SUCH A COSY MORNING

Favorit frukosten just nu!

Brie och salami på dansk rågbröd tillsammans med Phillipes mammas acaibowl & färska apelsin klyftor, mums!!

Vi har inte gjort mycket idag utan dagen har hittills enbart bestått av frukost & Vikings på tv:n framför denna vackra vy!

Verkar som att det är underbart väder i hela Sverige idag 🙂

Så vacker dag <3 

Vilken vacker start på denna Fredag!! Kunde inte bett om en vackrare vinterdag!! Såna här dagar älskar jag nästan mer än en varm sommardag faktiskt. Den friska luften med blå himmel, sol och vitt överallt 🙂 Tänk det med med bästa serien Vikings på en stor tv och varmt grönt te… drömmen enligt mig haha!!

Idag gör sig Stockholm redo för Elle-Galan som jag skippar i år tyvärr. Myset med Phillipe i Göteborg innan han åker tillbaka till London suktade mig mer 🙂 Kan ju ändå inte toppa förra årets Elle-Gala då jag faktiskt tog hem priset för Årets Look hehe!

Nu ska vi ta oss ut på en promenad längs vattnet och sen vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Phillipe har lagat ragu sedan igår så det intas iallafall ikväll. Fyfan vad gott alltså 🙂 Ni kan följa det mesta på min Instastory <3

PUSS!

6 reaktioner på “SUCH A COSY MORNING”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag bor 40 minuter utanför Göteborg (Trollhättan) och här var det svin kallt idag och ingen sol alls. Du har tur 😉

 • Malin Bergsell skriver:

  Jättefina bilder, och maten såg galet god ut 😀

 • Dansk Rågbröd på tal om... skriver:

  Det där med Danskt Rågbröd e intressant, numer har alla affärer eget danskt rågbröd men det riktiga finns bara i Danmark och på Netto. Allt från 8 spänn till 30 here in Sweden, sen smular sig det svenska, det måste va gjort på Bulgariskt benmjöl.
  Redigt dansk rågbröd inköpt in Denmark med leverpastejtårta och inlagd gurka e som moms, nått som staten o magen behöver.

  Man undrar vad alla vloggare och youtubare gör om 20 år när rynkorna knorrar o barnen gråter. Maken dricker öl till tv match och bilen har tappat fläktremmen. Bakom all smink finns samma gener från Neandertalarna och stenåldsgrottan men visst vi kan gnussa Gucci shoppa och må illa av Casino reklam några år till. Om du sätter in 100 kr får du 5000 att spela för, vinsten betalas ut inom 15 minuter av en Ninja hoppare. E vi så jädra dumma i huvet eller tror vi på vinst?

  Talang tonite med sync Bianca, roliga mannen, Game of Throne skägget och hon som behöver gå en kurs i svenska.

  Ha de mysigt.

 • Rebecca skriver:

  Så härliga bilder! Hoppas du får en fin helg! 🙂 Besök gärna min lilla blogg där jag skriver öppet om kampen för att ta bort tabut kring psykisk ohälsa, skriver bland annat om ätstörningar och självskadebeteenden! Ta hand om er, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *