TALANG 20.00 AVSNITT 2

IKVÄLL 20.00 PÅ TV4 

Äntligen är det Fredag och vi är tillbaka med TALANG 🙂 Det enda jag kan avslöja om kvällens program är att det är minst lika bra som förra, djurälskare kommer ÄLSKA detta avsnitt och en av mina storfavoriter gör entre i programmet…. 😉 SÅ PEPPAD!! Vem var förresten er favorit i förra avsnittet?!?!

Just nu sitter jag i köket hos Phillipe. Han står vid spisen med hans ragu som har stått och puttrat sedan igår och ska strax serveras till middag här. Herregud vad gott det ska bli!! Det är verkligen som att vara på världens bästa matresa när man är här hemma hos Cohen familjen haha!! Han och hans mamma lagar mat som är på riktigt riktigt hög nivå! Bättre än alla restauranger jag kan komma på kan jag lova er 🙂 Och jag kan lite kaxigt säga att jag kan min bedömning av mat hehe!

Så nu ska vi mysa med lite förrätt, kolla Talang i soffan och sedan äta pasta ragu. Äter alltid middag lite senare här, precis som jag älskar det!

PUSS <3

25 reaktioner på “TALANG 20.00 AVSNITT 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *