NU SNACKAR VI KARRIÄR!!

NYTT AVSNITT – LYSSNA HÄR 

Det är äntligen Tisdag mina älsklingar!! Dags för ett nytt poddavsnitt 🙂 WIIIIHOOOOO!!

I detta avsnitt pratar vi som alltid om vad som hänt i veckan och ”Veckans Tjejsnack” denna vecka är Karriär 🙂 Vi pratar om vårt entreprenörskap, om hur vi tjänar pengar på det vi gör, hur det egentligen ser ut i bloggvärlden och på bloggeventen, hur den påverkar oss på gott och ont om låtsaskompisar och svarar på lite frågor ni har ställt. Vi avslutar med att konstaterar att 2018 kommer blir det BÄSTA ÅRET rent karriärsmässigt för oss 🙂 Så kul!!

Hoppas verkligen att ni lyssnar på oss för jag älskar verkligen att podda och speciellt med Alice!! Jag har gästat många poddar men att ha en egen och bara få snacka skit med min kära vän känns så kul och att ni så satans många som lyssnar varje vecka känns GALET KUL <3 Ni är helt klart de bästa följare man någonsin kan önska sig!!

Och som vanligt vet ni att ni kan maila oss era frågor ni önskar vi tar upp i podden till [email protected] samt tagga oss i era bilder/storys ni lägger ut när ni lyssnar på oss. Tagga oss då med #aliceochbianca så får vi se ansikten på er och när ni lyssnar på oss. Det är alltid så kul att se <3

NU – Packa klart för Sthlm ikväll. Jag ska hem i 2 dagar för jobb och sen åker jag tillbaka på Torsdag kväll till Göteborg för några sista dagar med Phillipe innan han drar tillbaka till London. Det vankas alltså pressdag med Wahlgrens Värld, en del möten + fotografering med Malin för kommande samarbeten.

PUSS <3

 

13 reaktioner på “NU SNACKAR VI KARRIÄR!!”

 • Jennie skriver:

  hej! Bianca vart har du köpt ditt fina halsband? 🙂

 • Kul med nytt avsnitt,ska titta ??

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag tycker ni har levererat vecka efter vecka. I första avsnittet så var det lite rörigt men det känns som att redan efter andra avsnittet var det som att ni hade poddat i 100 år. Tycker alla avsnitten har varit väldigt bra men detta kändes lite extra i mitt hjärta då jag själv jobbar som influencer. Jag har inga i min närhet som håller på med sociala medier så därför är det extra kul när ni väljer att prata lite extra om det. Önskar er båda ett riktigt framgångsrikt år och jag ser så fram emot att se vad du kommer hitta på Bianca. Vill även passa på att gratulera dig för dina framgångar. Du ska verkligen vara stolt över dig själv 🙂

 • Elin skriver:

  Kul!
  I förra podden pratade du otroligt mycket! Älskar dig, men blev lite mycket Bianca & lite Alice ?

  ??

  • Bianca skriver:

   Jaa jag hörde det i efterhand också. Ibland blir det så tyvärr men självklart ska vi lösa så det blir lika i nästa poddavsnitt 🙂

   • Elin skriver:

    Tur för dig att vi älskar lyssna på dig ❤️ Men låt Alice ta mer plats också, för vi alla som lyssnar vill lära känna er båda 2!

  • Ullis skriver:

   Håller fullständigt med!!! Du verkade helt uppskruvad… Jag satt bara och undrade hur länge Alice ska stå ut… Borde inte Kid kunna styra upp detta, eller är han ”bara” ljudkille? Bra att du upptäckte det själv… efteråt…

   • Bianca skriver:

    Jag vet inte riktigt vad uppskruvad betyder. Men vi behövde klippa bort en del i detta avsnitt och därför kanske det lät som att jag pratade mer… Lite svårt att dela upp det totalt lika men lovar att ni får höra mer av Alice i nästa poddasvnitt, oroa er inte 🙂

 • C skriver:

  Alice borde ju bli modell ?så sjukt snygg!
  (Du också såklart ?)

 • Selin skriver:

  Älskar att läsa din blogg!Du gör mina dagra bättre❣️

 • Louise skriver:

  Podden är sååå bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *