PRESSDAG FÖR WAHLGRENS VÄRLD

I förrgår var det dags för pressdag med Kanal5 för att presentera säsong 3 av Wahlgrens Värld för pressen. Och självklart presenterade andra program från Kanal5 såsom dessa gudinnors nya tv-program som kommer ut snart och kommer bli en mega succé tror jag!!

Finaste programmet ”Sofias Änglar” som hjälper familjer ute i vårt land som gått igenom en hel del och har otroliga historier. Gråter alltid till detta fina program <3

Och sen visade vi såklart en trailer från säsong 3 av Wahlgrens Värld som drar igång mycket snart!!! Är ni taggade?? Kan säga att säsongen startas med dunder och brak haha!!

Mannen ni ser till vänster är Kanal5s chef som seriöst är den trevligaste och snällaste mannen jag träffat i hela mitt liv! Är så glad att vi valde att göra vårt program med Kanal5 för människorna som jobbar där (och framförallt Axel) är så trevliga, ödmjuka, snälla och tänker alltid på vårt bästa!!

Min agent Vanessa säger alltid att det är en fröjd att förhandla med honom haha och jag älskar att gå på möte med honom för han är så mysig och tillmötesgående med alla funderingar man har!!

Sedan var det dags för intervjuer med alla tidningar och hemsidor. Först ut var Aftonbladet!

Ni vet att ni alltid kan se intervjuer jag gör på deras hemsidor som Aftonbladet, Expressen, Nyheter24 etc… 🙂

Vissa intervjuer är trevligare än andra och det beror ju helt på journalisten och frågorna de ställer 🙂

Byxor Na-kd liknande här – KLICK (adlink) // Topp Na-kd liknade här – KLICK (adlink) // Skor från Zara

Asså kolla hur vacker Jessica är!! Jag tycker helt klart att hon är en av Sveriges vackraste kvinnor <3

Fina mami <3

Älskar denna sköna topp!! Perfekt för skidoutfit kom jag på nu hehe. 

Goddag vänner!! Såhär såg det ut igår när jag och mamsen var på Vasa Teatern med profilerna som frontar Kanal5 för att presentera våra program som kommer sändas denna vår. Höstens program är en annan pressdag 🙂 Alltid lika kul att se vad som kommer i form av grymma trailers. Kanal5 har ju SÅ BRA program och speciellt humorprogram!! Så håll utkik vänner 🙂

Igår var också första dagen som min assistent Lovisa började jobba för mig så det är faktiskt hon som har tagit dessa bilder. Och just nu sitter vi as we speak på Strandvägen 1 och jobbar lite efter att ha varit på möte hos TV4 imorse. Men nu måste jag stänga ner datorn för nu ska jag fota med ”min” fotograf Malin för lite kommande samarbeten.

Hörs senare – PUSS <3

 

 

 

21 reaktioner på “PRESSDAG FÖR WAHLGRENS VÄRLD”

 • Malin skriver:

  ❤❤❤

 • Elin skriver:

  Bästa Wahlgrens värld <3333

 • Beritan skriver:

  Du äääär perfekt! ville även fråga vart du köpt din rosa pälsjacka, har letat överallt efter en liknande skulle uppskattas så mycket för svar tack<3

 • Cecilia skriver:

  Är såååå taggad inför nya säsongen ??

 • Rebecca skriver:

  Hoppas du får en fin dag! Kram

 • Anna skriver:

  Wow vilken snygg outfit på pressdagen!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Lovisa har gjort ett grymt jobb med bilderna 😀 Roligt att du uppdaterar mer och måste även säga att idag var din instastories så rolig att följa! Känns som att man har fått hänga med hela dagen och det uppskattas 🙂

 • ISA skriver:

  Alltså Bianca!! Bilderna laddar så djävulskt segt i din blogg? Inte för att klaga men kan det vara nån bugg eller så? Läser på datorn! Frustrerande :((

 • Amanda skriver:

  Vacker du är , även din mamma!

  Kika gärna in på min blogg , där får du läsa om psykisk ohälsa , tankar och åsikter , inspiration , egengjorda ansiktsmask m.m 🙂

 • Therese skriver:

  Var kommer din väska ifrån som du har i instastory? 🙂 när du satt på tåget

 • Nicole skriver:

  Hej Bianca! Du har pratat om en butik i Stockholm som du oftast köper dina skor ifrån, vad hette den? Har försökt letat runt vart ifrån jag hörde det men hittar inte…
  Kram!! 🙂

 • Zenia skriver:

  Jag måste kommentera en sak som jag tycker är så jävla bra med dig blogg! Är all den mat du lägger upp på bloggen, och jag dör varje gång för det ser så jävla gott ut lägg upp mer snälla! och mer tips och råd, för – och nackdelar men restaurangen det är så roligt haha.. från en mat kvinna <3

 • Irene skriver:

  Wow du lyckas med allt du gör!

 • Julia Stenberg skriver:

  Såå kul med en ny säsong! Jag har nästan blivit beroende av Wahlgrens värd på senaste tiden. Kika gärna in den livsviktiga informationen i mitt senaste inlägg ❤️

 • Therese skriver:

  Jag skulle vilja be dig om en björntjänst. Min närmsta vän har precis släppt sin första singel.

  Hej Bianca, jag vill först börja med att säga hur jädra fantastisk du är, fler skulle vara som dig!
  Jag skriver till dig och ber om en björntjänst. En av mina närmsta vänner har precis släppt sin första singel och jag skulle bli så glad om du tog dig 3 minuter för att lyssna på den.

  Denna tjejen har krigat sig igenom livet, det har verkligen varit blod, svett och tårar, och hon är en av de underbaraste och starkaste personer som jag känner. Jag skulle gärna vilja att du lyssnar på hennes första singel. Hon vet inte att jag skrivit till dig och det skulle vara så så så kul om du skulle vilja blogga hennes länk till låten på spotify. Snälla, lyssna på låten, och njut. På spotify: Diser
  – Det regnar på vår kärlek ??? kram

 • Nilla skriver:

  Fy sjutton vad du är bra Bianca! jag och mina barn är galet förtjusta i dig och skrattar hysteriskt och blir på så bra humör av att se dig i Wahlgrens värld.
  Du är värld alla framgångar men glöm inte bort att säga nej ibland, så du får du chansen att säga ja till dig själv ❤️ Kram Nilla

 • Celine skriver:

  Bianca, ska du inte gå på Elle-galan?

 • A skriver:

  Hej!
  Jag AVGUDAR verkligen din väsk-garderob! Herregus vad fina de är! Jag har tyvärr inte ekonomi till en liknande garderob men tänkte unna mig en riktigt fin väska under våren. Jag skulle därför vilja fråga dig om tips på EN riktigt fin väska som du tycker passar till många situationer och stilar och som du tänker att funkar för en låång tid framöver och som alltså inte bara är trendig just nu. Vilken väska skulle du valt att köpa i så fall, oberoende av pris??
  Tack för en bra blogg!
  Kram

 • Gabriella skriver:

  Åh så härliga bilder! <3.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *