Folk ääälskar ju dig, skit i de bittra, avundsjuka idioterna som bara försöker att få dig att må dåligt.
  Du är helt amaziing ?

 • Petra skriver:

  Kollade precis Talang på TV 4play. Blev också helt betagen av den lilla 5-åriga pojken från Vietnam, sååå bra! Gåshud!
  Du gör juryn komplett med din medverkan! Superbra jobbat!
  Lyssnar även på din och Alice pod och jag slås av hur kloka ni är trots er ringa ålder!
  Har lyssnat på varenda avsnitt, även där så bra jobbat.
  Fotomodell och allt vad du är… det du företar dig gör du sååå bra!
  Älskar dig i Wahlgrens Värd också, du är bara för skööööön!

 • Al skriver:

  Heej! Åh jag skulle så himla gärna vilja ha svar på en fråga!! Var har du köpt de ursnygga byxorna du hade på er bloppis i somras? De var typ kostymbyxor i beige! Om dom inte finns kvar, kan du tipsa om några liknande? Skulle bli sååå glad!!
  Kram!!

 • Tezz skriver:

  DU ÄGER!
  Fy fan vad jag älskar dig!
  Du anar inte hur du hjälpt mig och fått upp mitt självförtroende tack vare allt du berättat. Mådde så dåligt, var helt säker på min sak, jag ville bara avsluta mitt liv, allt kändes svart. Jag var så säker på detta ska du veta, planerade allt i minsta detalj. Hur mamma skulle hitta mig, bråkat med henne hela mitt liv och hon hatar mig, hon gillar bara brorsan, så gulligull där, bara klag på mig vad jag än gör.
  Lyssnade på din pod och så befriande, så genuint, så härligt! DU fick mig att må bra igen och du har fått mig att sluta tänka dessa hemska tankar.
  TACK Bianca, du har faktiskt räddat mitt liv

  • Bianca skriver:

   Men oj fina du!! Vilken kommentar <3 Så tragiskt och hemskt att höra om ditt välmående men vilken tur och glädje det ger mig att du mår bättre idag och vad fint att jag kunde vara med någonstans på vägen <3
   Hoppas vi ses någon dag så jag får ge dig en kram <3

 • Tove skriver:

  Snälla!!
  Receptet på ragun måste komma i ett inlägg, såg helt magiskt ut!!!!
  Kram <3

 • Elin skriver:

  Åh vad kul!

 • Bella skriver:

  Jag var inte hunnit kolla talang än, ska göra det ikväll! Somnade vid nio i fredags ? väldigt spännande…

 • Deborah skriver:

  Hej! Jag undrar hur och när man kan söka till Talang kan du skriva länk och datum när ansökningar kommer till nästa år eller något:)
  Ps du är grym!!

 • Helen skriver:

  Tittade nyss på Talang, sååå bra! OMG va snygg du är, vet ingen snyggare än dej, du verkar så snäll också, rolig och rättvis du har ett sånt gott hjärta. Kram ❤️❤️❤️❤️❤️

 • Ida skriver:

  Hej! Jag måste bara få veta var den svarta blusen du hade på några talangfoton för några inlägg sen är ifrån? Så fin!

 • Gina skriver:

  Sveriges snyggaste brud! – det är DU Bianca, du är såå såå jävla vacker!
  Och så underbar som människa, fortsätt att vara dig själv!
  Du är awesome i Talang.
  Skulle gärna se dig på en scen som artist.
  Puss ?

 • Mimmi skriver:

  kul att du informerar om jackan när den redan e slut!!!

 • Alicia skriver:

  Du hade en beige väska när du åkte till Philippe vart kommer den ifrån? Kram

 • Sofia skriver:

  Hopes jacka är väl inte liknande, den är ju gjord av fuskpäls?

 • Thea skriver:

  Hei 🙂 Hva heter modellen på Levis jeansen du har på deg?

 • Sophie skriver:

  fina outfits 🙂

 • Gina skriver:

  Ohh Bianca du måste lägga ut recept på din pojkvänns pasta han gjorde med skaldjur!! Och dom kräftstjärtarna också SNÄLLA!! Har midagsbjudning nästa vecka tänkte bjuda på det! Och en sista fråga vad var det för ostar ni haft till vad jag tror va tryffelsalimi? TACK underbara i förhand?

 • nina skriver:

  Hej! Vilken bra blogg med fin inspiration 🙂
  Jag har letat efter ett par snygga stan smith men inte hittat några så bara WOW dina var väldigt enkla och snygga får man fråga var du hittat dom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *