JULVLOGG / MAMMA FYLLER 50

PRESS PLAY <3 

Äntligen är den här!! Julvloggen jag har lovat er men som kom lite för sent kanske… hehe?! Jag ber om ursäkt för min lilla frånvaro på Youtube men jag behövde ju som sagt pausen och nu vill jag komma tillbaka med 2 videos i veckan 🙂

Men jag spelade iallafall in en vlogg från självaste julafton / mammas 50årsdag och bättre sent än aldrig tänker jag!! Den blev faktiskt väldigt mysig och även fast jag inte fick med alla fina julklappar jag fick så fick jag ändå med det mesta av julen tyckte jag 🙂 Resten kan ni ju i bildform från mitt blogginlägg 🙂

NU – Iväg för pressdag för Wahlgrens Värld och sedan står 2 långa möten på schemat.

PUSS!

22 reaktioner på “JULVLOGG / MAMMA FYLLER 50”

 • Gillar dina vloggar.
  Ska in o kika ?

 • Annica skriver:

  Asså, dina vloggar är bäst!! Vilken kamera använder du? 🙂 Kram

 • Dea skriver:

  Alltså din röst är fantastisk, vill höra mer!!!
  En dag… 😉

 • Monica skriver:

  Det roligt att se din film och trevligt att få så den med den fina gemenskapen som ni har tillsammans.
  Önskar dig ett bra år 2018!

 • Isabelle skriver:

  Alltså ååååh, så fiiin familj! Så roliga och fina. Precis sådär vill jag att mina jular ska vara i framtiden. Hoppas 2018 blir ett toppen år för dig <3

 • Magi skriver:

  Underbar vlogg, underbar familj, underbar Julafton. Precis som det ska vara med massor släkt som samlas, massa julklappar, fantastisk gemenskap, värme, skratt och kärlek❤️

 • Rebecca skriver:

  Hej!
  Jättefin julvlogg! Jag undrar vart barstolarna, som du köpte till din mamma i present, kommer ifrån? 😀
  Ha det bäst! 🙂

 • Vera skriver:

  Tack för vloggen! Så fina jular har jag aldrig någonsin haft. Jag tror tyvärr inte att när man föds in i en sån familj uppskattar de fantastiska att fått/få ha allt de där och de av naturliga skäl.

  Man vet ju inget annat liksom. Det är först när man blir vuxen och börjar se sig runt omkring o upptäcker plötsligt att nä, alla har inte de som jag. Sååå avis jag blir och en liten tår letar sig ner…. Alla ni som känner igen er , va tacksamma o glada! Det är ni säkert oxå ?

 • Gabriella skriver:

  Ska se videon direkt! Kram <3

 • Julia Tennorth skriver:

  Hej Bianca. Vart har du köpt dina smyckeshängare? Där du hänger alla dina halsband? Skulle vara jätte tacksam för svar då jag tycker att dom som du har är perfekta.

  Med vänlig hälsning
  Julia

 • Ammi skriver:

  Snyggt jobbat Bianca! Mycket underhållande 🙂

 • Susanna skriver:

  Åh vilken härlig jul ni hade! 🙂 Längtar till Wahlgrens värld kommer, har abstinens haha
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Abz skriver:

  my oh my vilka vita tänder du har! Hur får man så vita?! From a sister to another

  Kram vackra du!

 • Olivia skriver:

  Finaste du Bianca <3 och underbar familj och släkt du verkar ha

 • Tina skriver:

  Hej Bianca, god fortsättning på året! Har precis kollat din senaste vlogg från julen, jättebra. Duktig du e!
  Måste få veta en sak. När ni sjunger Ja må du leva-sången, vilka är de sista orden ni sjunger? I en kattego… Jag hör bannemig inte va ni sjunger. Er version är så galet bra, blir tokig. Hoppas du, eller någon annan, kan svara mig.

  Ha d bra!

 • Emma skriver:

  Hej Bianca!

  Undrar om du har någon LinkedIn profil? Hade vart kul att följa dig där med, i så fall!!

 • Ann-Louise skriver:

  Finaste Bianca! Tack för din fina härliga vlogg som du gjort❤️ Har detta som kvälls njutning & smilbanden sitter långt upp i öronen! Sååå härligt ni hade de & finaste mamma Pernilla snyggaste 50-åring får man leta efter! Ha de bäst❤️

 • Helena skriver:

  Alltså vloggen var fantastiskt bra!! Jättebra!!

 • Malin skriver:

  Hej Bianca
  Tack för en mysig vlogg och att du vill dela med dig ? förstår att det är tidskrävande med alla dina olika inlägg överallt.
  Jag tänkte bara fråga vad det är för kamera du använder? Min dotter önskar sig en som funkar ihop med hennes macbook air och jag är urkass på sådant ? men du tycks gilla din.
  Tack igen för allt ni vill dela med er av, det gäller er alla i familjen. Det ger mig och min dotter lite kvalitetstid på torsdag kvällarna ?
  //Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *