FAVE PLACE IN STHLM RIGHT NOW

Beige stickar tröja – KLICK (adlink) // Kappa liknande – KLICK (adlink) // Halsband – KLICK (adlink)

Älskar färska juicer fyllt med vitaminer för kroppen 🙂

Älskling <3

Jag beställde in en ”100% Egg Toast” med avokado som var supergod. Jag föredrog dock inte att det var cheddar i äggröran och kommer beställa utan cheddar nästa gång men annars var den supergod och väldigt mättande.

Sedan blev det också en ”Banana Split”  som enligt mig var magiskt god. Ingen stor favorit hos Phillipe men jag älskade den!!

Hur hungrig blir man inte haha?!

Jag ÄLSKAR matbilder så sjukt mycket haha, bästa bästa att kolla på!!

Benjamin & Phillipe tog in varsin ”Äggröra 2.0 med toast, kokt skinka, spenat, riven parmesan och grönkåksdukkah med mandlar”. De tyckte den var supergod!!

De valde dock att beställa in den med Dansk Rågbröd istället för toastbröd.

Sedan beställde Benjamin in en egen variant av Yogurt, musli och toppingen som är på ”Appel Pie gröten”.

Tycker ni vi är lika?!?!

Det tycker vi hehe 🙂 

Jag som ni kanske vid detta laget delar ju ett intresse med min familj att testa på restauranger i Sthlm och runt om i världen. Vi skulle exempelsvis kunna åka till städer enbart för att testa på deras mat och inget annat. Vi ser det lite som en hobby, en dyr men otroligt smaskig hobby hehe.

Så när hysterin om Pom&Flora som ligger på Odengatan kom och tog över Instagram så var ju vi bara tvungna att testa. Nu 3 gånger senare kan jag lugnt säga att detta är ett av mina favoritställen i Sthlm att äta frukost/lunch på. Jag är ju en sucker för frukost till lunch eller bruncher överlag och det jag älskar med just Pom&Flora är att det är fräscht, gott och att man blir mätt. Det finns liksom allt man är sugen på (om vi pratar lite fräschare och mer hälsosamma rätter) och det är otroligt gott, förutom att jag då inte gillar cheddar i min äggröra, men det är ju bara en smaksak och enkelt att ta bort.

Det enda negativa med stället enligt mig är inredningen och känslan. Det är väldigt kall och tråkig inredning med små bord som sitter tajt brevid varandra utan musik eller någon bra service egentligen. Jag förstår att det är konceptet de vill köra på att man inte ska sitta kvar länge så de får in fler gäster och då tjänar mer pengar men vill man gå dit och fira något speciellt så är det inte något jag rekommenderar då det inte riktigt är en mysig känsla. Men en snabb frukost/lunch med kompisarna passar UTMÄRKT här 🙂

Så där var min lilla recension av Pom&Flora 🙂 Hett tips om ni befinner er i Sthlm!

NU – Jobba vid datorn och sedan sova på tåget ner till Sthlm. Laddar inför jobb och min första arbetsdag med min assistent Lovisa imorgon. Så taggad men också lite nervös hehe!

 

 

 

14 reaktioner på “FAVE PLACE IN STHLM RIGHT NOW”

 • Vera skriver:

  Jag bara äääääälskar dina matbilder !! Du skriver att du ska ” ner” till Stockholm ? Trodde du var hos Phillip i gbg, men tydligen har jag missat nåt haha..

 • Louise skriver:

  Var är din träningsjacka som du hade i dina träningsvideos ifrån? SKIT snygg!!

 • Kajsa skriver:

  När Benjamin va liten tycker jag han va mer lik Pernilla- alltså han såg ut mer som en wahlgrenare. NU är det typ tvärtom. Han är mer och mer lik eran pappa Emilio som ung. Eller vad tycker du Bianca?

  Du Bianca, du har nog alltid varit mest lik din pappa av alla dina syskon till utseendet. Så ja, du och Benjamin är mest lik eran pappa, därför tycker jag ni är lika. Vem är Oliver lik? kan inte se någon jättelikhet med din mamma eller pappa? eller finns det någon släkting på din pappas sida som han är lik?. Har försökt fundera ut det haha. Theo är en copy av sin pappa, utan tvekan.

  Skulle va kul om du svara tillbaka här och kanske berätta vem Oliver är lik enligt dig. 🙂

  • Sanna skriver:

   Hej! Jag tycker precis som dig o frågade Pernilla em gång vem hennes oliver är lik? Hon skrev att han påminner mycket om kusinen Sebastian , vitos son (tror jag) och det gör han verkligen tycker jag.

 • Johanna skriver:

  Pom & flora är också min absoluta favorit i sthlm!! LOVE IT!! <3 ÄLSKAR när du tipsar om restauranger i sthlm!!

 • . skriver:

  Åk till Polen, Krakow!!
  Hade en förutfattade mening om detta land innan jag besökte det! Men det hade asgod mat, mycket italienskt och det är billigt (typ gratis)! Tror jag gått upp x antal kilo efter resan, men sååå värt ??

 • Dixi Wonderland skriver:

  Bästa inläggen <3

 • Frida skriver:

  Åh, måste testa Pom & Flora nästa gång jag käkar frukost ute! Verkar vara sjukt gott!

 • Tina skriver:

  Hej Bianca, god fortsättning på året! Har precis kollat din senaste vlogg från julen, jättebra. Duktig du e!
  Måste få veta en sak. När ni sjunger Ja må du leva-sången, vilka är de sista orden ni sjunger? I en kattego… Jag hör bannemig inte va ni sjunger. Er version är så galet bra, blir tokig. Hoppas du, eller någon annan, kan svara mig.

  Ha d bra!

 • MadebyW skriver:

  Äta brunch ute är ju så mysigt<3 Kolla gärna in vår tvillingblogg, vi reser just nu runt i 3 månader till en massa underbara ställen – vi har precis varit en månad i Australien, nu är vi på Nya Zeeland, kommande destinationer är Bora Bora, Singapore och Sri Lanka. Kram!

 • Elin skriver:

  Åh vad gott det verkat vara! Måste definitivt dit och prova maten någon gång.<3

 • Pom & Flora har så himla god mat! Älskar det stället 🙂

 • Ida skriver:

  Hey girl! Älskar när du gör den här typen av inlägg, tänkte höra om inte du skulle vilja recensera Paolo Robertos resturang? Vore så kul speciellt när du vet vad du snackar om när det kommer till italensk mat 🙂
  Ha det bäst!

 • Alice skriver:

  ja ni är såå lika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *